Rundrejse i Cuba med dansk rejseleder

Sidste chance!

På denne rundrejse med Over Alle Bjerge kan I opleve alt det bedste af Cuba - lige fra fascinerende byer til eksotiske sandstrande, flot natur og unik historie. Rejsen inkluderer 12 dages program inkl. overnatninger, dansk rejseleder og fly fra CPH/BLL.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Cuba er en unik plet på verdenskortet - kendt for sin mystik og indelukkethed, for fest og farver, for den smukke natur og for den charmerende, sprudlende og livsbekræftende kultur. Cuba er en vidunderlig kombination af det hele tilsat høj cigarføring, svingende, salsadansende hofter og rom, der er billigere end vand.

 

Over Alle Bjerge tager jer med på denne oplevelsesrige rundrejse med dansktalende rejseleder. Indtrykkene er mange, og der er ingen tvivl om, at Cuba på trods af stigende vestlig påvirkning fortsat er meget anderledes, end det vi kender hjemmefra. Det er en oplevelse for livet at møde den cubanske kultur helt tæt på!

 

Over Alle Bjerge har kørt flere rundrejser i samarbejde med SPOTdeal. Se alle de flotte 5-stjernede anmeldelser her.

 

Særligt for denne rejse:

 • Erfaren og dansktalende rejseleder
 • Masser af udflugter i kulturens, historiens og naturens tegn
 • Oplev det autentiske Cuba

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København eller Billund til Havana t/r 
 • 2 måltider ombord
 • 12 dages spændende program og masser af udflugter
 • Alle entré på nævnte udflugter
 • 3 overnatninger ved det caribiske hav med All Inclusive
 • 3 overnatninger i Trinidad med All Inclusive
 • 3 overnatninger på gode mellemklasse-hoteller
 • 1 overnatning på ’casas particulares’, private hjem med værelser
 • Morgenmad alle dage 
 • Dansk rejseleder
 • Cubansk lokalguide

 

Vælg mellem følgende rejseperioder:

 

Afrejse den 25. januar - 5. februar 2023:

 

København:

 • Dobbeltværelse - SPOTpris 18.995 kr. (UDSOLGT)
 • Eneværelse - SPOTpris 21.995 kr. (UDSOLGT)

 

Billund:

 • Dobbeltværelse - SPOTpris 18.995 kr. (UDSOLGT)
 • Eneværelse - SPOTpris 21.995 kr. (UDSOLGT)

 

 

Afrejse den 25. marts - 5. april 2023:

 

København:

 • Dobbeltværelse - SPOTpris 18.995 kr. 
 • Eneværelse - SPOTpris 21.995 kr. 

 

Prisen er pr. person. Der skal købes 2 værdibeviser for at bo på dobbeltværelse.

 

Betaling

Der betales et depositum på 4.000 kr. pr. person i forbindelse med køb af rejsen på SPOTdeal. Restbeløbet for rejsen betales til Over Alle Bjerge senest 90 dage før afrejse.

 

Der er et begrænset antal rejser til salg.

 

Ikke inkluderet i rejsen:

 • Forsikringer (afbestillingsforsikring og rejseforsikring)
 • Øvrige måltider
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge. Beregn ca. 30 kr. pr. dag
 • Visum til Cuba. Over Alle Bjerge hjælper gerne med dette

Dagsprogram

 

Dag 1 – Ankomst i Havanna

I rejser fra Kastrup eller Billund lufthavn om formiddagen og lander om aftenen cubansk tid i Havannas lufthavn. Eventyret begynder så snart flydørene åbner, og I kan mærke det tropiske klima langt fra den danske vinter. I lufthavnen bliver I mødt af den dansktalende rejseleder, og I kører til hotellet i Miramar, en af Havannas mest velstillede bydele.

 

Dag 2 – Havannas charme og seværdigheder

Efter en god nats søvn er det tid til at udforske Havanna! Gaderne summer af en blanding af turister og cubanere i farverigt tøj, med blomster i håret og med cigarer i munden – Havanna er en oplevelse for alle sanser. I besøger den historiske bydel med store pladser, kirker og vigtige bygningsværker fra kolonitiden.

