Azorerne med udflugter

Sidste chance!

Midt i Atlanterhavet ligger den smukkeste ø-gruppe, Azorerne. Her venter et fantastisk landskab med gamle vulkankratere, storstået natur oplevelser med idylliske landsbyer og rigtig god, lokal mad. Rejsen inkluderer flere spændende udflugter.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Azorerne har flere gange været kåret til de mest besøgsværdige øer af National Geographic. Ø-gruppen består af ni øer med São Miguel som hovedø, hvor Ponta Delgada ligger, som også er den største by på øen. 

 

Særligt for denne rejse:

 

 • Høj hotelstandard med gode faciliteter og dejligt poolområde
 • Azorerne er helt utrolig smuk med dets uspolerede natur
 • Inkl. to spændende udflugter 

Rejsen inkluderer:

 

 • Fly fra Billund eller København lufthavn - Azorerne t/r
 • 7 overnatninger på Sao Miguel Park
 • Dobbeltværelse med balkon og skrå havudsigt
 • Morgenmad
 • Dansktalende rejseleder
 • Inkl. 2 udflugter: Hval- og delfinsafari + Byrundtur og smag på Azorerne

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer:

 

Billund:

 

Den 13. august 2024
SPOTpris 6.799 kr.

 

Den 27. august 2024
SPOTpris 6.799 kr.

 

Den 3. september 2024
SPOTpris 6.999 kr.

 

Den 10. september 2024
SPOTpris 6.999 kr.

 

Den 17. september 2024
SPOTpris 6.999 kr.

 

Den 24. september 2024
SPOTpris 6.999 kr.

 

Den 1. oktober 2024 UDSOLGT
SPOTpris 6.499 kr.

 

Den 8. oktober 2024
SPOTpris 6.499 kr.

 

 

København:

 

Den 13. august 2024
SPOTpris 6.799 kr.

 

Den 27. august 2024
SPOTpris 6.799 kr.

 

Den 3. september 2024
SPOTpris 6.999 kr.

 

Den 10. september 2024
SPOTpris 6.999 kr.

 

Den 17. september 2024
SPOTpris 6.999 kr.

 

Den 24. september 2024
SPOTpris 6.999 kr.

 

Den 1. oktober 2024 UDSOLGT
SPOTpris 6.499 kr.

 

Den 8. oktober 2024
SPOTpris 6.499 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 fuldt betalende voksne pr. værelse.

 

OBS: Hvis du ønsker at rejse alene, skal du kontakte Bravo Tours for at høre mere om pris og ledighed, inden du køber din rejse hos SPOTdeal.

 

Bemærk: Max 2 voksne og 1 barn pr. værelse.

 

Tilkøb

Tilkøbes direkte hos SPOTdeal i købsprocessen.

 

 • Opredning (2-12,99 år)
  SPOTpris 4.499 kr. 

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Bravo Tours.

 

 • Afbestillingsforsikring: 275 kr.
 • Årsrejseforsikring: 369 kr.
 • Transport til og fra hotel: 160 kr.
 • Mad om bord på flyet: 220 kr.
 • Bagage (15 kg t/r): 290 kr.

 

Se flyinformation længere nede.


Hotel Sao Miguel Park

São Miguel Park beliggende i Ponta Delgada er et meget moderne og tiltalende hotel. En tidligere skole for unge præstestuderende er totalt ombygget og fremstår i dag som et meget lækkert og velfungerende hotel i en super god standard. Der, hvor de præstestuderende tidligere havde kapel, ligger nu en wellness-afdeling. Tæt på hotellet har I både fine indkøbsmuligheder og lækre restauranter.

 

På hotellet finder I en skøn og indbydende solterrasse med swimmingpool, solsenge og parasoller, hvorfra I har en flot udsigt over byen. I kan gratis benytte jer af liggestole, madrasser og parasoller. Håndklæder kan lånes til brug ved poolen.

 

På São Miguel Park kan I også pleje jer selv i det indendørs wellness-område med swimmingpool og sauna. 

 

São Miguel Park ligger kun 600 meter fra centrum af Ponto Delgada og tæt på gode shoppingmuligheder. Det velassorterede indkøbscenter Parque Atlântico ligger meget nær ved hotellet.  

 

Sådan skal I bo

På São Miguel Park bor I i lyse velindrettede dobbeltværelser med eget badeværelse, aircondition, køleskab, centralvarme, telefon, hårtørrer, kabel-tv og balkon. Værelserne er møbleret med bekvemme senge, lænestole og skrivebord.

