Krydstogt til New York, Grønland og Island

Sidste chance!

Lad sommerferien gå både vest- og nordpå, og kombiner fantastiske New York med både Grønland og Island. Krydstogtet er en unik mulighed for at få fantastiske og meget forskelligartede oplevelser på ét og samme krydstogt. Betal kun depositum nu.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Lad sommerferien gå både vest- og nordpå, og kombiner fantastiske New York med både Grønland og Island på dette spændende sommerkrydstogt. Krydstogtet er en unik mulighed for at få fantastiske og meget forskelligartede oplevelser på ét og samme krydstogt.

 

Rejsens program spænder bredt – fra alle New Yorks seværdigheder og kulturelle muligheder til Grønlands barske natur og spændende kultur. Ombord på Norwegian Cruise Lines smukke, klassiske skib Norwegian Star tages I med på et enestående krydstogt, hvor oplevelserne står i kø. Bliv fortryllet af en fængende musical på Broadway, og shop løs på 5th Avenue. Spejd efter majestætiske hvaler på det åbne hav, spadser en tur i en grønlandsk bygd, og bad i Den Blå Lagune i Reykjavik. Alt sammen på én og samme rejse.

 

Særligt for dette krydstogt:

 

 • Kombiner storbyens puls med den vilde naturs ro og skønhed
 • Hotelovernatning centralt i både New York og Reykjavik
 • Tilkøb All Inclusive for bare 2.250 kr. 

Rejsen inkluderer:

 

 • Fly København – New York og Reykjavik - København
 • 20 kg bagage og 10 kg håndbagage
 • 2 overnatninger på hotel i New York uden forplejning
 • 1 overnatning på hotel i Reykjavik inkl. morgenmad
 • 14 overnatninger i den valgte kahytskategori på Norwegian Star 
 • Helpension ombord
 • Drikkevarer til morgenmaden
 • Rengøring og håndklædeservice i kahyt og ved pool
 • Fri adgang til flere sportsfaciliteter, herunder fitness
 • Fri adgang til forskellig underholdning, herunder teater

 

Afrejse den 11. juli 2024:

Indvendig kahyt, IA, ca. 13 m2, dæk 10-11: SPOTpris 26.990 kr. 

Udvendig kahyt, OA, ca. 15 m2, dæk 5-6: SPOTpris 31.990 kr. 

Balkonkahyt, BA, ca. 16 m2, dæk 9-11: SPOTpris 39.990 kr. 

   

  Prisen er pr. person ved 2 personer pr. kahyt.

   

  Bestilling og betaling

  Ved bestilling hos SPOTdeal betaler I kun et depositum på 11.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 125 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 125 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

   

  Ikke inkluderet i prisen

  Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

   

  • Obligatorisk servicegebyr på 20 $ pr. person pr. dag. Afregnes hjemmefra eller på skibet
  • Transfers i New York og Reykjavik
  • Turistskat eller resort fee, som betales direkte til hotellerne
  • Udflugter
  • Forsikringer

  Rejseplan

   

  Untitled-1.jpg

   

  11. juli: Fly til New York. Checkin på hotel
  12. juli: New York
  13. juli: Checkin på skibet senest 14:00. 16:00 afgang New York
  14. juli: På havet
  15. juli: 07:00 – 15:00 Halifax, Canada
  16. juli: 12:00 – 20:00 St. Pierre, St. Pierre & Miquelon
  17. juli: 08:00 – 17:00 St John’s/Newfoundland, Canada
  18.-19. juli: På havet
  20. juli: 06:00 – 17:00 Nuuk, Grønland
  21. juli: 08:00 – 19:00 Paamiut, Grønland
  22. juli: 08:00 – 19:00 Qaqortoq, Grønland
  23.-24. juli: På havet
  25. juli: 08:00 – 20:00 Akureyri, Island
  26. juli: 09:00 – 18:00 Isafjordur, Island
  27. juli: 06:00 ankomst Reykjavik. Checkin på hotel
  28. juli: Hjemrejse.    

