Eventyrligt krydstogt i Caribien

Sidste chance!

Tag på et caribisk eventyr, hvor I besøger både Bahamas, Puerto Rico og Den Dominikanske Republik med sol, strand, krystalklart vand og et smittende humør. I kan desuden se frem til 2 overnatninger i vidunderlige Miami Beach. Betal kun depositum nu.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Et krydstogt i Caribien er en fortryllende rejse med paradisstrande, azurblåt havvand, caribisk kultur og en uforglemmelig historie. Her får I store oplevelser ved de eksotiske anløb, hvor I kan opleve den lokale befolkning og deres interessante kultur. Ved alle anløb oplever I et charmerende folkeliv og en afslappet atmosfære, mens I kan besøge charmerende fortovscafeer på idylliske øer, dykke ned i det krystalklare vand og slappe af med caribiske rytmer. En absolut charmerende ”sørejse” i det fantastiske caribiske hav.

 

I skal sejle med det nye MSC Seascape, der blev søsat i november 2022. Her har man bygget videre på det bedste fra de foregående skibe i Sea-serien med stort fokus på at gøre skibet så miljøvenligt som muligt. 

 

Særligt for dette krydstogt:

 

 • Lad jer fortrylle af de paradisiske strande, det azurblå hav og den caribiske kultur 
 • Bo på et fantastisk krydstogtskib med et væld af faciliteter, restauranter og underholdning ombord
 • Inkl. 2 overnatninger i fantastiske Miami Beach

  Rejsen inkluderer:

   

  • Fly København – Miami t/r
  • 20 kg bagage og 8 kg håndbagage
  • 2 overnatninger på hotel i Miami Beach
  • 7 overnatninger ombord på MSC Seascape i den valgte kahytskategori
  • Helpension ombord med menuvalg morgen, middag og aften
  • Fri adgang til skibets buffetrestaurant fra tidlig morgen til sen aften
  • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
  • Kahytsservice og daglig rengøring 
  • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter

   

  Afrejse den 15. marts 2024:

  Indvendig Kahyt Bella, uspecificeret dæk: SPOTpris 12.990 kr.
  Indvendig Kahyt Fantastica (IR1/2) dæk 5-15: SPOTpris 13.490 kr.
  Udvendig Kahyt Bella med begrænset udsigt, uspecificeret dæk: SPOTpris 14.490 kr.
  Udvendig Kahyt Fantastica (OR1) dæk 5: SPOTpris 14.990 kr.
  Balkonkahyt Bella, uspecificeret dæk: SPOTpris 15.490 kr.
  Balkonkahyt Fantastica (BR1/2) dæk 9-12: SPOTpris 15.990 kr.
  Balkonkahyt Fantastica (BR3/4) dæk 13-15: SPOTpris 16.490 kr. 

   

  Prisen er pr. person ved 2 personer pr. kahyt.

   

  Bestilling og betaling

  Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du kun et depositum på 6.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 60 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 60 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

   

  Ikke inkluderet i rejsens pris

  Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

   

  • Obligatorisk servicegebyr på 784 kr. pr. person. Afregnes hjemmefra via Øster Lindet
  • Drikkevarer der ikke er nævnt 
  • Indrejsetilladelse til USA (ESTA)
  • Transfers til og fra skibet i Miami
  • Forplejning og resort fee på hotel i Miami
  • Udflugter
  • Forsikringer

   

  Kahytstyper Bella og Fantastica

  I begge kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Bella-kahytterne er uspecificerede kahytter, så begrænset udsigt kan forekomme i udvendige kahytter og balkonkahytter i denne kategori. Køber I Fantastica, betyder det visse fordele, som er:

  • De bedst beliggende kahytter på skibet
  • Hvor der er størrelsesforskel, er Fantastica de største
  • Fri servering af morgenmad i kahytten
  • Ønske om tidlig eller sen spisetid kan fremsættes ved bestilling 

