Påskefest på Hotel Præstekilde

Sidste chance!

Hotel Præstekilde byder indenfor til en fantastisk påskefest, hvor I kan se frem til en stor påskebuffet og drikkevarer ad libitum samt dans og musik til at skabe en festlig stemning.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

På Hotel Præstekilde går god mad, forkælelse, smuk natur og en uformel, afslappet stemning hånd i hånd, og det er ingen undtagelse, når hotellet i marts inviterer til påskefest med en lækker buffet og fri bar - og senere bliver der også spillet op til dans.

 

Når festen slutter, kan I nemt komme "hjem" i seng på jeres skønne værelse, og har I lyst til flere oplevelser, kan I efter morgenmaden næste dag også nemt tage på udforskning i den historiske købstad Stege, eller få en storslået naturoplevelse på Møns Klint. Mulighederne er mange.

 

Særligt for dette ophold:

 

 • Inkl. stor påskebuffet og drikkevarer ad libitum samt dans og musik
 • Området byder på smuk natur og spændende historie 
 • Mulighed for at opleve bl.a. Møns Klint

Opholdet inkluderer:

 

 • 1 overnatning i dobbeltværelse
 • Stor påskebuffet med kolde og varme retter
 • Fri bar med øl, vin, sodavand og drinks
 • Musik og dans
 • Stor dansk morgenbuffet

 

SPOTpris 1.798 kr.

 

Prisen er for 2 personer.

 

Opholdet kan benyttes på følgende datoer: 

 • Torsdag den 28. marts 2024 (skærtorsdag) - UDSOLGT
 • Fredag den 29. marts 2024 (langfredag) - UDSOLGT
 • Lørdag den 30. marts 2024
 • Søndag den 31. marts 2024 (påskedag)

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 10.00.


Hotel Præstekilde

Hotel Præstekilde er kilden til gode oplevelser. Det moderne hotel byder indenfor i hyggelige, varme rammer, hvor den rolige og uformelle atmosfære gør, at I straks vil føle jer tilpas.

 

Hotellet ligger blot en kort køretur fra Møns Klint, der er en af Danmarks smukkeste og mest besøgte naturattraktioner, og også oplevelsescenteret GeoCenter Møn ligger tæt på hotellet. Her kan I bl.a. lære om, hvordan Danmark opstod.

 

Restauranten

I Hotel Præstekildes Restaurant Albatros gøres en dyd ud af kvalitet og gennemskuelighed i maden. Her får danske klassikere et twist af modernitet, og der bliver hverken gået på kompromis med råvarer eller anretning. 

 

Restauranten har netop gennemgået en delvis renovering, så I kan nyde jeres mad i flotte rammer med helt nye møbler - og med en formidabel udsigt over vandet ved Stege Nor.

 

Sådan skal I bo

Hotellets værelser er indrettet i lyse og venlige toner og indeholder udover en dobbeltseng også skrivebord, to stole, sofabord, garderobe og hyldeplads. Værelserne har eget toilet og bad og byder derudover på hårtørrer, elkedel og tv. Værelserne har udsigt mod grønne have- og terrasseområder.


Oplevelser på Møn

Møn byder både på kultur- og naturoplevelser. Helt oplagt er det at besøge Møns Klint, hvis majestætiske hvide skrænter knejser stolt over det turkisgrønne hav, eller I kan fornemme tidligere tiders storhed i den gamle middelalderby Stege med en tur af "Silderuten". Ruten går forbi byens varetegn, Mølleporten, det middelalderlige voldanlæg og Empiregården, som rummer byens museum. 

 

Er I til aktiv ferie, er der både mulighed for at ro i kajak, at tage på cykel- eller ridetur, at prøve kræfter med kitesurfing eller snorkling og ikke mindst at spille golf på en af Danmarks bedste golfbaner. Møn Golf Resort ligger nemlig lige klos op af Hotel Præstekilde og byder på en 18-hullers mesterskabsbane, der var hjemsted for ECCO-tourens finale i 2023.

 

Et besøg i den gamle fiskerby Nyord, der ligger på en lille ø nord for Stege, er bestemt også anbefalelsesværdigt. Øen er nemlig hjemsted for et fantastisk fuglereservat.

 

Også vandreruten ’Camønoen’, der strækker sig over 175 km på Møn, Nyord og Bogø, er et populært turistmål, der byder på en perlerække af storslåede udsigter og oplevelser. Turen går forbi både landsbyer, marklandskaber, moser, enge, badestrande, skove, gravhøje, herregårde og sågar forbi det smukke og romantiske slot Liselund. Turens højdepunkt er naturligvis Møns Klint, der er anerkendt som UNESCO verdensarv og er et must for naturinteresserede.


Anmeldelser

På Tripadvisor kvitterer glade gæster gerne med nogle rosende ord til Hotel Præstekilde. Se bare nogle af de seneste anmeldelser her:

 

"God mad og drikke - top service

meget for pengene. julefrokost med musik, god mad, drikke og overnatning. Alt var godt, men det bedste var at man følte sig utroligt velkommen. Fra reception til tjener og barpersonale. Service i top"

Anmeldt december 2023.

 

"Dejligt ophold med julebuffet.
Dejligt ophold med julebuffet og fri bar. Vi var 2 par af sted.
Lige fra vi ankom, følte vi os velkomne - meget venligt og opmærksomt personale, flot og indbydende buffet, som hele tiden blev fyldt op. Levende musik og god stemning.
Rene og lækre værelser, og en dejlig morgenbuffet.
Kan på det varmeste anbefales."
Anmeldt november 2023.

 

"Great party
Vi er netop kommet hjem efter årets første julefrokost! Den blev fejret på Præstekilde sammen med svigerfamilien med god mad, fantastisk musik i et godt selskab med danseglade mennesker.
De ansatte var noget af det bedste, vi har oplevet længe! Søde, sjove, opmærksomme og hjælpsomme :)
Efter en fri bar er det skønt ikke at skulle køre hjem!
Lur mig, om vi ikke kommer igen :)"

Anmeldt november 2023.


Hotel-Præstekilde.jpg

Du skal ikke foretage dig mere efter købet hos SPOTdeal, da dit ophold bliver booket hos hotellet med det samme. Dit værdibevis er din bookingbekræftelse på dit ophold. 

 

Vær opmærksom på, at køb af opholdet falder ind under § 17, stk. 2 jf. § 9, stk. 2, nr. 2a. under handelsbetingelser, og ikke kan refunderes.

 

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

 

Ved spørgsmål kan Hotel Præstekilde kontaktes på info@moengolfresort.dk

 

Opholdet kan benyttes på den valgte dato.

Én unik kode gælder for 2 personer.

 

Opholdet inkluderer:

 • 1 overnatning i dobbeltværelse
 • Stor påskebuffet med kolde og varme retter
 • Fri bar med øl, vin, sodavand og drinks
 • Musik og dans
 • Stor dansk morgenbuffet

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 10.00.

 

Købet kan ikke fortrydes.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Hotel Præstekilde - Møn Golf Resort.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Hotel Præstekilde - Møn Golf Resort

Klintevej 116 , 4780 Stege
Tlf.: 55 86 87 88 | CVR: 43613898 | info@moengolfresort.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 28. februar 2024 kl. 23:59

Påskeophold på Hotel Præstekilde