Personligt horoskop fra AstrologiHuset

Sidste chance!

Livet er fyldt med forandringer og udfordringer, og det kan ofte være svært at begribe, hvilken vej du skal gå. Men med et personligt horoskop får du en guide til at forstå fortiden, nutiden og fremtiden.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Et personligt horoskop vil gøre dig klogere på dig selv, din partner og dit barn - alt efter hvilket horoskop du vælger. Og nu er der hele 5 forskellige slags horoskoper at vælge imellem, så du kan finde den bedste vej videre i dit liv.

 

Horoskopet giver dig et indblik i, hvordan du kan gribe verden an i 2024, og hvordan du bedre kan forstå dig selv - og forhåbentlig blive mere lykkelig i din situation. 


Vælg mellem:

 

 • NYHED! Månedshoroskopet (ca. 3 sider) viser energierne/dine muligheder i den/de måneder, du vælger, inden for det næste år
  SPOTpris 25 kr. Normalpris 49 kr. Spar 48 %

 

 • Årshoroskopet (ca. 15 sider) giver dig et indblik i de potentialer, der ligger til dig i det kommende år på alle de væsentlige livsområder
  SPOTpris 75 kr. Normalpris 149 kr. Spar 49 %

 

 • Fødselshoroskopet (ca. 25 sider) er et værktøj til at lære dine potentialer og evner bedre at kende. Hvilke udfordringer har du i livet?
  SPOTpris 99 kr. Normalpris 199 kr. Spar 50 %

 

 • Parhoroskopet (ca. 15 sider) viser styrker og eventuelle svagheder i forholdet
  SPOTpris 125 kr. Normalpris 249 kr. Spar 49 %

 

 • Børnehoroskopet (ca. 5 sider) viser dit barns evner og potentialer op til max 12-års-alderen
  SPOTpris 75 kr. Normalpris 149 kr. Spar 49 %

 

Værdibeviset kan indløses til og med den 16. maj 2024.


Om AstrologiHuset

Astrolog Karl Aage Jensen, der står bag AstrologiHuset, udarbejder personlige horoskoper og er redaktør på Astrologimagasinet HOROSKOPET. Med omkring 40 års erfaring kan du være sikker på at blive hjulpet godt på vej. 

 

Et horoskop er som et søkort, der gør det lettere at ”finde vej” i livet. Det kan også betragtes som en vejrudsigt, så man kan gardere sig mod stormvejr og andre uvejrsformer ved at være beredt. På den måde kommer man lettere igennem udfordringerne.

Når du har modtaget dit værdibevis fra SPOTdeal, skal du sende en mail til Astrologihuset på karl@astrologi.dk

 

I mailen skal du oplyse: Dit navn og din fødselsdato (dag, måned, årstal og så nøjagtigt fødselstidspunkt som muligt), din fødeby, dit køn og din tilsendte unikke kode fra værdibeviset. 

 

Køber du parhoroskopet, skal du sende oplysningerne om både dig selv og din partner, og køber du børnehoroskopet, skal du sende oplysningerne om dit barn. Dit horoskop bliver pc-genereret ud fra de oplysninger, du sender.

 

Dit horoskop bliver leveret på mail senest en uge efter, du har sendt en mail til Astrologihuset.

 

Værdibeviset kan indløses til og med den 16. maj 2024.

Én unik kode gælder til det valgte horoskop.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til AstrologiHuset.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

AstrologiHuset

Teglværksgade 37.4.th, 2100 København Ø
Tlf.: 36 45 05 45 | CVR: 14566848 | karl@astrologi.dk |

Sidste chance: 21. februar 2024 kl. 23:59

Personligt horoskop fra AstrologiHuset