ALL INCLUSIVE-KRYDSTOGT VED KANARIEØERNE

Sidste chance!

Tag på en helt ny krydstogtrute med start og slut på Gran Canaria, og nyd vintervarmen sydpå. I rejser den 18. november 2024 på et 8-dages All Inclusive-krydstogt, hvor I skal opleve flere af de populære kanariske øer samt Madeira. Betal kun depositum nu.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Nyd livet med All Inclusive ombord på det skønne krydstogtskib MSC Opera, og få masser af spændende oplevelser i land, når I sejler fra den ene Kanarieø til den næste med en afstikker til naturskønne Madeira. I flyver direkte fra København til Gran Canaria og køres til krydstogtskibet, hvor I bliver indlogeret i jeres kahyt. Herefter starter forplejningen, så I hverken kommer til at mangle vådt eller tørt den kommende uge. Lad ferien begynde!

 

Særligt for dette krydstogt:

 

 • Ny spændende rute med start og slut på Gran Canaria, så I undgår flere dage til havs for at nå Kanarieøerne fra Middelhavet
 • Besøg både Tenerife, Lanzarote, Fuerteventura, La Palma og Madeira på samme rejse
 • I har All Inclusive på krydstogtet

Rejsen inkluderer:

 

 • Fly København – Gran Canaria t/r
 • 23 kg bagage og 10 kg håndbagage
 • Transfer lufthavn – skib t/r
 • 7 overnatninger ombord på MSC Opera i den valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant inden for åbningstiderne
 • All Inclusive Easy drikkepakke
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til pool, jacuzzi og fitnesscenter

 

 

Afrejse den 18. november 2024:

 

 • Indvendig kahyt Fantastica, IM1, ca. 12 m2, dæk 7-8: SPOTpris 9.990 kr. 
 • Indvendig kahyt Fantastica, IM2, ca. 13 m2, dæk 9-10: SPOTpris 10.990 kr.
 • Udvendig kahyt Fantastica, OM1, ca. 12 m2, dæk 7-8: SPOTpris 11.990 kr.
 • Balkonkahyt Fantastica, BM1, ca. 13 m2, dæk 9-10: SPOTpris 14.990 kr. 
 • Balkonkahyt Aurea, BA, ca. 13 m2, dæk 9-10: SPOTpris 16.490 kr. 

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. kahyt.

 

Bestilling og betaling

Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du kun et depositum på 5.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

 

Ikke inkluderet i prisen

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 

 • Obligatorisk servicegebyr på 12 € pr. person pr. dag. Afregnes hjemmefra via Øster Lindet
 • Udflugter
 • Forsikringer

Rejseplan

 

Untitled-1.jpg

 

18. november: Fly til Gran Canaria og transfer til skibet for checkin. 22:00 afgang Gran Canaria
19. november: 09:00 – 20:00 Puerto del Rosario, Fuerteventura
20. november: På havet
21. november: 07:00 – 18:00 Funchal, Madeira
22. november: 11:00 – 18:00 Santa Cruz, La Palma
23. november: 09:00 – 18:00 Arrecife, Lanzarote
24. november: 05:00 – 22:00 Santa Cruz, Tenerife
25. november: 06:00 ankomst Gran Canaria. Transfer i lufthavnen og hjemrejse.

 

Der tages forbehold for ændringer i anløb og tider frem mod afrejse.

 

Transport

Rejsen inkluderer fly og transfers t/r:

 

Flytider:

 • Afgang København kl. 10.15
  Ankomst Gran Canaria kl. 14.50
 • Afgang Gran Canaria kl. 15.40
  Ankomst København kl. 22.00

 

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne frem mod afrejse.


