Romantisk ophold på Skrøbelev Gods

Sidste chance!

I Rudkøbing, ved det sydfynske øhav, ligger det charmerende og historiske Skrøbelev Gods, der er kendt for sin spændende rundvisning og for sit gode a la carte-køkken. Her forkæles I bl.a. med en dejlig middag og en rundvisning i de smukkeste rammer.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Skrøbelev Gods ligger i smuk natur i de omgivelser, som digteren H.C. Andersen i sin tid døbte 'Danmarks Have'. Godset blev grundlagt i 1669 og gennemgik i 2007-2010 en totalrenovering, så stedet i dag fremstår som en historisk velbevaret perle.

 

Et ophold på godset er som at skrue tiden flere hundrede år tilbage, men stadig få den fulde luksusoplevelse. Her kan I nyde et glas hvidvin under det over 350 år gamle kastanjetræ i haven, opleve total stilhed på en bænk ved voldgraven og drikke kaffe i den smukke atriumgård. Godset ligger knap 2,5 timer fra København. Nogenlunde den samme afstand er der fra Aarhus.

 

I godsets rustikke kælder findes en hyggelig, stemningsfyldt vinkælder med pejsestue. Her kan I begynde aftenen med et lille glas i de rette rammer. Og i godsets imponerende riddersal, som også fungerer som godsets restaurant, får I en aften, I sent vil glemme. Her er åben pejs i begge ender, brede egetræsplankegulve, stuklofter og antikke krystallysekroner.

 

Særligt for dette ophold:

 

 • Bo i en romantisk tidslomme i de omgivelser H.C. Andersen i sin tid døbte 'Danmarks Have'
 • Langeland byder både på fortryllende natur, fantastiske strande og mulighed for at opleve bl.a. vilde heste
 • Gyldig helt indtil den 1. oktober 2025

Vælg mellem følgende ophold:

 

 

1 overnatning:

 

 • 1 overnatning i lækkert dobbeltværelse
 • Rundvisning på godset
 • Middag med 1 hovedret efter kokkens valg fra det gastronomiske menukort (muligt at tilkøbe op til 5-retters middag)
 • Morgenbuffet med masser af lækkerier og frisk frugt
 • Mulighed for rabat på golf og andre aktiviteter
 • Adgang til den stemningsfulde vinkælder og den rustikke pejsestue
 • Gratis wi-fi og parkering

 

SPOTpris 1.098 kr. Normalpris 2.785 kr. Spar 60 %

 

 

2 overnatninger:

 

 • 2 overnatninger i standard dobbeltværelse
 • Rundvisning på godset
 • Middag med 1 hovedret efter kokkens valg fra det gastronomiske menukort begge dage (muligt at tilkøbe op til 5-retters middag)
 • Morgenbuffet med masser af lækkerier og frisk frugt
 • Mulighed for rabat på golf og andre aktiviteter
 • Adgang til den stemningsfulde vinkælder og den rustikke pejsestue
 • Gratis wi-fi og parkering

 

SPOTpris 2.096  kr. Normalpris 5.572 kr. Spar 62 %

 

Prisen er for 2 personer.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle åbningsdage til og med den 1. oktober 2025.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Skrøbelev Gods.

 

 • Tillæg ved ophold fredage: 300 kr. pr. værelse pr. nat
 • Tillæg ved ophold lørdage, mærkedage* og helligdage: 600 kr. pr. værelse pr. nat
 • Sæsontillæg ved ophold i maj, juni, juli, august og september: 200 kr. pr. værelse pr. nat. Bemærk, at der i denne periode også skal betales weekendtillæg eller mærkedagstillæg
 • Vin- eller ginsmagning: 295 kr. pr. person
 • Opgradering til suite med jacuzzi: 495 kr. pr. nat

 

* Mærkedage er valentinsdag, fastelavn, Danmarks befrielse, mors dag og fars dag, Kr. Himmelfartsdag, grundlovsdag, sankt hans aften, mortensaften og halloween.

 

Tjek ind: Fra kl. 14.00. Der er dog mulighed for at komme fra kl. 12.30, hvis I ønsker at nyde en dejlig frokost inden indtjekning.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.


Skrøbelev Gods

Glæd jer til at opleve et gods, der inde som ude er en oplevelse at gå på opdagelse i. Her finder I mange skønne oaser, og I vil med garanti lade jer både betage og imponere, når I går rundt på det historiske gods med de mange fine detaljer og spændende historiske artefakter. Stilen er gennemført herskabelig, og fra det øjeblik I træder ind på godset, vil I blive henført til en helt særlig, romantisk tidlomme, hvor tiden er helt jeres egen, og roen er i højsædet.

