Porto med portvinssmagning

Sidste chance!

Glæd jer til at udforske Porto, der er Portugals næststørste by og landets førende på det kulinariske område. Oplev detaljerne, stemningen, charmen og ikke mindst smagene fra den inkluderede portvinssmagning.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Porto kan ikke prale af verdensberømte attraktioner - og alligevel sniger byen sig ind på mange lister over ønskerejsemål og bestsellers.

 

Portugals næststørste by har været igennem en rivende udvikling, men har alligevel bevaret en gammeldags oldschool charme, som kan minde om Cubas hovedstad, Havana. Det er, som om tiden har stået stille, og den sydlandske charme blomstrer i fuldt flor. Historisk var Porto en driftig handelsby hvor især handlen med portvin skabte velstand. Fortidens storhed ses i gadebilledet, hvor et stort antal bygninger i barok og art nouveau vidner om en mere pompøs fortid.

 

Selvfølgelig skal der også være tid til at forkæle smagssanserne med lækre dråber fra den berømte sødlige portvin, og på denne rejse er der inkluderet en skøn eftermiddag i selskab med de søde portvinsdråber.

 

  Særligt for denne rejse:

   

  • Portvinssmagning inkluderet
  • Bo på et moderne og centralt beliggende 4-stjernet hotel
  • Oplev området Riberinha, som er på UNESCOs liste over bevaringsværdige områder

  Rejsen inkluderer:

   

  • Fly fra København til Porto t/r
  • Lille håndtaske og 10 kg håndbagage á 55 x 40 x 20 cm
  • 3-4 overnatninger på 4* Hotel Cristal Porto 
  • Morgenbuffet på hotellet
  • Fri wi-fi på hotellet
  • Udflugt: Portvinssmagning 

   

  Vælg mellem følgende afrejsedatoer:

   

   

  København:

   

  Den 5. april 2024 (3 overnatninger)
  SPOTpris 4.890 kr.

   

  Den 12. april 2024 (3 overnatninger)
  SPOTpris 4.890 kr.

   

  Den 19. april 2024 (3 overnatninger)
  SPOTpris 4.890 kr.

   

  Den 22. april 2024 (4 overnatninger)
  SPOTpris 5.690 kr.

   

  Den 29. april 2024 (4 overnatninger)
  SPOTpris 5.390 kr.

   

  Den 3. maj 2024 (3 overnatninger)
  SPOTpris 4.690 kr.

   

  Den 6. maj 2024 (4 overnatninger)
  SPOTpris 6.290 kr.

   

  Den 10. maj 2024 (3 overnatninger)
  SPOTpris 4.990 kr.

   

  Den 20. maj 2024 (4 overnatninger)
  SPOTpris 6.190 kr.

   

  Den 27. maj 2024 (4 overnatninger)
  SPOTpris 5.990 kr.

   

  Den 31. maj 2024 (3 overnatninger)
  SPOTpris 4.590 kr.

   

  Den 3. juni 2024 (4 overnatninger)
  SPOTpris 5.590 kr.

   

   

  Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

   

  Tilkøb og tillæg

  Aftales og afregnes direkte med Øster Lindet.

   

  • Enkeltværelsestillæg: 500 kr. pr. nat
  • Transfer fra lufthavnen til hotellet t/r: 230 kr. pr. person
  • Opgrader til Superiorværelse: 200 kr. pr. værelse pr. nat
  • Børn (2-11 år): 20 % rabat ifølge med 2 fuldt betalende voksne (max 2 børn pr værelse og med forbehold for ledige værelser på den ønskede dato)
  • Ekstra bagage (20 kg indtjekket bagage og lille taske 40 x 25 x 25 cm) og reservation af sæde på flyet: 200-400 kr. pr. person (skal tilkøbes af alle personer, der rejser sammen). Bemærk: Ved køb heraf bortfalder 10 kg håndbagage. Ekstra bagage skal bestilles sammen med rejsen

   

  Bemærk, at der skal betales lokal turistskat, som betales direkte til hotellet.

   

  Der er derudover mulighed for tilkøb af en udflugt til Douro-floden med sejltur, frokost og vinsmagning for 775 kr. pr. person. Læs mere om tilkøbet længere nede.

   

  Se flyinformation længere nede.


  Hotel Cristal Porto

  Skal I nyde Porto i fulde drag, så er det 4-stjernede Hotel Cristal Porto det perfekte udgangspunkt. Her bydes I velkommen i moderne omgivelser, hvor I kan slappe af og nyde atmosfæren i den hyggelige have eller få en drink i den velassorterede bar.

   

  Hotellet er næsten nyt og byder på en fin service og god mad i buffetrestauranten. Tillader vejret det, så er afslapning under åben himmel også muligt, og det er skønt at sidde ude i den flot anlagte have.