   

  Der tages forbehold for ændringer.

   

  Transport 

  Fly til og fra København er inkluderet i rejsen.

   

  Flytider udrejse:

  • Afgang København kl. 06.00
   Ankomst Lissabon kl. 08.55
  • Afgang Lissabon kl. 12.20
   Ankomst New York kl. 15.20

   

  Flytider hjemrejse:

  • Afgang Reykjavik kl. 16.30
   Ankomst København kl. 21.40


  Der tages forbehold for ændringer i flytiderne frem mod afrejse.

   

  Transport i New York og Reykjavik er ikke inkluderet.


  I lander i Newark Lufthavn. Herfra kan I tage en taxi til Manhattan for ca. 70 USD. Alternativt kan I benytte AirTrain til Newark Liberty Station, hvorfra I fortsætter først med NJ Transit/Amtrak til NY Penn Station og derefter med Subway ind til Manhattan. Prisen for dette er ca. 20 USD pr. person. Når I skal fra hotellet til krydstogtskibet, anbefaler vi en taxa, da strækningen kun er få kilometer. 

   

  Ved ankomst til Reykjavik ligger hotellet ca. 5 km fra krydstogtterminalen. Fra hotellet til lufthavnen er der ca. 50 km, og hertil koster en taxa ca. 900 kr.


  Rejsebeskrivelse

  I flyver fra København til New York - byen der aldrig sover. Her har I to overnatninger centralt på Manhattan, så I får mulighed for at opleve nogle af de mange seværdigheder såsom Frihedsgudinden og Elis Island, Times Square og Central Park. Der er tid til både sightseeing, shopping og en teaterforestilling – I bestemmer helt selv.

   

  På rejsens tredje dag går I ombord på Norwegian Star, som vil være jeres hjem de næste 15 dage. Det første anløb bliver i Halifax i den canadiske provins Nova Scotia. Byen var tidligere en af de største engelske militære bastioner i Nordamerika og har en lang, maritim historie. Bygningerne langs havet er smukt restaureret og indbyder til en gåtur langs kysten. I kan også tage til den lille charmerende landsby Peggy’s Cove eller besøge Halifax' maritime museum, der huser verdens største samling af Titanic-genstande.

   

  Inden skibet sætter kursen mod Grønland, anløber hun nogle af Nordamerikas mest afsidesliggende øer i form af St. Pierre & Miquelon og Newfoundland. Førstnævnte giver jer en lille bid af Frankrig, idet disse små øer tilhører det franske rige, og derfor er både sproget, kulturen og køkkenet fransk. I århundreder skiftede øerne kontinuerligt hænder mellem englænderne og franskmændene, og under forbudstiden i USA brugte Al Capone og Bill McCoy dem til romsmugling. Hver eneste klippe, mole og gadehjørne har derfor en historie at berette, så der venter jer mange gode fortællinger foruden flot natur og et rigt dyreliv.

   

  Hvor denne lille franske oase blot er på størrelse med Langeland, er naboøen og næste stop, Newfoundland, 2,5 gange større end Danmark! Newfoundland tilhører Canada, og her besøges øens hovedstad St. John’s. Beliggende ud til Atlanterhavet byder byen på en livlig lokalbefolkning, farverige huse og sin helt egen folkemusik. Efter at have vandret i den smukke natur eller sejlet ud på udkig efter nogle af havets kæmper, kan I slappe af med den livlige befolkning og musikken på de mange lokale pubs med et glas lokal øl brygget på vand fra 25.000 år gamle isbjerge.

   

  Når Newfoundland forlades, sættes kursen mod kontrasternes land, verdens største ø, Grønland, hvis skønhed næsten ikke kan beskrives, men skal opleves. Hovedstaden Nuuk bliver jeres første stop. Denne arktiske metropol er en livlig by omgivet af storslået natur. Det moderne centrum har fine restauranter og modebutikker som enhver anden storby, mens de traditionelle livsformer dominerer i den gamle bydel. Nuuk er landets hjerte og byder på oplevelser, som I ikke får andre steder i Grønland. Se mumier på nationalmuseet, smag lokal fadøl på et mikrobryggeri eller tag med på en byvandring og besøg en lokal familie, der måske byder på kaffemik.