 

Hos Skrøbelev Gods vægtes den gode, personlige service højt, og personalet sætter en ære i, at alle gæster ikke bare skal føle sig velkomne, men også mærke, at personalet har glædet sig til at tage imod dem. Derfor er nøgleord som rum, tid og ro også gennemgribende for den opholdsoplevelse, I kan forvente på godset, og I vil hurtigt mærke, hvordan skuldrene sænker sig, og roen indtræffer, når I ankommer til stedet.

 

Med en unik beliggenhed tæt på skøn natur og dejlige gåruter, indbyder området omkring Skrøbelev Gods til ægte livsnydelse uanset årstid - og i de lune sommermåneder kan I nemt komme til stranden ved bl.a. Hesselbjerg og Ristinge, som er kåret som to af Danmarks bedste sandstrande.

 

 

Sådan skal I bo

I bliver indlogeret på et af godsets romantisk indrettede dobbeltværelser, hvor I kan trække jer tilbage og nyde et velfortjent hvil efter en god og oplevelsesrig dag, eller måske inden godset byder på middag. Værelserne er alle unikt indretterede og indbyder til skønne stunder i en afslappet omend charmerende og herskabelig atmosfære.

 

Der er ikke fjernsyn på værelserne, så I kan fokusere på tosomheden, tiden og roen - men der er en tv-stue, hvor I kan nyde samværet og gode snakke med andre gæster, hvis I ønsker dette.

 

Er I flere par, der rejser sammen, kan I mod forespørgsel komme til at bo i Godsejerhuset, der er et smukt bindingsværkshus fra 1700-tallet med 3 soveværelser og 2 badeværelser, og hvor I har mulighed for lidt hyggeligt samvær, inden sengen kalder. Selvom Godsejerhuset ligger i en historisk velbevaret bygning, er det opdateret med moderne faciliteter, herunder et fuldt udstyret køkken, som komplementerer den historiske æstetik og charme. Forhør jer direkte hos Skrøbelev Gods, hvis dette har interesse.


Gastronomisk oplevelse og økologi

Gastronomi og service er kernen hos Skrøbelev Gods, hvis menuer altid er sammensat af årstidens dagfriske råvarer og lækre, lokale specialiteter. 

 

På Skrøbelev Gods ønsker de at give jer en gastronomisk oplevelse med spændende økologiske produkter, som I ikke finder mange andre steder. Gæsterne prioriteres højt, og skulle der være nogle allergier, specielle ønsker eller behov, så imødekommes disse gerne.

 

Maden er af høj kvalitet og serveres altid med en venlig bemærkning og et smil på læben. Syltede frugter fra egen have og spændende økologiske produkter fra skov og strand hjælper med til, at alle sanser bliver aktiveret til fulde. 

 

Ønsker I at få jeres middag akkompagneret af vin, anbefaler personalet gerne nogle gode vine, heriblandt vine som godsejeren selv har importeret fra både Italien, Spanien og Frankrig.

 

Efter middagen kan I slappe af med en kaffe og cognac foran den knitrende pejs i de afslappende chesterfield-møbler eller i godsets vinkælder med tilhørende pejsestue.

 

Opholdet er med rundvisning på godset, hvor I får det gamle gods’ spændende og finurlige historie fortalt - bl.a. fortællingen om den sidste halshugning på Langeland i 1834.


Glæd jer til...

Det sydfynske øhav byder på smukke og romantiske oplevelser, og Langeland er bestemt ingen undtagelse. Fra Skrøbelev Gods er der kun 3 kilometer til havet og den gamle købmandsstad Rudkøbing med fine bindingsværksbygninger, stråtækte huse og brostensbelagte gader.

 

Langeland rummer derudover masser af fornem natur, og I kan f.eks. opleve de vilde heste på den sydlige del af øen. Kør også gerne ud til vandet ved Ristinge, oplev koldkrigsmuseet på det gamle Langelandsfort, eller kør op til Lohals og nyd udsigten til Lundeborg, hvorfra der i de gode, gamle dage sejlede færge til Lohals. Uanset, hvor I kører hen, vil I kunne nyde en køretur i naturrige omgivelser.

 

I kan også besøge Valdemars Slot, Egeskov Slot, Holckenhavn Slot eller nogle af de andre nærliggende herregårde på Fyn og Langeland. Mulighederne for mindeværdige oplevelser under jeres ophold på godset er mange.

 

Spil golf på Langeland

Der er mulighed for at spille golf på Langelands- eller Svendborgs Golfklub. 

 

Besøg en vingård

Der findes flere interessante vingårde på Fyn og Langeland, som er et besøg værd, og hvor I med udsigt over vinmarkerne kan smage på gårdens høst. Er der noget, der falder i jeres smag, kan flasker købes, mens flere af gårdene også tilbyder vinsmagninger og rundvisninger - et par eksempler er Skaarupøre Vingård, Søbanke Vingård, Langedil Vin, Frørup Vingård og Vejstrupvin. Ønsker I i stedet at lade Skrøbelev Gods danne ramme om jeres smagning, er der mulighed for at tilkøbe både vin- og ginsmagning direkte på godset. Et populært valg blandt godsets gæster.


