Vidunderlige Ærø

Sidste chance!

Ærø er en perle i Det Sydfynske Øhav. En ø fuld af stemning, rig på smuk natur og lokal gastronomi. Oplev det hele på en 4 dages-rejse, som inkluderer 3 overnatninger på Hotel Ærø, god mad, ø-tur med guide, bryggeribesøg og meget mere.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Vild natur, idylliske landsbyer, gårdbutikker og gastronomi - Ærø har alt, hvad der skal til for at nyde og opleve i fulde drag!

Denne 4-dages rejse giver jer chancen for at få det bedste ud af et besøg på øen i Det Sydfynske Øhav. Med base på det hyggelige Hotel Ærø i udkanten af Marstal, kan I bl.a. glæde jer til ø-udflugt i selskab med lokalkendt guide, visit på Ærø Bryggeri, musik, underholdning og god mad.

Rejsen er arrangeret af Ans Rejser, der har mere end 30 års erfaring med at skabe uforglemmelige oplevelser og rejser.

Tryghedsgaranti: Der er tryghedsgaranti på denne rejse - læs mere nedenfor.


Rejsen inkluderer:

 • 3 overnatninger i standard dobbeltværelse på Hotel Ærø
 • 2-retters middag hver aften
 • Stor morgenbuffet hver morgen - inkl. mousserende vin
 • 1 x aftenkaffe med friskbagte Ærøpandekager
 • 1 x dinnermusik og underholdning
 • Ø-tur i bus med lokal guide
 • Præsentation og smagsprøver på Ærø Bryggeri
 • Frokost inkl. 1 genstand på Ærø Bryggeri
 • Ans Rejsers tryghedsgaranti

 

Vælg mellem følgende perioder:

 

23.-26. august 2022

SPOTpris 3.395 kr. pr. person i dobbeltværelse (min. 2 værdibeviser)
SPOTpris 4.120 kr. pr. person i enkeltværelse


11.-14. oktober 2022

SPOTpris 2.995 kr. pr. person i dobbeltværelse (min. 2 værdibeviser)
SPOTpris 3.720 kr. pr. person i enkeltværelse


Dagsprogram

Her finder I programmet for rejsen til Ærø og forslag til udflugter. Med i programmet er også en aften med dinnermusik og underholdning samt aftenkaffe og Ærøpandekager én af de andre aftener. Placeringen varierer alt efter periode. 

 

Dag 1

I ankommer til Ærø Hotel i egen bil og har mulighed for at tjekke ind på hotellet fra kl. 14.30.

 

Ærø Hotel ligger i udkanten af Marstal, hvor der sejler færge til og fra Rudkøbing. I har også mulighed for at komme med færge til Ærø fra Svendborg, Faaborg og Fynshav.

 

Hotellet byder på restaurant med panoramaudsigt, hvor I skal indtage både de inkluderede middage og morgenmåltider, der bliver serveret af det imødekommende personale. Udgangspunktet for hotellets personale er nemlig: ”Hvordan vil jeg selv gerne mødes som gæst?” - og det giver en afslappet og behagelig hoteloplevelse.

 

I bliver indkvarteret i et hotellets 100 lyse og imødekommende værelser, der alle er indrettet med eget badeværelse, tv, wi-fi, og hvad der ellers skal til, for at I får et godt ophold. Ærø Hotel er samtidig Danmarks eneste voksenhotel, hvor der kun er adgang for personer over 18 år. 

 

Før I går til bords i hotellets restaurant, kan I overveje at strække benene efter køreturen og samle appetit med en gåtur ned til Marstals havn, der ligger et kvarters gang væk. Marstal er en by med stolte søfartstraditioner, hvilket både kan ses og mærkes, når I bevæger jer rundt i byen.

 

Dag 2

Efter en god nats søvn og endt morgenmad, skal I tilbringe dagen i selskab med Karen, der er født og opvokset på Ærø, og som bliver jeres lokale ekspertguide på jeres tur rundt på øen. Undervejs skal I både høre om Ærøs små byer, Ærøs natur og om livet på Ærø.

 

Midt på dagen gøres der holdt i Rise midt på øen, hvor I skal opleve Ærø Bryggeri. I får en rundvisning på bryggeriet med indlagte smagsprøver, og efter rundvisningen serveres der en frokostplatte, der også inkluderer 1 genstand.

 

I kører en tur rundt i Marstal, før I forlader byen og hører her om byen, kirken og havnen. Herefter byder dagen bl.a. på en byvandring i Ærøskøbing og en tur til Søby, hvor I skal høre om verdens kraftigste færge Ellen, der er bygget på byens værft. Ellen besejler i dag ruten mellem Søby og Fynshav, så hvis I er heldige, kan I se den i aktion. På vej fra Søby skal I se herregården Søbygaard og de nærliggende Søby Volde, der blev bygget som forsvarsværk omkring år 1100.

