Luksuskrydstogt i Middelhavet

Sidste chance!

Oplev nogle af Middelhavets skønne byer på et eksklusivt sommerkrydstogt fra Barcelona til Trieste med anløb i bl.a. Cannes, Valletta, Napoli og Split. I sejler med det moderne NCL Escape, og der er naturligvis helpension ombord. Betal kun depositum nu.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Norwegian Cruise Line er et meget stilfuldt rederi med flotte og moderne skibe. Her gøres der noget ekstra ud af især servicen, underholdningen og maden, som er af utroligt høj standard. Atmosfæren ombord er afslappet med masser af frihed for de enkelte gæster, og dette afspejles bl.a. til middagen, hvor der ikke er nogen fast spisetid eller plads. I stedet kan I hver aften vælge mellem forskellige hovedrestauranter og den store buffetrestaurant og spise, når I er sultne. Som underholdning byder de talentfulde performere bl.a. på en ægte Broadway-musical, som helt sikkert vil imponere jer.

 

Norwegian Cruise Lines særlige ”Free at Sea” koncept gør det desuden muligt for jer at tilkøbe ekstra goder såsom drikkepakke og wi-fi, så I får fuld valuta for pengene. Se mere herom længere nede på siden.

 

På dette skønne krydstogt får I hele fire anløb i Italien, hvor I kan opleve både romantiske Napoli, sprudlende Rom, kulturelle Firenze og betagende Sicilien. Herudover kommer I også forbi glamourøse Cannes, charmerende Valletta på Malta, den naturskønne græske ø Korfu og livlige Split i Kroatien.

 

Særligt for dette krydstogt:

 

  • Sejl med Norwegian Cruise Line, som er en helt særlig klasse, når det kommer til krydstogtskibe
  • Oplev bl.a. Cannes, Korfu, Valletta, Napoli og Split med anløb i både Frankrig, Grækenland, Malta, Italien og Kroatien
  • Tilkøb All Inclusive og mange flere fordele for bare 1.875 kr. pr. person

Rejsen inkluderer:

 

  • Fly København – Barcelona og Trieste - København
  • 23 kg bagage og 7 kg håndbagage
  • 10 overnatninger ombord på Norwegian Cruise Line Escape i den valgte kahytskategori
  • Helpension ombord på skibet – både a la carte og buffet
  • Drikkevarer til morgenmaden
  • Kaffe, te og vand i buffetrestauranten i løbet af dagen
  • Rengøring og håndklædeservice i kahyt og ved pool
  • Fri adgang til flere sportsfaciliteter, herunder fitness
  • Fri adgang til forskellig underholdning, herunder teater og shows
  • Mulighed for tilkøb af den fordelagtige tillægspakke ”Free at Sea” (læs mere længere nede)
  • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr

 

Afrejse den 11. august 2024:

  • Indvendig kahyt, kat. IB ca. 13 m2 på dæk 11-12: SPOTpris 16.990 kr. 
  • Balkonkahyt, kat. BB ca. 16 m2 på dæk 11-12: SPOTpris 22.990 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. kahyt.

 

Bestilling og betaling

Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du kun et depositum på 6.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 125 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 125 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

 

Ikke inkluderet i prisen 

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 

  • Obligatorisk servicegebyr på 20 $ pr. person pr. dag. Afregnes hjemmefra eller på skibet
  • Transfers i Barcelona og Trieste
  • Udflugter
  • Forsikringer

Rejseplan

 

Untitled-2.jpg

 

11. august: Fly til Barcelona og checkin på skibet. 17:00 afgang Barcelona
12. august: 09:00 – 20:00 Cannes, Frankrig*
13. august: 06:00 – 19:00 Livorno, Italien
14. august: 06:00 – 19:00 Civitavecchia/Rom, Italien
15. august: 06:00 – 18:00 Napoli, Italien
16. august: 07:00 – 18:00 Messina/Sicilien, Italien
17. august: 07:00 – 15:00 Valletta, Malta
18. august: 12:00 – 19:00 Korfu, Grækenland
19. august: 12:00 – 21:00 Split, Kroatien
20. august: På havet
21. august: 07:00 ankomst Trieste. Hjemrejse.