 

Allerede fra denne dag kommer I tæt på kulturen, når I besøger et socialt og kreativt værksted i bydelen Lawton, hvor kunst, musik, kultur og farver er i højsædet for både børn og voksne i lokalsamfundet.

 

Selv i den moderne bydel føler I jer ført tilbage til 50’erne, når de store og smukke dollargrin drøner forbi den tidligere amerikanske Capitol-bygning og revolutionspladsen, hvor Fidel Castro plejede at holde sine 8-timers taler. Landets fascinerende historie har sat sit spor i hvert et hjørne af Havana.

 

I slutter dagen af med vind i håret, når I kører en tur i dollargrinene.

 

Dag 3 – Høj cigarføring i Viñalesdalen

Denne dag bytter I storbyens travlhed ud med landets idyl. Fra et udsigtspunkt kigger I ud over det forblændende landskab i Viñalesdalen med de specielle bjergformationer - som vintønder, der stiger op fra jorden med tobaksmarkerne som frodigt underlag. Nede i dalen ser I nærmere på cigarproduktionen og det lokale landbrug, som på gammeldags vis bliver holdt af landmænd til hest og okse for plov. I Viñales landsbyen bliver I mødt af huse i alle regnbuens farver, og et landsbyliv, hvor tempoet er helt i bund.

 

Lidt uden for byen findes en smuk grotte, som indianerne siges at have brugt som skjulested under koloniseringen. En gåtur gennem grotten leder jer til en flod, hvor I springer i små både og lader fantasien blive sat på prøve på vejen ud af grotten.

 

Inden I sætter kursen tilbage mod Havanna, ser I det enorme klippemaleri Mural de la Prehistoria, som er intet mindre end 120 meter langt og illustrerer tilblivelsen af det socialistiske menneske.

 

Dag 4 – Tæt på den cubanske fauna og hverdag

Kursen bliver sat mod Cienfuegos, en by der er elsket af de lokale for dens moderne struktur og kultur. På vejen kører I ind i Montemar naturreservatet, hvor det tropiske klimas flora og fauna imponerer. Her sejler I en smuk tur over Skattesøen, hvor I finder en genskabelse af en precolombiansk indianerby. Ved ankomst til Cienfuegos besøger I byens centrum. Den franskgrundlagte by har smuk arkitektur og cubansk shopping med håndlavede smykker og billige sko - måske trænger herrerne til en tur ved den lokale barber? På egen hånd er det muligt at besøge det smukke Tomas Terry teater, som var landets mest moderne, da det blev bygget i 1889.

 

Sidst på eftermiddagen skifter I hotellerne ud med en spændende oplevelse, da I bliver indlogeret i ’casas particulares’, private hjem med værelser til udlejning. Den perfekte måde at opleve det autentiske Cuba og samtidig komme tættere på den gæstfri lokalbefolkning.

 

Dag 5 – Cienfuegos og Trinidad, Cubas mest betagende byer

Efter morgenmad ved jeres værtsfamilier, siger I farvel og tak til dem, vinker farvel til Cienfuegos og begiver jer mod Trinidad, en af landets første havnebyer, der emmer af historie! De brostensbelagte gader snor sig rundt som en labyrint, så angribende pirater ikke kunne finde ud igen. I besøger byens centrum med markeder, kolonialarkitektur og det historiske museum. På Canchánchara-baren tager I forskud på glæderne, når I smager den kendte drink af samme navn som baren. Byens mange restauranter giver rig mulighed for at finde en lækker frokost i centrum, hvorefter I på egen hånd kan besøge museer, spadsere en tur gennem byens lokale kvarterer og overvære mændenes passionerede dominoturneringer eller kigge på kunstudstillinger og håndværk.

 

Til eftermiddag tjekker I ind på et All Inclusive-hotel ved den caribiske strand uden for byen, hvor I skal overnatte de næste tre dage.

 

Dag 6 – Sukkerdalen i Trinidad

Solopgang over det lune caribiske hav er en vidunderlig måde at starte dagen på og mærke, at I er på ferie: dagen i dag er nemlig helt i jeres eget tempo! Mulighederne i Trinidad er mange: om I vil ligge på stranden med en god bog, køre en tur ind for at slentre i byens gader og udforske de mange museer eller tage på opdagelse i lokalområdet.

