Krydstogt til Middelhavets perler

Sidste chance!

Tilbring 15 skønne dage under lunere himmelstrøg på et spændende krydstogt i Middelhavet med anløb i bl.a. Israel, Egypten og Grækenland. Costa Pacifica sørger for masser af fantastiske faciliteter og helpension ombord. Betal kun depositum nu.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Tag med Costa Pacifica på krydstogt på en ny, interessant rute fra Savona og hele vejen rundt i Middelhavet med anløb i Italien, Spanien, Frankrig, Malta, Grækenland, Israel og Egypten. Rejsen byder på masser af kulturhistorie, smuk natur og orientalsk stemning, og der er derudover et væld af spændende faciliteter ombord på det flotte krydstogtskib.

 

I flyver til Milano og køres herfra til Savona, hvor Costa Pacifica ligger og venter på jer. Hun vil være jeres hjem de næste to uger, så I kan opleve de mange spændende destinationer uden at skulle pakke kufferten flere gange. 

 

Særligt for dette krydstogt:

 

 • Helt ny rute i Middelhavet med anløb i både Israel, Egypten, Italien, Spanien, Frankrig, Malta og Grækenland
 • Tilbring et par efterårsuger sydpå, hvor temperaturerne er dejligt lune
 • Bo på et fantastisk krydstogtskib med et væld af faciliteter og lækre restauranter og barer ombord

Rejsen inkluderer:

 

 • Fly fra København – Milano t/r
 • 20 kg bagage og 8 kg håndbagage
 • Transfer lufthavn – skib t/r
 • 14 overnatningers krydstogt i den valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant inden for åbningstiderne
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til pool, jacuzzi og fitnesscenter

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer:

 

Afrejse den 13. oktober 2023

Indvendig kahyt Classic: SPOTpris 11.490 kr.
Indvendig kahyt Premium: SPOTpris 11.990 kr.
Udvendig kahyt Classic med begrænset udsigt: SPOTpris 14.990 kr. 
Udvendig kahyt Premium: SPOTpris 15.490 kr. 
Balkonkahyt Classic med begrænset udsigt: SPOTpris 17.490 kr.
Balkonkahyt Premium: SPOTpris 18.490 kr.

 

Afrejse den 10. november 2023

Indvendig kahyt Classic: SPOTpris 9.990 kr.
Indvendig kahyt Premium: SPOTpris 10.490 kr.
Udvendig kahyt Classic med begrænset udsigt: SPOTpris 12.990 kr. 
Udvendig kahyt Premium: SPOTpris 13.990 kr. 
Balkonkahyt Classic med begrænset udsigt: SPOTpris 14.990 kr.
Balkonkahyt Premium: SPOTpris 15.990 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. kahyt.

 

Bestilling og betaling

Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du kun et depositum på 5.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

 

Ikke inkluderet i rejsens pris

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 

 • Obligatorisk service charge på 11 € pr. person pr. dag. Afregnes på skibet
 • Udflugter
 • Drikkevarer, der ikke er nævnt
 • Personlige forsikringer

Rejserute

 

Untitled-1.jpg

 

Dag 1: Fly til Milano og transfer til skibet for check in. 16:30 Afrejse Savona
Dag 2: 14:00 – 20:00 Napoli, Italien
Dag 3: 10:00 – 18:00 Catania/Sicilien, Italien
Dag 4: På havet
Dag 5: 08:00 – 16:00 Heraklion/Kreta, Grækenland
Dag 6: På havet
Dag 7: 06:00 – 18:00 Haifa, Israel
Dag 8: 07:00 – 09:00 Port Said, Egypten. 20:00 – 23:59 Alexandria, Egypten
Dag 9-10: På havet
Dag 11: 08:00 – 20:00 Valletta, Malta
Dag 12: På havet
Dag 13: 13:00 – 19:00 Barcelona, Spanien
Dag 14: 09:00 – 18:00 Marseille, Frankrig
Dag 15:  08:00 Ankomst Savona. Transfer til lufthavnen og hjemrejse

 

Der tages forbehold for ændringer i anløb og tider frem mod afrejse.

 

Transport

Rejsen er inklusive flytransport fra København.