 

*Skibet ligger for anker, og landgang foregår med mindre både.

 

Der tages forbehold for ændringer i anløb og tider. Ved fremsendelse af krydstogtsbilletten vil eventuelle ændringer fremgå.

 

Transport

Fly til og fra København er inkluderet i rejsen.

 

Udrejse den 11. august:

  • Afgang København kl. 06.20
    Ankomst Frankfurt kl. 07.50
  • Afgang Frankfurt kl. 09.50
    Ankomst Barcelona kl. 11.55

 

Hjemrejse den 21. august:

  • Afgang Trieste kl. 14.50
    Ankomst Frankfurt kl. 16.15
  • Afgang Frankfurt kl. 17.00
    Ankomst København kl. 18.25

 

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne frem mod afrejse.

 

Transfer mellem lufthavn og skib er ikke inkluderet. Ved ankomsten i Barcelona anbefaler vi, at I tager en taxi. Afstanden er små 20 km, og prisen er ca. 40 €. Det er også muligt at tilkøbe en transfer fra skibet til lufthavnen hos Øster Lindet. Prisen er 400 kr. pr. person. Alternativt afgår der tog fra Triestes banegård til lufthavnen. Der er ca. 15 min. gang fra skibet til banegården, togturen tager ca. 30 min., og priserne starter fra ca. 5 € pr. person. 


Rejsebeskrivelse

Rejsen starter i kosmopolitiske Barcelona, hvortil I flyver og går ombord på det elegante krydstogtskib, Norwegian Escape, som vil være jeres hjem under hele rejsen. Ombord findes masser af faciliteter og aktiviteter, og der er masser af restauranter og barer at vælge imellem. I bliver derfor aldrig trætte af at slentre rundt på skibet og nyde tiden til søs – evt. fra fantastiske The Waterfront, der er skibets 400 m lange promenadedæk.

 

Men I skal selvfølgelig også i land og opleve noget af den skønne Middelhavsstemning, som hersker i sommermånederne. Det første anløb er i det franske ferieparadis Cannes. Byen er nok mest kendt for sin filmfestival, der er én af de vigtigste i verden, men Cannes er også glamourøs selv uden alle filmstjernerne i gadebilledet. Spadser en tur på den berømte La Croisette, der er en af de mest fashionable gader ved den franske riviera. Her finder I de smukke, historiske hoteller, skøn Art Nouveau-arkitektur, mærkevarebutikker, gourmetrestauranter og en lang række af eksotiske palmer. Den gamle bydel kaldes Le Suquet og er bestemt også et besøg værd. Her er ingen trafik, så I kan i ro og mag vandre rundt og indsnuse stemningen og lade jer charmere af de gamle bygninger med hyggelige baggårde og smalle trapper. Er I til glitter og glamour, er der heller ikke langt herfra til fyrstedømmet Monaco, hvor den ene luksusbil efter den anden holder parkeret foran det store kasino, mens de store yachts slås om opmærksomheden i havnen.

 

Sejladsen fortsætter herefter mod det nordlige Italien med anløb i Livorno, der fungerer som ”Porten til Toscana”, hvis landskaber er yderst fotogene med frodige skråninger dækket med vinmarker og sølvgrønne olivenlunde. I kan således tage på en udflugt til Pisa og se Det Skæve Tårn eller til Firenze og gå på Ponte Vecchio og besøge Uffizi-galleriet – et af de største italienske museer med en stor samling af uvurderlige værker fra især den italienske Renæssance. Cinque Terre – den berømte kyststrækning med de fem idylliske fiskerbyer med de farvestrålende huse, der har udsigt over de små havne fyldt med fiskerbåde – er også et yndet udflugtsmål fra Livorno, ligesom charmerende middelalderbyer som Siena med det karakteristiske, hældende torv og Lucca med de 12 meter høje bymure kalder på jeres opmærksomhed.

