Kreta - den gæstfrie, græske ferieø

Sidste chance!

Hvidkalkede landsbyer, lyserøde strande, oceanblåt hav og sortgrønne oliven. Kreta er én stor farvepalet, der breder sig over et hav af nuancer i den smukke natur, i de små bugter og rundt i de lokale byer. Kreta er en feriefavorit, der må besøges.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Foruden at være den største græske ø, er Kreta også den sydligste. Rejser I til Kreta, er I derfor næsten sikret godt vejr og lune vandtemperaturer. Derudover er Kreta kendt for sin store venlighed og gæstfrihed, så I kan se frem til en varm ferie hos en behagelig og imødekommende græsk vært.

 

I skal bo i feriebyen Platanias. Her befinder I jer tæt på både strande og masser af byliv. Platanias er øens største og mest berømte by, og her er der mange gode restauranter og forlystelser. Uanset om I rejser for at slappe af i solen, nyde feriestemningen på de hyggelige tavernaer, eller vil nyde en drink i skyggen, er Platanias et rigtig godt valg. Som den største ferieby er her meget at vælge i mellem, og I har alt, hvad du behøver tæt på – både for børn og voksne.

 

Bemærk, hotellet I skal bo på har gennemgået en større renovering i 2023, hvorfor der indtil videre kun er tegninger af værelset.

 

Særligt for denne rejse:

 

 • Familieejet hotel med charme og god service
 • Dejligt poolområde
 • Kort afstand til både by og strand

Rejsen inkluderer:

 

 • Fly fra Billund, Aalborg eller København lufthavn - Kreta t/r
 • 7 overnatninger på Alma by the sea i 1-værelses lejlighed med terrasse og udsigt til haven på nederste etage
 • Dansktalende rejseleder
 • Gratis parkering i Billund, Aalborg og København lufthavn - ved bestilling hos Bravo Tours inden den 29/2-2024

 

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer: 

 

Billund:

Den 12. april 2024 (UDSOLGT)
SPOTpris 2.499 kr. Normalpris 4.499 kr. Spar 44 %

 

Den 19. april 2024 (UDSOLGT)
SPOTpris 2.699 kr. Normalpris 4.599 kr. Spar 41 %

 

Den 26. april 2024
SPOTpris 2.699 kr. Normalpris 4.499 kr. Spar 40 %

 

Den 3. maj 2024
SPOTpris 3.699 kr. Normalpris 5.499 kr. Spar 32 %

 

Den 10. maj 2024 (UDSOLGT)
SPOTpris 3.699 kr. Normalpris 5.199 kr. Spar 28 %

 

 

København:

Den 12. april 2024 (UDSOLGT)
SPOTpris 2.499 kr. Normalpris 4.499 kr. Spar 44 %

 

Den 19. april 2024 (UDSOLGT)
SPOTpris 2.699 kr. Normalpris 4.599 kr. Spar 41 %

 

Den 26. april 2024
SPOTpris 2.699 kr. Normalpris 4.499 kr. Spar 40 %

 

Den 3. maj 2024
SPOTpris 3.699 kr. Normalpris 5.499 kr. Spar 32 %

 

Den 10. maj 2024 (UDSOLGT)
SPOTpris 3.699 kr. Normalpris 5.199 kr. Spar 28 %

 

 

Aalborg:

Den 3. maj 2024
SPOTpris 3.699 kr. Normalpris 5.499 kr. Spar 32 %

 

Den 10. maj 2024 (UDSOLGT)
SPOTpris 3.699 kr. Normalpris 5.199 kr. Spar 28 %

 

 

Prisen er pr. person ved 2 fuldt betalende voksne pr. værelse

 

OBS: Hvis du ønsker at rejse alene, skal du kontakte Bravo Tours for at høre mere om pris og ledighed, inden du køber din rejse hos SPOTdeal.

 

Tilkøb

Tilkøbes direkte hos SPOTdeal i købsprocessen.

 • Opredning (2-12,99 år)
  SPOTpris 2.199 kr.

 

Bemærk: Max 2 voksne og 1 barn pr. værelse.

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Bravo Tours.

 

 • Afbestillingsforsikring: 275 kr.
 • Årsrejseforsikring: 369 kr.
 • Transport til og fra hotel: 250 kr.
 • Mad om bord på flyet: 220 kr.
 • Bagage (15 kg t/r): 290 kr.

