5-stjernet spahotel i Berlin inkl. frokost

Sidste chance!

Berlin er en by, man aldrig får nok af. Et pulserende storbyliv, historiske seværdigheder, gode gastronomiske tilbud og fantastisk shopping. Berlin er Europas nye kulturcentrum, og uanset, hvad I er til på en storbyferie, så har Berlin alt det, I søger.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

På denne rejse får I ikke bare mulighed for at opleve den tyske hovedstad. I kan også se frem til at bo på et fantastisk 4-stjernet hotel med spa, og på andendagen kan I se frem til at nyde en 3-retters frokostmenu på Restaurant LeFaubourg, som serverer moderne retter med rod i det franske køkken.

 

Berlin er Tysklands hovedstad og en by med en utrolig historisk og kulturel dybde. Byen har en imponerende blanding af gammel og moderne arkitektur, der afspejler dens komplekse historie. I finder alt lige fra middelalderlige slotte og barokke paladser til moderne glas- og stålstrukturer.

 

Særligt for denne rejse:

 

 • Den oplagte gaveidé til ham eller hende, du har allermest kær
 • Bo på nyrenoveret 5-stjernet hotel med en enestående beliggenhed, og glæd jer til forkælelse i det store spaområde
 • Inkl. 3-retters frokost på Restaurant LeFaubourg

 

TIP: Vidste du, at du kan få værdibeviset i et flot gavedesign? Du vælger blot, at du vil give det "Som gave" i købsprocessen, og så er du ellers klar til at forkæle én, du holder af, med en helt særlig oplevelse.


Rejsen inkluderer:

 

 • Fly fra Billund eller København til Berlin t/r
 • 10 kg håndbagage og en håndtaske
 • 2 overnatninger på Hotel InterContinental
 • Morgenmad alle dage
 • Adgang til hotellets spaafdeling
 • 3-retters frokostmenu på Restaurant LeFaubourg

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer:

 

 

København:

 

Den 12. januar 2024 - SPOTpris 3.695 kr.

Den 19. januar 2024 - SPOTpris 3.595 kr.

Den 2. februar 2024 - SPOTpris 3.795 kr.

Den 1. marts 2024 - SPOTpris 3.895 kr.

Den 15. marts 2024 - SPOTpris 3.895 kr.

 

 

Billund:

 

Den 15. marts 2024 - SPOTpris 4.295 kr.

Den 22. marts 2024 - SPOTpris 4.295 kr.

Den 4. april 2024 - SPOTpris 3.795 kr.

Den 25. april 2024 - SPOTpris 3.895 kr.

Den 2. maj 2024 - SPOTpris 4.195 kr.

 

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Se flyinformation længere nede.


Hotel InterContinental Berlin

Det 5-stjernede InterContinental Berlin er med sin placering i ambassadekvarteret den ideelle base for at udforske den spændende tyske hovedstad. Hotellet er for nyligt blevet renoveret og tilbyder en betagende udsigt over den ikoniske Tiergarten Park. Fra hotellet har I kun en kort gåtur til den berømte Brandenburger Tor, og I finder ganske enkelt ikke bedre beliggenhed i Berlin.

 

Start dagen i L.A. Café, hvor I kan se frem til at gå ombord i en overdådig morgenbuffet, der inkluderer kager, økologiske produkter fra lokale leverandører og asiatiske retter samt muligheden for at bestille à la carte-retter fra kokkens station.

 

Når I får brug for et afslappende afbræk, kan I besøge hotellets spaafdeling på 1.000 kvadratmeter, som bl.a. byder på en swimmingpool, spabad, sauna og moderne fitnessfaciliteter. Der er også en helsebar, solterrasse og flere behandlingsrum til afslapning og velvære.

 

På hotellet finder I også Michelinrestauranten Hugos, som serverer innovative og sofistikerede retter, ledsaget af en fantastisk panoramaudsigt og en afslappet atmosfære. I kan også besøge den nyrenoverede Marlene, som byder på et imponerende udvalg af smagfulde retter og drikkevarer med lokal inspiration.

 

Sådan skal I bo

De moderne og nyrenoverede værelser udgør et elegant og luksuriøst fristed med alle tænkelige moderne bekvemmeligheder og en fantastisk udsigt over den tilstødende zoologiske have og byen.