  Rejseplan

   

  Untitled-1.jpg

   

  15. marts: Fly til Miami og check-in på hotel
  16. marts: Check in på skibet. 18.00 Afgang Miami
  17. marts: 07.00 – 16.00 Nassau, Bahamas
  18. marts: På havet
  19. marts: 10.00 – 17.00 San Juan, Puerto Rico 
  20. marts: 10.00 – 18.00 Puerto Plata, Dominikanske Republik
  21. marts: På havet 
  22. marts: 08.00 – 20.00 Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahamas
  23. marts: 07.00 ankomst Miami og check-in på hotel
  24. marts: Hjemrejse.

   

  Der tages forbehold for ændringer i anløb og tider frem mod afrejse. Ved fremsendelse af krydstogtsbilletten vil eventuelle ændringer fremgå.

   

  Flytransport

  Rejsen inkluderer fly fra København – Miami t/r.

   

  Flytider - udrejse:

  • Afgang København kl. 07.00
   Ankomst London kl. 08.10
  • Afgang London kl. 11.20
   Ankomst Miami kl. 17.15

   

  Flytider - hjemrejse:

  • Afgang Miami kl. 20.30
   Ankomst London kl. 09.10 (+1)
  • Afgang London kl. 11.20
   Ankomst København kl. 14.20

   

  Ombord på flyet er mad inkluderet.

   

  Flytiderne er vejledende, da forskydninger af tiderne kan forekomme på datoen. Der tages forbehold for disse ændringer.

   

  Vi anbefaler en taxi som transfer. En anden mulighed er at tilmelde sig Uber eller en lignende service, som er et prisbilligt alternativ til almindelige taxier. Uber er meget udbredt og fungerer upåklageligt i USA.


  Rejsebeskrivelse

  I rejser fra Danmark til solskinsstaten Florida og har en nat i Miami Beach, inden I den efterfølgende dag går ombord på MSC Seascape. Hun skal være jeres hjem den næste uge – og sikke et hjem! Skibet er spækket med flotte detaljer og faciliteter. I kan enten deltage i de mange aktiviteter, slappe af med en god bog i en solseng på dækket, nyde en farverig cocktail i én af de mange barer eller noget helt fjerde. På krydstogtet drejer det sig om selvforkælelse, afslapning eller aktivitet – I bestemmer helt selv.

   

  Der er afgang fra Miami kl. 18, og allerede næste morgen er I fremme ved Bahamas' hovedstad. I Nassau kan I nyde en dag på en hvid sandstrand i skyggen af en palme eller gå på opdagelse i byen. Der er rig mulighed for snorkling og dykning, og hvis I ikke er meget for at få hovedet under vand, men alligevel gerne vil tæt på det farverige liv under overfladen, kan I besøge Caribiens største udendørs akvarium i Nassau. Eller hvorfor ikke få en interaktiv pirat-oplevelse på det dertil indrettede museum?

   

  San Juan er hovedstaden i Puerto Rico og er et selvstyrende territorium med særlig tilknytning til USA. Byen er dermed er den ældste under det amerikanske flag. Øen har en naturlig skønhed med grønne bakketoppe, tropiske skove og glinsende, hvide sandstrande og en 500-årig gammel bykerne med blå brostensbelagte gader og smukt restaurerede huse fra den spanske kolonitid med farverige facader og smedejernsbalkoner dækket i et blomsterflor. San Juan er også hjemsted for den kendte Bacardi Rom, og her findes både destilleri og museum. Det 6-etagers fort El Morro de San Felipe anses af mange for at være Caribiens flotteste med sin labyrint af tunneller, fangekældre og barakker. 

   

  I Puerto Plata i Den Dominikanske Republik kan I tage på opdagelse og se tilblivelsen af nogle af de mange lokale produkter, som nydes over hele verden. I kan besøge både cigar- og chokoladefabrikker, kaffe- og sukkerrørsplantager samt romdestillerier. Eller hop op på en ATV og udforsk den smukke natur, eller nyd de eksotiske sandstrande.

