Ostekasse fra GRAND fromage

Sidste chance!

Byd på lækre oste med en ostekasse fra GRAND fromage, der indeholder 6 forskellige oste. Glæd dig bl.a. til en frisk og pikant Fromage de Montagne og en let syrlig Moliterno Pecora med søde nuancer af fåremælk. Prisen er ekskl. fragt på 108 kr.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Vær opmærksom på, at du denne deal får du leveret ostekassen mod et tillæg på 108 kr.

Er du en af de mange, som er vilde med oste? Så er her en oplagt chance for at smage et lækkert udvalg fra Grand fromage. Dette tilbud gælder nemlig for en ostekasse for sande osteelskere.

Ostekassen indeholder 6 forskellige oste. Du kan bl.a. glæde dig til en frisk og pikant Fromage de Montagne, der både kan bruges i madlavning og til kiks og brød. Og en let syrlig Moliterno Pecora, der har søde nuancer af fåremælk.

Ikke bare en osteforretning
GRAND Fromage er en verden af oste og andre delikatesser fra hele Europa. Kulinariske oplevelser, som man ikke finder i almindelige osteforretninger og supermarkeder.

Forretningen samarbejder med nordiske gårdmejerier om at udvikle nye spændende oste, gerne lavet på recepter og teknikker gravet frem fra historiebøgerne. Disse oste føres under eget varemærke. Og de modner også selv en stor del af deres oste.

De indkøber spændende charcuteri, og de udvikler selv charcuteri af svine- og oksekød. De indkøber desuden en bred vifte af andre delikatesser som olier, balsamico, nødder og tørrede frugter fra nøje udvalgte leverandører i hele Europa.


Tilbuddet gælder for en ostekassen, der indeholder:

  • Trøffelbrie 250 g
  • Fromage de Montagne – 200 g
  • Schlosberger 18 mdr. – 200 g
  • Pecorino Moliterano 9 mdr. 200 g
  • Tomme de Chevre 200 g
  • Bleu de Auverge 200 g

SPOTpris 338 kr. Normalpris 520 kr. Spar 35 %

Prisen er ekskl. fragt på 108 kr. for hele ordren. Du kan max. købe 4 ostekasser pr. ordre.

Leveringsinfo:
Du bestille ostekassen dagen før inden kl. 12. Du kan få leveret ostekassen onsdag, torsdag og fredag.

Den kan leveres frem til d. 9. december 2016.

Ostekassen bliver leveret med PostDanmark, og den bliver stilt på trappen.

Ønsker du selv at afhente ostekassen hos Grand fromages butik i Aarhus, så klik her.


Læs mere om indholdet her:

Trøffelbrie
Fremstillet af komælk. Region: Poitou-Charentes.
Trøffelbrien er en specialitet udviklet af GRAND fromages kokke. Den velmodne landbrie flækkes og smøres med en hjemmelavet trøffelcreme med ægte trøfler.

Tomme de Chevre
Fremstillet af gedemælk hos en lille privat mejeri Gérentes. Region: Rhónes – Alpes.
Osten har en fugtig, klæg rødbrun skorpe. Ostemassen smelter på tungen og har en fyldig eftersmag. Modningen varer mellem en og to måneder, og i denne periode vaskes osten. Osten kan dog med fordel lagres, da den får en rigtig dejlig smag med alderen.

Fromage de Montagne
Fremstillet af komælk ved et lille privat mejeri. Region: Rhónes - Alpes.
Osten er modnet i gamle bjerggrotter i 1200m højde. Den er en halvfast ost med en skorpe, der er dækket af grå skimmel. Smagen er frisk og pikant. Osten er også velegnet i madlavningen.

Schlossberger 18 mdr.
Fremstillet af rå komælk. Region: Emmental i Schweiz.
Producent: I området Oberhünigen sydøst for Bern ligger flere små mejerier, som drives af flere medlemmer af den samme familie. De enkelte mejerier producerer hver sin ost, som bliver solgt direkte til GRAND fromage.
Schlossberger har fået navn efter en borgruin i nærheden af mejeriet. Det er en fast ost, som vejer 30 kg. Den fås i en ung og en modnet udgave, henholdsvis modnet i 6 og mindst 17 måneder. Under modningen væskes ostene to gange om ugen.
Smagen er let syrlig og med en aroma af hasselnødder, og smag og farve på ostemassen varierer alt efter, om osten er lavet på sommer- eller vintermælk. Konsistensen er cremet.

Moliterno Pecora, lagret i seks måneder
Fremstillet af fåremælk. Region: Sardinien.
Dette er en klassisk sardinsk fåreost, halvfast i konsistens, fra Grand fromages stærke samarbejdspartner Central Fromaggi. Ostene formes i de klassiske, sardiske pilefletkurve. Smagen er let syrlig med søde nuancer af fåremælk.

Bleu d’Auvergne
Fremstillet af komælk. Region: Auvergne el. Midi-Pyrénées.
Ostemassen er smidig, fugtig og grynet med jævnt fordelte årer, og smagen er kraftig og en smule salmiakagtig. Skimmelens krydrede smag harmonerer perfekt med ostens afbalancerede saltsmag.


Et familieforetagende
Den daglige ledelse i GRAND Fromage består af Jens-Einar Lindbjerg Jensen og sønnen Thomas Lindbjerg. Jens-Einar er opvokset med ost og smør på Lindbjerg Mejeri v. Varde i Vestjylland og har gennem hele livet haft en stor interesse for mad og ikke mindst oste.

Thomas Lindbjerg er udlært kok og har bl.a. arbejdet som chef på den 2-stjernede Michelin restaurant Relais de la Poste i Frankrig. Han har desuden læst til mejeriingeniør på Landbohøjskolen. Under studiet var han bl.a. på studieophold i Frankrig, hvor han producerede Comtéoste, og i Sverige, hvor han producerede blåskimmeloste.

Du bestiller ostekassen ved at ringe til Grand fromage på tlf. 86 19 82 96. Du skal bestille den dagen før inden kl. 12.

Du kan få leveret ostekassen onsdag, torsdag og fredag. Den kan leveres frem til d. 9. december 2016.

Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den/de unikke kode(r) fra værdibeviset, når du bestiller.

Ostekassen bliver leveret med PostDanmark, og den bliver stilt på trappen.

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

Én unik kode gælder for en ostekasse, der indeholder:
Trøffelbrie 250 g
Fromage de Montagne – 200 g
Schlosberger 18 mdr. – 200 g
Pecorino Moliterano 9 mdr. 200 g
Tomme de Chevre 200 g
Bleu de Auverge 200 g

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til GRAND Fromage.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

GRAND fromage Aar

Guldsmedegade 27 , 8000 Århus C
Tlf.: 86 19 82 96 | CVR: 25046021 | thomas@grand-fromage.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 23. oktober 2016 kl. 23:59

Ostekasse fra GRAND fromage