 

Se flyinformation længere nede.


Hotel Alma by the sea

I den dejlige ferieby Platanias ligger Alma by the sea, som er et nyrenoveret lejlighedshotel med en fantastisk placering. Går I ud af hotellet og til venstre, er I hurtigt på den lækre Platanias strand, hvor I kan nyde en tur i havet eller sole på stranden. Går I derimod ud fra hotellet og til højre, så rammer I hovedgaden i byen. Her finder I et væld af gode restauranter og hyggelige butikker.

Hotellet gennemgik en stor renovering i 2023, og står super flot. Der er et vidunderligt poolområde på hotellet, hvor I kan slappe af på en solstol eller tage en dukkert i poolen. Ved poolområdet er der også en børnepool, så de mindste ikke skal tænke på, om de kan bunde.

Hotellet er familieejet, og ejeren sætter en stor dyd i at have styr på alt, så I er sikre på at få en dejlig ferie i skønne græske omgivelser.  

Med placeringen centralt i Platanias har I et skønt udgangspunkt for en dejlig ferie. Med hyggelige tavernaer, restauranter og cafeer skal I ikke langt for at få dit næste måltid. Trænger I til at se en større by, så ligger fantastiske Chania blot 15 km væk. Her kan I komme hen med bus eller taxa.

 

Sådan skal I bo 

I skal bo i en 1-værelses lejlighed, der er indrettet i lyse farver, og der er et spisebord med stole. Derudover er der en dobbeltseng eller to enkeltsenge, og lejligheden ligger på nederste etage, så der er en terrasse, hvorfra der er udsigt til haven. 

 

Lejligheden er udstyret med safeboks (mod gebyr), tekøkken med kogeplader, kaffemaskine, elkedel og køleskab med fryser, gratis wi-fi, TV, aircondition (mod gebyr) samt badeværelse med hårtørrer.

 

Godt at vide 

Opholdet er uden pension.


Om området

Fra vidunderlige sandstrande med krystalklart vand til hyggelige restauranter og tavernaer. For ikke at tale om hyggelige gader og charmerende storbyfornemmelser med et græsk tvist. Platanias er en fantastisk by på Kreta – og er den største af dem. I Platanias finder I et hav af oplevelser, der dækker over alt fra spændende seværdigheder til livlige oplevelser i byen – også selvfølgelig afslappende stunder ved stranden eller poolen.

 

Foruden at være kendt for den gode feriestemning kan Platanias også tilbyde spændende udflugter med både vinsmagning, gamle paladser, vandreeventyrer og spændende museer. Det gør byen perfekt til en ferie med både afslapning og oplevelser. Det er blandt andet også derfor byen er en berømt ferieby på Kreta.

 

Hovedbyen hedder Chania og er bestemt et besøg værd. Gå en tur ved havnen og shop i de mange butikker. Kreta er også kendt for Samaria-kløften, Knossos-paladset og sine flotte olivenlunde.

 

Det græske køkken laver velsmagende og lækker mad - og så er det delevenligt, så I kan smage en masse nationale retter. Snyd ikke jer selv for en god moussaka, græsk salat, gyros, dolmades eller souvlaki. På Kreta er gæstfriheden stor, og måltidet afsluttes ofte med at skåle i spiritussen raki og råbe yamas - en hyggelig oplevelse, der giver smil på læben.


Flyinformationer:

 

Flytider Billund:

 • Afgang fra Billund kl. 16.35
  Ankomst Kreta kl. 21.10
 • Afgang fra Kreta kl. 22.10
  Ankomst Billund kl. 00.50

 

Flytider Aalborg:

 • Afgang fra Aalborg kl. 17.30
  Ankomst Kreta kl. 22.15
 • Afgang fra Kreta kl. 23.15
  Ankomst Aalborg kl. 02.05

 

Flytider København:

 • Afgang fra København kl. 17.15
  Ankomst Kreta kl. 21.40
 • Afgang fra Kreta kl. 22.40
  Ankomst København kl. 01.10

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.


Tryghedspakke

Tilbagebetaling inden for 5 hverdage

Som de eneste i Danmark tilbyder Bravo Tours rejsens pris refunderet inden for kun 5 hverdage*, hvis Udenrigsministeriet fraråder rejsen. Det betyder, at du trygt kan bestille denne rejse, for Bravo Tours sender dig kun afsted, hvis myndighederne vurderer, at det er sikkert at rejse – ellers får du selvfølgelig pengene igen. Udenrigsministeriets fraråden træder i kraft 14 dage før afrejse.

