Smag på det bedste fra Bourdeaux

Sidste chance!

Med denne kasse får du 14 flasker af de bedste Bordeaux vine fra venstre bred. Det er en fornem samling af vine fra de blot 14 vinslotte med status af Cru Bourgeiose Exceptionnel, der alle har fået over 90 point og rosende ord fra anmeldere.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Wine Advisor har endnu en gang fundet en formidabel samling af vine til dig, der ønsker den bedste kvalitet for pengene. Denne gang får du en eksklusiv og original trækasse indeholdende 1 flaske fra hver af de 14 vinslotte, som har status af Cru Bourgeoise Exceptionnel.

 

Det er med andre ord en samling af de bedste Bordeaux vine fra venstre bred. Ikke blot har den internationale skare af anmeldere med James Suckling i spidsen anerkendt alle vinene med smukke ord samt 90 eller endnu flere point - et særligt panel har tildelt netop disse vine den højeste status inden for Bordeaux vine. 

 

I 2020 blev alle 249 vinslotte bedt om at indsende prøver fra de seneste fem årgange til blindsmagning. Derefter er vinslottene blevet rangeret på baggrund af smag samt engagement i miljø og bæredygtighed. Det blev til 3 kategorier, hvoraf 179 vinslotte fik Cru Bourgeiose status, 56 vinslotte fik Cru Bourgeiose Supérieur status, mens kun 14 vinslotte fik den højeste og fineste Cru Bourgeiose Exceptionnel status. Det er altså kun de fineste vine, du kan smage på i denne kasse.

 

Vinene i samlingen er produceret på fuldt modne druer og kommer med en god ladning tanniner samt en overraskende mængde friskhed. 


Du får:

 

  • 14 flasker Bordeaux - Cru Bourgeoise Exceptionnel

   

  SPOTpris 3.998 kr. Normalpris 4.995 kr. Spar 19 %

   

  Prisen er inkl. fragt. Forventet levering til din leverings adresse med Brink Transport inden for 2-8 dage - dog senest den 21. december 2023. Vin leveres hver torsdag, for ordrer som er afgivet senest tirsdag. Vin kan kun leveres til danske adresser på brofaste øer.


  De 14 vinslotte er:

   

  • 2019 Château d’Agassac, Haut-Médoc
   92-94 Points, Wine Entusiast
  • 2019 Château Arnauld, Haut-Médoc
   91-92 Points, James Suckling
  • 2019 Château Belle-Vue, Haut-Médoc
   93 Points, Decanter
  • 2019 Château Cambon La Pelouse, Haut-Médoc
   92-94 Points, Wine Entusiast
  • 2019 Château Charmail, Haut-Médoc
   91-92 Points, James Suckling
  • 2019 Château Malescasse, Haut-Médoc
   92-93 Points, James Suckling
  • 2019 Château de Malleret, Haut-Médoc
   91-92 Points, James Suckling
  • 2019 Château du Taillan, Haut-Médoc
   92-93 Points, James Suckling
  • 2019 Château Lestage, Listrac-Médoc
   90-92 Points, Wine Entusiast
  • 2019 Château d’Arsac, Margaux
   90-91 Points, James Suckling
  • 2019 Château Paveil de Luze, Margaux
   92-94 Points, Antonio Galloni, Vinous
  • 2019 Château Le Boscq, St-Estèphe
   94-95 Points, James Suckling
  • 2019 Château Le Crock, St-Estèphe
   90-92 Points, Antonio Galloni, Vinous
  • 2019 Château Lilian Ladouys, St-Estèphe
   93-95 Points, Wine Entusiast

  Om Wine Advisor 

  Det er Wine Advisor, der står bag importen af denne kvalitetsvin. Firmaet er ejet af Søren Pedersen, der foruden at være vinimportør også er indehaver af den skønne Norsminde Kro nær Aarhus, som vi har sendt mange SPOTdealere til.

   

  Wine Advisor importerer kun vine, som Søren selv har smagt og elsker, og der går et kæmpestort, dybdegående stykke researcharbejde forud for udvælgelsen af de vine, der skal importeres. Derved får du og andre vin-entusiaster udelukkende det absolut bedste.

   

  Søren har en stor forkærlighed for vin - særligt for lidt ældre, modne vine, der rækker ud over supermarkedets og vinhandlerens hylder. 

   

  Det er dog ikke alene forkærligheden for vinens verden, der har gjort Søren til vinimportør, det er også hans interesse for vinens skabere. Han ser nemlig en unik skønhed i at lave en perfekt balance mellem kokkens kunst og vinmagerens håndværk. Og så skal det naturligvis være det bedste kvalitet for pengene.

  Prisen er inkl. fragt. Forventet levering til din leverings adresse med Brink Transport inden for 2-8 dage - dog senest den 21. december 2023. Vin leveres hver torsdag, for ordrer som er afgivet senest tirsdag. Vin kan kun leveres til danske adresser på brofaste øer.

   

  Levering forudsætter at du er hjemme, eller at der er adgang til din husstand.

   

  Bor du i parcelhus og ikke er hjemme stilles vinen ved din hoveddør, bor du i etageejendom stilles vinen i din opgang.

   

  Du kan også skrive i feltet ”Kommentar til levering”, hvor pakken må stilles, hvis der ikke er nogen hjemme på adressen.

   

  Hvis pakken mod forventning ikke kan leveres på det aftalte sted, eller hvis der ikke er adgang til din opgang, kan vinen ikke leveres, og den vil derfor blive returneret til Brink Transports centrallager, hvorefter du selv skal aftale afhentning eller levering.

   

  Når du har modtaget dit værdibevis på e-mail, skal du ikke foretage dig yderligere, da din vare sendes automatisk. Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb. 

   

  Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

  Én unik kode gælder til:

   

  • 14 flasker Bordeaux - Cru Bourgeoise Exceptionnel

   

  Ønsker du at sende din vare retur, skal du vedlægge en kopi af værdibeviset og sende varen indpakket og i original emballage til Wineadvisor ApS. 

   

  Returadresse:

  Wineadvisor ApS

  Søren Nymarks Vej 15

  8270 Højbjerg

   

  Du har 14 dages returret fra du modtager varen. Du bærer selv omkostningen for returforsendelsen.

   

  Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Wineadvisor ApS. 

   

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Wineadvisor

  Søren Nymarks Vej 15, 8270 Højbjerg
  Tlf.: 21 29 38 44 | CVR: 37693812 | salg@wineadvisor.dk | Hjemmeside |

  Sidste chance: 08. december 2023 kl. 23:59

  14 flasker exceptionel Bordeaux