 

Flytider København:

 • Afgang København kl. 8.25
  Ankomst Milano kl. 10.30
 • Afgang Milano kl. 20.00
  Ankomst København kl. 22.05

 

Der må forventes ventetid i lufthavnen på hjemrejsen.
Der tages forbehold for ændringer i flytiderne frem mod afrejse.


Rejsebeskrivelse

I flyver til Milano og køres herfra til Savona, hvor Costa Pacifica ligger og venter på jer.

 

Der er afgang fra Savona hen på eftermiddagen, og allerede næste eftermiddag er I fremme i Napoli. Italiens tredjestørste by er et af de ældste, kontinuerligt beboede steder i verden, og derfor emmer Napoli af historie med en gammel bydel, der er på UNESCO’s Verdensarvsliste, og flere historiske kirker end i nogen anden by. Seværdighederne er mange, og de lokales hverdagsliv er i sig selv én af dem. Napolitanere er kendte for at være meget højlydte i deres omgang med hinanden, ligesom byen kan virke både snusket, larmende og kaotisk. Af samme grund mener mange, at det er her, man oplever det ægte og upolerede Italien. I bydelen Santa Lucia finder I de maleriske klynger af smalle ”trappegader” med bagerier, butikker med kunsthåndværk og små caféer, hvor de lokale drikker deres espresso. Vasketøjet hænger ofte på snore mellem husene, mens der føres samtaler fra den ene balkon til den anden. Napoli byder på masser af kunst, kultur og historie. Her er hele to royale paladser, Italiens førende operahus og et spændende arkæologisk museum, der stolt fremviser Farnese-tyren - den største, antikke skulptur, der nogensinde er fundet.

 

Siciliens andenstørste by, Catania, er beliggende midt på øens østkyst i skyggen af vulkanen Etna. Vulkanudbrud og jordskælv ødelagde byen i det 17. århundrede, og da den efterfølgende blev rekonstrueret, blev dette gjort i den daværende herskende barokstil, hvilket tydeligt ses i dag, hvor den flotte barokke arkitektur både er Catanias varemærke og trækplaster. Dette er især tydeligt omkring byens centrale plads ved den iøjnefaldende katedral og den charmerende elefant-fontæne. Gå ad de brede boulevarder og bemærk byens benediktiner-kloster, der er et af de største i Europa med en fantastisk facade med skulpturelle dekorationer og smedejernsbalkoner omkring vinduerne. Ordenens kirke blev påbegyndt i starten af 1700-tallet, men blev aldrig færdigbygget, og derfor fremstår facaden i dag som en anderledes arkitektonisk perle med solide, brat afskårne søjler og gabende vindueshuller uden glas – lidt som en udbombet ruin, der dog aldrig er blevet ramt. En af Catanias mest fascinerende og artistiske bygninger er Palazzo Biscari, der har den nok mest flamboyante facade i byen. Bygningens opulente interiør med marmorgulve, sirlige malerier og smukt dekorerede lofter er værd at se nærmere på sammen med skiftende kunstudstillinger. Besøg også Catanias berømte dukketeater og Sommerfuglehuset, hvor I møder nogle af verdens smukkeste sommerfugle og blomster.

 

På naturskønne Kreta, hvor der lægges til i Heraklion, kan I f.eks. se nærmere på Knossos-paladset, der er et must for alle, som er interesseret i arkæologi. I bronzealderen var det det mest luksuriøse bygningsværk i Europa, og med 1.400 værelse var det imponerende stort. Det smukke Arkadi-kloster, der stadig fungerer som munkekloster, er også et besøg værd med sin skønhed og en barsk historie. Heraklion by er en fascinerende blanding af gammelt og nyt, og her kan tilbringes mange timer med at slentre rundt i den brostensbelagte gamle bydel og beundre den kretensiske arkitektur for derefter at nyde en frappé på en hyggelig café.

 

Herefter anløber Costa Pacifica den israelske havneby Haifa, som også kaldes ”Israels San Francisco” grundet de stejle bakker. Byen er desuden kendt for en fantastisk fusion af arabisk og jødisk kultur. Den største seværdighed i selve byen er de frodige Bahai-haver, der smyger sig op ad bjergsiden og byder på fantastiske udsigtspunkter mellem palmer og farverige, blomstrende træer. For foden af haverne finder I den tyske koloni, som huser trendy caféer og butikker. Haifa er også et godt udgangspunkt for at tage en tur tilbage i historien og besøge Jerusalem eller Nazareth og se berømte, religiøse helligdomme som Gethsemane Have, Via Dolorosa, Gravkirken, Grædemuren og Fødselskirken. Tag på udflugt og oplev endvidere Yardenit ved bredden af Jordan-floden, hvor Jesus antageligt blev døbt, samt fredfyldte Tabgha, hvor flere af de vigtigste episoder i Det Ny Testamente fandt sted, såsom Bjergprædikenen og Jesu opstandelse.

