Algarvekysten - Europas bedste strande

Sidste chance!

Med mere end 3.000 solskinstimer om året, er Algarve mere solrigt end Californien – og dermed perfekt til jeres næste ferie. Algarve-kysten har mere end 100 forskellige strande og charmerende små bugter, og det gør Algarve noget nær perfekt!

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Algarves helt særlige kendetegn er de smukke, hvide sandstrande, der ligger mellem flotte og finurlige klippefremspring – en helt unik strandoplevelse, man finder få steder i verden. Strandene er kåret til Europas bedste af World Travel Awards – og besøger du Algarve, er vi helt sikre på, at I let vil forstå hvorfor.

 

Langs kysten ligger både små og store byer, som perler på en snor. De emmer af historie med små monumenter, historiske pladser og brostensbelagte gader og stræder. Er I til kulturelle oplevelser, er det bare med at komme i gang – der er masser at se og opleve. 

 

Særligt for denne rejse:

 

 • Dejligt resort med mange faciliteter
 • Tæt på strand
 • Flere poolområder

Rejsen inkluderer:

 

 • Fly fra Billund eller København lufthavn - Algarve t/r
 • 7 overnatninger på Alfagar Alto da Colina i 2-værelses lejlighed med balkon og udsigt til haven
 • Dansktalende rejseleder
 • Gratis parkering i Billund og København lufthavn - ved bestilling hos Bravo Tours inden den 29/2-2024

 

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer:

 

Billund:

Den 13. april 2024 (UDSOLGT)
SPOTpris 3.299 kr. Normalpris 5.699 kr. Spar 42 %

 

Den 20. april 2024 (UDSOLGT)
SPOTpris 3.299 kr. Normalpris 5.799 kr. Spar 43 %

 

Den 4. maj 2024 (UDSOLGT)
SPOTpris 3.699 kr. Normalpris 6.299 kr. Spar 41 %

 

Den 11. maj 2024 (UDSOLGT)
SPOTpris 3.699 kr. Normalpris 6.099 kr. Spar 39 %

 

Den 18. maj 2024 (UDSOLGT)
SPOTpris 3.699 kr. Normalpris 6.499 kr. Spar 43 %

 

Den 25. maj 2024 (UDSOLGT)
SPOTpris 4.699 kr. Normalpris 7.499 kr. Spar 37 %

 

Den 1. juni 2024
SPOTpris 4.699 kr. Normalpris 7.499 kr. Spar 37 %

 

Den 8. juni 2024
SPOTpris 4.699 kr. Normalpris 7.499 kr. Spar 37 %

 

Den 15. juni 2024 (UDSOLGT)
SPOTpris 4.699 kr. Normalpris 7.499 kr. Spar 37 %

 

Den 22. juni 2024 (UDSOLGT)
SPOTpris 4.699 kr. Normalpris 8.599 kr. Spar 45 %

 

 

København:

Den 4. maj 2024 (UDSOLGT)
SPOTpris 3.699 kr. Normalpris 6.299 kr. Spar 41 %

 

Den 11. maj 2024 (UDSOLGT)
SPOTpris 3.699 kr. Normalpris 6.099 kr. Spar 39 %

 

Den 18. maj 2024 (UDSOLGT)
SPOTpris 3.699 kr. Normalpris 6.499 kr. Spar 43 %

 

Den 25. maj 2024 (UDSOLGT)
SPOTpris 4.699 kr. Normalpris 7.499 kr. Spar 37 %

 

Den 1. juni 2024
SPOTpris 4.699 kr. Normalpris 7.499 kr. Spar 37 %

 

Den 8. juni 2024
SPOTpris 4.699 kr. Normalpris 7.499 kr. Spar 37 %

 

Den 15. juni 2024 (UDSOLGT)
SPOTpris 4.699 kr. Normalpris 7.499 kr. Spar 37 %

 

Den 22. juni 2024 (UDSOLGT)
SPOTpris 4.699 kr. Normalpris 8.599 kr. Spar 45 %

 

Prisen er pr. person ved 2 fuldt betalende voksne pr. værelse.

 

OBS: Hvis du ønsker at rejse alene, skal du kontakte Bravo Tours for at høre mere om pris og ledighed, inden du køber din rejse hos SPOTdeal.

  

Tilkøb

Tilkøbes direkte hos SPOTdeal i købsprocessen.

 • Opredning (2-12,99 år)
  SPOTpris 2.999 kr.

 

Bemærk: Max 2 voksne pr. værelse og 1 barn pr. værelse.

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Bravo Tours.

 

 • Afbestillingsforsikring: 275 kr.
 • Årsrejseforsikring: 369 kr.
 • Transport til og fra hotel: 260 kr.
 • Mad om bord på flyet: 220 kr.
 • Bagage (15 kg t/r): 290 kr.

