Wine & Dine-ophold på Kragerup Gods

Sidste chance!

Bliv opvartet som en ægte godsejer, og oplev den autentiske stemning på Kragerup Gods på Vestsjælland. På det imponerende gods kan I se frem til en uformel langbordsmiddag med mad og vine i absolut særklasse akkompagneret af grin og gode historier.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Hvis vægge kunne tale, så ville de smukke lokaler på Kragerup Gods kunne berette om utallige fester og sammenkomster med god mad og vin - og ikke mindst i fantastisk selskab. Denne tradition fører godset videre med den hyggelige langbordmiddag Wine & Dine, hvor køkkenchefen vil forberede fire serveringer, mens vinekspert og ven af huset Anders Qwist fra Vinslottet vil parre retterne med skønne vine, som rundskænkes gavmildt.

 

Arrangementet finder sted den 9. marts 2024 og er en eksklusiv mulighed for mad- og vinoplevelser i særklasse.

 

Kragerup Gods ligger på Vestsjælland i Ruds Vedby - ca. 15 km fra Slagelse og 1 time fra København og Odense.

 

Særligt for dette ophold:

 

 • Eksklusivt langbordsarrangement med middag og vine i særklasse
 • Oplev et af Danmarks ældste godser
 • Inkl. adgang til poolområde med sauna og fodspa

Opholdet inkluderer:

 

 • 1 overnatning i dobbeltværelse (uspecificeret kategori)
 • Kaffe og udvalgte signaturkager ved ankomsten (kl. 15.00 - 16.00)
 • Uformel langbordsmiddag smukt dækket op i Kornmagasinet med mad og vine i særklasse og i samarbejde med vinekspert Anders Qwist fra Vinslottet:
  • Velkomst med bobler og snacks
  • Fire serveringer Family Style med vin og fortællinger om vinene
  • Kaffe og sødt
 • Skøn morgenmadsbuffet
 • Adgang til poolområde med sauna og selvbetjent fodspa
 • Kanosejlads i voldgraven (når der er frostfrit)
 • Gratis parkering (ladestander til elbil via Spirii Go-appen)

 

SPOTpris 1.975 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Arrangementet foregår den 9. marts 2024.

 

Der er et begrænset antal ophold til salg.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Kragerup Gods.

 

 • Enkeltværelsestillæg: 300 kr. pr. nat
 • Opgradering og garanti for ophold i Superior dobbeltværelse (beliggende i avlsbygningen, nærmere hovedbygningen og/eller med mere personlig indretning): 300 kr. pr. værelse pr. nat
 • Opgradering og garanti for ophold i Deluxe dobbeltværelse (beliggende i hovedbygningen, hvor man får den fulde godsoplevelse): 600 kr. pr. værelse pr. nat

 

Bemærk: Der tages ikke forbehold for spisepræferencer og allergier til middagen, da menuen er fastsat på forhånd. Har I særlige ønsker og behov til de øvrige måltider, så oplys venligst oplys dette ved bookingen.

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.


Wine & Dine

Glæd jer til en uformel langbordsmiddag i det smukke Kornmagasinet, hvor I bl.a. skal nyde en middag á 4 serveringer med tilhørende vine, der er særligt udvalgt af vinekspert Anders Qwist fra Vinslottet. Aftenen er særligt sammensat til jer, der sætter pris på mad og vin i særklasse, og som vil dele oplevelsen med ligesindede. Glæd jer til historier om vin fra varmere himmelstrøg, gode grin og en hyggelig oplevelse i særklasse. 

 

Program

 

 • Kl. 18.00: Velkomst med bobler og snacks i hvælvingekælderen – den gamle vinkælder
 • Kl. 19.00: Fire serveringer Family Style med vin og fortællinger om vinene
 • Kl. 21.00: Kaffe og sødt
 • Kl. 24.00: Tak for i dag

 

Menuen

 

Aperitif

Champagne Alain Thiénot, Brut Reserve

 

1. servering

Crudo af skrei med citrussauce, røget olie, marinerede ørredrogn, ræddiker, radiser og urter.

 

Riesling ”since 1648” 2022, Weingit Thanisch - Mosel
Chablis 2022, Domaine Louis Moreau - Bourgogne.