 

I kan også tage i damptog ud at besøge den UNESCO-beskyttede sukkerdal med det 40 meter høje Manaca Iznaga-tårn, eller I kan tage på sejltur på det caribiske hav.

 

Til aften kører I ind til byens centrum, hvor I besøger Cubas eneste udendørs Casa de la Música. Den store trappe veds hovedpladsen fyldes op af lokale og turister, når musikere spiller op til dans, og hofterne svinger i forførende og betagende salsa – måske skal I selv prøve en svingom?

 

Dag 7 – Fantastisk regnskovsoplevelse

Bjergkæden Topes de Collantes er dækket af subtropisk regnskovsklima, og på dagens vandretur skal I helt tæt på naturen. Smaragdkolibriernes grønne fjer ses i glimt mellem træerne til lyden af den karakteristiske fuglesang fra nationalfuglen trogon. Duften af frodig regnskov blander sig med duften af kaffe i bjergplantagerne, og efterhånden som I kommer dybere ind i regnskoven, hører I vandets rislen fra floden. Rislen bliver til brusen, når I når det 20 meter høje vandfald El Rocio, og længere nede af floden nyder I en frisk dukkert i den naturlige pool El Venado. Vandreturen gennem skoven er i alt tre kilometer lang og gås i langsomt tempo, i alt ca. tre timer.

 

Efter vandreturen nyder I en velfortjent frokost i naturparken, inden I kører tilbage til hotellet i Trinidad.

 

Dag 8 – Revolutionens hjerte, Santa Clara

Inden det bliver tid til badeferie, går turen forbi Santa Clara, hvor den cubanske nationalfølelse og stolthed bliver tydelig, når I besøger det rørende mausoleum, hvor Che Guevara og hans revolutionskammerater er begravet. Che Guevaras og Fidel Castros revolutionære tanker og handlinger har dannet hele fundamentet for, hvordan Cuba fungerer den dag i dag, og er på godt og ondt plantet dybt i de cubanske hjerter.

 

I ser desuden det afsporede tog, som et centralt mindemærke for revolutionen og Castros endelige sejr, samt Santa Claras centrum, hvor frokostmulighederne er manges.

 

Sidst på eftermiddagen ankommer I til feriebyen Varadero og tjekker ind på jeres All Inclusive-hotel lige på stranden.

 

Dag 9 – Afslapning på caribiske strande

På hotellet er der blot få meter til en af de skønne, caribiske strande, perfekt til en dukkert i det krystalklare vand eller en slentretur i vandkanten med det fine sand mellem tæerne. Restauranten byder på lækker buffet til både morgen, middag og aften, mens poolbaren er det perfekte sted at nyde en lækker piña colada - alt sammen inkluderet i opholdet.

 

Hver aften har hotellet professionelle shows, der underholder godt, indtil det bliver tid til at gå til ro i de rummelige, traditionelt indrettede værelser.

 

I dag er der god tid til at finde et godt sted på stranden og bare slappe af, mens I lader minderne fra den sidste uge stadfæste sig.

 

Dag 10 – Sightseeing og shopping i Varadero

Slap af under en svajende palme med udsigt til det caribiske hav, eller bad i bølgen blå. Hvide sandstrande, turkisblåt vand og forfriskende mojitos – den caribiske drøm bliver til virkelighed! Skal I have pakket de sidste minder i kufferten, har Varadero også en del at byde på: en tur med sightseeing-bussen eller en slentretur igennem byens gader. Souvenirmarkeder, shoppingcentre, en hyggelig park, lækre restauranter og barer med livemusik er alt sammen at finde i centrum, mens den eksklusive marina, det flotte delfinarie og de interessante grotter med indianske vægmalerier er at finde længere ude på halvøen. I kan få masser af charmerende indtryk og feriestemning på rejsens næstsidste dag!

 

Dag 11 – Afsked med Cuba

I kan starte dagen med at gå på jagt efter en god souvenir eller gave, I skal have med hjem. 

