Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Kiev inkl. guidet heldagsudflugt til Tjernobyl

Tag på miniferie til Kiev. Turen inkluderer guidet heldagsudflugt, hvor I oplever Tjernobyl. Vælg mellem 3 eller 4 overnatninger på 3* hotel og fly fra København. Rejs fra januar til maj 2020.

KIEV - 3 eller 4 overnatninger på 3* hotel, fly og guidet heldagsudflugt til Tjernobyl.

Pris2.590

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr
24 solgte

SPOTpris!

Oplev Kiev, der byder på moderne og nye trendy cafeer og restauranter, shopping, historie og mange interessante seværdigheder. Blandt byens must sees er f.eks. det voluminøse moderlandsmonument, der kaldes Moder Sovjet, og Huleklostret, der er et af de allermest hellige steder for den ortodokse kirke.

På denne rejse kommer du også med på en heldagsudflugt Tjernobyl. Byen, hvor der i 1986 udspillede sig en skæbnesvanger atomkatastrofe, som der for nylig er blevet sat fokus på i HBO's serie 'Chernobyl'. På turen hører du beretningen om ulykken og bliver klogere på baggrunden for ulykken, og hvad der egentlig skete.


Rejsen inkluderer:

 • Direkte fly fra København (Ukraine Air) eller Billund (Wizz Air) til Kiev t/r
 • 1 stk. kabinekuffert på 7 kg fra København
 • 1 stk. kabinekuffert på 10 kg fra Billund
 • 3 eller 4 overnatninger på 3* hotel Tourist Kiev
 • Guidet heldagsudflugt til Tjernobyl inkl. frokost
 • Fri wifi på hotellet.

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse:

Der skal betales en obligatorisk turistskat á ca. 45 UAH pr. person pr. nat direkte til hotellet (ca 15 Dkr).

Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til Øster Lindet):

 • 23 kg indchekket bagage fra København – 350 kr. t/r (skal købes når rejsen bestilles).
 • 10 kg indchekket håndbagage fra Billund - 290 kr. t/r (skal købes når rejsen bestilles).
 • Transfer fra lufthavn til hotel – 350 kr. pr. person t/r.
 • Morgenmad på hotellet 60 kr. pr. person pr. nat.
 • Eneværelsestillæg – 300 kr. pr. nat.
 • Opgradering fra Economy Room til Classic Room – 120 kr. pr. værelse pr. nat.

Udflugt til Tjernobyl
Den 26. april 1986 var en skæbnesvanger dag for Tjernobyl i det tidligere Sovjetunionen. En reaktor på atomkraftværket nær byen Pripyat eksploderede og udløste historiens største atomkatastrofe. Nu 33 år efter ulykken kan du opleve den ukrainske by på tæt hold, hvor der stadig står forladte forlystelsesparker, tomme skoler og efterladte hjem tilbage - alt er, som det blev forladt i 1986.

Efter HBO's tv-serie om Tjernobyl er der igen skabt debat om katastrofen, og på denne udflugt får du mulighed for selv at opleve omgivelserne, hvor der i 1986 eksploderede en reaktor på atomkraftværket ved byen Tjernobyl. Det er den største ulykke på et atomkraftværk i historien, og eksplosionen og spredningen af radioaktivt materiale var altødelæggende indenfor en enorm radius. Hør beretningen om ulykken – om baggrunden for ulykken og hvad der egentlig skete. Lær om hvad man gjorde for at inddæmme ulykken, rækkevidden af forureningen og hvorfor den egentlig skete. Se reaktor 4 fra en afstand af 300 m og passer de forskellige zoner og checkpoint. Bl.a. opleves den nærliggende by Pripyat, som var på størrelse med Roskilde – i dag en øde og forladt spøgelsesby.

