Maleriske og storslåede Azorerne

Midt i Atlanterhavet ligger den smukke ø-gruppe, Azorerne. Her venter et overflødighedshorn af naturfænomener og nogle af jordens fantastiske underfundigheder. Øgruppen har flere gange været kåret af National Geographic, og det er ganske let at forstå.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

I behøver ikke at rejse til verdens ende for at se paradis. I kan nøjes med at rejse til Azorerne. Det er vel nogle af de ord, der bedst beskriver Azorerne. Selv om hovedøen São Miguel ikke er særlig stor, så skifter naturen konstant karakter.

 

Øen er rig på både flora og fauna samt varme kilder, og i havet omkring lever både hvaler og delfiner. I kommer til at bo i den ældste del af Ponta Delgada, i gåafstand til både centrum og den stemningsfulde havnepromenade.

 

Særligt for denne rejse:

 

 • Dejligt byhotel
 • Lækker tagterrasse med swimmingpool
 • Besøg en af øens bedste fiskerestauranter

Rejsen inkluderer:

 

 • Fly fra Billund eller København lufthavn - Azorerne t/r
 • 7 overnatninger på Hotel Talisman i dobbeltværelse
 • Morgenmad
 • Udflugt: Byrundtur i Ponta Delgada og Smag på Azorerne
 • Dansktalende rejseleder
 • Gratis parkering i Billund og København lufthavn - ved bestilling hos Bravo Tours inden 29/2-2024

 

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer:

 

Billund:

Den 30. april 2024 - SPOTpris 4.299 kr. (UDSOLGT)

 

Den 7. maj 2024 - SPOTpris 4.499 kr. 

 

Den 14. maj 2024 - SPOTpris 4.499 kr. (UDSOLGT)

 

Den 21. maj 2024 - SPOTpris 4.499 kr. (UDSOLGT)

 

Den 28. maj 2024 - SPOTpris 4.499 kr.

 

Den 4. juni 2024 - SPOTpris 4.699 kr. 

 

Den 11. juni 2024 - SPOTpris 4.699 kr. 

 

Den 18. juni 2024 - SPOTpris 4.699 kr. 

 

 

København:

Den 30. april 2024 - SPOTpris 4.299 kr. (UDSOLGT)

 

Den 7. maj 2024 - SPOTpris 4.499 kr. (UDSOLGT)

 

Den 14. maj 2024 - SPOTpris 4.499 kr. (UDSOLGT)

 

Den 21. maj 2024 - SPOTpris 4.499 kr. (UDSOLGT)

 

Den 28. maj 2024 - SPOTpris 4.499 kr. 

 

Den 4. juni 2024 - SPOTpris 4.699 kr.

 

Den 11. juni 2024 - SPOTpris 4.699 kr. 

 

Den 18. juni 2024 - SPOTpris 4.699 kr.

 

 

Prisen er pr. person ved 2 fuldt betalende voksne pr. værelse

 

OBS: Hvis du ønsker at rejse alene, skal du kontakte Bravo Tours for at høre mere om pris og ledighed, inden du køber din rejse hos SPOTdeal.

 

Bemærk: Max 2 voksne og 1 barn pr. værelse.

 

Tilkøb

Tilkøbes direkte hos SPOTdeal i købsprocessen.

 • Opredning (2-12,99 år)
  SPOTpris 3.499 kr. 

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Bravo Tours.

 

 • Afbestillingsforsikring: 275 kr.
 • Årsrejseforsikring: 369 kr.
 • Transport til og fra hotel: 160 kr.
 • Mad om bord på flyet: 220 kr.
 • Bagage (15 kg t/r): 290 kr.

 

Se flyinformation længere nede.


Hotel Talisman

Hotel Talisman er et charmerende og stemningsfyldt hotel, der er beliggende i de historiske gader i den ældste del at Ponta Delgada. Hotellet er meget smagfuldt indrettet med smukke møbler i ældre stil, der klæder stedet. Talisman er kendt for sin fantastiske og meget anerkendte fiske- og skaldyrsrestaurant, Palm Terrace.


På taget af Hotel Talisman ligger en smuk solterrasse med en lille, fin pool og liggestole. Herfra har I en herlig udsigt over byens tage. Ved siden af hotellet kan I slappe af i en dejlig, velholdt grøn have. Hotellets populære restaurant, Palm Terrace, fungerer også som halvpensionsrestaurant for hotellets gæster.


Hotellet ligger midt i Ponta Delgada. I kan derfor let gå til både butikker, restauranter, hyggelige torve og den lækre havnepromenade. Kort sagt en skøn og central beliggenhed. 