Rejsebeskrivelse

I flyver direkte fra København til Gran Canaria og køres til krydstogtskibet, hvor I bliver indlogeret i jeres kahyt. Sidst på aftenen den første dag forlader MSC Opera Las Palmas på Gran Canaria og begiver sig mod én af de andre Kanarieøer: Fuerteventura. Denne ø er først og fremmest kendt for sine ca. 150 gyldne sandstrande. De står i stærk kontrast til det spektakulære, vulkanske landskab, som flere steder ligger lige bag strandene, og som enkelte steder har farvet sandet sort. En dagsrundtur på øen kan bringe jer til små fiskerlandsbyer og fantastiske udsigtspunkter, fyrtårne og vindmøller samt den charmerende Nuestra Señora de Regla kirke fra 1700-tallet, som er en af øernes arkitektoniske perler med en facade, der er inspireret af aztekernes traditionelle udsmykninger. I kan også besøge en aloe vera-plantage, en gedefarm samt et saltmuseum, der beskriver og viser, hvordan salt udvindes af havvandet. Det er også oplagt at udforske øen i jeep eller på en buggy, eller hvorfor ikke tage med en glasbundsbåd til den lille ø Lobos? Selvom Lobos’ landskab primært består af ørken og vulkaner, er her et rigt dyre- og planteliv, hvorfor øen er et naturbeskyttet område. Gå ikke glip af muligheden for at kigge ned i et krater!

 

Nu går turen nordpå til den portugisiske ø, Madeira, der er kendt for sin frodige natur og mange billedskønne landsbyer, hvoraf mange tilbyder de smukkeste panoramaudsigter. En idyllisk ø med smukke strande, fantastiske landskaber formet i lava og frodige, grønne skove. Besøg de små, fredfyldte landsbyer gemt væk mellem de næsten vinkelrette bjerge og tag turen tilbage ned til Funchal på gammeldags eller moderne maner: Med en ”kurvslæde” eller kabelbanen. En klassisk Madeira-oplevelse er en vandretur langs øens levadaer, der er menneskeskabte kanaler, som året rundt opsamler regnvand og fører det til alle fire hjørner af øen. Oplev også den smukke botaniske have, smag på den lokale Madeira-vin og besøg CR7 Museum, der hylder fodboldstjernen Cristiano Ronaldo, som er født på øen.

 

La Palma er en af de mindre kendte Kanarieøer og betegnes ofte som den sidste uspolerede ø i øgruppen og den smukkeste. Den fantastiske natur er fyldt med kontraster fra bjerge og vulkankratere til regnskove og flotte mørke sandstrande. Kort sagt er den et paradis for naturelskere og vandrere med 1.000 km vandrestier. I Taburiente Nationalparken finder i også en af verdens største calderaer – den lavning der opstår i et vulkankrater efter et udbrud – med en diameter på 9 km og en varierende vegetation mellem små vandløb med orange og smaragdgrønt vand! Hovedbyen, Santa Cruz, er hyggelig med brostensbelagte gader og flotte huse i kolonial stil. I det 16. århundrede var byens havn den tredje vigtigste i Europa efter Antwerpen og Sevilla, da det var den sidste havn inden sejladsen over Atlanten til kolonierne i Amerika. Mange eksotiske varer kom derfor forbi La Palma, og man påbegyndte selv produktionen af flere af dem. Således kan I i dag besøge både romdestilleri, cigarruller og silkefabrik på øen.

 

Lanzarote byder ind med den lille havneby, Arrecife, som fungerer som øens hovedstad. Via en intakt vindebro kan I besøge byens borg, som i sin tid blev bygget for at dæmme op for piratangreb. Flere gamle villaer i klassisk kanarisk arkitektur og en yndig kirke kan også beskues i byen, men ellers lokkes de fleste på udflugt rundt på øen. Nationalparken Timanfaya dækker en fjerdedel af Lanzarote med sine spektakulære landskaber skabt af tidligere tiders vulkanudbrud. I kan køre rundt i jeep blandt vulkanerne og se nærmere på et netværk af underjordiske grotter, og skal det være mere frodigt, er en vandretur i De 1000 Palmers Dal en mulighed.

 

Til sidst følger et besøg på Tenerife. Hovedstaden Santa Cruz, hvor MSC Opera lægger til, kan prale af kulørte markeder, blomstrende haver, spændende kunstgallerier og museer samt livlige, udendørs caféer. Men øens vartegn er dog den stadig aktive vulkan Teide beliggende i et barsk og goldt men smukt landskab, hvor der ligger sne året rundt. Langs kysterne er naturen mere frodig, især på øens nordside, hvor hyggelige og farverige Puerto de la Cruz er rig på historisk arkitektur med gamle huse med træbalkoner. Her ligger også Loro Parque, hvor papegøjer cykler og pingviner hopper og danser. Og så findes der faktisk også pyramider bygget af lavasten på øen!

