Annas Sang på Bremen Teater

Udsolgt

Oplev Benjamin Koppels roman 'Annas Sang' som et musikalsk værk hvor Benjamin har videregivet historierne til sangerinde og tekstforfatter Cæcilie Norby, som sammen med skuespiller Sofie Gråbøl, præsenterer en fantastisk bogkoncert på Bremen Teater.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Annas Sang Bogkoncert vender tilbage til Bremen Teater i København med oplæsning af Sofie Gråbøl og live musik med Cæcilie Norby og Benjamin Koppel Quartet med strygeorkester.

Benjamin Koppels debutroman Annas Sang har i den grad tage anmeldere og læsere med storm. Familiekrøniken, der bygger på Benjamins grandtante Annas næsten 100-årige liv, har rørt folk over hele landet og har gjort bogen til en af de bedst sælgende bøger denne sommer.

Bogen bygger i høj grad på hans tante Annas vanskelige og dramatiske liv, som hun nåede at fortælle om til Benjamin gennem en række samtaler i sine sidste leveår. Annas historie er en medrivende fortælling om pligt, social kontrol, ensomhed, forfølgelse og krig, men også om kunst, ukueligt livsmod og den alt-overvindende kærlighed.


Du får: 

 • Billet til Annas Sang for 1 person

 

  • SPOTpris B billetter 275 kr.

 

  • SPOTpris C-billetter 240 kr. 

 

Værdibeviset gælder til den 2. juni kl. 20.30 på Bremen Teater. Dørene åbner kl. 19.30.


Benjamin og Annas mange samtaler inspirerede ikke bare til romanen Annas Sang, men også til et musikalsk værk Annas Dollhouse, hvor Benjamin har videregivet historierne til sangerinde og tekstforfatter Cæcilie Norby, der har poetiseret Anna’s fortællinger og sat tekst til Benjamins sangcyklys. Værket fortolker Annas liv musikalsk og udkom samtidig med bogen.


Glæd dig til en bogkoncert hvor Benjamin Koppel fortæller om baggrunden for romanen og løfter sløret for hvor virkelighedsnær fortællingen faktisk er. Skuespiller Sofie Gråbøl vil recitere uddrag fra bogen, mens musikken flettes ind og publikummet tages med bag scenen til dette års helt store litterære overraskelse, den uhyre anmelderroste roman; Annas Sang.


Benjamin Koppel (foredrag/saxofonist)
Sofie Gråbøl (fortæller)
Cæcilie Norby (Vokal)
Søren Møller (piano)
Jesper Bodilsen (bas)
Morten Lund (trommer)
og DUEN strygeorkester under ledelse af Morten Ryelund

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Dit SPOTdeal værdibevis gælder som din billet, og skal derfor medbringes printet eller på mobil og fremvises ved indgangen.B billetter sidder på række 15 og 16 i siderne.

C-billetter sidder på række 23.

 

Foyeren åbørene til salen 16.30.

 

Købet kan ikke fortrydes.Bogkoncerten foregår på:

Bremen Teater

Nyropsgade 39-41

1602 København V

 

Værdibeviset gælder til den 2. juni kl. 20.30 på Bremen Teater. Dørene åbner kl. 19.30.

En unik kode gælder til den købte billet.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Cowbell Music.

 

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Cowbell Music

  Stadfeldtsvej 10, 2500 Valby
  Tlf.: 70 26 08 07 | CVR: 36034742 | booking@cowbellmusic.dk | Hjemmeside |

  Sidste chance: 01. juni 2023 kl. 23:59

  Annas Sang på Bremen Teater