 

Historiens vingesus mærkes fortsat den følgende dag, hvor Egypten står på programmet. Om morgenen lægger skibet til i Port Said, hvorfra flere interessante heldagsudflugter udgår. Det er tid til at lære mere om det gamle Egypten, når I f.eks. kan besøge det arkæologiske museum i Cairo, der rummer over 120.000 oldtidsfund, og beskue de imponerende pyramider ved Giza, som man næsten ikke kan forstå er menneskeskabte. De mange hellige templer, gravkamre og overdimensionerede statuer af faraoer vækker også beundring, mens den ikoniske Sfinx udfordrer jer til at løse dens gåde. I har også mulighed for at sejle på Nilen og lade jer underholde af eksotiske mavedansere og farverige, snurrende dervisher samt overvære produktionen af papyrus. Alle udflugterne slutter i Alexandria, hvortil Costa Pacifica ankommer om aftenen.

 

Malta er en lille øgruppe bestående af 7 øer, hvoraf de 3 – hovedøen Malta samt Gozo og Comino – er beboet. Med sin strategiske beliggenhed mellem Nordafrika og Italien har Malta igennem århundreder været eftertragtet jord, og herredømmet over øerne har skiftet hænder flere gange igennem historien, hvilket har sat sit præg på både sproget, gastronomien og arkitekturen. Maltesisk er således afledt af arabisk blandet med italiensk, mens middelhavskøkkenet blandes med det nordafrikanske. Malteserne er også meget stolte af de legendariske riddere, der forsvarede øen mod tyrkerne og lancerede korstogene. Disse riddere går under mange navne, hvoraf Johanniterordenen og Malteserordenen er de mest kendte. Det var en af ordenens stormestre, der grundlagde Valletta og gjorde byen til hovedstad i midten af 1500-tallet, og mange af byens for øvrigt meget smukke barokke bygninger stammer fra denne tid. På trods af sin beskedne størrelse er Valletta spækket med historisk interessante seværdigheder, hvoraf den imponerende katedral og Stormesterens Palads skal fremhæves sammen med et par museer, der fortæller den spændende historie om ridderne og deres bedrifter. Valletta, der er Europas sydligste og EU’s mindste hovedstad, er optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste, og den er en yderst betagende by at vandre rundt i, da den emmer af historie og romantik.

 

Turen går videre til den catalanske storby, Barcelona, som er Spaniens andenstørste og næppe behøver nogen præsentation. Barcelona har alt, hvad en moderne storby skal have, og mere til. Den er berømt for Gaudis fantasifulde arkitektur, og her vrimler det med seværdigheder som hans finurlige Sagrada Familia og det imponerende fodboldstadion, Camp Nou, foruden utallige interessante museer som f.eks. Picassomuseet. Fra Montjuic-bjerget har I en formidabel udsigt over byen, og stemningen på det berømte hovedstrøg, Ramblaen, er i sig selv en oplevelse. Her kan I sagtens få timer til at gå med at betragte menneskemylderet, mens I nyder lækre tapas og boblende cava.

 

Det sidste deciderede anløb bliver i Marseille, der er den største havn i Middelhavet og Frankrigs andenstørste by. Den er en sand smeltedigel af forskellige folk og kulturer og anses for at være en bro mellem Europa og Nordafrika. Det er en by, der er perfekt til bare at vandre omkring og indsnuse atmosfæren, mens man beundrer de arkitektoniske perler. I den maleriske gamle havn ligger yachts og fiskerbåde side om side, og lige nord herfor finder I den historiske del af byen, Le Panier, hvis virvar af snørklede og stejle gader gemmer på små, skjulte pladser og gamle, høje huse med terrasser, hvor vasketøjet hænger til tørre. Ud for kysten domineres vyet af det berygtede Chateau d’If – fængslet på en lille klippeø, hvorfra Greven af Monte Cristo flygtede i Alexandre Dumas’ berømte roman. Fra Marseille kan I også udforske smukke og historisk interessante Arles og pavernes gamle by Avignon.