 

2. servering

Langtidstilberedt svineskanke glaseret med morkel og stegt kylling sauce, blomkål bagt med sort vinter trøffel, brøndkarsesalat samt kartoffelpure toppet med ventréche bacon, purløg og karse.

 

Rasteau Vieilles Vignes 2020, Tardieu-Laurent - Rhône
La Serra Negre 2018 ,Herencia Altés - Catalonien.

 

3. servering

Udvalg af oste, marmelade og knækbrød.

 

Refosco dal Penduncolo 2018, Dario Coos - Friuli.

 

4. servering

Chokoladeis på mandel og ristet hvid chokolade-crumble med blomme- og Madeira-chutney, kaffe- og mascarponecreme samt en lun saltet karamelsauce.

 

Old Tawny Port Tonel 12, Quinta de la Rosa – Douro.


Kragerup Gods

Kragerup Gods er indbegrebet af Morten Korchsk idyl, og det er ren kræs for sjælen at gå blandt de svajende trætoppe og det velholdte parkanlæg, som spejler sig i den smukke voldgrav, der omkranser godset. Slap af i poolområdet med sauna og fodspa, tag en kanotur i voldgraven, eller varm jer foran pejsen i havestuen. I kan også nyde en drink i stuerne, gå en tur i den smukke park, eller gå på opdagelse i godsets hovedbygning, hvor der er mulighed for at lære mere om godsets historie og virke. Skal opholdet tilføres lidt ekstra spænding, kan I besøge godsets aktivitetspark.

 

Det historiske gods stammer helt tilbage fra år 1327, og når I ikke nyder godt af de gastronomiske forkælelser, kan I gå på opdagelse og lære mere om, hvordan bl.a. Eggert Ulfeldt, Christian den 4. og Karen Blixen har haft betydning for godset ved at scanne de QR-koder, som er opsat under portrætterne på godset. På samme måde kan I også se, hvad bygninger og lokaler oprindeligt har været anvendt til. I kan også spørge godsets medarbejdere, som glædeligt fortæller.

 

Birgitte Dinesen er 8. generation af familien Dinesen på Kragerup Gods, og det var hende, der startede hoteldriften på godset tilbage i 1998. I 2021 overtog 9. generation, Regitze Dinesen, titlen som godsejer, og i dag er det hende, der driver den 4-stjernede hotel- og konference venue.

 

Som en naturlig forlængelse af familien Dinesens arv og aftryk går den nærværende stemning og det personlige touch som en rød tråd gennem hotellet, hvor personalet altid har fokus på det lille ekstra. Gæstfrihed er godsets topprioritet, og godsejeren hilser også gerne på sin vej gennem stuerne.

 

Kragerup Gods er Danmarks eneste CO2-neutrale gods, og de forsyner halvdelen af Kalundborg Kommunes boliger med strøm. Derudover kommer al varme på godset fra deres eget halmfyr, og vandet har de selv i undergrunden.

 

 

Velvære på Kragerup Gods

I hovedbygningens nordfløj finder I poolområdet, som indbyder til dejlige timer med pool, fodspa og sauna. Nyd en svømmetur i den opvarmede pool, få varmet kroppen op i saunaen, eller prøv den lækre fodspa, og tag en pause med ro og stilhed i højsædet.

 

Der er mulighed for at leje ekstra håndklæder og badekåber i receptionen.

 

Bemærk, at der køres med timeslots i weekender og ferier.

 

Sådan skal I bo

På Kragerup Gods er alle værelser skabt med sans for detaljen, og indretningen bærer tydeligt præg af godsets lange historie. Alle værelser er indrettet med sin egen unikke stil og rummer en komfortabel dobbeltseng, badeværelse, hårtørrer, tv, skrivebord og kaffe-/tesæt m.m.

 

Godsets værelser ligger primært i de istandsatte avlsbygninger, som alle har deres egen historie: Mejeriet blev brugt som mejeri, Fodermesterboligen husede fodermesteren, som passede køerne og grisene, og Forvalterboligen husede den unge generation af forpagtere/forvaltere, indtil de flyttede i hovedbygningen efter den ældre godsejer.