Berlin

Lige fra Mittes historiske bykerne med kulturarv, monumentale bygningsværker som Brandenburger Tor og gaden Unter den Linden, over nydelige Charlottenburg med de store, lige gader, eksklusive restauranter og dyre forretninger, til den gamle punkbastion, Kreuzberg. Berlin har nok at byde på, og I vil ikke have nogle problemer med at fylde dagene ud med gode oplevelser.

 

Murens fald i 1989 og genforeningen af byen har efterladt sig mange historiske spor, som I bl.a. kan opleve i form af rester af Berlinmuren og Checkpoint Charlie, der minder om den kolde krigs tidligere opdeling.

 

Berlin er også kendt for sine verdensberømte museer, herunder Pergamonmuseet og Alte Nationalgalerie, der huser en imponerende samling af kunst og historiske artefakter.

 

Byen er også hjemsted for en pulserende kunstscene med talrige gallerier og alternative udstillingssteder. Musikkulturen er også mangfoldig, og Berlin er kendt for sine elektroniske musikscener og klubber som Berghain og Watergate. Generelt er Berlin kendt for sit pulserende natteliv med utallige barer, natklubber og restauranter, der holder åbent til de sene timer. 

 

Vil I udforske byens gastronomiske muligheder, er det tydeligt, at Berlin er en smeltedigel af kulturer, idet byen byder på en mangfoldig madscene, der spænder over alt fra lokale tyske retter til internationale kulinariske oplevelser.

 

De grønne områder fylder godt i bybilledet, og de store parker som Tiergarten og Volkspark Friedrichshain tilbyder god mulighed for afslapning og rekreation.

 

Samlet set er Berlin en dynamisk by, der byder på en rig kulturarv, en spændende nutid og uendelige muligheder for at udforske og opleve noget nyt.


Flyinformation

Der flyves med Easyjet fra København.

Der flyves med Ryanair fra Billund.

 

Flytider København:

 • Afgang København kl. 08.10 eller kl. 21.40
  Ankomst Berlin kl. 09.15 eller kl. 22.45
 • Afgang Berlin kl. 13.30
  Ankomst København kl. 14.40

 

Flytider Billund:

Afrejse i marts 2024:

 • Afgang Billund kl. 16.00
  Ankomst Berlin kl. 17.15
 • Afgang Berlin kl. 15.35
  Ankomst Billund kl. 16.50

 

Afrejse i april eller maj 2024:

 • Afgang Billund kl. 07.55
  Ankomst Berlin kl. 09.05
 • Afgang Berlin kl. 12.25
  Ankomst Billund kl. 13.30

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.


Om Vindrose Rejser

SPOTdeal har i flere år haft et tæt samarbejde med Vindrose Rejser, hvor vi i årenes løb har sendt mange danskere ud på uforglemmelige rejser. Vindrose Rejser bestræber sig altid på, at være mere end en bookingcentral. De giver gerne gode råd med på rejsen og er aldrig mere end et telefonopkald væk.

 

Som navnet "Vindrose" lægger op til, så viser Vindrose Rejser vejen til den perfekte ferie. I mere end 40 år har de sendt gæster rundt i hele verden - lige fra Gdansk til Guadeloupe. De ved, at din næste ferie skal være bedre end den foregående, og at livet er for kort til dårlige rejser. Derfor har de har altid fokus på at skabe de bedste rammer. Det gælder både en forlænget weekend til Hamborg og en vinrejse til Toscana.

 

Læs også Vindrose Rejsers bedømmelser på Trustpilot.

 

Vindrose Rejser er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2864.


Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse inden for 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

 

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på tlf.: 33 13 52 23.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund eller København til Berlin t/r
 • 10 kg håndbagage og en håndtaske
 • 2 overnatninger på Hotel InterContinental
 • Morgenmad alle dage
 • Adgang til hotellets spaafdeling
 • 3-retters frokostmenu på Restaurant LeFaubourg

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

 

Købet kan ikke fortrydes.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Vindrose Rejser A/S.

 

Det er Vindrose Rejsers almindelige betingelser, som gælder. Du finder deres rejsebetingelser på https://www.vindroserejser.dk/om-vindrose-rejser/handelsbetingelser.

 

Vindrose Rejser er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2864.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 København V
Tlf.: 33 13 52 23 | CVR: 39017229 | mail@vindroserejser.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 24. december 2023 kl. 23:59

Rejse til Berlin inkl. frokost og spa