Ophold i Braunschweig og entrébillet til Autostadt

Sidste chance!

Braunschweig kan bedst beskrives som byen, hvor I kan opleve mødet mellem historiens vingesus og det moderne urbane byliv, mens I går rundt i en middelalderlig kulisse. I får også entrébillet til det storslåede Volkswagenmuseum - Autostadt i Wolfsburg.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Braunschweig er en spændende by, der på fineste vis har formået at bære sin historie med ind i nutidens, moderne rammer og komfort. For her midt i et pulserende byliv med caféer, restauranter og butikker titter fortidens arkitektur og historie frem i gadebilledet på sin egen charmerende måde. I vil opleve alt fra middelalderens bindingsværkshuse til det farverige 'Happy Rizzi House' - den gladeste bygning i verden og til naturskønne parker.

 

Kort sagt, Braunschweig byder på lidt af de hele og er perfekt til en miniferie, hvor I overnatter på det komfortable Best Western Hotel Braunschweig tæt på byen. I jeres ophold er også inkluderet en entrébillet til Volkswagens store oplevelsescenter, Autostadt, der bestemt er et besøg værd.

 

Særligt for dette ophold:

 

 • Mød historiens vingesus i det moderne byliv i den spændende storby
 • Rigtig god mulighed for at opleve lidt af det hele - kultur, historie, natur, shopping og kulinariske oplevelser
 • Inkl. en entrébillet til det storslåede Volkswagen Autostadt oplevelsescenter i Wolfsburg

Opholdet inkluderer:

 

 • 3 overnatninger i standard dobbeltværelse inkl. morgenmad alle dage
 • 3-retters menu eller buffet på ankomstdagen
 • Entrébillet til Autostadt i Wolfsburg på andendagen
 • Rabatkort til McArthurGlen Designer Outlet i Neumünster

 

SPOTpris 1.689 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dagen fra den 1. april 2024 til og med den 31. august 2024. 

 

Vær opmærksom på, at ankomst ikke er muligt fra den 21. april til og med den 26. april 2024.

 

Bemærk, at turen er en kør-selv-tur. 

 

Tillæg

Aftales og afregnes direkte med Lauritzen Rejser.

 • Barn: 0 - 12 år: 758 kr. (Maks 1 opredning pr. værelse)

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 12.00.


Best Western Hotel Braunschweig

Best Western Hotel Braunschweig er et 3,5-stjernet hotel med 134 værelser. Er komfortabelt hotel, der ligger 15 minutters kørsel fra centrum af byen i et afslappende område, der også har nem forbindelse til motorvejen.

 

Hotellets personale står klar til at byde jer velkommen og er til rådighed 24 timer i døgnet. Hotellet tilbyder i øvrigt et fitnesscenter, en tennisbane og sauna (mod betaling).

 

I har morgenmad inkluderet alle dage, som I skal spise i hotellets restaurant. Her finder I et bredt udvalg af af mejeriprodukter, brød, søde sager, pålæg, grøntsager, frugt, juice og kaffe/te med mere. I baren kan I nyde lidt koldt at drikke i form af et stort udvalg af sodavand, vin, øl og drinks. 

 

På ankomstdagen har I en 3-retters menu eller buffet inkluderet i opholdet.

 

Sådan skal I bo 

I skal bo i et standard dobbeltværelse, der har alt, hvad I skal bruge for nogle gode overnatninger. En god dobbeltseng, stol og bord, tv, og wi-fi. Der er en kaffemaskine, så I altid kan lave en friskbrygget kop kaffe på værelset. På badeværelset er der hårtørrer. 

 

Godt at vide 

Parkering mod betaling.

 

Adgang til tennisbane er mod betaling.

 

Rygning er ikke tilladt på hotellet. 

 

Hotellet er tilgængeligt for kørestolsbrugere.


Autostadt i Wolfburg

På andendagen i jeres ophold, kan I se frem til at skulle besøge Autostadt oplevelsescentret i Wolfburg - en lille halv times kørsel fra hotellet. Autostadt-centeret kan beskrives som Volkswagens kommunikationsplatform - deres ansigt udadtil, hvor gæster kan komme ind og udforske bilernes historie på det store bilmuseum.

 

I oplevelsescentret kan I fordybe jer i biler, teknik og historie i det 28 hektar store område af smukke bygninger og velanlagte parkområde. I kan blive klogere på historien, afprøve en off-road køretur, tage på guidede ture og generelt bare blive fascineret over den imponerende arkitektur og de flotte og gennemførte udstillinger, der er overalt. 

 

Der er i alt seks restauranter/caféer, der har åbnet fra 11.00-20.00 - nogle længere. Der er også mulighed for at købe souvenirs, reservedele og tilbehør i de tre buktikker, der har åbent fra 09.00-20.00.