 

Sådan skal I bo 

På Talisman bor du på nydelige dobbeltværelser med eget toilet/bad. Her er også aircondition, telefon, satellit-tv, WiFi, minikøleskab (gebyr) og hårtørrer.  Dobbeltværelserne er indrettet til maksimalt to voksne og et barn. Du kan også bo på eneværelse mod tillæg.

Indretningen varierer fra værelse til værelse, og nogle værelser har hverken balkon eller fransk balkon.

 

Pension 

Jeres rejse er med morgenmad.

 

Godt at vide

Talisman ligger smukt, midt i hjertet af den gamle bydel i Ponta Delgada. Den centrale beliggenhed betyder, at I må påregne nogen støj fra byen.

 

Hotellet har et mindre fitnessrum. Der tilbydes vaskeservice mod gebyr.

 

Bussen kan desværre ikke køre helt op til hotellet. Bagage bliver derfor hentet af bagagebus og vores rejseleder vil gå sammen med jer til hotellet. 


Udflugt

Der er inkluderet en udflugt i jeres rejse.

 

Oplev São Miguel på bedste vis. Ponta Delgada rummer en masse historie, hemmeligheder og utrolige arkitektur, som bare venter på at blive fortalt og præsenteret. Vi betræder de historiske gader og smager os gennem den madkultur, der definerer disse øer midt ude i Atlanterhavet!

Kombinér de to udflugter: Byvandring i Ponta Delgada og Smag på Azorerne. Den bedste måde at blive kendt i byen og lære Azorernes spændende madkultur at kende!

 

Azorerne har et enestående køkken, der bærer præg af, at det ligger midt ude i Atlanterhavet, og i mange århundrede har været afskåret fra omverden. Der produceres rigtig mange, lækre produkter på de ni øer, hvor man udnytter, hvad man har og tryller delikate, traditionelle retter frem.

På denne tur introducerer vi dig for nogle af de retter, man kan finde rundt på de mange små og hyggelige restauranter på øerne. Når vi rejser nye steder hen, så er det en del af oplevelsen at prøve nye smage og sammensætninger, men indimellem mangler vi måske modet til at bestille noget nyt og ukendt, når vi sidder med menukortet. Her får vi lov til at smage lidt af det hele, mens vi lærer mere om maden og de lokale, kulinariske traditioner.

Maden kommer som små anretninger, hvor vi bl.a. skal smage lokal ost, traditionelle fiskeretter, kød samt smage på de lokale drikke som øl, vin og sodavand.

 

På turen er det en god idé at medbringe: Kamera, en ekstra trøje, vand og evt. gode sko. Udflugten er eksklusive transport.


Om området

Azorerne er stadig uspoleret og fri for masseturisme, hvilket bestemt også afspejles i et aldeles rimeligt prisniveau. Ø-gruppen består af ni øer med São Miguel som hovedø. I skal bo i den største by Ponta Delgada med den smukke havnepromenade. Her kan I besøge de mange restauranter og markeder, der bugner af frisk fisk i mange arter og smukke farver, og menukortet rummer alt for enhver smag af lækre fiske- og kødretter. 

 

I kan nøjes med at nyde og opleve, men I har også rig mulighed for at være aktiv på Azorerne. Oplev naturen på allertætteste hold med smukke vandreture. I kan også tage en tur på mountainbike, ruterne er ubeskrivelige. Eller prøv klatring eller en tur i kajak.

 

På hovedøen São Miguel ligger der to fremragende golfbaner med 18 og 27 huller. Banerne tilbyder spil i naturskønne og grønne omgivelser. Bestil jeres starttider hjemmefra, så er I sikre på, at I kan spille, når I har lyst.

 

São Miguel har flere fine sandstrande med mørkt vulkansk sand langs sydkysten. Der er også naturlige havbassiner flere steder langs kysten og flere muligheder for at bade i varmtvandskilder.

 

Det siges, at man kan opleve alle årstider på en dag på Azorerne, så pak en fornuftig kuffert med både badetøj og regnjakke. Gennemsnitstemperaturen ligger på ca. 25 grader i sommermånederne og blot et par grader lavere i foråret og efteråret.


Flyinformation 

 

Flytider Billund:

 • Afgang fra Billund kl. 08.30
  Ankomst Azorerne kl. 11.30
 • Afgang fra Azorerne kl. 12.30
  Ankomst Billund kl. 19.20

 

Flytider København:

 • Afgang fra København kl. 06.55
  Ankomst Azorerne kl. 11.30
 • Afgang fra Azorerne kl. 12.30
  Ankomst København kl. 20.45

 

Bemærk, der er en mellemlanding i Billund på ud- og hjemrejsen.

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.