   

  Herfra fortsættes til Paamiut, der tidligere gik under navnet Frederikshåb. Det er en lille by beliggende ved Kvanefjord mellem bjergene og havet. Byen blev grundlagt i 1742 og levede i mange år af fiskeri – især torskefangst. Fredenskirken er en af Grønlands smukkeste trækirker, og med sin røde facade og sit grønne tag ligner den noget taget ud af en eventyrbog. Igen er det naturen, der vil betage jer. Tag f.eks. på en hvalsafari og hold øje med de hvidhalede ørne – det bringer held at spotte sådan én.

   

  Det sidste besøg i Grønland bliver i Qaqortoq i den sydlige del, hvor naturen er mere frodig. Byen rejser sig stejlt over fjordsystemet og her om sommeren kaldes området ofte ”Grønlands Riviera” – dog i den særegne grønlandske udgave med isfjelde i bugten og legesyge hvaler i fjorden. Qaqortoq, der opleves bedst til fods, har flere interessante kunst- og kulturtilbud. Byens museum kan således stolt fremvise en flot samling af de særprægede tupilakker – udskårne figurer i forskellige materialer, der beskytter sin ejermand mod fjenden – og byen huser også Grønlands eneste garveri, hvor skind fra moskusokser, isbjørne og sæler behandles og omdannes til læder og pelse. Den gamle bykerne, hvorigennem en elv flyder, er fyldt med historiske bygninger og hyggelige spisesteder, hvor I kan prøvesmage nogle af de grønlandske specialiteter – hvis I tør.

   

  På vejen syd om Grønland mod Island sejler Norwegian Star gennem Prins Christian Sund, der er et panorama af høje spidse fjelde og gletsjere, der løber ud i havet og kælver isbjerge - et naturfarvespil, I sent vil glemme.

   

  Fremme i Island anløbes Akureyri, der er porten til det berømte "Land of Fire and Ice" - Islands dramatiske landskab med vulkanske kratere, uddøde lavasøer og majestætiske vandfald. Et landskab med en forbløffende variation i farver fra de lysegrønne enge til de røde mineraler, der bryder op fra øens dyb. Men også områder med lavaørkner og det fineste sand, der minder om et sandt månelandskab, og faktisk var det her omkring Askja krateret, at astronauterne fra Apollo 11 trænede inden månelandingen. Det kan være svært at forstå, at byen ligger lige under polarcirklen, for klimaet her er tempereret. Således fylder blomsterkasser husenes vinduer, mens de velplejede veje kantes af træer. Takket være det milde klima giver Akureyris botaniske have et hjem til over 2.000 plantearter fra hele verden, og alle overlever de uden drivhuse. Det er derfor ikke underligt, at islændinge omtaler Akureyri som den mest behagelige by på hele øen. Med udgangspunkt i Akureyri kan I se det brusende Godafoss vandfald og den geologisk interessante Myvatn sø.

   

  Isafjordur er den største by i Islands fjerne og mere øde nordvestlige del, der kaldes Vestfjordene. Byen er et perfekt udgangspunkt for oplevelser og aktiviteter i naturen, der er helt uspoleret og ganske dramatisk på disse kanter. Vestfjordene byder på kontraster i overflod med smukke fjorde og floder op imod de dramatiske bjerge og grønne dale. Det er et ægte islandsk vildnis med et imponerende liv med ynglende havfugle på de barske klipper, polarræve i deres huler og små fiskerbygder, der er klynget op mod de stejle fjelde. Her er det naturens kræfter, der hersker, mens mennesket til tider kan ligne statister. Alligevel ånder her en særlig fred og ro, så man føler sig velkommen. I finder også landets ældste hus i Isafjordur, og der er rig mulighed for at lære mere om ”gamle dage” og Islands mange sagn og sagaer, for i denne afsidesliggende region spiller tradition og arv også en stor rolle i den lokale kultur, og området var i gammel tid kendt for sine troldmænd. Den islandske folklore kan I lære mere om på museer, der har trolddom og hekseri, monstre og søuhyrer som temaer.

