Malerisk ferie ved Gardasøen

Sidste chance!

Nyd det tidlige forår ved Gardasøen, og bo i den maleriske by Bardolino, som ligger i den sydøstlige ende af søen - bare 3 km fra Garda by. Bardolino oser af italiensk charme og er et godt udgangspunkt for at opleve både Verona, vinen og søen.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Gardasøen er atter kommet i danskernes søgelys - også blandt den yngre generation. Her har naturen virkelig vist sig fra sin allermest gavmilde side, hvor citrus- og olivenlunde, vinmarker og bjerge omkranser den 50 km lange og næsten 20 km brede sø.

 

Det er ingen hemmelighed, at naturen omkring Gardasøen er ubeskriveligt smuk, og at søen er perfekt til solbadning eller en svalende dukkert, mens byerne omkring har en uimodståelig italiensk charme med fortovscafeér og taverner. Det er dog kun de færreste, der er bevidste om det enorme aktivitetsudbud, der også eksisterer. Gardasøen er et perfekt udgangspunkt for en kombiferie med sol, badning, kultur, aktiviteter og masser af hygge og romantik. Intet slår en ægte italiensk middag på havnen i Bardolino eller i den lidt større naboby Garda.

 

Særligt for denne rejse:

 

 • Området ved Gardasøen er ubeskriveligt smukt og byder på mange aktivitetsmuligheder, mens byerne omkring har en uimodståelig italiensk charme
 • Perfekt for vinelskere - Bardolino er en del af den større vinregion Veneto, og vinen nydes ofte på lokale restauranter og vinbarer
 • Bo på et lille, charmerende hotel, tæt på søen og Bardolino centrum

Rejsen inkluderer:

 

 • Fly fra København til Verona t/r
 • 10 kg håndbagage og en håndtaske á 40 x 30 x 20 cm
 • 4-7 overnatninger i superiorværelse på Art Hotel Ventaglio 
 • Morgenmad på hotellet alle dage
 • Fri wi-fi på hotellet
 • Gratis brug af hotellets cykler (afhængig af ledighed) 
 • Gratis parkering (ved billeje)

 

Vælg mellem følgende rejseperioder:

 

 

København:

 

Den 9. - 13. april 2024 (4 overnatninger)
SPOTpris 3.990 kr.

 

Den 16. - 23. april 2024 (7 overnatninger)
SPOTpris 5.490 kr.

 

Den 23. - 27. april 2024 (4 overnatninger)
SPOTpris 4.490 kr.

 

Den 30. april - 4. maj 2024 (4 overnatninger)
SPOTpris 4.590 kr.

 

Den 7. - 11. maj 2024 (4 overnatninger)
SPOTpris 5.190 kr.

 

Den 14. - 18. maj 2024 (7 overnatninger)
SPOTpris 8.490 kr.

 

Den 21. - 25. maj 2024 (4 overnatninger)
SPOTpris 5.890 kr.

 

Den 4. - 8. juni 2024 (4 overnatninger)
SPOTpris 5.890 kr.

 

Den 11. - 18. juni 2024 (7 overnatninger)
SPOTpris 8.990 kr.

 

Den 18. - 22. juni 2024 (4 overnatninger)
SPOTpris 5.990 kr.

 

Den 25. juni - 2. juli 2024 (7 overnatninger)
SPOTpris 7.990 kr.

 

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Øster Lindet.

 

 • Enkeltværelsestillæg: 850 kr. pr. nat
 • Ekstra bagage: Det er muligt at ændre de 10 kg håndbagage til 20 kg indchekket bagage mod et tillæg på 330 kr. pr. person

 

Se flyinformation længere nede.


Art Hotel Ventaglio, Bardolino

Art Hotel Ventaglio er et stemningsfuldt og charmerende lille hotel i Bardolino. Herfra har I knap 200 meter til søen og 1500 meter til byens gamle centrum. Fra hotellet har I desuden nem og bekvem adgang til et stort udvalg af barer og restauranter.

 

Hotellet er ikke stort, men der er en lille hyggelig have med poolområde (sæsonåbent) med liggestole og parasoller. I sammenhæng hermed ligger en dejlig overdækket terrasse, hvor man kan nyde et glas kølig hvidvin fra den nærliggende hotelbar.

 

Morgenmaden serveres som buffet.

 

Hotellet er et perfekt udgangspunkt for dem, der ønsker at udforske det verdensberømte vinområde Valpolicella, besøge den historiske by Verona, deltage i cykelture og meget mere.

 

Sådan skal I bo

Hotellet har blot 17 værelser, som alle er forskelligt indrettet og i forskellig størrelse – vi har ikke mulighed for at vælge. Alle er stilfulde med malede vægge i forskellige farver, mønstre og figurer. Værelserne har desuden aircondition, smart-tv, minibar, safebox, føntørrer og kedel.


Bardolino - Gardasøen

Tag på opdagelse i i Bardolino, og udforsk byens smalle gader, besøg kirken San Severo, og nyd promenaden langs søen. I kan også nyde en afslappet gåtur ved lystbådehavnen og finde et hyggeligt spot på en udendørs café. 

 

Bardolino er kendt for sin pittoresk smukke havnefront, sin historiske arkitektur og sin livlige atmosfære. Byen er især berømt for sin vin, specifikt Bardolino-vinen, som produceres i de omkringliggende vinmarker. Bardolino-vinregionen er en del af den større vinregion Veneto, og vinen nydes ofte på lokale restauranter og vinbarer. Med nærheden til Valpolicella er Bardolino også ideel for vinelskere, især dem, der sætter pris på rødvin og Amarone.

