Få et flot og dejlig blødt lammeskind til at pynte og lune derhjemme. Læg det på stolen, sofaen eller som tæppe på gulvet. Kun 449 kr. pr. stk. Kan afhentes hos RumRum på Frederiksberg eller leveres for 60 kr.

Sidste chance!

Et lammeskind er ikke bare dejlig varmt på en naturlig måde, men er også et hyggeligt og eksklusivt tilbehør i indretningen. Få et ægte lammeskind med kort og blødt skind i flere forskellige naturfarver fra RumRum.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Når kulden bider, og vinden blæser, er der ikke noget bedre end at kunne sidde indenfor og varme sig på et blødt lammeskind.

Med dagens deal kan du få et lammeskind fra interiørbutikken RumRum på Frederiksberg, der, foruden at varme, giver et hyggeligt og samtidig eksklusivt udtryk i indretningen. Brug det i en stol, i sofaen, som tæppe på gulvet eller som dække på din seng. Du kan også købe flere og pryde dine spisebordsstole med et skind hver. Det giver dem et flot vinterpræg og giver dine gæster varme bagdele.

Høj kvalitet

Skindene kommer fra dyr, som har levet vildt, og det resulterer især i den enestående og helt særlige bløde, tætte og rene kvalitet. Den korte hårlængde på uldet gør det særligt velegnet til at bruge til babyer. Dels fordi det ikke bliver for varmt i barnevognen, og kroppen uden problemer kan ånde, men også fordi du ikke risikerer, at din baby får lange uldhår i munden.

Du kan vælge mellem et lammeskind i brunt, hvidt eller hvidt/brunt. Lammeskindet kan variere i naturfarver, da det er ægte lammeskind og foer. Gennemsnitstørrelsen er ca. 80 x 120, men størrelsen varierer alt efter lammets størrelse.

Din pris er kun 449 kr. Normalpris 1.000 kr. Du sparer hele 55 %.

Du kan vælge at afhente lammeskindet i butikken eller få det sendt. Hvis du vælger at få skindet tilsendt, pålægges fragt på 60 kr. Du vælger farve, og om du vil afhente eller få leveret, når du klikker 'køb nu'. 

Hvis du vil se lammeskindene, inden du køber et, kan du blot tage forbi RumRum.

Rengøring
Uld er anti-bakterielt fra naturens hånd og afviser snavs, så skindet er nemt at rengøre og indeholder ikke allergener - bare en tur i frostvejr, så er skindet faktisk helt fri for snavs og støvmider.

Skindene kan rengøres med uldsæbe samt lunkent vand, og de er 100 % naturlige og bæredygtige.

Du kan vælge at afhente skindet i butikken RumRum på Vesterbrogade 180, 1800 Kbh. V.

Eller få det tilsendt for 60 kr.

Ved forsendelse fremsendes varen senest 26. december 2013.

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

Dagens deal er et lammeskind, i brunt, hvidt eller hvidt/brunt, fra butikken RumRum.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Lammeuld.dk

Vesterbrogade 180 st, 1800 Frederiksberg
Tlf.: 26 56 96 38 | CVR: 29290040 | shoplammeuld@gmail.com | Hjemmeside |

Sidste chance: 12. december 2013 kl. 23:59

Få et flot og dejlig blødt lammeskind til at pynte og lune derhjemme. Læg det på stolen, sofaen eller som tæppe på gulvet. Kun 449 kr. pr. stk. Kan afhentes hos RumRum på Frederiksberg eller leveres for 60 kr.