   

  To uger efter at have forladt New York ankommer I til Reykjavik, hvor I har en overnatning på hotel centralt i byen, så I nemt kan udforske den islandske hovedstad, inden I skal flyve hjem til Danmark. Reykjavik blev grundlagt i år 874, da vikingen Ingolfur Arnarson kastede træpæle i vandet fra sit skib og svor at ville slå sig ned, hvor pælene flød i land. I dag er Reykjavik en ultramoderne by, der dog stadig holder fast i landets stolte vikingehistorie. Af en hovedstad at være er Reykjavik ganske lille med kun 215.000 indbyggere, men selvom byen i den målestok kan være stille, er den også lunefuld, historisk og kunstnerisk – et mekka med fantastisk arkitektur og kulturelle elementer. Langs havnefronten ligger farverige bygninger i form af gamle fiskeskure, der er renoveret og i dag huser butikker, caféer, barer og spillesteder. I den gamle bydel kan I stadig se rester af primitive islandske boliger, mens de vigtigste arkitektoniske monumenter er den ikoniske Hallgrímskirke i hjertet af byen og Harpa Koncertsal ved havnen. Koncertsalen er kunstnerisk unik og har vundet flere arkitekturpriser. Reykjavik har hele 17 termiske pools, hvor I kan slappe af og nyde livet, hvis benene bliver lidt tunge af at vandre rundt.

   

  Og så er det blevet tid til at flyve tilbage til Danmark med fantastiske naturbilleder for evigt printet på nethinden.


  Hoteller i New York og Reykjavik

  I begge byer bliver I indkvarteret på centralt beliggende hoteller af min. 3* standard. I får gode værelser med eget badeværelse. Opholdet i New York er uden forplejning, mens morgenmad er inkluderet i Reykjavik.


  Skibet 

  Gør jer klar til en vidunderlig rejse med Norwegian Star, som i sandhed lever op til sit navn: Hun er en stjerne! Dette skib vil imponere jer med masser af lækre spisesteder, hyggelige og festlige barer og lounges, et skønt spaområde og et sprudlende kasino. Så kom ombord og nyd livet med fantastisk velsmagende mad, festlige cocktails og underholdning i verdensklasse. Samtidig er der også sjov i store mængder for børn i alle aldre. Norwegian Star er en ekstra destination på jeres krydstogt!

   

  Norwegian Cruise Line har Free Dining, så I kan spise, når I har lyst, og udvalget af restauranter er stort. Sip jeres yndlingscocktail, mens I vælger udskæring på Angus-kvæget på det amerikanske steakhouse Cagney's, og få fine franske fornemmelser på Le Bistro, mens lækker, hjemmelavet pasta serveres på den rustikke La Cucina. Norwegian Star har noget for enhver smag.

   

  I finder 10 barer og lounges på Norwegian Star, så en farverig cocktail eller en iskold fadøl er aldrig langt væk. Nogle er all round-barer, mens andre har et tema og specialiserer sig i f.eks. whisky eller mojitos. Har I tilkøbt Free at Sea-fordelspakken - kan denne bruges i samtlige barer, hvor de fleste fristelser er inkluderet.

   

  Ombord på Norwegian Star kommer I aldrig til at kede jer! Her er førsteklasses underholdning og masser af aktiviteter at fornøje sig med. Gå i det imponerende teater, og oplev flere forrygende shows med musik og dans i flere stilarter - fra Elvis til Tina Turner og fra Queen til Cher. Der er helt sikkert noget, der er jeres klapsalver værd!

