Valgfri middag i smukke Ribe

Sidste chance!

Nyd et lækkert måltid, hvor du har frit valg mellem tapas, fish 'n' chips eller burger hos Kolvig - by Skovmose. Dealen kan både bruges til frokost eller middag i den hyggelige restaurant lige ved Ribe Å.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Den hyggelige restaurant ligger midt i smukke Ribe i den flot restaurerede cikoriefabrik, hvor der er udsigt til Ribe Å og den smukke Skibbro. Bygningen emmer af historie og er totalrenoveret med respekt og sans for alle detaljer. Når vejret tillader det, kan I sidde udenfor på restaurantens sydvestvendte solterrasse med den brusende å i baggrunden.

 

I kan vælge mellem 3 velsmagende retter, så alle i selskabet får den ret, de bedst kan lide. Vælg for eksempel den klassiske, britiske ret fish & chips bestående af sej i orlydej, små, fritterede kartofler og den klassiske tartarsauce. I kan også vælge en flot tapasanretning med et varieret udvalg af lækkerier eller en saftig burger med hakkebøf, gammelknas og tørret spegeskinke. Serveres med fritterede kartofler og aioli at dyppe i.

 

Spisekortet tager udgangspunkt i det danske og nordiske køkken med elementer fra det klassiske, franske køkken. I restauranten laves al maden fra bunden – spørg endelig, hvis du vil vide mere, eller der skal tages særlige hensyn.


Du får:

 

 • Valgfri middag hos Kolvig - by Skovmose

 

SPOTpris 99 kr. Normalpris op til 199 kr. Spar op til 50 %

 

Vælg mellem:

 

 • Fish & chips
  Kolvig - by Skovmoses fortolkning af den klassiske ret, hvor de serverer sej i orlydej, friterede små kartofler, brændt citron, tartarsauce og dildmayo
 • Tapas
  En variation af fisk, skaldyr, charcuterie, danske oste og sødt. Hertil serveres friskbagt brød og smør
 • Kolvigs burger
  Består af hjemmebagt burgerbolle, bøf af ca. 200 g hjemmehakket dansk kvæg, Gammel Knas, tørret dansk spegeskinke, syltede rødløg, agurk, tomat, salat og dressing. Hertil serveres friterede små kartofler med aioli

 

Værdibeviset kan indløses TIRSDAG, ONSDAG OG TORSDAG fra den 6. februar til og med den 18. maj 2024.


  Det er dejlig valgfrit 

   

  Denne deal lader det være op til dig, hvordan du vil sammensætte din spiseoplevelse  - du vælger selv tidspunkt, da dealen både kan indløses til frokost og aften. Du bestemmer selv retten - du er nok allerede blevet fristet herover. Du vælger selv hvem og hvor mange, du vil dele oplevelsen med, da du må købe alle de værdibeviser du ønsker.

   

  Sidst, men ikke mindst, vælger du selv, om du vil nyde retten i restauranten eller hjemme. Vælger du at tage maden med dig, er der et mindre gebyr, der betales direkte til Kolvig: 

  • Burger og fish & chips: 20 kr. 
  • Tapas: 30 kr.

   

  Dog ikke ved fredage-lørdage, uge 7 og helligdage, da der her er et andet tillæg (se sådan køber du).

  Tillæg:  Fredage og lørdage, mellem jul og nytår, påske samt helligdage og uge 7 tillægges et gebyr på 60 kr., som afregnes direkte med Kolvig.

   

  Lukket uge 3-5.

   

  Det anbefales, at du bestiller bord online, hvis du vil være sikker på plads. Skriv i feltet til bemærkninger, at du har et værdibevis fra Deal.dk.

   

  Der tages forbehold for udsolgte dage, så bestil gerne i god tid.

   

  Værdibeviset kan indløses i hele åbningstiden - det vil sige både til frokost og aften. Se de aktuelle åbningstider her.

   

  Medbring printet værdibevis.

   

  I indløsningsperioden vil der ofte være lukket søndage og mandage.

   

  Maden kan både nydes i restauranten og som take-away. Ved take-away, tillægges et ekstra gebyr på 20 kr. ved burger og fish & chips og 30 kr. på tapas, dog ikke ved fredage-lørdage, uge 7 og helligdage.

   

  Værdibeviset kan indløses TIRSDAG, ONSDAG OG TORSDAG fra den 6. februar til og med den 18. maj 2024.

  En unik kode gælder til én valgfri ret til 1 person.

   

  Vælger du at tage maden med dig, er der et mindre gebyr, der betales direkte til Kolvig: 

  • Burger og fish & chips: 20 kr. 
  • Tapas: 30 kr.

   

  Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Kolvig -by Skovmose.

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Kolvig -by Skovmose

  Mellemdammen 13 , 6760 Ribe
  Tlf.: 41 82 37 27 | CVR: 39690969 | ts@kolvig.dk | Hjemmeside |

  Sidste chance: 13. februar 2024 kl. 23:59

  Valgfri middag hos Kolvig - by Skovmose