 

Herfra følges den italienske vestkyst, og næste stop er i de gamle romeres strandparadis, Civitavecchia uden for Rom. I sig selv er Civitavecchia en ganske hyggelig by at tilbringe en dag i. Fort Michelangelo er byens symbol og bestemt et besøg værd sammen med de interessante romerske ruiner af Tauriner-badene. Eller bare fortab jer selv i den atmosfærefyldte gamle bydel med godt tiltrådte brosten, grønne vejrbidte skodder og fyldte tørresnore. Ønsker I den helt store sightseeing-dag, skal I begive jer til Rom, der ligger ca. 70 km fra Civitavecchia. Rom er fyldt med ikoner fra Antikken og den kristne tro – seværdigheder der er så ”store”, at de er obligatoriske for enhver med bare en lillebitte globetrotter i maven. Rend op og ned ad Den Spanske Trappe og kast en mønt i Trevi-fontænen, så I – i hvert fald ifølge sagnet – er sikker på at vende tilbage til Den Evige Stad. Besøg det bedst bevarede monument fra Romertiden, Pantheon, som vil betage jer med sin enorme kuppel, der lader til at svæve hen over bygningen uden synlige støttepiller, og nyd en italiensk gelato, mens I kigger på menneskemylderet og de fabelagtige springvand på Piazza Navona, hvis ovale form skyldes, at pladsen engang var et stadion. Og sådan kunne vi blive ved og ved…

 

I bliver i Italien og anløber nu Napoli. Italiens tredjestørste by er et af de ældste, kontinuerligt beboede steder i verden, og derfor emmer Napoli af historie med en gammel bydel, der er på UNESCO’s Verdensarvsliste, og flere historiske kirker end i nogen anden by. Seværdighederne er mange, og de lokales hverdagsliv er i sig selv én af dem. Napolitanere er kendte for at være meget højlydte i deres omgang med hinanden, ligesom byen kan virke både snusket, larmende og kaotisk. Af samme grund mener mange, at det er her, man oplever det ægte og upolerede Italien. I bydelen Santa Lucia finder I de maleriske klynger af smalle ”trappegader” med bagerier, butikker med kunsthåndværk og små caféer, hvor de lokale drikker deres espresso. Vasketøjet hænger ofte på snore mellem husene, mens der føres samtaler fra den ene balkon til den næste. Napoli byder på masser af kunst, kultur og historie. Her er hele to royale paladser, Italiens førende operahus og et spændende arkæologisk museum, der stolt fremviser Farnese-tyren - den største, antikke skulptur, der nogensinde er fundet.

 

Lige ved strædet, der adskiller Sicilien fra det italienske fastland, og hvor de mytologiske søuhyrer, Skylla og Charybdis, i sin tid huserede, ligger Messina. Messina er en rigtig hyggelig by, der er udråbt til den bedste by i Europa, når det gælder street food. Efter et voldsomt jordskælv ødelagde store dele af byen i 1908, blev den genopbygget i Belle Époque-stil med brede boulevarder og forholdsvis lave bygninger, hvilket gør, at Messina i dag adskiller sig udtryksmæssigt fra andre sicilianske byer. Messinas største seværdighed er – som i mange andre italienske byer – den harmoniske katedral, som her i byen flankeres af et flot astronomisk klokketårn. Længere nede ad kysten ligger middelalderlige Taormina, der nærmest rejser sig lodret op ad havet, og byder på smalle og snoede brostensbelagte gader, det arabisk inspirerede Palazzo Corvaja og ruinerne af et græsk teater. Og lige i nærheden ligger Etna – Europas højeste, aktive vulkan – hvortil der også arrangeres udflugter. Har I brug for et lille hvil, kan I sætte jer på en af de hyggelige caféer og nyde en forfriskende granité med smag af Siciliens solmodne citroner.