   

  Norwegian Star blev søsat i 2001 og gennemgik en omfattende renovering i 2018. Hun er 294 meter lang og har plads til ca. 2.400 passagerer.

   

  Mad og drikke

  Inklusive i prisen er helpension, så alle måltider kan indtages ombord. I har free dining og bestemmer dermed selv jeres spisetid, og hver dag har I flere forskellige buffet- og a la carte-restauranter at vælge imellem. Maden er udsøgt og smukt serveret, og I kan spise 24 timer i døgnet. 

   

  På skibet findes desuden flere specialrestauranter såsom et steakhouse, en fransk bistro og en brasiliansk restaurant, hvor der kan bestilles bord efter ønske, og her betaler I ekstra for maden.

   

  Free at Sea tillægspakke

  For bare 2.250 kr. kan I opgradere jeres krydstogt med disse fire formidable fordele.

  • Premium drikkepakke: Et bredt udvalg af soft drinks, juice, fad- og flaskeøl, vin pr. glas, likører, spiritus, drinks og cocktails i samtlige restauranter, barer og lounges ombord. Gælder døgnet rundt
  • Middage i specialrestauranter: Få 2-3 middage i specialrestauranterne uden at skulle betale ekstra. Antallet afhænger af kahytsvalg: Indvendig og udvendig kahyt giver 2 middage, mens balkonkahyt giver 3 middage 
  • Internetpakke: 600 minutters forbrug af wi-fi pr. kahyt
  • Udflugtspakke: Ved køb af udflugter ombord, får I 50$ rabat pr. kahyt pr. anløb

   

  Free at Sea tilkøbes direkte hos Øster Lindet ved indløsning af værdibeviset.

   

  Udflugter

  Ved alle anløb findes et flot udvalg af udflugter, som I kan tilkøbes direkte hos rederiet hjemmefra eller ombord. Vi anbefaler at bestille hjemmefra, mens udvalget er størst. I kan også vælge at gå i land på egen hånd og købe hos nogle af de lokale udbydere eller klare jer på egen hånd og nyde de lokale oplevelser.


  Særlige forhold på dette tilbud

  Vi må på dette krydstogt fra New York til Reykjavik med Norwegian Star tage forbehold for, at der kan ske ændringer i rejseruten både med anløb og tidsændringer, hvilket som udgangspunkt ikke giver ret til at hæve rejsen eller få kompensation.

   

  Forsikringer

  Vær opmærksom på, at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom samt en rejseforsikring, der min. dækker sygdom og hjemtransport for HELE VERDEN. Den danske sygesikring dækker intet. Forsikringer kan købes hos eget forsikringsselskab.

   

  Visum og rejsedokumenter

  På rejsen skal du medbringe pas, som er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

   

  Indrejse til USA kræver en indrejsetilladelse (ESTA). Den søges online og koster ca. 21 $ – se mere på udenrigsministeriets hjemmeside her.

   

  Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederierne tillagt Øster Lindets ekstraordinære ydelser/services. På dette tilbud kan IKKE benyttes andre rabatter som f.eks. rederiernes fordelsklubber, on board credits, vouchers eller lignende.

   

  Det er den rejsendes eget ansvar at have alle rejsedokumenter på plads.


  Om Øster Lindet

  Øster Lindet er et dansk rejsebureau med fokus på kvalitet, service og glade gæster. Firmaet blev etableret i 1974 og har gennem de sidste mange år sendt masser af tilfredse kunder på især storbyrejser, solferier og krydstogter i hele verden. Hos Øster Lindet får du en personlig og nærværende service, og de er altid behjælpelige med den perfekte rejse til dig, uanset om det er en Formel 1-tur, en vinrejse eller en romantisk weekend i storbyen, der er på ønskelisten.

   

  Øster Lindets slogan er "Tid til hinanden", og det er netop det, du får, når du lader Øster Lindet arrangere din næste ferie. De står for alt det praktiske, så du kan slappe af, nyde din ferie og bruge tiden på dine kære. 