 

Efter to uger ombord på Costa Pacifica med masser af spændende oplevelser i land er I atter tilbage i Savona, hvorfra der er transport til lufthavnen for hjemrejse til Danmark.


Skibet

I sejler med Costa Pacifica, der er blandt de større af rederiets skibe. Skibets udsmykning er inspireret af musik, hvilket skaber en afslappende atmosfære og stemning.

 

Skibet medtager mere end 3.000 passagerer og er blandt de skibe, der har rigtig mange kahytter med balkon, hvor I kan sidde og nyde udsigten og roen på havet. Costa Pacifica har en stor spa- og wellnessafdeling, fire pools, hvoraf to kan overdækkes, fem whirlpools, et stort kasino og 13 lounges, der er indrettet i forskellige temaer. Der bydes også på et imponerende teater, et roligt bibliotek, F1-simulator, sportsfaciliteter og fitness.

 

Ombord på skibet er der fri adgang til mange af skibets faciliteter, og hver dag er der underholdning for store og små – ikke mindst show i teateret hver aften.

 

Helpension

Ombord på skibet indgår helpension. Der serveres mad i skibets hovedrestaurant morgen, middag og aften. Her tilbydes en varieret valgmenu. Til aftensmad har man fast spisetid. Til morgenmad og frokost er det frit inden for restaurantens åbningstid.

 

Ombord findes desuden en stor buffet, som er åben fra tidlig morgen til sent. Ønsker I at indtage jeres morgenmad, frokost, aftensmad eller et mellemmåltid her, kan I frit komme, som det passer jer bedst inden for åbningstiden.

 

Drikkepakker

Der tilbydes forskellige drikkepakker på disse rejser. De nævnte priser gælder kun, hvis drikkepakken bestilles sammen med rejsen og afregnes til Øster Lindet. De kan senere bestilles online. Bestilles pakken ombord, tillægger skibet 15 % i serviceafgift. Alle voksne på samme booking skal bestille samme drikkepakke.

 

MY DRINKS PAKKEN dækker et ubegrænset antal drikkevarer. Det gælder husets vin pr. glas, et udvalg af øl, spiritus, drinks, cocktails, aperitifs og likører, alkoholfrie cocktails, sodavand, juice og mineralvand pr. glas og varme drikke. Der kan dagligt afhentes 2 x 0,5 liters mineralvand på flaske i en af barerne.

Pris: 3.640 kr. (260 kr. pr. dag)

 

MY DRINKS PLUS PAKKEN dækker et ubegrænset antal drikkevarer. Det gælder stort udvalg af vin pr. glas, øl, standard og Premium spiritus, drinks, cocktails, aperitifs og likører, alkoholfrie cocktails, sodavand, juice og mineralvand pr. glas og varme drikke. Der kan dagligt afhentes 2 x 0,5 liters mineralvand på flaske i en af barerne. Minibaren i kahytten er også inkluderet.

Pris: 4.830 kr. (345 kr. pr. dag)

 

MY SOFT DRINKS PAKKEN dækker et ubegrænset antal alkoholfrie drikkevarer. Det gælder mineralvand, sodavand, frugtjuice og iste pr. glas, alkoholfrie cocktails og varme drikke.

Pris:
Børn 2-17 år: 1.610 kr. (115 kr. pr. dag)
Voksne: 2.450 kr. (175 kr. pr. dag)

 

Børn og ekstra opredninger

Børn og voksne, som rejser sammen med to fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt, betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er begrænset antal kahytter med plads til ekstra opredninger, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

 

Børn u/18 år:

 • 13. oktober 2023: 5.490 kr.
 • 10. november 2023: 4.490 kr.

 

Voksne:

 • 13. oktober 2023: 7.490 kr.
 • 10. november 2023: 6.490 kr.

 

Enekahyt 

Der er et begrænset antal pladser - der skal inden køb forespørges hos Øster Lindet, og eneværelsestillægget betales direkte til Øster Lindet.

 

Tillæg for indvendig kahyt: 4.000 kr. 
Tillæg for udvendig kahyt: 5.000 kr.
Tillæg for balkonkahyt: 6.500 kr.