 

Kragerup Gods tilbyder ligeledes 9 Deluxe dobbeltværelser i hovedbygningen, som I kan opgradere til for at få den komplette godsoplevelse. Værelserne er navngivet efter familiemedlemmer, der gennem tiden har boet på det enkelte værelse. 


Anmeldelser

Kragerup Gods får mange velfortjente roser med på vejen, og nedenfor kan I læse et lille udpluk af de nyeste anmeldelser på Tripadvisor.

 

"Ganske enkelt fremragende

Jeg ved dårligt hvor jeg skal starte..
men velkomsten i reception 6* . Værelset med udsigt til voldgraven. 6* . Kaffe og kage og vidunderlig betjening 6*. Mad og vine dertil blev nydt og er noget vi vil tale om længe . 6* Glæder mig allerede til næste søndag hvor jeg har inviteret min kære mor til mors dag på Godset . Hold da op hvor er i gode. <3 <3 Tak"

Anmeldt maj 2023.

 

"Et perfekt ophold

Et perfekt ophold. Vi var tre generationer afsted sammen, som alle havde et fuldstændig fabelagtigt ophold. Det blev kun forstærket og styrket af de skønne omgivelser på godset, det altid fantastiske personale, og skøn mad i Restaurant Karen Blixen."

Anmeldt januar 2023.

 

"Smukt sted med virkelig god service!

Vi var på et lille weekendophold og mødte bare de sødeste mest kompetente folk i alle henseender. Stedet er smukt og super velholdt, der er hyggeligt, pænt og ordenligt i alle kroge. Mad, service og vin på Restaurant Blixen var helt i top! Vi boede på et værelse på den anden side af vejen, men der er smukt indrettet og 'godsstemning' der også. Gode senge, skøn bruser og lækre velduftende sæber. Næste gang skal vi vist helt op i hovedbygningen og prøve værelserne der :)"

Anmeldt november 2022.


Kragerup-Gods.jpg

Når du har modtaget dit værdibevis, skal du ikke gøre yderligere. 

 

Medbring printet værdibevis ved ankomst.

 

Der er et begrænset antal ophold til salg.

 

Vær opmærksom på, at købet falder ind under § 17, stk. 2 jf. § 9, stk. 2, nr. 2a. under handelsbetingelser, og ikke kan refunderes.

 

Arrangementet foregår den 9. marts 2024.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Opholdet inkluderer:

 • 1 overnatning i dobbeltværelse (uspecificeret kategori)
 • Kaffe og udvalgte signaturkager ved ankomsten (kl. 15.00 - 16.00)
 • Uformel langbordsmiddag smukt dækket op i Kornmagasinet med mad og vine i særklasse og i samarbejde med vinekspert Anders Qwist fra Vinslottet:
  • Kl. 18.00: Velkomst med bobler og snacks i hvælvingekælderen – den gamle vinkælder
  • Kl. 19.00: Fire serveringer Family Style med vin og fortællinger om vinene
  • Kl. 21.00: Kaffe og sødt
  • Kl. 24.00: Tak for i dag
 • Skøn morgenmadsbuffet
 • Adgang til poolområde med sauna og selvbetjent fodspa
 • Kanosejlads i voldgraven (når der er frostfrit)
 • Gratis parkering (ladestander til elbil via Spirii Go-appen)

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Kragerup Gods.

 • Enkeltværelsestillæg: 300 kr. pr. nat
 • Opgradering og garanti for ophold i Superior dobbeltværelse (beliggende i avlsbygningen, nærmere hovedbygningen og/eller med mere personlig indretning): 300 kr. pr. værelse pr. nat
 • Opgradering og garanti for ophold i Deluxe dobbeltværelse (beliggende i hovedbygningen, hvor man får den fulde godsoplevelse): 600 kr. pr. værelse pr. nat

 

Bemærk: Der tages ikke forbehold for spisepræferencer og allergier til middagen, da menuen er fastsat på forhånd. Har I særlige ønsker og behov til de øvrige måltider, så oplys venligst oplys dette ved bookingen.

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Kragerup Gods.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Kragerup Gods

Kragerupgaardsvej 33, 4291 Ruds Vedby
Tlf.: 58 26 12 50 | CVR: 10997801 | info@kragerup.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 21. februar 2024 kl. 23:59

Wine & Dine-ophold på Kragerup Gods