Badehotelsidyl i Nordsjælland

Sidste chance!

Forsød tilværelsen med ren forkælelse på et af Danmarks mest idylliske badehoteller. Gilleleje Badehotel ligger i det naturskønne område omkring Gilbjerghoved, og her er der knitren i pejsen, dejlig gastronomi og fri adgang til badeafdelingen med sauna.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Oplev nostalgien og den hyggelige stemning på vidunderlige Gilleleje Badehotel, der har bevaret den idylliske atmosfære fra dengang, det blev opført i 1908. Hotellet ligger ved Gilbjerghoved, Nordsjællands højeste punkt, og byder på en fantastisk udsigt over sundet til den svenske kyst.

 

De smalle stier, der snor sig langs de stejle klinter ved Kattegat, inviterer til lange gåture, og tilbage på hotellet kan I som den naturligste ting i verden slå jer ned i lobbyen eller i biblioteket, hvor I kan nyde et glas inden middagen og mærke varmen fra den knitrende pejs, der bliver tændt, når mørket sænker sig over landskabet.

 

Særligt for dette ophold:

 

 • Helt unik og idyllisk badehotelsstemning
 • Fri adgang til badeafdelingen med tyrkisk bad, dampbad og sauna
 • Bo i de smukkeste nordsjællandske omgivelser

Opholdet inkluderer:

 

 • 1 overnatning i uspecificeret dobbeltværelse 
 • 1 flaske Churchill Reserve Port (20 cl) på værelset pr. ophold
 • Badehotellets hjemmebagte kage og eftermiddagskaffe/te serveret i Pejsestuen
 • 3-retters aftenmiddag i spisesalen
 • Fri adgang til badeafdelingen (tyrkisk bad, dampbad og sauna)
 • Badekåbe til brug under opholdet
 • Badehotellets morgenbuffet

 

SPOTpris 1.095 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst søndag - fredag til og med den 1. juni 2023.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Gilleleje Badehotel.

 

 • Tillæg ved fredage og helligdage: 200 kr. pr. person
 • Enkeltværelsestillæg: 300 kr. pr. nat
 • Opgradering til værelse med havudsigt eller balkon: Fra 150 kr. pr. person pr. nat

 

Tjek ind: Fra kl. 14.00.

Tjek ud: Senest kl. 10.00.


Gilleleje Badehotel 

Et badehotel kan noget, som et almindeligt hotel ikke kan præstere, og Gilleleje Badehotel er i den henseende ingen undtagelse. Her værnes der om de klassiske dyder, og hotellet byder på noget af det bedste, I finder inden for genren.

 

Når I ankommer til den smukke hvide bygning fornemmer I straks stedets lange historie fra tiden, hvor det bedre københavnske borgerskab tog på landet for at rekreere. Det var dengang, man kunne leje badekabiner på stranden, og hvor der om aftenen var musikalsk underholdning i hotellets spisesal.

 

I dag er stemningen mere ’low-key’ og familiær, men komforten er stadig uovertruffen. Gilleleje Badehotel er et sted, der henvender sig til dem, der søger det ultimative sted at slappe af, og hvor lyden af blæsten, duften af havet, følelsen af nærhed og glæden ved de små ting i livet er i centrum.

 

Træk derfor stikket og lad jer indlogere til en tid i selvforkælelsens tegn.

 

Når alt bare spiller

Gennem tiden har Gilleleje Badehotel gennemgået en nænsom renovering med respekt for de gamle traditioner. Det smukke, hvide strandhotel knejser med sine tre etager højt hævet over havet, og det fremstår i dag, som et af Sjællands få originale badehoteller. Her er i bogstaveligste forstand højt til loftet og det ’hvide palæ’ er i allerhøjeste grad præget af nostalgi og romantik. Indretningen er sparsom, som den sig hør og bør på et rigtigt badehotel: lys og venlig.

 

Lige neden for hotellet ligger stranden, men i erkendelse af, at det ikke er alle gæster, som på alle tider af året er parate til at kaste sig ud i bølgen blå, er der i hotellets underetage indrettet en spaafdeling med blandt andet sauna, dampbad og tyrkisk hamam bad.

 

Det er naturen og roen, der er i centrum, men som en del af pakken får I naturligvis også serveret en 3-retters aftenmenu i den stemningsfyldte spisesal. Her vil stedets kok byde på en velkomponeret spiseoplevelse, der balancerer mellem klassisk fransk og det nye, nordiske køkken. 