 

Pension

Jeres ophold er med morgenmad. 

 

Godt at vide

Hotellet er røgfrit. Hotellet har frisør, vaskeservice og massage - mod gebyr.


Udflugter 

På jeres ferie kan I se frem til to spændende udflugter, der er inkluderet i prisen.

 

Hval- og delfinsafari i Katamaran

I havet omkring São Miguel finder I mange forskellige hvalarter og ikke mindre end otte ud af 12 af verdens delfinarter. Tag med på et uforglemmeligt eventyr og oplev havets mest imponerende dyr! Kaptajnen får via radiokontakt til hvalobservatorierne langs kysten besked om, hvor hvalerne og delfinerne befinder sig. Delfinerne opholder sig ofte i store grupper med ca. hundrede individer i hver – og derfor er der gode chancer for at se dem.


Følelsen, når en gigantisk kaskelothval befinder sig bare nogle få meter fra båden, kan ikke beskrives – den skal opleves! Over naturlovene råder imidlertid ingen, derfor kan det ikke garanteres, at vi får disse dyr at se, men chancerne er store. Det kan også ske, at turen indstilles, hvis vejret ikke tillader sejlads. Denne beslutning tages på mødestedet, før turen starter. Turene varer ca. tre timer.


Denne udflugt er uden dansktalende rejseleder.


Vær opmærksom på at, vi ikke anbefaler gravide eller personer, der har ondt i ryggen, er hjerteopereret eller lignende at deltage på denne tur. Katamaranen kan have klapvogn og rollator med ombord, dog kan man ikke manøvre rundt med dem.

 

Byrundtur i Ponta Delgada og smag på Azorerne

Ponta Delgada rummer en masse historie, hemmeligheder og utrolig arkitektur, som bare venter på at blive fortalt og præsenteret. I betræder de historiske gader og smager jer gennem den madkultur, der definerer disse øer midt ude i Atlanterhavet!

 

Når I kombinerer de to udflugter, byvandring i Ponta Delgada og smag på Azorerne, er det den bedste måde at blive kendt i byen og lære Azorernes spændende madkultur at kende.

 

På turen er det en god idé at medbringe: Kamera, en ekstra trøje, vand, snacks og evt. gode sko. Udflugten er eksklusive transport.

 

Denne udflugt er med dansktalende rejseleder.


Om området

Azorerne er stadig uspoleret og fri for masseturisme, hvilket bestemt også afspejles i et aldeles rimeligt prisniveau. Ø-gruppen består af ni øer med São Miguel som hovedø. I skal bo i den største by Ponta Delgada med den smukke havnepromenade. Her kan I besøge de mange restauranter og markeder, der bugner af frisk fisk i mange arter og smukke farver, og menukortet rummer alt for enhver smag af lækre fiske- og kødretter. 

 

I kan nøjes med at nyde og opleve, men I har også rig mulighed for at være aktiv på Azorerne. Oplev naturen på allertætteste hold med smukke vandreture. I kan også tage en tur på mountainbike, ruterne er ubeskrivelige. Eller prøv klatring eller en tur i kajak.

 

På hovedøen São Miguel ligger der to fremragende golfbaner med 18 og 27 huller. Banerne tilbyder spil i naturskønne og grønne omgivelser. Bestil jeres starttider hjemmefra, så er I sikre på, at I kan spille, når I har lyst.

 

São Miguel har flere fine sandstrande med mørkt vulkansk sand langs sydkysten. Der er også naturlige havbassiner flere steder langs kysten og flere muligheder for at bade i varmtvandskilder.

 

Det siges, at man kan opleve alle årstider på en dag på Azorerne, så pak en fornuftig kuffert med både badetøj og regnjakke. Gennemsnitstemperaturen ligger på ca. 25 grader i sommermånederne og blot et par grader lavere i foråret og efteråret.


Flyinformation

 

Flytider Billund:

 • Afgang fra Billund kl. 08.30
  Ankomst Azorerne kl. 11.30
 • Afgang fra Azorerne kl. 12.30
  Ankomst Billund kl. 19.20

 

Flytider København:

 • Afgang fra København kl. 06.55
  Ankomst Azorerne kl. 11.30
 • Afgang fra Azorerne kl. 12.30
  Ankomst København kl. 20.45

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.