 

Udflugter

Rederiet tilbyder en bred vifte af udflugter i forbindelse med alle anløb. Disse kan købes ombord eller på forhånd. Ved alle anløb har I også mulighed for at tage i land på egen hånd og lave jeres egen dag. Der tilbydes shuttlebusser til centrum af diverse byer, nogle steder er de gratis, mens man betaler andre steder.

 

Se de nuværende udflugtsprogrammer her:

 

13. oktober 2023
10. november 2023


Særlige forhold på dette tilbud

Vi må på dette krydstogt i Middelhavet med Costa Pacifica tage forbehold for, at der kan ske ændringer i rejseruten både med anløb og tidsændringer, hvilket som udgangspunkt ikke giver ret til at hæve rejsen eller få kompensation.

 

Forsikringer

Vær opmærksom på, at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Rejseforsikring kan købes hos eget forsikringsselskab.

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederierne tillagt Øster Lindets ekstraordinære ydelser/services. På dette tilbud kan IKKE benyttes andre rabatter som f.eks. rederiernes fordelsklubber, on board credits, vouchers eller lignende.


Om Øster Lindet

Øster Lindet er et dansk rejsebureau med fokus på kvalitet, service og glade gæster. Firmaet blev etableret i 1974 og har gennem de sidste mange år sendt masser af tilfredse kunder på især storbyrejser, solferier og krydstogter i hele verden. Hos Øster Lindet får du en personlig og nærværende service, og de er altid behjælpelige med den perfekte rejse til dig, uanset om det er en Formel 1-tur, en vinrejse eller en romantisk weekend i storbyen, der er på ønskelisten.

 

Øster Lindets slogan er "Tid til hinanden", og det er netop det, du får, når du lader Øster Lindet arrangere din næste ferie. De står for alt det praktiske, så du kan slappe af, nyde din ferie og bruge tiden på dine kære. 

 

Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.


Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse inden for 2 hverdage hos Øster Lindet på tlf.: 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den unikke kode fra værdibeviset samt:

 • Fulde navne på alle rejsende som i passet
 • Privatadresse
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted og -dato for pas samt udløbsdato
 • Navn og telefonnr. på en pårørende i Danmark
 • En adresse og et mobilnummer pr. kahyt

 

Bestilling og betaling

Ved bestilling hos SPOTdeal betales kun et depositum på 5.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at der tegnes en afbestillingsforsikring v. sygdom.

 

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen. Der tages forbehold for annullering ved for få tilmeldte.

 

Ring gerne til Øster Lindet vedr. spørgsmål i forbindelse med dit køb.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København – Milano t/r
 • 20 kg bagage og 8 kg håndbagage
 • Transfer lufthavn – skib t/r
 • 14 overnatningers krydstogt i den valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant inden for åbningstiderne
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til pool, jacuzzi og fitnesscenter

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. kahyt.

 

Ikke inkluderet i rejsens pris

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk service charge på 11 € pr. person pr. dag. Afregnes på skibet
 • Udflugter
 • Drikkevarer, der ikke er nævnt
 • Personlige forsikringer

 

Vigtig information

Umiddelbart efter indløsning af værdibeviset, modtager du et rejsebevis. Du skal da tjekke, at alle data på rejsebeviset er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte. Opdages fejl, skal Øster Lindet straks kontaktes.

 

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, medmindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag. Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

 

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

 

Du sejler med et grundlæggende italienskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

 

Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

 

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

 

Vær opmærksom på at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Øster Lindet anbefaler, at man tegner både en afbestillingsforsikring, som dækker ved sygdom før afrejse, samt en rejseforsikring, som dækker under selve rejsen. Forhør om mulighederne hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet for tegning gennem Gouda Rejseforsikring.

 

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederiet tillagt Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud. På dette tilbud kan IKKE benyttes andre rabatter som f.eks. rederiernes fordelsklubber, on board credits, vouchers eller lignende.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Øster Lindet.

 

Det er Øster Lindets almindelige betingelser, som gælder. Du finder deres rejsebetingelser på https://www.osterlindet.dk/rejsebetingelser.

 

Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.

 

Købet kan ikke fortrydes

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 26. april 2023 kl. 23:59

Krydstogt til Egypten og Israel