 

Se flyinformation længere nede.


Alfagar Alto da Colina Aparthotel

Alfagar Alto da Colina er det perfekte valg uanset alder! De skønne lejligheder ligger i det østlige Albufeira blot fem kilometer fra byens hyggelige, gamle bydel. Her finder I hele seks swimmingpools (uden- og indendørs), herunder et lille vandland med vandrutsjebaner samt en splash-pool, hvor børnene med garanti kan bruge timevis på at lege rundt. Ved poolområdet er der desuden en poolbar, hvor I kan nyde en drink eller forfriskning.

Kun 700 meter fra Alfagar Alto da Colina ligger den fine sandstrand, og spiller I golf, er der blot en kort gåtur til den fine 9-hullers golfbane Balaia Golf. Derudover kan I også spille tennis på hotellets tennisbaner eller dyrke diverse typer sport på hotellets multisportsbane eller fodboldbane. Det er også muligt at tage et spil padel. En times padel koster 10 €, udstyr kan lejes for 8 € i timen og kan bestilles i receptionen. Der bliver løbende arrangeret underholdning på hotellet, og I kan desuden også spille dart. For børnene er der også en legeplads, et indendørs legerum, en klatrebane, samt en international børneklub (nogle aktiviteter er mod betaling).  

I kan også starte dagen med træning i hotellets fitnessrum eller hop i den afslappende sauna eller det tyrkiske dampbad (mod betaling) efter en dag på stranden. Hotellet har også en række restauranter og snackbarer, hvor I kan nyde et godt måltid eller se en fodboldkamp, mens I smager en herlig, lokal øl.

På Alfagar Alto da Colina bor I i nydeligt indrettede lejligheder med egen balkon og køkken, hvor I kan lave jer et let måltid mad. Opholdet er uden forplejning, men vil I gøre ferien lidt nemmere, har du mulighed for at bestille morgenmad eller halvpension hjemmefra. I kan naturligvis også vælge at gå på opdagelse blandt de mange gode restauranter i Albufeira. 

Når I bor på Alfagar Alto da Colina, kan I frit benytte faciliteterne på Alfagar Village, der bl.a. tilbyder flere skønne poolområder, egen nedgang til strand og et minimarked.  

Alfagar Alto da Colina er ideelt til både familier og par. 

 

Sådan skal I bo 

I skal bo i en flot, veldekoreret lejlighed med hyggelige og lyse rum. Alle lejlighederne har et fuldt udstyret køkken (fire kogeplader, mikroovn, miniovn, brødrister, elkoger og kaffemaskine) og badeværelse med badekar. Derudover er de indrettet med wi-fi, TV, hårtørrer, aircondition samt safeboks (mod gebyr). Til lejligheden hører en møbleret balkon med udsigt til hotellets have.

 

Pension

Måltider er ikke inkluderet i opholdet.

Der kan tilkøbes morgenmad og halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad).

 

Godt at vide

Udover tennisbanerne på hotellet, så kan I også benytte de to tennisbaner, som ligger på søsterhotellet Alfagar Village, som ligger en kort gåtur væk.

Hotellets ene bar er under ombygning (uden gener fra byggestøj), men en anden bar er nu åbnet ved restauranten. Baren forventes bygget færdig i slutningen af marts 2024. 


Om området 

I skal bo i Albufeira, der er Algarvekystens største ferieby og tilbyder alt til jer, der tager på ferie for at slappe af i solen og komme helt ned i gear. Lad solen varme kroppen i en liggestol på de lækre sandstrande, der er blandt Europas bedste, mens I nyder udsigten til de farvestrålende små både.

 

Albufeira er en yderst tillokkende turistby med moderne hoteller i smukke og historiske rammer. Gå en tur i de snævre gader og besøg den hyggelige havn. Den gamle bydel lokker med sine brostensbelagte gader, mens den nye del har masser af nyere barer og restauranter. Flere gange om ugen er der små markeder i byen. Albufeira har lidt af det hele.

 

Bliv kølet af i det rene svalende havvand og lad tiden stå helt stille for en stund. Når solen sænker sig, kan I gå på jagt efter lokale restauranter og hyggelige barer i de gamle stræder og nyde lækre tilberedte måltider af Portugals fantastiske råvarer fra hav og land. Specialiteterne står i kø. 


Flyinformation 

 

Flytider Billund:

 • Afgang fra Billund kl. 07.00
  Ankomst Algarve kl. 09.40
 • Afgang fra Algarve kl. 10.50
  Ankomst Billund kl. 15.20

 

Flytider København:

 • Afgang fra København kl. 15.05
  Ankomst Algarve kl. 17.55
 • Afgang fra Algarve kl. 18.45
  Ankomst København kl. 23.25

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.