 

Ombooking af din ferie

Du kan ændre i din rejse, hvis der er mere end 60 dage til afrejse. Du kan frit ændre til en rejse blandt Bravo Tours store udbud på deres hjemmeside. En ændring koster 500 kr. pr. person. 

 

Vi gør opmærksom på, at du selv skal betale differencen, hvis du ombooker rejsen til en dyrere ferie. Ombooker eller ændrer du rejsen til en billigere ferie, refunderes differencen ikke.

 

*Gælder ikke rejser med rutefly. Almindelige rejsebetingelser er gældende: https://bravotours.dk/vard-at-vide/rejsebetingelser/ Vær opmærksom på, at Udenrigsministeriet på flere rejsemål ikke fraråder rejsen, hvis du er færdigvaccineret. Dette gælder bl.a. til Kenya, hvilket vores rejser også er betinget af.

 

24 timers råd og vejledning

Når du befinder dig på ferien, er det altid rart at have nogen, man kan spørge. Det har du hos Bravo Tours! Her står dygtige, danske rejseledere klar til at tage imod dig. Du kan kontakte dem 24 timer i døgnet på servicetelefonen, og det gælder både, hvis du har brug for et godt ferietip eller et Coronarelateret råd. De kender rejsemålet og de restriktioner, der måske måtte være, ud og ind – for de bor nemlig selv på rejsemålet og er nærmest en af de lokale.


Om Bravo Tours

Bravo Tours tilbyder rejser til hele verden til mere end 40 rejsemål og tilbyder bl.a. charterrejser, safari, rundrejser, golfferier og meget mere. Bravo Tours forfiner dagligt begrebet service - både når I bestiller jeres rejse og selvfølgelig under selve rejsen, hvor alle vil stå på pinde for at hjælpe jer med at få verdens bedste ferie.

 

Bravo Tours er et dansk rejseselskab med hovedkontor i Herning, og uanset om I møder Bravo Tours i Danmark eller i udlandet, så tales der dansk. På rejsemålene møder I de dansktalende rejseledere, som kan hjælpe med alt fra gode tips til at arrangere gode oplevelser for jer.

 

Bravo Tours er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3320.


Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Når du har modtaget dit værdibevis, reserverer du din rejse inden for 1-3 dage. Du reserverer hos Bravo Tours på tlf.: 70 10 10 77. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

 

Bemærk: Der er lukket i weekenden. 

 

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Bravo Tours på tlf.: 70 10 10 77.

 

OBS: Hvis du ønsker at rejse alene, skal du kontakte Bravo Tours for at høre mere om pris og ledighed, inden du køber din rejse hos SPOTdeal.

 

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund, Aalborg eller København lufthavn - Kreta t/r
 • 7 overnatninger på Alma by the sea i 1-værelses lejlighed med terrasse og udsigt til haven på nederste etage
 • Dansktalende rejseleder
 • Gratis parkering i Billund, Aalborg og København lufthavn - ved bestilling hos Bravo Tours inden den 29/2-2024

 

Prisen er pr. person ved 2 fuldt betalende voksne pr. værelse

 

Bemærk: Max 2 voksne og 1 barn pr. værelse.

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Bravo Tours.

 • Afbestillingsforsikring: 275 kr.
 • Årsrejseforsikring: 369 kr.
 • Transport til og fra hotel: 250 kr.
 • Mad om bord på flyet: 220 kr.
 • Bagage (15 kg t/r): 290 kr.

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

 

Købet kan ikke fortrydes.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Bravo Tours 1998 A/S.

 

Det er Bravo Tours' almindelige betingelser, som gælder. Du finder deres rejsebetingelser på https://bravotours.dk/vard-at-vide/rejsebetingelser/almindelige-bestemmelser-for-deltagelse-i-ferierejser-mv/.

 

Bravo Tours er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3320.

 

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Bravo Tours 1998

  Bethaniagade 40, 7400 Herning
  Tlf.: 70 10 10 77 | CVR: 41792019 | Service@bravotours.dk | Hjemmeside |

  Sidste chance: 08. marts 2024 kl. 23:59

  Rejse til Kreta