   

  Det sidste regulære anløb bliver på rederiets egen unikke ø, Ocean Cay Marine Resort. Den ligger i det vestlige Bahamas og er et blomstrende økosystem med krystalklart vand, seks fantastiske strande, en stor lagune, en by i autentisk bahamansk stil og farverige tiki-barer. En perfekt måde at få den caribiske stemning ind under huden med ren afslapning og selvforkælelse i naturskønne omgivelser.

   

  Sidste aften ombord på skibet kan alle indtrykkene falde på plads, inden I næste morgen ankommer retur til Miami, og atter kan nyde en overnatning på Miami Beach inden I flyver hjem med bagagen pakket med minder og ny energi.


  Hotel i Miami

  I bliver indkvarteret 1 overnatning før og 1 overnatning efter krydstogtet på et godt hotel (min. 3*) i Miami Beach. I får et godt værelse med klimaanlæg og eget badeværelse.

   

  Bemærk, at overnatningen er uden forplejning, og at et evt. resort fee betales direkte til hotellet.


  Skibet

  MSC Seascape er det længste skib i flåden og kan medtage op til 5.800 passagerer. Designet og interiøret er inspireret af New York City, og således finder I en 3 meter høj gengivelse af Frihedsgudinden ombord. Det centrale fællesområde med butikker og underholdning er døbt Times Square og har en imponerende LED-væg, der strækker sig over 4 dæk og projicerer Manhattans ikoniske skyline.

   

  MSC Seascape har masser af udendørs arealer, hvor solen og havudsigten kan nydes. Som noget særligt findes en bro og gange med glasgulv langs skibets kant, hvilket giver en helt speciel udsigt og samhørighed med havet. 

   

  Der er et stort udbud af aktiviteter både udendørs og indendørs ombord, og der bydes på daglig animation for både børn og voksne, så mulighederne er mange for at være aktive eller bare slappe af ved de forskellige poolområder. Der er også en shopping-arkade, ligesom Aurea Spa-området er noget helt unikt. Her kan I tilkøbe diverse behandlinger eller adgang til thermalbade og sauna. 

   

  Om aftenen kan I indtage en dejlig middag i hovedrestauranten eller bruge jeres frihed og vælge den kæmpe buffet, som bugner af specialiteter i forbindelse med hovedmåltiderne. I alt har MSC Seascape 11 restauranter og 20 barer, så der er noget for enhver smag.

   

  Skibet byder også hver aften på forestilling i det imponerende teater, og så har kasinoet naturligvis åben til ud på de små timer hver dag. 

   

  Helpension

  Der er fri adgang til skibets buffet fra tidlig morgen til sen aften, og i forbindelse med hovedmåltider er der et kæmpe udvalg. I har også adgang til skibets restaurant, hvor I kan få 3-5-retters menu – valgt ud fra et varieret menukort - serveret til hovedmåltiderne. Til aftensmaden har I fast spisetidspunkt og bord.

   

  Drikkepakker

  Kaffe, te, juice og vand til morgenmaden er inkluderet i rejsens pris. Yderligere drikkevarer kan købes efter forbrug, eller I kan vælge en af de fordelagtige drikkepakker. Disse bestilles hos Øster Lindet ved indløsning af dit værdibevis. 

   

  Alle pakkerne kan benyttes i alle barer ombord, hovedrestauranterne og buffeten. De gælder ikke i brandede caféer, minibaren eller room service.

   

  EASY PAKKEN dækker et ubegrænset antal af følgende drikkevarer: Et udvalg af husets vin pr. glas, fadøl (mærket kan variere fra skib til skib), et udvalg af spiritus og cocktails, alkoholfrie drikke, sodavand, juice pr. glas, mineralvand på flaske og varme drikke. 

  Pris: 2.030 kr. pr. person.