 

Nu forlades Italien, og der sejles sydpå til Malta, som er en lille øgruppe bestående af 7 øer, hvoraf de 3 – hovedøen Malta samt Gozo og Comino – er beboede. Med sin strategiske beliggenhed mellem Nordafrika og Italien har Malta igennem århundreder været eftertragtet jord, og herredømmet over øerne har skiftet hænder flere gange igennem historien, hvilket har sat sit præg på både sproget, gastronomien og arkitekturen. Maltesisk er således afledt af arabisk blandet med italiensk, mens middelhavskøkkenet blandes med det nordafrikanske. Malteserne er også meget stolte af de legendariske riddere, der forsvarede øen mod tyrkerne og lancerede korstogene. Disse riddere går under mange navne, hvoraf Johanniterordenen og Malteserordenen er de mest kendte. Det var en af ordenens stormestre, der grundlagde Valletta og gjorde byen til hovedstad i midten af 1500-tallet, og mange af byens for øvrigt meget smukke barokke bygninger stammer fra denne tid. På trods af sin beskedne størrelse er Valletta spækket med historisk interessante seværdigheder, hvoraf den imponerende katedral og Stormesterens Palads skal fremhæves sammen med et par museer, der fortæller den spændende historie om ridderne og deres bedrifter. Valletta, der er Europas sydligste og EU’s mindste hovedstad, er optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste, og den er en yderst betagende by at vandre rundt i, da den emmer af historie og romantik. Denne perle giver jer også mulighed for at se nogle af verdens ældste menneskabte bygninger i form af tempelruinerne ved Qim, ligesom den stille, hvide by Mdina med eget tortur-museum også er et besøg værd.

 

Den frodige flora på Korfu tæller oliven- og appelsintræer samt cypresser i overflod. Gå en tur i de smalle gader i den muromkransede, gamle bydel og besøg villaen, Achilleion, der var Prinsesse Sissi af Østrigs hjem, og er udsmykket med overdådige freskomalerier, dekoreret med klassiske motiver fra den græske mytologi og omkranset af storslåede haver. Neo Frourio er et arkitektonisk interessant fort med dystre fangekældre, en labyrint af løbegange med kamre og trapper samt en storslået udsigt over byen og bugten.

 

Det sidste reelle anløb bliver den livlige, kroatiske kulturby Split. Den fortryllende, gamle bykerne kan spore sine rødder tilbage til Antikken, hvor Split var under romersk herredømme. Her forenes fortid og nutid med romerske paladser på den ene side og moderne arkitektur og butikker på den anden. Omdrejningspunktet i den gamle bydel er den romerske kejser Diocletians palads med 16 tårne og 3 templer fra år 295. Paladset er siden ombygget og tilpasset flere gange af efterkommende herskere og ligger i dag meget tæt på Rivaen – den pulserende og fashionable gade ved vandet, hvor I finder butikker og caféer og kan beskue det lokale liv. Yndede udflugtsmål fra Split inkluderer de gamle byer Solin og Trogir med mange levn fra Antikken og Krka Nationalpark med smukke vandfald, vandmøller og betagende landskaber.

 

Efter en sidste dag på havet, hvor I har tid til at få alle indtrykkene til at falde på plads, slappe af og nyde skibets faciliteter, den lækre mad og de skønne cocktails, ankommer I til Trieste om morgenen den 21. august. Med kufferten fyldt med gode minder flyver I hjem til Danmark, hvor sommeren forhåbentlig stadig råder.


Skibet 

Gør jer klar til at sejle med et af de mest spændende skibe på havene! Norwegian Escape tager jer med på en uforglemmelig ferie fyldt med spændende oplevelser i smukke og elegante omgivelser. I kan jage solnedgange på The Waterfront-promenaden og nyde nogle af de bedste vine fra Napa Valley i USA, når de serveres i skibets vinbar, The Cellars. Eller prøv de unikke specialcocktails, der bliver håndlavet af Bar Lab, indånd den skønne atmosfære og den lækre mad i skibets mange restauranter, og bliv herefter blændet af Broadway-hits som After Midnight i det flotte teater. 

 

Norwegian Cruise Line har Free Dining, så I kan spise, når I har lyst, og udvalget af restauranter er stort. Rejs til nye steder med velkendte favoritter og unikke tilføjelser fra hele verden i Food Republic, eller forkæl jer selv med de bedste kødudskæringer serveret med de lækreste trøffelfritter drysset med parmesan på det amerikanske steakhouse Cagney's. Med mere end 25 spisesteder har Norwegian Escape noget for enhver smag.

