Rejse til Paris med dansk rejseleder

Sidste chance!

Oplev byernes byer, Paris, i enten den helt magiske juletid eller når det hele springer ud i forårets smukke farver. Rejsen inkluderer 3 overnatninger på Hôtel Libertel Gare de l’Est Français, to udflugter, dansktalende rejseleder og fly fra BLL/CPH.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

I samarbejde med GIBA Travel går turen til Paris i november, når den spæde juletid stråler eller i foråret, hvor det er helt oplagt at indtage en hyggelig fortovscafé med en café au lait. 

 

Byrundturen, der er inkluderet i rejsen, foregår i bus, men ellers kommer I til at opleve byen, som pariserne gør det - nemlig med den vidt forgrenede og hurtige metro.

 

Ud over mange spændende oplevelser vil I under hele jeres ophold i byernes by opleve den specielle pariserstemning, som gør den franske hovedstad til noget ganske særligt. 


Rejsen inkluderer:

 • Fly Billund eller København – Paris t/r
 • Lufthavnsskatter
 • Håndbagage 10 kg
 • Transfer fra lufthavnen til hotellet t/r
 • 3 overnatninger på 3* Hôtel Libertel Gare de l’Est Français
 • Morgenmad alle dage
 • Udflugt til Montmartre
 • Byrundtur i bus
 • Dansk rejseleder

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer:

Den 26. november 2022 eller den 14. marts 2023

 

Priser:

Dobbeltværelse: SPOTpris 5.495 kr. 

Enkeltværelse: SPOTpris 6.990 kr. 

 

Prisen er pr. person. Der skal købes 2 værdibeviser for at bo på dobbeltværelse. 

 

Bemærk, at der skal betales lokal turistskat som betales direkte til hotellet.

 

Tilkøb og tillæg 

Aftales og afregnes direkte med GIBA Travel. 

 • 23 kg indchecket bagage t/r: 850 kr. pr. person
 • Udflugt til Opera Garnier på dag 2: 225 kr. pr. person
 • Sejltur og middag på dag 3: 435 kr. pr. person
 • Afbestillingsforsikring: 7 %

Dagsprogram

GIBA Travel forbeholder sig ret til mindre ændringer i programmet i forhold til de forskellige arrangementer.

 

Dag 1

Afgang fra Danmark og få timer senere ankommer I til lufthavnen Charles de Gaulle. Når I alle er samlet, starter byrundturen. Undervejs ser I de seværdigheder, der er indbegrebet af Paris: Notre Dame, Eiffeltårnet, Triumfbuen og den nye Opera på Bastillepladsen. Inden rundturen afsluttes, oplever I den fantastiske glaspyramide i Louvres gård, der er en overbygning på tre underjordiske etager fyldt med kunst.

 

Byrundturen ender ved jeres centralt beliggende hotel - det 3-stjernede Hôtel Libertel Gare de l’Est Français tæt på byens centrum. Efter indkvarteringen er resten af dagen til oplevelser på egen hånd. 

 

Dag 2

I dag bliver der mulighed for at tage på tur med metro til et anderledes Paris. I starter med at besøge byens gamle opera ’Opera Garnier’, hvor I bl.a. ser de forgyldte saloner og det storslåede trappeparti. 

 

Turen går videre til parfumemuseet Fragonard, hvor I får et indblik i hele Fragonards historie. Besøget slutter i deres butik, hvor der er et bredt udvalg af deres egen parfume.

 

Dagen slutter med et besøg i stormagasinet Galerie Lafayette, hvor I skal se den fantastiske kuppel - og ikke mindst det store juletræ ved rejsen i november. I Paris er juleriet ekstravagant, og man finder mekaniske tableauer i stormagasinets vinduer - noget man aldrig har set magen til. 

 

Hvis man ikke ønsker at deltage i dagens udflugt, kan Paris opleves på egen hånd.

 

Udflugten til Opera Garnier koster 225 kr. pr. person.

 

Dag 3

Formiddagen bruges til oplevelser på egen hånd. Men der er også mulighed for at tage med rejselederen rundt i Paris med metro, hvor I blandt andet tager en tur til malerkvarteret Montmartre, hvor mange kendte kunstnere har boet og udstillet deres værker i den livlige og farverige pariser-bydel. Montmartre siges at være byens højeste punkt, og herfra får I en anderledes udsigt over Paris i godt vejr.

 

Der er mulighed for at opleve Paria fra vandsiden på en idyllisk sejltur på Seinen, og I slutter dagen med en middag tæt ved Seinen. Turen tages med metro - som pariserne. 

 

Der bliver naturligvis mulighed for at opleve Paris fra vandsiden, når vi tager på en idyllisk sejltur på Seinen og vi slutter dagen med en middag tæt ved Seinen. Turen tages med metro, som pariserne.

 

Sejltur og middag koster 435 kr. pr. person.

 

Dag 4

Dagen bruges på egen hånd, og der er rig mulighed for oplevelser på egen hånd, inden der er afgang til lufthavnen.