Gode anmeldelser

Tidligere gæster har givet Skrøbelev Gods flotte ord med på vejen på Trustpilot.

 

"Skønt godsophold

Har lige være på et ophold på Skrøbelev Gods i weekenden.
Vi ankom i solskin og blev overvældet af den smukke atriumgård med springvand.
Holger tog pænt imod os, og var også vært for den spændende og morsomme rundvisning.
Efter en gåtur i det smukke område, fik vi en skøn middag og maden er simpelthen på gastronomisk niveau, også den skønne dessert med rabarber.
Efter maden fortalte en tjener en af de morsomme historier fra rundvisningen, med et twist, meget hyggeligt.
I det hele taget gjorde personalet alt for at hygge om sine gæster.
Den dejlige morgenmad med hjemmelavede boller var en skøn måde at afslutte dette dejlige ophold på."

Anmeldt september 2023.

 

"Et gods man absolut vender tilbage til

Købte en deal til skrøbelev gods og opgraderede den til et fantastisk værelse med spa .opholdet var fantastisk fra start til slut virkeligt pænt istandsat i ånd med godsets historie en times underholdende rundvisning selve middagen opgraderede vi også da man hurtigt lader sig rive med af stemningen i de virkeligt smukke lokaler
Alt ialt en enestående oplevelse
Ps vi har allerede købt et nyt ophold"

Anmeldt august 2023.

 

"Dejligt ophold

Vi havde et dejligt ophold med en særdeles informativ og morsom guidet tur rundt på godset. Vi nød en dejlig aftensmenu og lige så morgenbuffet. Personalet helt i top."

Anmeldt 17. august 2023.

 

Trustpilot Review - December 2022.jpg


Skrøbelev-Gods.jpg

Du reserverer dit ophold på Skrøbelev Gods på info@skrobelevgods.dk, på tlf.: 62 51 45 31 eller på https://www.skrobelevgods.dk/book-ophold/. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet. 

 

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Når opholdet er booket, er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

 

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

 

Ved spørgsmål kan Skrøbelev Gods kontaktes på tlf.: 62 51 45 31.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle åbningsdage til og med den 1. oktober 2025.

Én unik kode gælder for det købte antal overnatninger for 2 personer.

 

1 overnatning:

 • 1 overnatning i lækkert dobbeltværelse
 • Rundvisning på godset
 • Middag med 1 hovedret efter kokkens valg fra det gastronomiske menukort (muligt at tilkøbe op til 5-retters middag)
 • Morgenbuffet med masser af lækkerier og frisk frugt
 • Mulighed for rabat på golf og andre aktiviteter
 • Adgang til den stemningsfulde vinkælder og den rustikke pejsestue
 • Gratis wi-fi og parkering

 

2 overnatninger:

 • 2 overnatninger i standard dobbeltværelse
 • Rundvisning på godset
 • Middag med 1 hovedret efter kokkens valg fra det gastronomiske menukort begge dage (muligt at tilkøbe op til 5-retters middag)
 • Morgenbuffet med masser af lækkerier og frisk frugt
 • Mulighed for rabat på golf og andre aktiviteter
 • Adgang til den stemningsfulde vinkælder og den rustikke pejsestue
 • Gratis wi-fi og parkering

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Skrøbelev Gods.

 • Tillæg ved ophold fredage: 300 kr. pr. værelse pr. nat
 • Tillæg ved ophold lørdage, mærkedage* og helligdage: 600 kr. pr. værelse pr. nat
 • Sæsontillæg ved ophold i maj, juni, juli, august og september: 200 kr. pr. værelse pr. nat. Bemærk, at der i denne periode også skal betales weekendtillæg eller mærkedagstillæg
 • Vin- eller ginsmagning: 295 kr. pr. person
 • Opgradering til suite med jacuzzi: 495 kr. pr. nat

 

* Mærkedage er valentinsdag, fastelavn, Danmarks befrielse, mors dag og fars dag, Kr. Himmelfartsdag, grundlovsdag, sankt hans aften, mortensaften og halloween.

 

Tjek ind: Fra kl. 14.00. Der er dog mulighed for at komme fra kl. 12.30, hvis I ønsker at nyde en dejlig frokost inden indtjekning.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.

 

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Skrøbelev Gods' officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Skrøbelev Gods ApS.

 

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Skrøbelev Gods

  Skrøbelev Hedevej 4, 5900 Rudkøbing - Denmark
  Tlf.: 62 51 45 31 | CVR: 36021403 | info@skrobelevgods.dk | Hjemmeside |

  Sidste chance: 12. juni 2024 kl. 23:59

  Ophold på Skrøbelev Gods