 

Når I kommer tilbage på Ærø Hotel, serveres der om aftenen en 2-retters menu i restauranten.

 

Dag 3 

Dagen er afsat til oplevelser på egen hånd, men starter naturligvis med morgenmad i hotellets restaurant.

 

Ærø rummer et væld af fantastiske afkroge, så sætter I jer i bilen og kører ud på må og få, så er I garanteret små og fantastiske oplevelser. Måske I på turen rundt på Ærø så noget, I gerne vil se mere til. Ellers har vi nogle gode bud.

 

Tag for eksempel til Ærøskøbing og kør ud mod Urehoved. Her finder I Ærøskøbings berømte badehuse. Sæt bilen og gå en tur ud ad halvøen, hvor I kan se vandet på begge sider, nyde synet af skibene og færgen på vandet og blive blæst godt igennem.

 

Fra Ærøskøbing kan det anbefales at køre af de små veje mod Strandhuse. I kommer af flere omgange tæt på vandet og kan nyde synet af Urehoved, som I lige har gået på. Oplevelsen af de smalle veje, den tætte bevoksning og vandet er en nydelse, og I kan med fordel gøre holdt undervejs. Vejene fører jer til Synneshøj, der er Ærøs højeste punkt – og også her er naturen en åbenbaring.

 

Fra Synneshøj bør I tage turen til Voderup Klint. På sit højeste sted hæver klinten sig mere end 30 meter over havets overflade, og udsigten er ganske enkelt fantastisk. Er vejret til det, er det et oplagt sted at nyde en medbragt frokost. Der går trapper ned til stranden, hvor I kan se den 3,5 kilometer lange klint fra vandkanten.

 

Har I mod på mere, kan I, når I kommer retur til Marstal, gå en tur på byens hovedgade, der løber gennem byen – og nyde de lokale butikker og de mange små historiske indslag.

 

Når I kommer retur til hotellet, serveres der en 2-retters menu i restauranten.

 

Dag 4

Opholdets sidste dag, og der skal tjekkes ud efter morgenmaden.

 

Hvis I har lyst, kan I sætte tid af til at opleve nogle af udflugtsforslagene fra dag 3 før I kører ombord på færgen og siger farvel og tak til Ærø efter et par gode dage.


Tryghedsgaranti

Ans Rejser giver tryghedsgaranti på dette ophold. Det betyder, at hvis opholdet aflyses grundet Covid-19, så får I jeres indbetalte beløb tilbage direkte fra Ans Rejser inden for 7 hverdage.


Om Ans Rejser

Ans Rejser er et dansk rejsebureau med mere end 30 års erfaring. Lige fra starten har Ans Rejser haft fokus på oplevelser, der skaber enestående minder.

 

Med udgangspunkt i gæsternes behov sammensætter Ans Rejser populære rejser i både Danmark og udlandet. At følge tidens tendenser og blive ved med at forny sig er vigtigt for Ans Rejser, men lige så essentielt er det at efterleve nøgleordene kvalitet, nærhed og god service.

 

Som de siger: ”Vi vil altid sikre, at vore gæster får mest muligt for pengene i form af oplevelse, ny viden og hyggeligt samvær”.

 

Ans Rejser er medlem af rejsegarantifonden nr. 3316.

Når du har modtaget dit værdibevis, skal du ikke foretage dig yderligere. Ans Rejser kontakter dig inden for 7 dage efter købet.

 

Der sendes afrejseinformation fra Ans Rejser 14 dage før rejsen.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Rejsen inkluderer:

 • 3 overnatninger i standard dobbeltværelse på Hotel Ærø
 • 2-retters middag hver aften
 • Stor morgenbuffet hver morgen - inkl. mousserende vin
 • 1 x aftenkaffe med friskbagte Ærøpandekager
 • 1 x dinnermusik og underholdning
 • Ø-tur i bus med lokal guide
 • Præsentation og smagsprøver på Ærø Bryggeri
 • Frokost inkl. 1 genstand på Ærø Bryggeri
 • Ans Rejsers tryghedsgaranti

 

Der ydes ikke børnerabat på rejsen.

 

De angivne tider er vejledende og der tages forbehold for ændringer.

 

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Ans Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services. 

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Ans Rejser.

 

Købet kan ikke fortrydes

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Ans Rejser

Engdahlsvej 14, 7400 Herning
Tlf.: 70 26 00 49 | CVR: 41719265 | rejs@ansrejser.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 23. maj 2022 kl. 23:59

Rejse til Ærø