På januar-afgangen skal I af sted mod lufthavnen efter frokost, så her er der også tid til at suge den sidste sol til sig og tage en tur i det caribiske hav.

 

På køreturen tilbage til Havanna får I de sidste naturoplevelser og smukke udsigter med jer – og når lige at smage én af landets bedste Piña Coladas på vejen som en perfekt afrunding på en spændende rejse.

 

På marts-afgangen skal I af sted mod lufthavnen om morgenen. 

 

Dag 12 – Hjemrejse til Danmark

En dejlig ferie fyldt med oplevelser er ved at være slut, og I flyver tilbage over Atlanten og ind i den europæiske civilisation med minder og oplevelser, der vil efterlade et aftryk, som varer ved.

 

 

I videoen nedenfor kan du høre Kasper Bøndergaard fra Over Alle Bjerge fortælle om rejsen til Cuba.

 


Hoteller

Havana: 4* Memories Miramar: 3 overnatninger

Cienfuegos: Casas particulares: 1 overnatning

Trinidad: 4* Memories del Trinidad : 3 overnatninger med All Inclusive

Varadero: 4* Memories Varadero: 3 overnatninger med All Inclusive

 

Der tages forbehold for ændringer af hoteller. 


Flyinformation

Der flyves med Air France via Paris.

 

Rejseperiode den 25. januar - 5. februar 2023:

 

Flytider København:

 

Udrejse den 25. januar 2023:

 • Afgang København kl. 09.50
  Ankomst Paris Charles de Gaulle kl. 11.50
 • Afgang Paris Charles de Gaulle kl. 16.05
  Ankomst Havana kl. 20.30

 

Hjemrejse den 4. februar 2023:

 • Afgang Havana kl. 22.50
  Ankomst Paris Charles de Gaulle kl. 13.45 (den 5. februar 2023)
 • Afgang Paris Charles de Gaulle kl. 15.20 (den 5. februar 2023)
  Ankomst København kl. 17.15 (den 5. februar 2023)

 

Flytider Billund:

 

Udrejse den 25. januar 2023:

 • Afgang Billund kl. 06.30
  Ankomst Paris Charles de Gaulle kl. 08.30
 • Afgang Paris Charles de Gaulle kl. 16.05
  Ankomst Havana kl. 20.30

 

Hjemrejse den 4. februar 2023:

 • Afgang Havana kl. 22.50
  Ankomst Paris Charles de Gaulle kl. 13.45 (den 5. februar 2023)
 • Afgang Paris Charles de Gaulle kl. 21.20 (den 5. februar 2023)
  Ankomst Billund kl. 23.05 (den 5. februar 2023)

 

 

Rejseperiode den 25. marts - 5. april 2023:

 

Flytider København:

 

Udrejse den 25. marts 2023:

 • Afgang København kl. 09.50
  Ankomst Paris Charles de Gaulle kl. 11.50
 • Afgang Paris Charles de Gaulle kl. 16.05
  Ankomst Havana kl. 21.30

 

Hjemrejse den 4. april 2023:

 • Afgang Havana kl. 17.05
  Ankomst Paris Charles de Gaulle kl. 08.15 (den 5. april 2023)
 • Afgang Paris Charles de Gaulle kl. 09.20 (den 5. april 2023)
  Ankomst København kl. 11.10 (den 5. april 2023)

 

Bemærk venligst, at der på hjemrejsen til Billund (januar-afgangen) er 6 timer og 40 minutter mellem de to fly ved mellemlandingen i Paris.

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.


Om Over Alle Bjerge

Over Alle Bjerge er et rejsebureau, der bygger på mere end 20 års erfaring med rundrejser i hele verden. Over Alle Bjerge tilbyder enestående, håndlavede rundrejser for nysgerrige danskere, der ved, at der bag ethvert bjerg venter et uopdaget eventyr.