   

  EASY PLUS PAKKEN dækker et ubegrænset antal drikkevarer pr. glas op til 8 EUR eller 9 USD. Pakken inkluderer dine favoritcocktails frosne og klassiske, forskellige spiritusmærker, aperitifs og likører. Et stort udvalg af vine indgår pr. glas samt 10% rabat på vinflasker købt ombord. Stort udvalg af fad- og flaskeøl, alkoholfrie cocktails, sodavand, mineralvand og varme drikke. Pakken kan også benyttes ved Ocean Cay-anløbet i Bahamas.

  Pris: 1.470 kr. pr. person ved bestilling under indløsning af værdibevis. Ved senere bestilling er prisen 2.800 kr. pr. person. 

   

  PREMIUM EXTRA PAKKEN dækker et ubegrænset antal drikkevarer pr. glas op til 13 EUR eller 15 USD. Pakken inkluderer en omfattende mængde af frosne og klassiske cocktails, spiritus af premium brands, aperitifs og likører. Derudover findes et varieret udvalg af vin og champagne pr. glas, 25% rabat på vin- og champagneflasker som købes ombord, og hele udvalget af øl, sodavand, frugtjuices, mineralvand, energidrikke og varme drikke. Pakken kan også benyttes ved Ocean Cay-anløbet i Bahamas.

  Pris: 2.520 kr. pr. person ved bestilling under indløsning af værdibevis. Ved senere bestilling er prisen 3.850 kr. pr. person. 

   

  MINORS PAKKEN er til mindreårige (3-20 år) og gælder til et ubegrænset antal af følgende drikkevarer: Et bredt udvalg af alkoholfrie cocktails, sodavand, energidrikke, mineralvand, smagsnuanceret vand, frugtjuices, varme drikke og softice.

  Pris: 700 kr. pr. person.

   

  Børn og ekstra opredninger

  Børn, som rejser sammen med 2 fuldt betalende og sover på en ekstra opredning i samme kahyt, betaler ikke fuld pris. Der er begrænset antal kahytter med plads til ekstra senge, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

   

  Pris:

  • Børn u/18 år: 9.990 kr. 
  • Voksen: 11.990 kr. 

   

  Udflugter

  Ved samtlige anløb tilbyder rederiet en bred vifte af udflugter, så der er noget for enhver interesse. Udflugterne er med engelsktalende guider, og priserne afhænger af indhold og varighed og ligger derfor typisk på 350-2.000 kr. pr. udflugt. Det komplette udflugtsprogram for krydstogtet kan rekvireres ved henvendelse til Øster Lindet eller efter bestilling via rederiets hjemmeside msccruises.dk.

   

  Visum og rejsedokumenter

  På rejsen skal I medbringe pas, som er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

   

  Indrejse til USA kræver en indrejsetilladelse (ESTA). Den søges online og koster ca. 125 kr. – se mere på udenrigsministeriets hjemmeside her.


  Særlige forhold på dette tilbud

  Vi må på dette krydstogt i Caribien med MSC Seascape tage forbehold for, at der kan ske ændringer i rejseruten både med anløb og tidsændringer, hvilket som udgangspunkt ikke giver ret til at hæve rejsen eller få kompensation.

   

  Forsikringer

  Vær opmærksom på, at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Rejseforsikring kan købes hos eget forsikringsselskab.

   

  Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederierne tillagt Øster Lindets ekstraordinære ydelser/services. På dette tilbud kan IKKE benyttes andre rabatter som f.eks. rederiernes fordelsklubber, on board credits, vouchers eller lignende.


  Om Øster Lindet

  Øster Lindet er et dansk rejsebureau med fokus på kvalitet, service og glade gæster. Firmaet blev etableret i 1974 og har gennem de sidste mange år sendt masser af tilfredse kunder på især storbyrejser, solferier og krydstogter i hele verden. Hos Øster Lindet får du en personlig og nærværende service, og de er altid behjælpelige med den perfekte rejse til dig, uanset om det er en Formel 1-tur, en vinrejse eller en romantisk weekend i storbyen, der er på ønskelisten.