 

Autostadts åbningstider: Hver dag fra 09.00-20.00 i sommersæsonen og 09.00-18.00 i vinterperioden.


McArthurGlen Designer Outlet i Neumünster

I forbindelse med jeres ophold, får I et rabatkort til det populære designeroutlet i Neumünster, som det er oplagt at slå vejen forbi enten på turen ned eller hjem fra opholdet.

 

På designeroutletten kan I finde alle de kendte luksus- og designerbrands til nedsatte priser - for eksempel Ralph Lauren, Armani, Calvin Klein, Gant, Michael Kors, Nike,  Rituals og mange flere. Her er et bredt udvalg, der dækker over alt fra tøj og accessories til sko, sportstøj og ting til hjemmet. 

 

Det store outlet-center er lavet som en hel indkøbsby med mere end 100 butikker og masser af caféer, restauranter og informationsskranker, hvor den flersprogede medarbejderstab står klar til at hjælpe jer. 

 

Læs mere om den store outlet her.

 

Vær opmærksom på, at outlettet har lukket om søndagen.


Om området

Mellem Hannover og Berlin ligger Braunschweig, den andenstørste by i Niedersachen med sine 250.000 indbyggere. I dagligt tale også kaldet "løvebyen", et navn der stammer tilbage fra middelalderen, hvor fyrsten Heinrich der Löwe, var med til at udvikle byen. Siden da har navnet hængt ved, og løven er blevet et symbol for byen, hvilket både ses i våbenskjoldet, men også i byens kunst og monumenter.

 

I gadebilledet ses middelalderen stadig i mange af byens historiske bygninger og bindingsværkshuse, der er særligt kan opleves i området omkring Maniviertel's snoede gader. På Burgplatz, hovedtorvet i byen, står fortidens arkitektur stadig flot velbevarede og vidner om byens historie. 

 

Men Braunschweig har også fuldt den moderne udvikling, og I vil støde på en pulserende og attraktiv shoppingby med mange restauranter, butikker og urban livstil. Som enhver anden storby er transporten let tilgængelig, og oplevelserne ligger inden for kort afstand.

 

Byen har også et spændende kulturliv, der byder på mange museer, spændende teatre og mange skønne parker, hvor det er oplagt at tage en lille pause, inden de brostensbelagte gader igen skal udforskes. Vil I længere ud naturen, kan I besøge Oker-floden i udkanten af byen, der med sin skønne natur er et dejligt åndehul.


Om Lauritzen Rejser

Lauritzen Rejser er specialister inden for kør-selv-rejser, éndagsudflugter og grupperejser. De er en af Tønders ældste virksomheder og er et lille, professionelt firma, der vægter tryghed og tillid højt, og som hver dag arbejder hårdt på at imødekomme deres gæsters ønsker. Lauritzen Rejser prioriterer god service og glade gæster – det er deres opskrift på en god rejse, uanset om den står på storbyferie i Berlin eller oplevelser under hjemlige himmelstrøg.

 

Lauritzen Rejser er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3185.


Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.


Spotdeal,-kort,-Braunschweig.jpg

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du dit ophold hos Lauritzen Rejser på tlf.: 74 72 15 20. Oplys, at du er kunde hos SPOTdeal og den unikke kode. Herefter får du tilsendt en voucher, som skal medbringes ved ankomst.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Når opholdet er booket er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

 

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Lauritzen Rejser.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dagen fra den 1. april 2024 til og med den 31. august 2024. 

 

Vær opmærksom på, at ankomst ikke er muligt fra den 21. april til og med den 26. april 2024.

 

Bemærk, at turen er en kør-selv-tur. 

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Opholdet inkluderer:

 • 3 overnatninger i standard dobbeltværelse inkl. morgenmad alle dage
 • 3-retters menu eller buffet på ankomstdagen
 • Entrébillet til Autostadt i Wolfsburg på andendagen
 • Rabatkort til McArthurGlen Designer Outlet i Neumünster

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Tillæg

Aftales og afregnes direkte med Lauritzen Rejser.

 • Barn: 0 - 12 år: 758 kr. (Maks 1 opredning pr. værelse)

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 12.00.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Lauritzen Rejser ApS.

 

Det er Lauritzen Rejsers almindelige betingelser, som gælder. Du finder deres rejsebetingelser på https://lauritzen-rejser.dk/rejsebestemmelser/.

 

   Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

   Lauritzen Rejser

   Torps Have 2 , 6270 Tønder
   Tlf.: 74 72 15 20 | CVR: 40450785 | LR@lauritzen-rejser.dk | Hjemmeside |

   Sidste chance: 17. april 2024 kl. 23:59

   Ophold på Hotel Braunschweig