 

Og så hurtigt kan en uge gå, når hver dag bringer nye, sjove oplevelser. Mandag morgen er I tilbage på Gran Canaria, og I køres i lufthavnen, hvorfra I flyver hjem til Danmark efter en dejlig uge.


Skibet

MSC Opera er det tredje skib i Lirica-klassen som fik en total "make over". Skibet blev i 2015 forlænget med 25 meter og en del nye balkonkahytter. Endvidere er lounges og restauranter både blevet forstørret og har fået et komplet ansigtsløft. I dag er det et elegant skib, der tilbyder al tænkelig komfort og en personlighed, som vil fange jeres opmærksomhed.

 

Fællesområderne, som bl.a. omfatter receptionen med dens smukke marmorgulv og store vinduer med udsigt over havet, er en fantastisk oplevelse i sig selv. Geometriske former og en farvesætning inspireret af art deco tilbyder jer et elegant og unikt miljø med opera som det gennemgående tema! Skibet har plads til ca. 2.600 gæster og er rummeligt og let overskueligt.

 

Helpension

Opholdet ombord på MSC Opera er med helpension. Der er fri adgang til skibets buffet fra tidlig morgen til sen aften, og i forbindelse med hovedmåltider er der her et kæmpe udvalg. I har også adgang til skibets restaurant, hvor I kan få 3-5-retters menu – valgt ud fra et varieret menukort - serveret til hovedmåltiderne. Til aftensmaden har I fast spisetidspunkt og bord.

 

Drikkepakker

Easy drikkepakken er inkluderet i rejsens pris. Ønsker I en af de mere omfattende drikkepakker, kan I opgradere Easy pakken hos Øster Lindet ved indløsning af jeres værdibevis.

 

Alle pakkerne kan benyttes i alle barer ombord, hovedrestauranterne og buffeten. De gælder ikke i brandede caféer, minibaren eller room service.

 

EASY PAKKEN dækker et ubegrænset antal af følgende drikkevarer: Et udvalg af husets vin pr. glas, fadøl (mærket kan variere fra skib til skib), et udvalg af spiritus og cocktails, alkoholfrie drikke, sodavand, juice pr. glas, mineralvand på flaske og varme drikke.

Pakken er inkluderet i prisen.

 

EASY PLUS PAKKEN dækker et ubegrænset antal drikkevarer pr. glas op til 8 EUR eller 9 USD. Pakken inkluderer dine favoritcocktails frosne og klassiske, forskellige spiritusmærker, aperitifs og likører. Et stort udvalg af vine indgår pr. glas samt 10% rabat på vinflasker købt ombord. Stort udvalg af fad- og flaskeøl, alkoholfrie cocktails, sodavand, mineralvand og varme drikke. Pakken kan også benyttes i specialrestauranter.

Opgrader til denne pakke for 770 kr. pr. person.

 

PREMIUM EXTRA PAKKEN dækker et ubegrænset antal drikkevarer pr. glas op til 13 EUR eller 15 USD. Pakken inkluderer en omfattende mængde af frosne og klassiske cocktails, spiritus af premium brands, aperitifs og likører. Derudover findes et varieret udvalg af vin og champagne pr. glas, 25% rabat på vin- og champagneflasker som købes ombord, og hele udvalget af øl, sodavand, frugtjuices, mineralvand, energidrikke og varme drikke. Pakken kan også benyttes i specialrestauranter.

Opgrader til denne pakke for 1.820 kr. pr. person.

 

MINORS PAKKEN er til mindreårige (3-17 år) og gælder til et ubegrænset antal af følgende drikkevarer: Et bredt udvalg af alkoholfrie cocktails, sodavand, energidrikke, mineralvand, smagsnuanceret vand, frugtjuices, varme drikke og softice.

Pakken er inkluderet i prisen for børn.

 

Udflugter

Ved samtlige anløb tilbyder rederiet en bred vifte af udflugter, så der er noget for enhver interesse. Udflugterne er med engelsktalende guide, og priserne afhænger af indhold og varighed og ligger derfor typisk på 350-2.000 kr. pr. udflugt. Det komplette udflugtsprogram for krydstogtet kan rekvireres ved henvendelse til Øster Lindet. Det er også muligt at gå i land på egen hånd og lave sin egen dag.