 

Paris byder på et utal af muligheder, f.eks. shopping i stormagasinerne, en slentretur langs Seinen og gennem Paris’ haver, museumsbesøg, en tur i Eiffeltårnet eller til Napoleons grav i Invalidekirken.


Hôtel Libertel Gare de l’Est Français

Hotellet ligger centralt placeret og i kort afstand til Porte Saint-Denis. Fra hotellet er der kun 2 minutters gang til nærmeste metrostation, Gare de l’Est. 

 

På hotellet er der hver dag en morgenmadsbuffet, der har åbent kl. 07.00-10.30.

 

Sådan skal I bo

I kommer til at bo på et af hotellets 70 værelser, der alle har eget bad og toilet, fladskærms-tv, aircondition og fri wi-fi.

 

Der tages forbehold for ændringer af hotel. 


Jul i Paris

"Paris er en fest!" Sådan omtaler den amerikanske forfatter, Ernest Hemingway den franske hovedstad. Rejsen beviser hans iagttagelse, og ved ankomst i den spæde juletid stråler byen med sine mange lys.

 

November-rejsen til Paris har noget for enhver smag. I kommer til at se de mange kendte steder, som er helt fantastiske i juletiden. Med storslåede julelys overalt i byen, på facader og i butikker er juletiden noget ganske særligt i Paris. 

 

Byen emmer ganske enkelt af en helt særlig stemning, og der er naturligvis også masser af gode julegavetilbud. 

 

Forår i Paris

Har I endnu ikke besøgt Paris, imens foråret langsomt begynder at spire, så er denne rejse en oplagt mulighed. Gør som pariserne og find en solskinsplet ved en af de utallige caféer og nyd synet af menneskemylderet. Det er i sig selv en stor oplevelse. 

 

Tag også en slentretur gennem Paris' smukke parker og haver, og nyd synet af de meget velplejede grønne områder.


Flyinformation

Flyselskab oplyses 2 måneder før afrejse. 

 

Flytider

2 måneder før afrejse vil I modtage de nøjagtige flytider fra GIBA Travel. Som udgangspunkt vil afrejse fra København og Billund ske morgen/formiddag og hjemrejse fra Paris vil ske eftermiddag/aften. Dette er dog ca.-tidspunkter. 


Om GIBA Travel

GIBA Travel arrangerer kvalitetsrejser inden for områderne kultur, velvære, opera og gourmet. Rejserne indeholder oplevelser ud over det sædvanlige, har et højt fagligt niveau og henvender sig til et modent publikum.

 

Hos GIBA Travel er der fokus på de små detaljer, der gør den store forskel; at man har en fast chauffør under hele turen, at man møder dygtige og engagerede guider, og at man føler sig set og forkælet på sin rejse. Deres motto er, at rejser skal være skønne at glæde sig til, dejlige så længe, de varer og rare at tænke tilbage på.

 

GIBA Travel er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2854.


Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Når du har modtaget dit værdibevis, booker du din rejse inden for 48 timer hos GIBA Travel på mail giba@gibatravel.dk. Husk at oplyse dit værdibevis-ID og tilhørende unikke kode. Husk også at oplyse navne som i pas på alle rejsende samt fødselsdato, pasnr., udløbsdato på pas samt oplysninger om eventuelle tilkøb. 

 

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen. 

 

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kan GIBA Travel kontaktes på tlf. 91 52 60 62.

Én unik kode gælder for 1 person. 

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly Billund eller København – Paris t/r
 • Lufthavnsskatter
 • Håndbagage 10 kg
 • Transfer fra lufthavnen til hotellet t/r
 • 3 overnatninger på 3* Hôtel Libertel Gare de l’Est Français
 • Morgenmad alle dage
 • Udflugt til Montmartre
 • Byrundtur i bus
 • Dansk rejseleder

 

Pris pr. person. Der skal købes 2 værdibeviser for at bo på dobbeltværelse. 

 

Bemærk, at der skal betales lokal turistskat som betales direkte til hotellet.

 

Tilkøb og tillæg 

Aftales og afregnes direkte med GIBA Travel. 

 • 23 kg indchecket bagage t/r: 850 kr. pr. person
 • Udflugt til Opera Garnier på dag 2: 225 kr. pr. person
 • Sejltur og middag på dag 3: 435 kr. pr. person
 • Afbestillingsforsikring: 7 %

 

GIBA Travel forbeholder sig ret til mindre ændringer i programmet i forhold til de forskellige arrangementer. Samt ændringer i forhold til flyselskab og afgangstider.

 

Der tages forbehold for ændringer af flytider, hoteller og program. 

 

Der tages forbehold for annullering af rejsen ved begrænset tilmelding. 

 

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der derfor ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Købet kan ikke fortrydes. 

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til GIBA Travel.

 

Det er GIBA Travels almindelige betingelser, som gælder. Du finder deres rejsebetingelser på https://gibatravel.dk/rejsebetingelser/.

 

   Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

   GIBA Travel

   Torvet 3, 1 , 5750 Ringe
   Tlf.: 91 52 60 62 | CVR: 38827405 | giba@gibatravel.dk | Hjemmeside |

   Sidste chance: 30. august 2022 kl. 23:59

   Rejse til Paris