   

  Sådan skal I bo

  Alle hotellets standardværelser er på ca. 25 m2 med kaffe- og tefaciliteter samt aircondition, minibar, tv, føntørrer og gratis wi-fi. Der er mulighed for at opgradere til Superiorværelser på 30 m2.

   

  Godt at vide

  Der er ca. 1.500 m til byens centrum og 2.500 m til det historiske kvarter, Ribeira, på bredden af Douro-floden. Her findes en skøn stemning med masser af restauranter og cafeer. På modsatte side af floden ligger bydelen, Vila Nova da Gaia, hvor alle de berømte Portvinshuse ligger side om side. Det er en flot gåtur over den ikoniske bro, Ponte Luís I. 

   

  Nærmeste metro er Faria Guimaraes (400 m).


  Porto

  Den gamle del af byen ligger smukt ved Douro-floden, hvor husene nærmest står stablet oveni hinanden i et virvar af smalle gyder, gange og trapper. Visse steder så tæt, at genboerne kan føre intime samtaler med hinanden over vasketøjet, mens kattene springer fra altan til altan. Området kaldes Ribeirinha og er på UNESCOs liste over bevaringsværdige områder. Stedet vrimler med caféer og restauranter, og der er mulighed for sejlture op og ned ad floden. Den skønne promenade her er måske byens største turistattraktion. 

   

  Mod nord i Baixa ligger byens egentlige centrum: Her åbner de brede boulevarder sig med åbne pladser og et livligt forretningsliv – hvis nu der skal shoppes lidt. 

   

  Porto skal opleves til fods, og man skal være klar på at blive væk. Nyd detaljerne, stemningen og lad smagsløgene komme på prøve – ikke mindst fra den søde smag af portvin direkte fra fad. En falmet gullig husfacade, duften af grillede fisk fra en åben dør, en gammel kirke beklædt med blåmønstrede klinker og lyden af en sporvogn, som skramler gennem byen. 

   

  I Porto har man stadig et par af de gamle sporvogne. Hop på linje 1 fra centrum - og på 20 minutter kommer I fra centrum til stranden direkte ud til Atlanterhavet. Den knirkende charmetrold kører langs Douro til Foz, som før var en lille fiskerlandsby, men som nu er en hip forstad. Nyd brændingen fra Atlanterhavet fra promenaden Pergola da Foz eller fra en af de mange cafeer på esplanaden.

   

  Andre oplevelser

  Fiskerbyerne Matosinhos og Leça da Palmeira nord for Porto kan prale med at have nogle af Portugals bedste fiske- og skaldyrsrestauranter. Rejser I sydpå inden for kort afstand af byen, finder I Espinho der er et afslappet feriested ved stranden med hoteller, diskoteker og et førsteklasses kasino. Gå på opdagelse og nyd den fremragende og charmerende by.


  Portvinssmagning – inkluderet

  Nyd en 3-timers portvinssmagning med engelsktalende guide.

   

  I besøger 3 forskellige portvinsdestillerier og smager 10 forskellige portvine. Undervejs fortæller guiden om portvinens historie og forskellen på de forskellige smagsvarianter.

   

  I kan komme til portvinssmagning alle dage, undtagen mandag. Turen ligger så vidt muligt dagen efter ankomst og starter kl. 15.00. Den varer ca. 3 timer. Smagningen foregår i små grupper på max 16 personer.

   

  Udflugten starter ved Posto de Turismo, som tager 30 minutter at komme til med metro og en smule til fods.

   

  Der tages forbehold for udsolgte pladser.

   

  Douro-floden med sejltur, frokost og vinsmagning – tilkøb

  Udforsk vinregionen i Douro-dalen på en dejlig heldagsudflugt med engelsktalende guide.

   

  Luk op for sanserne, nyd et par af Douro-flodens mange storslåede vingårde, restauranter og udsigtspunkter, og beundr den fantastisk udsigt over vinmarker og vinterrasser i Douro-dalen. I besøger to førsteklasses vingårde, hvor I bliver introduceret til nogle af regionens bedste druesorter og lærer om vinarvens historie med hjælp fra jeres guide og lokale vinproducenter. Ingen tur til Douro-dalen ville være komplet uden at smage et par verdensklasse vine sammen med en traditionel portugisisk frokost - så det er der selvfølgelig sørget for.

   

  Inkluderet er også en halv times sejltur på den smukke flod fra Pinhao.

   

  Opsamling ved Tourist Service ved Sao Bento-stationen. Opsamlingsstedet ligger 500 m fra hotellet.

   

  Pris: 775 kr. pr. person

   

  Free Tours – gratis

  Free Walking Tours i Porto tilbyder en interessant gåtur i byens historiske gamle bydel, hvor I ser Portos vigtigste vartegn.

   

  Turen er gratis, men synes I, at guiden har gjort det godt, kan I vælge at give drikkepenge, når turen er slut.