Særlige forhold på dette tilbud

Vi må på dette krydstogt ved Kanarieøerne med MSC Opera tage forbehold for, at der kan ske ændringer i rejseruten både med anløb og tidsændringer, hvilket som udgangspunkt ikke giver ret til at hæve rejsen eller få kompensation.

 

Pas og visum

Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

 

Forsikringer

Vær opmærksom på, at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Rejseforsikring kan købes hos eget forsikringsselskab.

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederierne tillagt Øster Lindets ekstraordinære ydelser/services. På dette tilbud kan IKKE benyttes andre rabatter som f.eks. rederiernes fordelsklubber, on board credits, vouchers eller lignende.


Om Øster Lindet

Øster Lindet er et dansk rejsebureau med fokus på kvalitet, service og glade gæster. Firmaet blev etableret i 1974 og har gennem de sidste mange år sendt masser af tilfredse kunder på især storbyrejser, solferier og krydstogter i hele verden. Hos Øster Lindet får du en personlig og nærværende service, og de er altid behjælpelige med den perfekte rejse til dig, uanset om det er en Formel 1-tur, en vinrejse eller en romantisk weekend i storbyen, der er på ønskelisten.

 

Øster Lindets slogan er "Tid til hinanden", og det er netop det, du får, når du lader Øster Lindet arrangere din næste ferie. De står for alt det praktiske, så du kan slappe af, nyde din ferie og bruge tiden på dine kære. 

 

Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.


Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Når du har modtaget værdibeviset, indløser du det inden for 2 hverdage hos Øster Lindet på tlf.: 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Du skal da oplyse følgende: 

 • Hvor du har købt tilbuddet, ordre ID og den unikke kode fra værdibeviset
 • Fulde navn som i pas
 • Fødselsdato
 • Adresse og telefonnummer

 

Senest en måned før afrejse skal Øster Lindet også informeres om nedenstående. Du er dog også meget velkommen til at give disse oplysninger allerede ved indløsningen af værdibeviset:

 • Pasnummer
 • Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
 • Et mobiltelefonnummer pr. kahyt
 • Navn og telefonnummer på en pårørende, som ikke er med på rejsen

 

Bestilling og betaling

Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du kun et depositum på 5.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

 

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Ring gerne til Øster Lindet vedr. spørgsmål i forbindelse med dit køb.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly København – Gran Canaria t/r
 • 23 kg bagage og 10 kg håndbagage
 • Transfer lufthavn – skib t/r
 • 7 overnatninger ombord på MSC Opera i den valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant inden for åbningstiderne
 • All Inclusive Easy drikkepakke
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til pool, jacuzzi og fitnesscenter

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. kahyt.

 

Ikke inkluderet i prisen

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk servicegebyr på 12 € pr. person pr. dag. Afregnes hjemmefra via Øster Lindet
 • Udflugter
 • Forsikringer

 

Vigtig information

Umiddelbart efter indløsning af værdibeviset, modtager du et rejsebevis. Du skal da tjekke, at alle data på rejsebeviset er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte. Opdages fejl, skal Øster Lindet straks kontaktes.

 

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, medmindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag. Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

 

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne, ligesom et flyskift undervejs kan forekomme.

 

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

 

Du sejler med et grundlæggende italienskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

 

Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

 

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

 

Vær opmærksom på at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Øster Lindet anbefaler, at man tegner både en afbestillingsforsikring, som dækker ved sygdom før afrejse, samt en rejseforsikring, som dækker under selve rejsen. Forhør om mulighederne hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet for tegning gennem Gouda Rejseforsikring.

 

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederiet tillagt Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud. På dette tilbud kan IKKE benyttes andre rabatter som f.eks. rederiernes fordelsklubber, on board credits, vouchers eller lignende.

 

Købet kan ikke fortrydes.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Øster Lindet.

 

Det er Øster Lindets almindelige betingelser, som gælder. Du finder deres rejsebetingelser på https://www.osterlindet.dk/rejsebetingelser.

 

Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 03. juni 2024 kl. 23:59

Krydstogt ved Kanarieøerne