Tryghedspakke

Tilbagebetaling inden for 5 hverdage

Som de eneste i Danmark tilbyder Bravo Tours rejsens pris refunderet inden for kun 5 hverdage*, hvis Udenrigsministeriet fraråder rejsen. Det betyder, at du trygt kan bestille denne rejse, for Bravo Tours sender dig kun afsted, hvis myndighederne vurderer, at det er sikkert at rejse – ellers får du selvfølgelig pengene igen. Udenrigsministeriets fraråden træder i kraft 14 dage før afrejse.

 

Ombooking af din ferie

Du kan ændre i din rejse, hvis der er mere end 60 dage til afrejse. Du kan frit ændre til en rejse blandt Bravo Tours store udbud på deres hjemmeside. En ændring koster 500 kr. pr. person. 

 

Vi gør opmærksom på, at du selv skal betale differencen, hvis du ombooker rejsen til en dyrere ferie. Ombooker eller ændrer du rejsen til en billigere ferie, refunderes differencen ikke.

 

*Gælder ikke rejser med rutefly. Almindelige rejsebetingelser er gældende: https://bravotours.dk/vard-at-vide/rejsebetingelser/ Vær opmærksom på, at Udenrigsministeriet på flere rejsemål ikke fraråder rejsen, hvis du er færdigvaccineret. Dette gælder bl.a. til Kenya, hvilket vores rejser også er betinget af.

 

24 timers råd og vejledning

Når du befinder dig på ferien, er det altid rart at have nogen, man kan spørge. Det har du hos Bravo Tours! Her står dygtige, danske rejseledere klar til at tage imod dig. Du kan kontakte dem 24 timer i døgnet på servicetelefonen, og det gælder både, hvis du har brug for et godt ferietip eller et Coronarelateret råd. De kender rejsemålet og de restriktioner, der måske måtte være, ud og ind – for de bor nemlig selv på rejsemålet og er nærmest en af de lokale.


Om Bravo Tours

Bravo Tours tilbyder rejser til hele verden til mere end 40 rejsemål og tilbyder bl.a. charterrejser, safari, rundrejser, golfferier og meget mere. Bravo Tours forfiner dagligt begrebet service - både når I bestiller jeres rejse og selvfølgelig under selve rejsen, hvor alle vil stå på pinde for at hjælpe jer med at få verdens bedste ferie.

 

Bravo Tours er et dansk rejseselskab med hovedkontor i Herning, og uanset om I møder Bravo Tours i Danmark eller i udlandet, så tales der dansk. På rejsemålene møder I de dansktalende rejseledere, som kan hjælpe med alt fra gode tips til at arrangere gode oplevelser for jer.

 

Bravo Tours er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3320.


Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen annulleres.

Når du har modtaget dit værdibevis, reserverer du din rejse inden for 1-3 dage. Du reserverer hos Bravo Tours på tlf.: 70 10 10 77. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

 

Bemærk: Der er lukket i weekenden. 

 

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Bravo Tours på tlf.: 70 10 10 77.

 

OBS: Hvis du ønsker at rejse alene, skal du kontakte Bravo Tours for at høre mere om pris og ledighed, inden du køber din rejse hos SPOTdeal.

 Én unik kode gælder for 1 person.

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund eller København lufthavn - Azorerne t/r
 • 7 overnatninger på Hotel Talisman i dobbeltværelse
 • Morgenmad
 • Udflugt: Byrundtur i Ponta Delgada og Smag på Azorerne
 • Dansktalende rejseleder
 • Gratis parkering i Billund og København lufthavn - ved bestilling hos Bravo Tours inden 29/2-2024

 

Prisen er pr. person ved 2 fuldt betalende voksne pr. værelse

 

Bemærk: Max 2 voksne og 1 barn pr. værelse.

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Bravo Tours.

 • Afbestillingsforsikring: 275 kr.
 • Årsrejseforsikring: 369 kr.
 • Transport til og fra hotel: 160 kr.
 • Mad om bord på flyet: 220 kr.
 • Bagage (15 kg t/r): 290 kr.

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

 

Købet kan ikke fortrydes.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Bravo Tours 1998 A/S

 

Det er Bravo Tours' almindelige betingelser, som gælder. Du finder deres rejsebetingelser på https://bravotours.dk/vard-at-vide/rejsebetingelser/almindelige-bestemmelser-for-deltagelse-i-ferierejser-mv/.

 

Bravo Tours er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3320.

 

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Bravo Tours 1998

  Bethaniagade 40, 7400 Herning
  Tlf.: 70 10 10 77 | CVR: 41792019 | Service@bravotours.dk | Hjemmeside |

  Sidste chance: 01. marts 2024 kl. 23:59

  Rejse til Azorerne