Tryghedspakke

Tilbagebetaling inden for 5 hverdage

Som de eneste i Danmark tilbyder Bravo Tours rejsens pris refunderet inden for kun 5 hverdage*, hvis Udenrigsministeriet fraråder rejsen. Det betyder, at du trygt kan bestille denne rejse, for Bravo Tours sender dig kun afsted, hvis myndighederne vurderer, at det er sikkert at rejse – ellers får du selvfølgelig pengene igen. Udenrigsministeriets fraråden træder i kraft 14 dage før afrejse.

 

Ombooking af din ferie

Du kan ændre i din rejse, hvis der er mere end 60 dage til afrejse. Du kan frit ændre til en rejse blandt Bravo Tours store udbud på deres hjemmeside. En ændring koster 500 kr. pr. person. 

 

Vi gør opmærksom på, at du selv skal betale differencen, hvis du ombooker rejsen til en dyrere ferie. Ombooker eller ændrer du rejsen til en billigere ferie, refunderes differencen ikke.

 

*Gælder ikke rejser med rutefly. Almindelige rejsebetingelser er gældende: https://bravotours.dk/vard-at-vide/rejsebetingelser/ Vær opmærksom på, at Udenrigsministeriet på flere rejsemål ikke fraråder rejsen, hvis du er færdigvaccineret. Dette gælder bl.a. til Kenya, hvilket vores rejser også er betinget af.

 

24 timers råd og vejledning

Når du befinder dig på ferien, er det altid rart at have nogen, man kan spørge. Det har du hos Bravo Tours! Her står dygtige, danske rejseledere klar til at tage imod dig. Du kan kontakte dem 24 timer i døgnet på servicetelefonen, og det gælder både, hvis du har brug for et godt ferietip eller et Coronarelateret råd. De kender rejsemålet og de restriktioner, der måske måtte være, ud og ind – for de bor nemlig selv på rejsemålet og er nærmest en af de lokale.


Om Bravo Tours

Bravo Tours tilbyder rejser til hele verden til mere end 40 rejsemål og tilbyder bl.a. charterrejser, safari, rundrejser, golfferier og meget mere. Bravo Tours forfiner dagligt begrebet service - både når I bestiller jeres rejse og selvfølgelig under selve rejsen, hvor alle vil stå på pinde for at hjælpe jer med at få verdens bedste ferie.

 

Bravo Tours er et dansk rejseselskab med hovedkontor i Herning, og uanset om I møder Bravo Tours i Danmark eller i udlandet, så tales der dansk. På rejsemålene møder I de dansktalende rejseledere, som kan hjælpe med alt fra gode tips til at arrangere gode oplevelser for jer.

 

Bravo Tours er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3320.


Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Når du har modtaget dit værdibevis, reserverer du din rejse inden for 1-3 dage. Du reserverer hos Bravo Tours på tlf.: 70 10 10 77. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

 

Bemærk: Der er lukket i weekenden. 

 

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Bravo Tours på tlf.: 70 10 10 77.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Rejsen inkluderer:

 

 • Fly fra Billund eller København lufthavn - Azorerne t/r
 • 7 overnatninger på Sao Miguel Park
 • Dobbeltværelse med balkon og skrå havudsigt
 • Morgenmad
 • Dansktalende rejseleder
 • Inkl. 2 udflugter: Hval- og delfinsafari + Byrundtur og smag på Azorerne

 

Prisen er pr. person ved 2 fuldt betalende voksne pr. værelse.

 

OBS: Hvis du ønsker at rejse alene, skal du kontakte Bravo Tours for at høre mere om pris og ledighed, inden du køber din rejse hos SPOTdeal.

 

Bemærk: Max 2 voksne og 1 barn pr. værelse.

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Bravo Tours.

 • Afbestillingsforsikring: 275 kr.
 • Årsrejseforsikring: 369 kr.
 • Transport til og fra hotel: 160 kr.
 • Mad om bord på flyet: 220 kr.
 • Bagage (15 kg t/r): 290 kr.

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

 

Købet kan ikke fortrydes.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Bravo Tours 1998 A/S

 

Det er Bravo Tours' almindelige betingelser, som gælder. Du finder deres rejsebetingelser på https://bravotours.dk/vard-at-vide/rejsebetingelser/almindelige-bestemmelser-for-deltagelse-i-ferierejser-mv/.

 

Bravo Tours er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3320.

 

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Bravo Tours 1998

  Bethaniagade 40, 7400 Herning
  Tlf.: 70 10 10 77 | CVR: 41792019 | Service@bravotours.dk | Hjemmeside |

  Sidste chance: 15. maj 2024 kl. 23:59

  Tilbud: Rejse til Azorerne