Udarbejdelse af testamente

Sidste chance!

Få både økonomisk og juridisk sikkerhed i familien med et professionelt udarbejdet testamente af Arvesikring.dk - gælder alle slags testamenter.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Livets uforudsigeligheder kan være svære at forholde sig til, og udarbejdelsen af et testamente er derfor ofte noget, der bliver enten nedprioriteret eller helt glemt i en travl hverdag.

 

Med et testamente fra Arvesikring.dk skaber du tryghed for dig selv og dine arvinger, og du sikrer dig, at arven bliver fordelt fuldstændig efter dine ønsker - og ikke blot efter arveloven.

 

For at gøre processen mere overskuelig hjælper Arvesikring.dk dig hele vejen igennem udarbejdelsen af testamentet, så du allerede inden for 24 timer er i besiddelse af det færdige resultat.


Du får:

 

 • Udarbejdelse af testamente
  Du kan få lavet alle slags testamenter, f.eks. et ægtefælletestamente eller et samlevertestamente

 

SPOTpris 897 kr. Normalpris 1.795 kr. Spar 50 %


Det praktiske

 

Du indløser dit værdibevis ved at udfylde Arvesikring.dk's onlineformular eller ved at ringe på tlf.: 93 91 91 24 (mandag-fredag fra kl. 8-18). Her vil I sammen gennemgå dine ønsker og behov - og Arvesikring.dk vil spørge ind til de relevante oplysninger. Undervejs vil du blive bedt om at oplyse værdibevis-ID, så hav dit værdibevis klar.

 

Arvesikring.dk sender testamentet via mail inden for 24 timer og vejleder ift. underskrift hos notar (koster 300 kr. i gebyr til notaren, som ikke er inkluderet i SPOT-prisen).

 

Du kan frit rette henvendelse til Arvesikring.dk i op til 12 måneder efter udarbejdelsen, hvis du har rettelser/justeringer til testamentet.

 

Om Arvesikring.dk

 

Arvesikring.dk er en juridisk virksomhed, som beskæftiger sig med udarbejdelse af testamenter, ægtepagter, fremtidsfuldmagter og en række øvrige arveretlige dokumenter.

Du indløser dit værdibevis ved at udfylde Arvesikring.dk's onlineformular eller ved at ringe på tlf.: 93 91 91 24 (mandag-fredag fra kl. 8-18). Undervejs vil du blive bedt om at oplyse værdibevis-ID, så hav dit værdibevis klar.

 

Arvesikring.dk sender testamentet via mail inden for 24 timer og vejleder ift. underskrift hos notar (koster 300 kr. i gebyr til notaren, som ikke er inkluderet i SPOTprisen).

 

Du kan frit rette henvendelse til Arvesikring.dk i op til 12 måneder efter udarbejdelsen, hvis du har rettelser/justeringer til testamentet.

 

Værdibeviset udløber den 23. maj 2024.

 

Én unik kode gælder for udarbejdelse af testamente (gælder alle slags testamenter - f.eks. ægtefælletestamente eller et samlevertestamente).

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Arvesikring.dk.

 

   Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

   Arvesikring.dk

   Østervold 16A, 3. th., 8900 Randers C
   Tlf.: 93 91 91 24 | CVR: 37635863 | kontakt@arvesikring.dk | Hjemmeside |

   Sidste chance: 23. februar 2024 kl. 23:59

   Udarbejdelse af testamente