   

  Turene er på ca. 3 timer og kan vælges på både engelsk og spansk. Der er afgang dagligt, og man skal tilmelde sig online via nedenstående link, da antallet af pladser pr. tur er begrænset. Se mere her.


  Transport i Porto

  Porto har kun en enkelt metrolinje, men er dækket godt af sporvogne og busser. Alternativt er det billigt at køre med taxa.

   

  Transfer 

  Der er 12 km fra hotellet til Francisco Sá Carneiros internationale lufthavn, og prisen for en taxa ligger på ca. 25-30 euro. Øster Lindet kan også tilbyde transfer for 230 kr. pr. person t/r.


  Flyinformation

  Der flyves med Ryanair.

   

  Flytider København:

  3 overnatninger:

  • Afgang København kl. 10.50
   Ankomst Porto kl. 13.20
  • Afgang Porto kl. 07.45
   Ankomst København kl. 12.05

   

  4 overnatninger:

  • Afgang København kl. 12.35
   Ankomst Porto kl. 15.05
  • Afgang Porto kl. 06.05
   Ankomst København kl. 10.25

   

  Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.


  Om Øster Lindet

  Øster Lindet er et dansk rejsebureau med fokus på kvalitet, service og glade gæster. Firmaet blev etableret i 1974 og har gennem de sidste mange år sendt masser af tilfredse kunder på især storbyrejser, solferier og krydstogter i hele verden. Hos Øster Lindet får du en personlig og nærværende service, og de er altid behjælpelige med den perfekte rejse til dig, uanset om det er en Formel 1-tur, en vinrejse eller en romantisk weekend i storbyen, der er på ønskelisten.

   

  Øster Lindets slogan er "Tid til hinanden", og det er netop det, du får, når du lader Øster Lindet arrangere din næste ferie. De står for alt det praktiske, så du kan slappe af, nyde din ferie og bruge tiden på dine kære. 

   

  Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.


  Tryghed på rejsen

  Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

  Straks efter du har modtaget dit værdibevis fra SPOTdeal skal du kontakte Øster Lindet på tlf.: 70 10 63 43 for at færdiggøre dit køb. Husk at oplyse, at det er en SPOTdeal og den unikke kode på værdibeviset. Husk at oplyse navne som i pas på alle rejsende, fødselsdato, pasnr., udøbsdato på pas, hjemmeadresse og telefonnummer samt oplysninger om evt. tilkøb. Du kan også sende dine personlige oplysninger til info@osterlindet.dk

   

  Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale billet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte. 

   

  Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst. Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden.

   

  Ved fejl eller mangler på hotel eller rejsen rettes straks henvendelse til reception, evt. turleder eller Øster Lindets 24-timers døgnvagt på tlf.: 70 10 63 43.

   

  Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen. 

   

  Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt da Øster Lindet på tlf.: 70 10 63 43.

  Én unik kode gælder for 1 person.

   

  Rejsen inkluderer:

  • Fly fra København til Porto t/r
  • Lille håndtaske og 10 kg håndbagage á 55 x 40 x 20 cm
  • 3-4 overnatninger på 4* Hotel Cristal Porto 
  • Morgenbuffet på hotellet
  • Fri wi-fi på hotellet
  • Udflugt: Portvinssmagning 

   

  Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

   

  Tilkøb og tillæg

  Aftales og afregnes direkte med Øster Lindet.

  • Enkeltværelsestillæg: 500 kr. pr. nat
  • Transfer fra lufthavnen til hotellet t/r: 230 kr. pr. person
  • Opgrader til Superiorværelse: 200 kr. pr. værelse pr. nat
  • Børn (2-11 år): 20 % rabat ifølge med 2 fuldt betalende voksne (max 2 børn pr værelse og med forbehold for ledige værelser på den ønskede dato)
  • Ekstra bagage (20 kg indtjekket bagage og lille taske 40 x 25 x 25 cm) og reservation af sæde på flyet: 200-400 kr. pr. person (skal tilkøbes af alle personer, der rejser sammen). Bemærk: Ved køb heraf bortfalder 10 kg håndbagage. Ekstra bagage skal bestilles sammen med rejsen

   

  Bemærk, at der skal betales lokal turistskat, som betales direkte til hotellet.

   

  Der er derudover mulighed for tilkøb af en udflugt til Douro-floden med sejltur, frokost og vinsmagning for 775 kr. pr. person.

   

  Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

   

  Købet kan ikke fortrydes.

   

  Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Øster Lindet.

   

  Det er Øster Lindets almindelige betingelser, som gælder. Du finder deres rejsebetingelser på https://www.osterlindet.dk/rejsebetingelser.

   

  Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.

   

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Øster Lindet

  Sønderalle 1, 6630 Rødding
  Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

  Sidste chance: 07. januar 2024 kl. 23:59

  Rejse til Porto med portvinssmagning