 

Oplevelsesmuligheder fra Bardolino:

 

 • Vinsmagning: Bardolino er kendt for sin vinproduktion, især Bardolino-rødvinen. Besøg lokale vingårde og vinkældre for at nyde guidede smagninger og lære mere om vinproduktionen i området.
 • Søpromenade: Slentr langs den maleriske søpromenade, og nyd udsigten over Gardasøen. I kan finde charmerende butikker, iscaféer og restauranter langs promenaden.
 • Historiske Verona: Tag en dagstur til den nærliggende by Verona (30 km), der er rig på historie og kultur. Besøg steder som den berømte Arena di Verona, Juliets hus og Piazza delle Erbe.
 • Aktiviteter på søen: Det, folk nyder mest, er at sejle rundt mellem de forskellige byer langs søen – her går det flere rutebåde, som kan anbefales til at udforske de omkringliggende byer.
 • Cykelture: Bardolino er et ideelt udgangspunkt for cykelture rundt om Gardasøen. Udforsk de naturskønne stier, og besøg små landsbyer langs ruten. Tag f.eks. til nabobyen Garda, som blot ligger 4 km væk. Her finder I al den samme hygge som i Bardolino – bare lidt større.
 • Kulturelle begivenheder: Check lokale begivenheder og festivaler, der finder sted i Bardolino. Byen arrangerer ofte koncerter, markeder og kunstudstillinger, der kan tilføje en ekstra dimension til jeres besøg.
 • Lokal mad: Nyd det norditalienske køkken på de mange restauranter i Bardolino. Prøv lokale specialiteter som risotto, fiskeretter og naturligvis pasta, ledsaget af en god flaske lokal vin.
 • Fun Parks: Inden for 15 km fra Bardolino ligger hele 4 funparks. Det er Gardasland og Sea Life Aquarium, Cavevaworld og Movieland, Parco Natura Viva og Jungle Adventure. Forhør jer i receptionen, hvis en af dem har interesse.
 • Golf: Hotellet har specialaftale med en lokal golfbane som de kan hjælpe med at bestille for jer. 

Flyinformation

Der flyves med Volotea.

 

Flytider København:

4 overnatninger:

  • Afgang København kl. 16.00
   Ankomst Verona kl. 18.05
  • Afgang Verona kl. 17.00
   Ankomst København kl. 19.10

   

  7 overnatninger:

   • Afgang København kl. 16.00
    Ankomst Verona kl. 18.05
   • Afgang Verona kl. 13.20
    Ankomst København kl. 15.30

    

   Transfer

   Øster Lindet tilbyder desværre ikke transport mellem lufthavnen og hotellet. Der er 30 km, og en taxi fra lufthavnen til Bardolino koster ca. 60-65 euro. Spørg jeres taxachauffør om prisen, inden I kører.

    

   Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.


   Om Øster Lindet

   Øster Lindet er et dansk rejsebureau med fokus på kvalitet, service og glade gæster. Firmaet blev etableret i 1974 og har gennem de sidste mange år sendt masser af tilfredse kunder på især storbyrejser, solferier og krydstogter i hele verden. Hos Øster Lindet får du en personlig og nærværende service, og de er altid behjælpelige med den perfekte rejse til dig, uanset om det er en Formel 1-tur, en vinrejse eller en romantisk weekend i storbyen, der er på ønskelisten.

    

   Øster Lindets slogan er "Tid til hinanden", og det er netop det, du får, når du lader Øster Lindet arrangere din næste ferie. De står for alt det praktiske, så du kan slappe af, nyde din ferie og bruge tiden på dine kære. 

    

   Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.


   Tryghed på rejsen

   Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

   Straks efter du har modtaget dit værdibevis fra SPOTdeal skal du kontakte Øster Lindet på tlf.: 70 10 63 43 for at færdiggøre dit køb. Husk at oplyse, at det er en SPOTdeal og den unikke kode på værdibeviset. Husk at oplyse navne som i pas på alle rejsende, fødselsdato, pasnr., udøbsdato på pas, hjemmeadresse og telefonnummer samt oplysninger om evt. tilkøb. Du kan også sende dine personlige oplysninger til info@osterlindet.dk

    

   Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale billet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte. 

    

   Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst. Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden.

    

   Ved fejl eller mangler på hotel eller rejsen rettes straks henvendelse til reception, evt. turleder eller Øster Lindets 24-timers døgnvagt på tlf.: 70 10 63 43.

    

   Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen. 

    

   Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt da Øster Lindet på tlf.: 70 10 63 43.

   Én unik kode gælder for 1 person.

    

   Rejsen inkluderer:

   • Fly fra København til Verona t/r
   • 10 kg håndbagage og en håndtaske á 40 x 30 x 20 cm
   • 4-7 overnatninger i superiorværelse på Art Hotel Ventaglio 
   • Morgenmad på hotellet alle dage
   • Fri wi-fi på hotellet
   • Gratis brug af hotellets cykler (afhængig af ledighed) 
   • Gratis parkering (ved billeje)

    

   Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

    

   Tillæg og tilkøb

   Aftales og afregnes direkte med Øster Lindet.

   • Enkeltværelsestillæg: 850 kr. pr. nat
   • Ekstra bagage: Det er muligt at ændre de 10 kg håndbagage til 20 kg indchekket bagage mod et tillæg på 330 kr. pr. person

    

   Der tages forbehold for ændringer af flytiderne og hotelkapacitet.

    

   Købet kan ikke fortrydes.

    

   Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Øster Lindet.

    

   Det er Øster Lindets almindelige betingelser, som gælder. Du finder deres rejsebetingelser på https://www.osterlindet.dk/rejsebetingelser.

    

   Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.

    

   Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

   Øster Lindet

   Sønderalle 1, 6630 Rødding
   Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

   Sidste chance: 14. februar 2024 kl. 23:59

   Rejse til Gardasøen