 

Som oftest vil Over Alle Bjerges gæster gerne langt væk fra hjemstavnen til steder, hvor kun få andre turister har været: det tibetanske højland, mayaernes glemte junglebyer eller bag jerntæppet i Nordkorea. Det er dog ikke altid, at man skal langt væk for at få en storslået oplevelse, hvilket man vil erfare på rundrejser i f.eks. Marokko, Balkan eller Portugal. Det er i mødet mellem kulturer, at forståelse opstår, og vi får et nyt perspektiv på os selv og den verden, vi kommer fra.

 

På Over Alle Bjerges rundrejser er der altid en erfaren, dansk rejseleder med, som sørger for gode informationer og baggrundsviden samt at det praktiske glider let. Man er kort sagt i gode trygge hænder.

 

SPOTdeal har sendt mange mennesker på rejseeventyr med Over Alle Bjerge. Oplevelser for livet og stor tilfredshed har ført en masse 5-stjernede anmeldelser med sig, som du kan læse på nedenstående links.

 

Se alle anmeldelserne på Trustpilot
Se alle anmeldelserne på Facebook

 

Over Alle Bjerge er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2894.


Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen annulleres.

Når I har modtaget jeres værdibeviser, skal I inden for 48 timer reservere rejsen hos Over Alle Bjerge på mail: kasper@overallebjerge.dk - forbindelse med bestilling bedes I oplyse:

 

 • Fulde navne ifølge pas
 • Pasnumre
 • Fødselsdato og år
 • Nationalitet
 • Køn

 

Vi anbefaler, at I udover jeres rejseforsikring, som gælder på selve rejsen, også har en afbestillingsforsikring, der gælder før afrejse i tilfælde sygdom m.m. Over Alle Bjerge samarbejder med Gouda og kan være behjælpelig med at tegne nævnte forsikringer. Afbestillingsforsikring skal tegnes samtidig med køb af rejsen.

 

Når kampagnen afsluttes den 1. oktober 2022, modtager I hurtigst muligt en reservationsbekræftelse på den mail, som I har opgivet til SPOTdeal. 

 

Her vil I også modtage informationer forud for rejsen. 1-2 uger inden afrejse modtager I også flybilletter som E-billet. Hvis I ikke modtager disse, skal I kontakte Over Alle Bjerge på kasper@overallebjerge.dk

 

Betaling

Der betales et depositum på 4.000 kr. pr. person i forbindelse med køb af rejsen på SPOTdeal. Restbeløbet for rejsen betales til Over Alle Bjerge senest 90 dage før afrejse.

 

Der er et begrænset antal rejser til salg.

 

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Ved eventuelle spørgsmål rejsen kan Over Alle Bjerge kontaktes på tlf.: 40 93 98 36.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København eller Billund til Havana t/r
 • 2 måltider ombord
 • 12 dages spændende program og masser af udflugter
 • Alle entré på nævnte udflugter
 • 3 overnatninger ved det caribiske hav med All Inclusive
 • 3 overnatninger i Trinidad med All Inclusive
 • 3 overnatninger på gode mellemklasse-hoteller
 • 1 overnatning på ’casas particulares’, private hjem med værelser
 • Morgenmad på hotel alle dage 
 • Dansk rejseleder
 • Cubansk lokalguide

 

Prisen er pr. person. Der skal købes 2 værdibeviser for at bo på dobbeltværelse.

 

Ikke inkluderet i rejsen:

 • Forsikringer (afbestillingsforsikring og rejseforsikring)
 • Øvrige måltider
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge. Beregn ca. 30 kr. pr. dag
 • Visum til Cuba. Over Alle Bjerge hjælper gerne med dette

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne samt hoteller.

 

Der tages forbehold for annullering ved begrænset tilmelding. 

 

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på Over Alle Bjerges officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services. 

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Over Alle Bjerge.

 

Det er Over Alle Bjerges almindelige betingelser, som gælder. Du finder deres rejsebetingelser på https://overallebjerge.dk/generelt/betingelser/.

 

   Købet kan ikke fortrydes

   Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

   Over Alle Bjerge

   Julius Bloms Gade 29, 2200 København N
   Tlf.: 40 93 98 36 | CVR: 39275139 | Kasper@overallebjerge.dk | Hjemmeside |

   Sidste chance: 30. september 2022 kl. 23:59

   Rundrejse i Cuba