 

I finder 14 barer og lounges på Norwegian Escape, så en farverig cocktail eller en iskold fadøl er aldrig langt væk. Nogle er all round-barer, mens andre har et tema og specialiserer sig i f.eks. vin eller mojitos. Har I tilkøbt en Premium drikkepakke - som er en del af Free at Sea-fordelspakken - kan denne bruges i samtlige barer, hvor de fleste fristelser er inkluderet.

 

Ombord på Norwegian Escape kommer I aldrig til at kede jer. Her er førsteklasses underholdning og masser af aktiviteter at fornøje sig med såsom fitnesscenter og vandland med flere pools, rutsjebaner og jacuzzier. Som noget helt eksklusivt finder I også havets største rebbane med adrenalinpumpende udfordringer og The Snow Room, hvor I pludselig befinder jer i et arktisk miljø til gavn for jeres blodcirkulation.

 

I spa-afdelingen kan I forkæle jer selv med skønne behandlinger mod betaling, og om aftenen kan I gå i det imponerende teater og se en ægte Broadway musical med alt hvad dertil hører af sang og dans. Artisterne er topprofessionelle og leverer en uforglemmelig oplevelse.

 

Norwegian Escape blev søsat i 2015 og medtager ca. 4.300 passagerer.

 

Mad og drikke

Inklusive i prisen er helpension, så alle måltider kan indtages ombord. I har free dining og bestemmer dermed selv jeres spisetid, og hver dag har I flere forskellige buffet- og a la carte restauranter at vælge imellem. Maden er udsøgt og smukt serveret, og I kan spise 24 timer i døgnet. Efter middagen kan I gå i forskellige barer med hvert deres tema og nyde lækre cocktails. Således findes der både mojito-bar, vinbar og bryghus.   

 

På skibet findes desuden flere specialrestauranter såsom et brasiliansk steakhouse, en fransk bistro og en tapasbar, hvor der kan bestilles bord efter ønske, og her betaler I ekstra for maden.

 

Free at Sea tillægspakke

For bare 1.875 kr. kan I opgradere jeres krydstogt med disse fire formidable fordele.

 

  • Premium drikkepakke. Et bredt udvalg af soft drinks, juice, fad- og flaskeøl, vin pr. glas, likører, spiritus, drinks og cocktails i samtlige restauranter, barer og lounges ombord. Gælder døgnet rundt.
  • Middage i specialrestauranter. Få 1-2 middage i specialrestauranterne uden at skulle betale ekstra. Antallet afhænger af kahytsvalg: Indvendig kahyt giver 1 middag, mens balkonkahyt giver 2 middage. 
  • Internetpakke. 300 minutters forbrug af wi-fi pr. kahyt.
  • Udflugtspakke. Ved køb af udflugter ombord, får I 50$ rabat pr. kahyt pr. anløb
    Free at Sea tilkøbes direkte hos Øster Lindet ved indløsning af værdibeviset.

 

Free at Sea tilkøbes direkte hos Øster Lindet ved indløsning af værdibeviset.

 

Udflugter

Ved alle anløb findes et flot udvalg af udflugter, som I kan tilkøbe ombord. I kan også vælge at gå i land på egen hånd og købe hos nogle af de lokale udbydere eller klare jer på egen hånd og nyde de lokale oplevelser.

 

I kan læse mere om rederiets udflugter her.


Visum og rejsedokumenter

På rejsen skal du medbringe pas, som er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

 

For danske statsborgere, der rejser på dette krydstogt, kræves ingen visum/indrejsetilladelse.

 

Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden.


Særlige forhold på dette tilbud

Vi må på dette krydstogt i Middelhavet med Norwegian Escape tage forbehold for, at der kan ske ændringer i rejseruten både med anløb og tidsændringer, hvilket som udgangspunkt ikke giver ret til at hæve rejsen eller få kompensation.

 

Forsikringer

Vær opmærksom på, at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Rejseforsikring kan købes hos eget forsikringsselskab.