   

  Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.


  Tryghed på rejsen

  Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

  Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse inden for 2 hverdage hos Øster Lindet på tlf.: 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den unikke kode fra værdibeviset samt:

  • Fulde navne på alle rejsende som i passet
  • Privatadresse
  • Fødselsdato
  • Pasnummer
  • Udstedelsessted og -dato for pas samt udløbsdato
  • Navn og telefonnr. på en pårørende i Danmark
  • En adresse og et mobilnummer pr. kahyt

   

  Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

   

  Bestilling og betaling

  Ved bestilling hos SPOTdeal betaler I kun et depositum på 11.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 125 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 125 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

   

  Ring gerne til Øster Lindet vedr. spørgsmål i forbindelse med dit køb.

  Én unik kode gælder for 1 person.

   

  Rejsen inkluderer:

  • Fly København – New York og Reykjavik - København
  • 20 kg bagage og 10 kg håndbagage
  • 2 overnatninger på hotel i New York uden forplejning
  • 1 overnatning på hotel i Reykjavik inkl. morgenmad
  • 14 overnatninger i den valgte kahytskategori på Norwegian Star 
  • Helpension ombord
  • Drikkevarer til morgenmaden
  • Rengøring og håndklædeservice i kahyt og ved pool
  • Fri adgang til flere sportsfaciliteter, herunder fitness
  • Fri adgang til forskellig underholdning, herunder teater

   

  Ikke inkluderet i prisen

  Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

  • Obligatorisk servicegebyr på 20 $ pr. person pr. dag. Afregnes hjemmefra eller på skibet
  • Transfers i New York og Reykjavik
  • Turistskat eller resort fee, som betales direkte til hotellerne
  • Udflugter
  • Forsikringer

   

  Vigtig information

  Umiddelbart efter indløsning af værdibeviset, modtager du et rejsebevis. Du skal da tjekke, at alle data er korrekte. Ca. 7-10 dage før afrejse modtager et afrejsebrev med praktisk information samt billetter og voucher til fly og hotel. Der skal foretages online checkin hos rederiet for at få selve krydstogtsbilletten. Øster Lindet er behjælpelig med brugsanvisning hertil. Opdages fejl på nogle af dokumenterne, skal Øster Lindet straks kontaktes.

   

  Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, medmindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag. Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

   

  Du sejler med et internationalt krydstogtskib, og det officielle skibssprog er engelsk.

   

  Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, flyselskabet, hotellets reception eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

   

  Vi anbefaler, at der tegnes en rejseforsikring, som dækker dig, mens du er ude at rejse. Samtidig anbefales også tegning af en afbestillingsforsikring, som sikrer dig ved akut opstået sygdom, som forhindrer deltagelse på rejsen. Forsikringer kan tilkøbes hos eget forsikringsselskab eller særligt rejseforsikringsselskab.

   

  BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

   

  Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier. Ligeledes tages der forbehold for ændringer af flytiderne.

   

  Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederiet tillagt Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud. På dette tilbud kan IKKE benyttes andre rabatter som f.eks. rederiernes fordelsklubber, on board credits, vouchers eller lignende.

   

  På rejsen skal du medbringe pas, som er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

   

  Indrejse til USA kræver en indrejsetilladelse (ESTA). Den søges online og koster ca. 21 $ – se mere på udenrigsministeriets hjemmeside her.

   

  Det er den rejsendes eget ansvar at have alle rejsedokumenter på plads.

   

  Købet kan ikke fortrydes.

   

  Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Øster Lindet.

   

  Det er Øster Lindets almindelige betingelser, som gælder. Du finder deres rejsebetingelser på https://www.osterlindet.dk/rejsebetingelser.

   

  Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.

   

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Øster Lindet

  Sønderalle 1, 6630 Rødding
  Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

  Sidste chance: 01. marts 2024 kl. 23:59

  Krydstogt til New York, Grønland og Island