Program for turen
07.30: Mødetid og pastjek
09.30 – 10.00: Ankomst til gaten ved Tjernobul Zonen. Tjekpoint.
10.00 – 11.30: Køre rundt og opleve reaktor 1,2,3 og 4 samt new Sarcophagus. I ser også reaktor 5, det ny radioaktive opbevaringbeholder og nedkølingstårnet.
11.30 – 13.30: Gå rundt i spøgelsesbyen Pripyat med det berømte pariserhjul, svømmepool, hopitalet hvor de første ofre kom til, biografen etc.
13.30 – 14.00: Frokost
14.00 – 15.00: Se militærbasen med radarstationen – rester fra den Kolde Krig
15.00 – 16.00: Se Tjernobyl by med mindepladsen
16.00 – 16.30: Passere radioaktiv kontrol inden det går retur til Kien
18.15 – 19.00: Tilbage i Kiev.

Forbehold for ændringer

Information om turen
Mødetid til for turen er kl. 07.30 ved Volodymyrska St, 60 (ved Taras Shevchenko Park og National universitet). Det anbefales at være i god tid – 10 min før tid. Køreturen er på ca. 2 timer. I er tilbage i Kiev omkring kl. 19.00. Turen er med engelsktalende guide. Små grupper på max 17-19 pers. Der er frokost inkl. i prisen. Dress Code for turen er lukkede sko, strømper, lange bukser og langærmet skjorte/t-shirt. Det anbefales også man medbringer en flaske vand. Dette arrangement ligger altid dagen efter ankomst. Medbring gyldig pas på turen ellers kommer i ikke ind på området. Minimumsalderen er 18 år.

Hotel Tourist Kiev
Enkelt og pænt 3* hotel, som ligger ganske praktisk lige ved siden metrostationen Livoberezhna i Kiev – der er 4 stop til centrum af Kiev. Her får I værelser i klassisk stil med satellit-tv, køleskab og skrivebord. Der er gratis Wi-Fi på hotellet. I hotellets restaurant serveres der ukrainske og europæiske specialiteter. Hotellet har også en sushi-bar, hvor du kan købe japansk mad. Snackbaren på 20. etage er et godt sted at afslutte dagen med en drink. Der ligger flere restauranter, supermarkeder, barer og spisesteder i nærheden af hotellet. Nærmeste metro: Livoberezhna 200m.

Der skal betales en obligatorisk turistskat á ca. 45 UAH pr. person pr. nat direkte til hotellet (ca 15 Dkr).

Turistguide til Kiev
Oplev også Kiev, når du nu er i byen. Den byder på mere, end du aner. Kiev er som at træde ind i en eventyrbog. Her er glitrende og funklende, besynderligt og betagende på en og samme tid. Byen er kendt for sine tusind gyldne kupler, der lyser op på en måde, så man bliver helt fortryllet. Følelsen af eventyr stiger, mens du nærmer dig byen. En blanding af gamle nedslidte bygninger kæmper med nye cool designs, mens de unges ”vibes” med pop-up-cafeer præger bymidten. Skiltene står med det kyrilliske alfabet, og bevidner at du er langt hjemmefra.

Kievs ”hotspot” er  den charmerende gade Andrijevski Uzviz. Gaden går stejlt ned bag Skt. Andrejs-kirken og ender ved floden. Her er smukke gamle byhuse, brostensbelagte gader og ikke mindst den gamle kirke på toppen. Stemningen minder mest af alt om Notting Hill i London, inden det blev chikt og dyrt. Overalt ses små nuttede kaffebarer, gadeboder og chikke kunstgallerier. Husene er i charmerende townhouse-stil med facader i forskellige farver. Det er i den grad her, at du mærker ungdommen rykke ind med de nyeste trend fra vesten. Og det er her, du kan besøge den berømte forfatter Mikhail Bulgakovs hus.

Det voluminøse Moderlandsmonument er en af Kievs ”must see” attraktioner. Sjældent har man set så voldsom og på sin vis grim en statue -  og så alligevel stærkt fascinerende. Statuen viser en enorm kvinde, der er tre gange så høj som Rundetårn. Moder Sovjet kaldes monumentet. Legenden siger, at den er så grim, fordi det var den daværende generalsekretær Leonid Brejsnevs datter, der stod model. Behøver vi nævne Ukraine og Rusland ikke er perlevenner i dag! Det er muligt at stige til vejrs inde i selve ­figuren – både 36 m til toppen af soklen men også til toppen af kvinden i 91m højde (vejrafhængig). I den 40 meter høje sokkel, ligger det nationale museum for ­Historien om Den Store Fædrelands-krig 1941-45. Museet er dramatisk sat op med flænsede fly, udbrændte tanks, våben etc.

