Dejlige dage på Hotel Klostergaarden

Sidste chance!

Tag til solskinsøen, og nyd en miniferie med 3 overnatninger på Bornholms ældste hotel, som ligger bare 50 meter fra kysten i Allinge. Hotellet ligger i et roligt kvarter i Allinges gamle bydel, og det gamle bindingsværkshus emmer af nostalgi, idyl og ro.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Mellem vejrende danske flag, smukke, røde tegltage og majestætisk tronende klipper skyder Bornholms ældste hotel op som en idyllisk tidslomme midt mellem natur og landsbycharme. Foran hotellet står budcyklen parkeret, og sammen med to blomsterbuske flankerer den indgangen til den fine firlængede gård, som udgør Hotel Klostergaarden.

 

De smukke, hvide træudskæringer, gulkalkede mure og sorte bjælker afspejler hotellets mangeårige historie og giver Klostergaarden en landlig charme, som indgyder en helt særlig ro i en.

 

Siden 1901 har Klostergaarden tilbudt logi til gæster fra både nær og fjern, og bygningerne er derfor også løbende blevet renoveret med respekt for hotellets historie og traditioner. Når I besøger Klostergaarden, vil I da også hurtigt opdage, hvordan fortidens ro og hjertevarme nostalgi på fineste vis er forenet med nutidens bekvemmeligheder. 

 

Særligt for dette ophold:

 

 • Miniferie på Bornholms ældste hotel
 • Idyllisk beliggenhed i Allinges gamle bydel med bare 50 meter til Østersøen, 100 meter til stranden og få minutters gang til centrum
 • Hotellet har den dejligste gårdhave, som indbyder til mange hyggelige stunder

Opholdet inkluderer:

 

 • 3 overnatninger i dobbeltværelse
 • Morgenmad alle dage
 • 1 flaske bobler på værelset ved ankomst

 

SPOTpris 1.075 kr. Normalpris 3.850 kr. Spar 72 % 

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse. Det betyder, at der skal købes et lige antal.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage til og med den 22. oktober 2024.

 

Bemærk, at der er begrænset kapacitet i juni, juli og august samt i weekender, så det kan være en god ide at tjekke ledighed inden køb, hvis I ønsker at benytte opholdet der.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Hotel Klostergaarden.

 

 • Højsæsontillæg i juli og august: 249 kr. pr. person pr. nat

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 10.00.


Hotel Klostergaarden

Det historiske Hotel Klostergaarden er indrettet i en gammel firlænget gård, som skaber de mest idylliske rammer om et godt og afslappende ophold med fantastiske oplevelsesmuligheder lige uden for døren. Med kun 50 meter til Østersøens kyst, 100 meter til stranden og få minutters gang til centrum af Allinge by er der god mulighed for dejlige gåture langs vandet, livsnyderi i vandkanten og kulinariske oplevelser med de mange lokale specialiteter.

 

Når I tjekker ind på jeres værelse, venter der jer en dejlig flaske bobler, som I kan nyde når som helst under jeres ophold, og hver morgen, kan I glæde jer til at stå op til en god start på dagen med hotellets morgenmad.

 

Efter en dag med gode oplevelser, er der mulighed for at sætte sig i den hyggelige gårdhave og nyde en kop kaffe med hjemmebagt kage om eftermiddagen eller måske et glas kold vin med en let tapasanretning om aftenen.

 

I kan også besøge Klippehaven, hvor I kan tage trapperne op til Udsigten, som er en hyggelig panoramaterrasse på toppen af klippeskråningen, og som tilbyder en flot udsigt til Gudhjem, Christiansø, Østersøen og den hvide skorsten ved Allinge Røgeri. 

