Moules frites på Restaurant Vita

Sidste chance!

Besøg historiske Restaurant Vita i Store Kongensgade ved Kongens Nytorv, og glæd dig til at nyde hvidvinsdampede moules frites med fritter og hjemmelavet aioli i den legendariske restaurant - eller udenfor på terrassen, hvis vejret tillader det.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Hvis turen går ind til centrum af vores smukke hovedstad, er det oplagt at tage en velsmagende frokostpause og et lille hvil på den legendariske Restaurant Vita, som har en helt sublim placering ved Kongens Nytorv. Slå dig ned, og lad dig forkæle med en smagfuld klassiker, nemlig hvidvinsdampede blåmuslinger med hjemmelavede fritter og aioli.

 

Med restaurantens placering i det smukke, gamle hofapotek kan du se frem til at nyde et godt måltid i historiske rammer, hvor kærligheden til maden og historien bag retterne skinner tydeligt igennem. Er vejret til det, har du naturligvis mulighed for at spise frokosten udenfor på restaurantens hyggelige terrasse. 

 

Hos Restaurant Vita er alle retter tilberedt med gode, danske råvarer, og det smilende personale står altid klar til at give dig en god oplevelse.


Det får du:

 • Hvidvinsdampede blåmuslinger med hjemmelavede fritter og aioli

 

SPOTpris 145 kr. pr. person.

 

Værdibeviset kan indløses alle dage kl. 11.00-16.00 til og med den 14. august 2022.


Velkommen hos Restaurant Vita

Restaurant Vita er kendt af de fleste københavnere som et legendarisk sted, hvor der kan spises hele natten, og hvor man kommer for at høre livemusik i pianobaren.

 

Et besøg i den autentiske restaurant er som at træde ind i historien, da de smukke lofter er bevarede, og de autentiske vægge med det originale tapet samt flotte lysekroner pryder lokalerne. Restaurant Vita er et ægte klenodie og kendt som en af Københavns mest legendariske restauranter.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Reserver bord senest dagen før på tlf.: 33 11 80 11 eller online på https://restaurantvita.dk. Oplys venligst, at du har et værdibevis fra SPOTdeal.

 

Medbring værdibeviset printet eller på mobil.

 

Værdibeviset kan indløses alle dage kl. 11-16 til og med den 5. september 2023.

Én unik kode gælder for moules frites til 1 person.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Restaurant Vita.

 

   Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

   Restaurant Vita

   Store Kongensgade 25, 1264 København K
   Tlf.: 33 11 80 11 | CVR: 39134454 | mail@restaurantvita.dk | Hjemmeside |

   Sidste chance: 05. juni 2023 kl. 23:59

   Moules frites hos Restaurant Vita