Prisvindende MJ's Hotel i hjertet af Malmø

Sidste chance!

MJ's Hotel er en unik hoteloplevelse i hjertet af Malmø. Det prisvindende designhotel ligger lige ved det charmerende Lille Torv og er indrettet i en elegant og eksklusiv stil med moderne komfort og god service i højsædet.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Besøg Sveriges tredjestørste by, og lad det spektakulære MJ's Hotel danne rammen om jeres ophold. Det 4-stjernede designhotel gennemgik en gennemgribende renovering for få år siden, og det skiller sig i den grad ud fra mængden med sine fremtrædende møbler, mønstrede tæpper og flotte farver. 

 

MJ's Hotel har desuden en helt perfekt beliggenhed, når det kommer til at opleve Malmøs pulserende liv og spændende seværdigheder. 

 

Det er supernemt at komme til MJ's Hotel fra København. Tager I Øresundstoget fra Københavns hovedbanegård eller lufthavn, kan I være på Malmö Centralstation på bare 25-40 minutter, og herfra har I kun 500 meter til hotellet.

 

Særligt for dette ophold:

 

 • Prisvindende 4-stjernet designhotel med en helt særlig stemning
 • Bo centralt i Malmø og i gåafstand til shopping, caféer og de charmerende pladser, Lille og Store Torv
 • Malmø er Sveriges tredjestørste by, og her finder I masser af både kultur, spændende mad, innovativ arkitektur og livligt leben

Opholdet inkluderer:

 

 • 1 overnatning i XS eller S dobbeltværelse
 • 1 glas bobler pr. person
 • Morgenmad

 

Vælg mellem følgende ankomstdage:

 

 • Søndag
  SPOTpris 895 kr.
 • Mandag - fredag
  SPOTpris 995 kr.

 

Prisen er for 2 personer.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst til og med den 30. april 2024.

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.


MJ's Hotel

På Mäster Johansgatan ved en af de mest populære pladser i Malmø har der siden 1990 ligget et helt unikt hotel, nemlig MJ's Hotel. Her er der taget stilling til enhver detalje i værtskab og stil, og her møder I et smilende, engageret og vidende personale. Så hold jer endelig ikke tilbage i forhold til at spørge om råd og vejledning i receptionen. 

 

Sådan skal I bo

I kommer til at bo på et hyggeligt værelse med en 140-180 cm seng, fotokunstdækkede vægge og et smukt badeværelse med gulddetaljer og bløde håndklæder. Efter et langt, varmt brusebad kan I pakke jer ind i lækre badekåber og mærke det bløde tæppebelagte gulv under fødderne.

 

Godt at vide

I bor lige ved Lille Torv og i gåafstand til Malmø Centralstation, så I nemt kan tage tog til og fra København. Hvis I ankommer i bil, har hotellet egen garage. Forhør jer om parkeringsmulighederne direkte hos hotellet.


Om Malmø

Malmø er Sveriges tredjestørste by, og her finder I masser af både kultur, spændende mad, innovativ arkitektur og livligt leben. Beliggenheden lige ved havet gør Malmø til et smukt bekendtskab hele året rundt, og de mange grønne parker, der har givet Malmø tilnavnet "Parkernes By", indbyder til skønne gåture.

 

Når I besøger Malmø, er byens vartegn, Turning Torso, et absolut must at se. Torsoen er et spektakulært, 190 meter højt lejlighedskompleks, som er tegnet af arkitekten Santiago Calatravas, og som vrider sig 90° fra base til top. 

 

Kulturlivet i Malmø er også noget ganske særligt og er præget af nysgerrighed og mangfoldighed. Byen bobler af kreativitet og byder blandt andet på en række spændende større museer samt et stort udvalg af mindre kunstgallerier med en meget høj standard.

 

Centralt i Malmø finder I Malmøhus Slot, der er Nordens ældste bevarede renæssanceslot, og som i dag rummer Malmø Museer, hvor I bl.a. kan få spændende fortællinger om handelsveje og magt i datidens Øresundsregion. Museet har flere forskellige afdelinger, hvor hele familien let kan få flere timer til at gå. Fra kælder til kvist gemmer slottet på spændende udstillinger, og favoritten for museets yngste gæster er uden tvivl museets nyrenoverede afdeling, Akvariet. Her kommer I både tæt på Nemo og alle hans venner i de flotte akvarier, og kan derudover se tykke frøer, mærkværdige reptiler og slangen med verdens længste hugtænder.

 

Ved Malmøhus Slot finder I også de tre sammengroede parker Slottsparken, Slottsträdgården og Kungsparken. Parkerne er kun adskilt af Malmøs snoede kanaler, hvor fine broer forbinder de tre parker, som bl.a. prydes af køkkenhave, frugthave, staudebed og urtehave, hvor man kan købe afgrøder. I kan også besøge den charmerende Slottsträdgårdens Kafé, hvor I omgivet af planter og blomster kan nyde et dejligt måltid mad eller lidt godt til ganen.

 

TIP: Malmø er den by i Sverige med flest pubber og restauranter pr. indbygger, og det er derfor helt oplagt at gå på udforskning i byens kulinariske muligheder. 


Flot anmeldt

På det brugerdrevne anmeldersite Tripadvisor bliver hotellet rost til skyerne. Se for eksempel tre af de seneste anmeldelser her:

 

"Godt hotel i Malmø

Dejligt sted, som vi varmt kan anbefale. Ligger godt placeret i Malmø centrum og er et godt udgangspunkt for shopping og restaurant besøg. Hotellet er rigtig hyggeligt med en fin gårdhave, hvor man bl.a. kan spise morgenmad. Personalet er også super søde."

Anmeldt juli 2023.

 

"Skønt, sjovt anderledes og centralt

Hotellet ligger dejlig centralt, en skøn atmosfære og et personale som forstår at tage sig af gæsterne. Sjov udsmykning og vi boede på et stort værelse med plads til både seng sofa arrangement og skrivebord. En blanding af både nyt og gammelt og skøre billeder. Badeværelset er også stort og med badekar. I Restauranten laver de små retter og der er også mad for vegetarer."

Anmeldt juni 2023.

 

"Fantastisk perle

Skøn beliggenhed midt i den gamle bydel. Vi oplevede lige fra første mail, under hotel opholdet det mest positive personale. Lækket hotel, store værelser og ikke mindst skøn morgenmad med stor egenproduktion. Vi følte os meget privilegeret."

Anmeldt december 2022.


Hotel-Noble-House.jpg

Du reserverer opholdet hos MJ's Hotel på mail til reception@mjs.life. Oplys venligst, at du har et værdibevis fra SPOTdeal, den unikke kode fra værdibeviset, ønske for ankomstdato, navn og telefonnummer. 

 

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker opholdet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet hos SPOTdeal, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket, er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst til og med den 30. april 2024.

Én unik kode gælder for 2 personer.

 

Opholdet inkluderer:

 • 1 overnatning i XS eller S dobbeltværelse
 • 1 glas bobler pr. person
 • Morgenmad

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til MJ'S Hotel.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

MJ'S Hotel

Mäster Johansgatan 13 , 21121 Malmø , CVR: 559055-4134 , reception@mjs.life
Hjemmeside |

Sidste chance: 21. februar 2024 kl. 23:59

Ophold på MJ's Hotel