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederierne tillagt Øster Lindets ekstraordinære ydelser/services. På dette tilbud kan IKKE benyttes andre rabatter som f.eks. rederiernes fordelsklubber, on board credits, vouchers eller lignende.


Om Øster Lindet

Øster Lindet er et dansk rejsebureau med fokus på kvalitet, service og glade gæster. Firmaet blev etableret i 1974 og har gennem de sidste mange år sendt masser af tilfredse kunder på især storbyrejser, solferier og krydstogter i hele verden. Hos Øster Lindet får du en personlig og nærværende service, og de er altid behjælpelige med den perfekte rejse til dig, uanset om det er en Formel 1-tur, en vinrejse eller en romantisk weekend i storbyen, der er på ønskelisten.

 

Øster Lindets slogan er "Tid til hinanden", og det er netop det, du får, når du lader Øster Lindet arrangere din næste ferie. De står for alt det praktiske, så du kan slappe af, nyde din ferie og bruge tiden på dine kære. 

 

Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.


Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse inden for 2 hverdage hos Øster Lindet på tlf.: 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den unikke kode fra værdibeviset samt:

  • Fulde navne på alle rejsende som i passet
  • Privatadresse
  • Fødselsdato
  • Pasnummer
  • Udstedelsessted og -dato for pas samt udløbsdato
  • Navn og telefonnr. på en pårørende i Danmark
  • En adresse og et mobilnummer pr. kahyt

 

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Bestilling og betaling

Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du kun et depositum på 6.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 125 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 125 dage før afrejse. Det anbefales, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

 

Ring gerne til Øster Lindet vedr. spørgsmål i forbindelse med dit køb.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Rejsen inkluderer:

  • Fly København – Barcelona og Trieste - København
  • 23 kg bagage og 7 kg håndbagage
  • 10 overnatninger ombord på Norwegian Cruise Line Escape i den valgte kahytskategori
  • Helpension ombord på skibet – både a la carte og buffet
  • Drikkevarer til morgenmaden
  • Kaffe, te og vand i buffetrestauranten i løbet af dagen
  • Rengøring og håndklædeservice i kahyt og ved pool
  • Fri adgang til flere sportsfaciliteter, herunder fitness
  • Fri adgang til forskellig underholdning, herunder teater og shows
  • Mulighed for tilkøb af den fordelagtige tillægspakke ”Free at Sea” (læs mere længere nede)
  • Udstedelses- og ekspeditionsgebyr

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. kahyt.

 

Ikke inkluderet i prisen 

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

  • Obligatorisk servicegebyr på 20 $ pr. person pr. dag. Afregnes hjemmefra eller på skibet
  • Transfers i Barcelona og Trieste
  • Udflugter
  • Forsikringer

 

Vigtig information

Umiddelbart efter indløsning af værdibeviset, modtager du et rejsebevis. Du skal da tjekke, at alle data på rejsebeviset er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

 

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, medmindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

 

Skibets kaptajn kan undervejs vælge at ændre rejserute og anløb og i værste fald annullere anløb af hensyn til sikkerhed og komfort for alle parter. En sådan ændring berettiger ikke til kompensation.

 

Du sejler med et internationalt krydstogtskib, og det officielle skibssprog er engelsk.

 

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, flyselskabet, hotellet eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

 

Pas, visum og forsikringer

På rejsen skal du medbringe pas, som er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

 

For danske statsborgere, der rejser på dette krydstogt, kræves ingen visum/indrejsetilladelse.

 

Det er den rejsendes eget ansvar at have alle rejsedokumenter på plads.

 

Vi anbefaler, at der tegnes både afbestillings- og rejseforsikring. Hør nærmere hos Øster Lindet og eget forsikringsselskab.

 

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

 

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier. 

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederiet tillagt Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud.

 

Købet kan ikke fortrydes.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Øster Lindet.

 

Det er Øster Lindets almindelige betingelser, som gælder. Du finder deres rejsebetingelser på https://www.osterlindet.dk/rejsebetingelser.

 

Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 16. februar 2024 kl. 23:59

Luksuskrydstogt i Middelhavet