 

Ejerskiftet - en vaskeægte kærlighedshistorie

I 2022 fik Hotel Klostergaarden nye ejere, da fire venner fra Vestdanmark købte hotellet. Efter i flere år at have været regelmæssige gæster på hotellet, var de faldet pladask for den historiske, bornholmske perle, og de besluttede sig derfor for at købe og drive hotellet videre, så endnu flere gæster kunne få glæde af stedets ro, romantik og nostalgi. Sammen med Klostergaardens værtinde Patrizia sætter de fire ejere en stor ære i det gode værtsskab og gør alt, hvad de kan for, at I kan føle jer hjemme og nyde jeres besøg på Danmarks dejlige solskinsø.

 

Sådan skal I bo

Der er 25 værelser på Hotel Klostergaarden, og alle værelser tilbyder enten et kig til havet, til haven eller til de bornholmske klipper. 


Svalerne på Klostergaarden

På Hotel Klostergaarden vil I måske studse over tavlen, hvor datoen for svalens ankomst annonceres. Tavlen er en tradition, som den tidligere ejer Eddy Britt Knudsen startede, da hun overtog hotellet i 2001. Som hun selv forklarer:

 

"I 1940 blev Klostergaarden solgt til en kvinde fra Sandvig, hun købte pensionatet af Marie Riis som startede pensionatet i 1901, før havde det været en bondegård. Dengang Marie Riis ejede pensionatet hed det Pension Riis, og i 40´erne blev det omdøbt til Pension Klostergaarden, uvist af hvilken grund. Marie fortalte at svalerne havde deres årlige ankomst til pensionatet og byggede reder. Derfra har vi i dag viden om svalernes ankomst."


Oplev Bornholm

Bornholm byder på masser af oplevelser og skjulte skatte, og har I spørgsmål til øens oplevelsesmuligheder, hjælper det kyndige personale på hotellet meget gerne med tips og tricks. 

 

Helt oplagt er det naturligvis at lægge vejen forbi den nærliggende klippeplatform, hvor I kan springe direkte i havet og få den perfekte start på en ny dag. I må heller ikke snyde jer selv for at smage nogle af de mange lokale specialiteter, for ingen tur til Bornholm er vel egentlig fuldendt, hvis der ikke har været Sol over Gudhjem på bordet. Øen har også flere bryggerier og destillerier, foruden røgeri og bolchemageri.

 

Vi kan også varmt anbefale at besøge den smukke rundkirke i Østerlars, at tage på shoppetur til smukke Rønne eller at hæve stemmen i Ekkodalen. Er vejret til det, kan I også stå tidligt op og nyde solopgangen fra vandkanten.

 

Smukke Bornholm har noget til alle sanser - og med dette ophold har I tid nok til at nå vidt omkring.


Hotel-Klostergaarden.jpg

Du reserverer dit ophold hos Hotel Klostergaarden på info@hotelklostergaarden.dk eller på tlf.: 56 48 01 67. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. 

 

Medbring printet værdibevis, når opholdet skal indløses.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker opholdet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet hos SPOTdeal, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket, er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

 

Ved spørgsmål kan Hotel Klostergaarden kontaktes på tlf.: 56 48 01 67 eller info@hotelklostergaarden.dk.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage til og med den 22. oktober 2024.

 

Bemærk, at der er begrænset kapacitet i juni, juli og august samt i weekender, så det kan være en god ide at tjekke ledighed inden køb, hvis I ønsker at benytte opholdet der.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Opholdet inkluderer:

 • 3 overnatninger i dobbeltværelse
 • Morgenmad alle dage
 • 1 flaske bobler på værelset ved ankomst

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse. Det betyder, at der skal købes et lige antal.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Hotel Klostergaarden.

 • Højsæsontillæg i juli og august: 249 kr. pr. person pr. nat

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 10.00.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Hotel Klostergaarden.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Hotel Klostergaarden

Østergade 7, 3770 Allinge
Tlf.: 56 48 01 67 | CVR: 42758663 | info@hotelklostergaarden.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 11. marts 2024 kl. 23:59

Miniferie på Hotel Klostergaarden