   

  Øster Lindets slogan er "Tid til hinanden", og det er netop det, du får, når du lader Øster Lindet arrangere din næste ferie. De står for alt det praktiske, så du kan slappe af, nyde din ferie og bruge tiden på dine kære. 

   

  Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.


  Tryghed på rejsen

  Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

  Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse inden for 2 hverdage hos Øster Lindet på tlf.: 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den unikke kode fra værdibeviset samt:

  • Fulde navne på alle rejsende som i passet
  • Privatadresse
  • Fødselsdato
  • Pasnummer
  • Udstedelsessted og -dato for pas samt udløbsdato
  • Navn og telefonnr. på en pårørende i Danmark
  • En adresse og et mobilnummer pr. kahyt

   

  Bestilling og betaling

  Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du kun et depositum på 6.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 60 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 60 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

   

  Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen. Der tages forbehold for annullering ved for få tilmeldte.

   

  Ring gerne til Øster Lindet vedr. spørgsmål i forbindelse med dit køb.

  Én unik kode gælder for 1 person.

   

  Rejsen inkluderer:

  • Fly København – Miami t/r
  • 20 kg bagage og 8 kg håndbagage
  • 2 overnatninger på hotel i Miami Beach
  • 7 overnatninger ombord på MSC Seascape i den valgte kahytskategori
  • Helpension ombord med menuvalg morgen, middag og aften
  • Fri adgang til skibets buffetrestaurant fra tidlig morgen til sen aften
  • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
  • Kahytsservice og daglig rengøring 
  • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter

   

  Prisen er pr. person ved 2 personer pr. kahyt.

   

  Ikke inkluderet i rejsens pris

  Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

  • Obligatorisk servicegebyr på 784 kr. pr. person. Afregnes hjemmefra via Øster Lindet
  • Drikkevarer der ikke er nævnt 
  • Indrejsetilladelse til USA (ESTA)
  • Transfers til og fra skibet i Miami
  • Forplejning og resort fee på hotel i Miami
  • Udflugter
  • Forsikringer

   

  Vigtig information

  Bella-kahytterne er uspecificerede kahytter, så begrænset udsigt kan forekomme i udvendige kahytter og balkonkahytter i denne kategori.

   

  Umiddelbart efter indløsning af værdibeviset, modtager du et rejsebevis. Du skal da tjekke, at alle data på rejsebeviset er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte. Opdages fejl, skal Øster Lindet straks kontaktes.

   

  Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, medmindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag. Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

   

  Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til flyselskabet, hotellet, skibets servicedesk eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

   

  Du sejler med et grundlæggende italienskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

   

  Pas, visum og forsikringer

  På rejsen skal du medbringe pas, som er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

   

  Indrejse til USA kræver en indrejsetilladelse (ESTA). Den søges online og koster ca. 125 kr. – se mere på udenrigsministeriets hjemmeside her.

   

  Vær opmærksom på at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Den danske sygesikring dækker INTET i forbindelse med sygdom på rejser udenfor Europa. Ligeledes anbefales en afbestillingsforsikring, der dækker ved sygdom inden afrejse. Hør nærmere hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet for tegning gennem Gouda Rejseforsikring.

   

  BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

   

  Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier. Ligeledes tages der forbehold for ændringer af flytiderne.

   

  Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederiet tillagt Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud.

   

  Købet kan ikke fortrydes.

   

  Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Øster Lindet.

   

  Det er Øster Lindets almindelige betingelser, som gælder. Du finder deres rejsebetingelser på https://www.osterlindet.dk/rejsebetingelser.

   

  Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.

   

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Øster Lindet

  Sønderalle 1, 6630 Rødding
  Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

  Sidste chance: 20. december 2023 kl. 23:59

  Krydstogt i Caribien