Tryghedspakke

Tilbagebetaling inden for 5 hverdage

Som de eneste i Danmark tilbyder Bravo Tours rejsens pris refunderet inden for kun 5 hverdage*, hvis Udenrigsministeriet fraråder rejsen. Det betyder, at du trygt kan bestille denne rejse, for Bravo Tours sender dig kun afsted, hvis myndighederne vurderer, at det er sikkert at rejse – ellers får du selvfølgelig pengene igen. Udenrigsministeriets fraråden træder i kraft 14 dage før afrejse.

 

Ombooking af din ferie

Du kan ændre i din rejse, hvis der er mere end 60 dage til afrejse. Du kan frit ændre til en rejse blandt Bravo Tours store udbud på deres hjemmeside. En ændring koster 500 kr. pr. person. 

 

Vi gør opmærksom på, at du selv skal betale differencen, hvis du ombooker rejsen til en dyrere ferie. Ombooker eller ændrer du rejsen til en billigere ferie, refunderes differencen ikke.

 

*Gælder ikke rejser med rutefly. Almindelige rejsebetingelser er gældende: https://bravotours.dk/vard-at-vide/rejsebetingelser/ Vær opmærksom på, at Udenrigsministeriet på flere rejsemål ikke fraråder rejsen, hvis du er færdigvaccineret. Dette gælder bl.a. til Kenya, hvilket vores rejser også er betinget af.

 

24 timers råd og vejledning

Når du befinder dig på ferien, er det altid rart at have nogen, man kan spørge. Det har du hos Bravo Tours! Her står dygtige, danske rejseledere klar til at tage imod dig. Du kan kontakte dem 24 timer i døgnet på servicetelefonen, og det gælder både, hvis du har brug for et godt ferietip eller et Coronarelateret råd. De kender rejsemålet og de restriktioner, der måske måtte være, ud og ind – for de bor nemlig selv på rejsemålet og er nærmest en af de lokale.


Om Bravo Tours

Bravo Tours tilbyder rejser til hele verden til mere end 40 rejsemål og tilbyder bl.a. charterrejser, safari, rundrejser, golfferier og meget mere. Bravo Tours forfiner dagligt begrebet service - både når I bestiller jeres rejse og selvfølgelig under selve rejsen, hvor alle vil stå på pinde for at hjælpe jer med at få verdens bedste ferie.

 

Bravo Tours er et dansk rejseselskab med hovedkontor i Herning, og uanset om I møder Bravo Tours i Danmark eller i udlandet, så tales der dansk. På rejsemålene møder I de dansktalende rejseledere, som kan hjælpe med alt fra gode tips til at arrangere gode oplevelser for jer.

 

Bravo Tours er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3320.


Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Når du har modtaget dit værdibevis, reserverer du din rejse inden for 1-3 dage. Du reserverer hos Bravo Tours på tlf.: 70 10 10 77. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

 

Bemærk: Der er lukket i weekenden. 

 

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Bravo Tours på tlf.: 70 10 10 77.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund eller København lufthavn - Algarve t/r
 • 7 overnatninger på Alfagar Alto da Colina i 2-værelses lejlighed med balkon og udsigt til haven
 • Dansktalende rejseleder
 • Gratis parkering i Billund og København lufthavn - ved bestilling hos Bravo Tours inden den 29/2-2024

 

Prisen er pr. person ved 2 fuldt betalende voksne pr. værelse.

 

Bemærk: Max 2 voksne og 1 barn pr. værelse.

 

OBS: Hvis du ønsker at rejse alene, skal du kontakte Bravo Tours for at høre mere om pris og ledighed, inden du køber din rejse hos SPOTdeal.

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Bravo Tours.

 • Afbestillingsforsikring: 275 kr.
 • Årsrejseforsikring: 369 kr.
 • Transport til og fra hotel: 260 kr.
 • Mad om bord på flyet: 220 kr.
 • Bagage (15 kg t/r): 290 kr.

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

 

Købet kan ikke fortrydes.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Bravo Tours 1998 A/S.

 

Det er Bravo Tours' almindelige betingelser, som gælder. Du finder deres rejsebetingelser på https://bravotours.dk/vard-at-vide/rejsebetingelser/almindelige-bestemmelser-for-deltagelse-i-ferierejser-mv/.

 

Bravo Tours er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3320.

 

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Bravo Tours 1998

  Bethaniagade 40, 7400 Herning
  Tlf.: 70 10 10 77 | CVR: 41792019 | Service@bravotours.dk | Hjemmeside |

  Sidste chance: 15. marts 2024 kl. 23:59

  Rejse til Algavekysten