En anden stor attraktion i Kiev er Huleklostret. En særpræget og til dels lidt syret oplevelse. Det svarer i intensitet til et besøg ved grædemuren i Jerusalem. Huleklostret er et af de allermest hellige steder for den ortodokse kirke. Når du bevæger dig ned og rundt i Huleklostret, der ligger fem meter under jorden, får du en klaustrofobisk fornemmelse af uendelighed gange. Her ligger 125 mumificerede helgener i glaskister, som du langsomt passerer forbi i en lang, besynderlig slange af lige dele nysgerrige turister og stærkt religiøse pilgrimme, der med levende lys slår korsets tegn foran de brune, læderagtige figurer. De levende lys forstærker oplevelsen, hvor skygger bevæger sig uhyggeligt rundt langs de mørke vægge.

Skinner solen, glimter guldet lokkende fra spirerne på Sofia-kirken og Skt. Mikael-klostret, som ligger lidt nord for Maidan-pladsen. Skt. Mikael er et lysende blåt kloster fra det 12. århundrede, som trods hårdhændet behandling af både kommunister og nazister stadig ligger stolt, ukuelig og uendelig smukt for sig selv. Klostret drives af sortklædte unge præster. ­Stemningen er behagelig og ærbødig, og man kan sagtens besøge kirken, selvom messen er i gang. Her ses de katolske ritualer hvor folk tænder lys eller trykker hovedet tæt ind til de religiøse symboler, hulker gennemtrængende og højlydt. Det er ikke et krav, at de kvindelige turister bærer tørklæder, men det er god skik. Går man ud af klostret, ligger Kievs ældste og mest imponerende kirke, Skt. Sofia, direkte modsat. Bygningens imponerende guldtårne ligner noget, der er lånt fra et eventyr. Brug tiden på at kravle op i klokketårnet. Udsigtern over byer er uforglemmelig.

Alt ved Ukraine er større, mere dramatisk og langt mere voldsomt, end det vi kender hjemmefra. Samtidig opleves alt mere gråt, brutalt og råt, således at Danmark ligner det ­rene lille-put idyl. Ser man på historien så har Danmark i den grad været forskånet for at få ­flået sjæl og legeme i stykker af krig og undertrykkelse på samme måde som Ukraine. I dag er det en by med nyt håb og et land som rækker ud mod EU og vender moder Rusland ryggen.

Flyrejsen
Flyveturen er på ca 2 timer og 30 min. Der er 1 times tidsforskel mellem Danmark og Ukraine.
Mødetid er 2 timer før afgang. Forbehold for ændringer i flytider.


Transport
Wizz Air lander i Zhulyana lufthavn. Herfra er der 22 km til hotellet.
Air Ukraine lander i Borispil lufthavn. Herfra er der 31 km til hotellet.
Det nemmeste er at tage en taxi. Gå ud til taxi køen og aftal en fast pris. Den skal ligge omkring 18-20 euro.
Der er en del taxi er i lufthavnen, men det skal bemærkes at mange taxi chauffører ikke taler engelsk. 
Der kan også tilkøbes transfer til kr. 350 pr. pers t/r

Shopping
På shoppingfronten er Kiev først ved at opdage sit eget potentiale. Her er kun få fashionable forretninger ­med dyr luksus! Derimod er der et væld af lokale kunstnere, der sælger smukt designet tøj til priser, der i den grad er overkommelige. Under Maidan Pladsen ligger et shopping mall, hvor flere butikker har specialiseret sig i ­nationale designere. Der er ikke tale om mystisk folklore, men derimod ­taljerede ­cashmerefrakker, strikkede sweatre med broderier og cool kjoler med print. Under pladsen er der også et sindrigt system af underjordiske gange, hvor mikroskopiske forretninger ligger side om side fyldt med smukke lakæsker, glas og russiske dukker. Blandt byens mange markeder er hipster-tøjmarkedet Kuraz Bazar og antikmarkedet Expo Center Antique værd at kigge forbi.