 

Maden, vinene og serveringen. Raffineret og underfundigt. Gastronomi i øjenhøjde. Alt sammen nøje afstemt og aldeles fremragende.

 

Velkommen til Gilleleje Badehotel.

 

 

Sådan skal I bo

Interiøret på de enkle, hyggelige værelser er holdt i smukke farver med mønstrede tapeter. Hvid og almueblå er de gennemgående farver, og gennem vinduet ses det skiftende lys, der i mere end 100 år har fascineret de besøgende. Alle 24 værelser har eget bad og toilet, og mange af dem har udsigt over havet og Danmarks smukkeste solnedgang.


Flotte anmeldelser

Både Børsen, det amerikanske magasin Vogue og de besøgende, der anmelder Gilleleje Badehotel på Tripadvisor, er glade for badehotellet. Læs bare et udpluk her:

 

"Imødekommene og super dejligt personale, skønt sted

Jeg gav mine forældre et gavekort på 2 overnatninger samt morgenmad og aftensmad. Mine forældre er godt vant, meget berejste og hedonister til fingerspidserne. De var ovenud begejstrede, roste personalet til skyerne, følte sig hjemme og havde et superskønt ophold."

Anmeldt september 2022.

 

"Fantastisk sted med unik beliggenhed og supergod service

Fantastisk sted - ganske enkelt. Lyse, flotte værelser med Hästen-senge. Særdeles rent og pænt - også i wellnessområdet. Eftermiddagskaffen var med lækker (hjemmelavet naturligvis) æblekage. Middagen om aftenen var ligeledes veltillavet med et godt udvalg af vine. Personalet supereffektive og opmærksomme. Det gjaldt lige fra receptionisten til serveringspersonalet. Dejlig morgenmad. Fantastiske omgivelser med gode gåtursmuligheder til Gilleleje "city", strand og meget mere. Stedet er ikke så så stort, men efterlader et stort indtryk!"

Anmeldt januar 2022.

 

Børsen:

"Bekvemt uden at være luksuriøs og afslappet uden at være kedeligt. Skulle man være en større tilhænger af indendørs bade end havbade, så kan denne trang stilles i hotellets badeafdeling, som tilbyder aromadampbad, sauna, jacuzzi og massage". 

 

Amerikanske Vogue har også været på besøg på badehotellet, og omtaler det i artiklen "Go Beyond Copenhagen: 4 Charming Danish Countryside Escapes". Her står der bl.a:

 

'The hotel was originally built in 1908, but it’s now modernized with pretty whitewashed wood walls and blue accents throughout. Venture out for a walk on the beach and a swim in the sea, or just relax on your balcony and watch the bathers from a (warm) distance."


Gilleleje-Badehotel.jpg

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Du reserverer dit ophold hos Gilleleje Badehotel ved at sende en mail til info@gillelejebadehotel.dk - der kan kun bookes på e-mail, og der kan forventes en svartid på op til 48 timer. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

 

Ved spørgsmål til opholdet eller booking kan Gilleleje Badehotel kontaktes på mail info@gillelejebadehotel.dk. Henvendelse kan kun ske pr. mail. 

 

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses. 

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket, er det hotellets afbestillingsregler, der er gældende.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst søndag - fredag til og med den 1. juni 2023.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Opholdet inkluderer:

 • 1 overnatning i uspecificeret dobbeltværelse 
 • 1 flaske Churchill Reserve Port (20 cl) på værelset pr. ophold
 • Badehotellets hjemmebagte kage og eftermiddagskaffe/te serveret i Pejsestuen
 • 3-retters aftenmiddag i spisesalen
 • Fri adgang til badeafdelingen (tyrkisk bad, dampbad og sauna)
 • Badekåbe til brug under opholdet
 • Badehotellets morgenbuffet

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Gilleleje Badehotel.

 • Tillæg ved fredage og helligdage: 200 kr. pr. person
 • Enkeltværelsestillæg: 300 kr. pr. nat
 • Opgradering til værelse med havudsigt eller balkon: Fra 150 kr. pr. person pr. nat

 

Tjek ind: Fra kl. 14.00.

Tjek ud: Senest kl. 10.00.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Gilleleje Badehotel.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Gilleleje Badehotel

Hulsøvej 15 , 3250 Gilleleje
Tlf.: 48 30 13 47 | CVR: 29042675 | info@gillelejebadehotel.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 30. marts 2023 kl. 23:59

Ophold på Gilleleje Badehotel