Mad
Maden i Urkaine er billig og tung. Den er østeuropæisk præget. Men kigger man sig for, så findes der mange moderne og nye trendy cafeér og restauranter. Trænger man til en gedigen bøf, bør man fluks besøge den hyper moderne Beef, Meat and Wine. Et alternativ er Whiskey Corner og Bao, som varmt kan anbefales. Steder, der er kendt især for deres mad, som er af høj kvalitet, men også for deres superæstetiske og dybt betagende indretning. Det er her, den chikke del af ukrainerne ­holder til.

Pas og visum
Som dansk statsborger får du 90 dages opholdstilladelse ved indrejse til Ukraine. Der skal blot medbringes gyldigt pas i op til 6 mdr. efter hjemkomst.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 2 hverdage. Du reserverer hos Europas på telefon 70 11 77 77.

Ved bestilling af rejsen skal der oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, fødselsdato, pasnummer og udløbsdato på passet samt oplysninger om eventuelle tilkøb. Dette kan evt. fremsendes på mail til info@europas.dk.

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Der tages forbehold for udsolgte datoer og ændringer i flytiderne.

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Europas på 70 11 77 77.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer i delt dobbeltværelse.

Rejsen inkluderer:

 • Direkte fly fra København (Ukraine Air) eller Billund (Wizz Air) til Kiev t/r
 • 1 stk. kabinekuffert på 7 kg fra København
 • 1 stk. kabinekuffert på 10 kg fra Billund
 • 3 eller 4 overnatninger på 3* hotel Tourist Kiev
 • Guidet heldagsudflugt til Tjernobyl inkl. frokost
 • Fri wifi på hotellet.

Der skal betales en obligatorisk turistskat á ca. 45 UAH pr. person pr. nat direkte til hotellet (ca 15 Dkr).

Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til Øster Lindet):

 • 23 kg indchekket bagage fra København – 350 kr. t/r (skal købes når rejsen bestilles).
 • 10 kg indchekket håndbagage fra Billund - 290 kr. t/r (skal købes når rejsen bestilles).
 • Transfer fra lufthavn til hotel – 350 kr. pr. person t/r.
 • Morgenmad på hotellet 60 kr. pr. person pr. nat.
 • Eneværelsestillæg – 300 kr. pr. nat.
 • Opgradering fra Economy Room til Classic Room – 120 kr. pr. værelse pr. nat.

Information om udflugten til Tjernobyl
Mødetid til for turen er kl. 07.30 ved Volodymyrska St, 60 (ved Taras Shevchenko Park og National universitet). Det anbefales at være i god tid – 10 min før tid. Køreturen er på ca. 2 timer. I er tilbage i Kiev omkring kl. 19.00. Turen er med engelsktalende guide. Små grupper på max 17-19 pers. Der er frokost inkl. i prisen. Dress Code for turen er lukkede sko, strømper, lange bukser og langærmet skjorte/t-shirt. Det anbefales også man medbringer en flaske vand. Dette arrangement ligger altid dagen efter ankomst. Medbring gyldig pas på turen ellers kommer i ikke ind på området. Minimumsalderen er 18 år.

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til hotellets reception eller direkte til Europas for afhjælpning af problemet.

Såfremt hotellet skulle være udsolgt, eller der skulle forekomme større udsving på prisen inden for den gældende periode, vil du få muligheden for at blive indlogeret på et andet hotel af tilsvarende, eller bedre standard. Du vil blive informeret hurtigst muligt.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Europas' officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende rejsen rettes til Europas.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Europas

Sønder Allé 1, 6630 Rødding


Sidste chance: 07. januar 2020 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst