Herskabelige dage på Kragerup Gods

Sidste chance!

Bliv opvartet som en ægte godsejer, og oplev den autentiske stemning på det imponerende Kragerup Gods på Vestsjælland. Godset er et vidunderligt åndehul, hvor velværen, intimiteten og romantikken er i fokus, og hvor historien emmer fra hver en afkrog.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Tilbring noget kvalitetstid væk fra hverdagens faste rutiner, og sæt i stedet fokus på velvære, intimitet og romantik i eventyrlige, vestsjællandske rammer. Kragerup Gods er indbegrebet af Morten Korchsk idyl, og det er ren kræs for sjælen at gå blandt de svajende trætoppe og det velholdte parkanlæg, som spejler sig i den smukke voldgrav, der omkranser godset.

 

På Kragerup Gods kan I se frem til et herskabeligt ophold, der er som skabt til at give jer en magisk oplevelse med alt, hvad hjertet begærer. Slap af i poolområdet med sauna og fodspa, tag en kanotur i voldgraven, eller varm jer foran pejsen i havestuen. I kan også nyde en drink i stuerne, gå en tur i den smukke park, eller gå på opdagelse i godsets hovedbygning, hvor der er mulighed for at lære mere om godsets historie og virke. Skal opholdet tilføres lidt ekstra spænding, kan I besøge godsets aktivitetspark, inden dagen rundes af i Restaurant Blixen, hvor I kan se frem til en smagfuld 3-retters middag.

 

Kragerup Gods ligger på Vestsjælland i Ruds Vedby - ca. 15 km fra Slagelse og 1 time fra København og Odense.

 

Særligt for dette ophold:

 

 • Gaveidé til den, der fortjener en unik godsoplevelse langt fra hverdagen og midt i den smukkeste naturidyl
 • Oplev et af Danmarks ældste godser
 • Inkl. aperitif og 3-retters middag i Restaurant Blixen og adgang til poolområde med sauna og fodspa

 

TIP: Vidste du, at du kan få værdibeviset i et flot gavedesign? Du vælger blot, at du vil give det "Som gave" i købsprocessen, og så er du ellers klar til at forkæle én, du holder af, med en helt særlig oplevelse. 


Opholdet inkluderer:

 

 • 1 overnatning i et standard dobbeltværelse i avlsbygning
 • Kaffe og te på værelset
 • Aperitif ved bordet i restauranten inden middagen
 • 3-retters middag efter køkkenchefens valg i Restaurant Blixen
 • Skøn morgenmadsbuffet
 • Adgang til poolområde med fodspa og sauna
 • Kanosejlads i voldgraven (når der er frostfrit)
 • Gratis parkering (ladestander til elbil via Spirii Go-appen)

 

SPOTpris 1.145 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst mandag - fredag fra den 2. januar til og med den 31. juli 2024. Det er desuden muligt at ankomme søndage fra den 30. juni til og med den 28. juli 2024.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Kragerup Gods.

 

 • Enkeltværelsestillæg: 300 kr. pr. nat
 • Tillæg lørdage: 300 kr. pr. værelse (ved forespørgsel
 • En ekstra overnatning med morgenmad: fra 1.000 kr. pr. person ved 2 personer i dobbeltværelse
 • Tilkøb af kaffe/te/kakao og kagebord fra kl. 15.00 - 16.30 i godsets hyggelige stuer: 155 kr. pr. person
 • Opgradering til 5-retters middag: 195 kr. pr. person
 • Opgradering til Superior dobbeltværelse (beliggende i avlsbygningen, nærmere hovedbygningen og/eller med mere personlig indretning): 300 kr. pr. værelse pr. nat
 • Opgradering til Deluxe dobbeltværelse (beliggende i hovedbygningen, hvor man får den fulde godsoplevelse): 600 kr. pr. værelse pr. nat
 • Tilkøb af aktiviteter i godsets aktivitetspark med masser af muligheder for f.eks. fodboldgolf, Mysteriet: Stuepigens Hemmeligheder og meget mere (muligt i aktivitetsparkens åbningstid): Forhør jer direkte hos Kragerup Gods

 

Bemærk: Kragerup Gods ønsker at give jer den bedste oplevelse. Derfor tilbyder de at tilpasse maden, hvis I har særlige ønsker eller behov ift. vegetarisk/vegansk mad eller allergier/intolerancer. Oplys venligst dette ved booking, så der kan tages højde for det på forhånd.

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 10.00 på hverdage og kl. 11.00 i weekender.


Kragerup Gods

I kan roligt glæde jer til at tjekke ind på det historiske gods, som stammer helt tilbage fra år 1327. Hvis godsets vægge kunne tale, ville de fortælle spændende historier om bl.a. Eggert Ulfeldt, Christian den 4. og Karen Blixen. Faktisk kan I selv gå på opdagelse under jeres ophold og læse mere om de personligheder, der har haft betydning for eller gæstet godset gennem tiden ved at scanne de QR-koder, som er opsat under portrætterne på godset. På samme måde kan I også se, hvad bygninger og lokaler oprindeligt har været anvendt til. I kan også spørge godsets medarbejdere, som glædeligt fortæller.

 

Birgitte Dinesen er 8. generation af familien Dinesen på Kragerup Gods, og det var hende, der startede hoteldriften på godset tilbage i 1998. I 2021 overtog 9. generation, Regitze Dinesen, titlen som godsejer, og i dag er det hende, der driver den 4-stjernede hotel- og konference venue.

 

Som en naturlig forlængelse af familien Dinesens arv og aftryk går den nærværende stemning og det personlige touch som en rød tråd gennem hotellet, hvor personalet altid har fokus på det lille ekstra. Gæstfrihed er godsets topprioritet, og godsejeren hilser også gerne på sin vej gennem stuerne.

 

Kragerup Gods er Danmarks eneste CO2-neutrale gods, og de forsyner halvdelen af Kalundborg Kommunes boliger med strøm. Derudover kommer al varme på godset fra deres eget halmfyr, og vandet har de selv i undergrunden.

 

 

Restaurant Blixen 

På Kragerup Gods elsker de at hylde Karen Blixen, som restauranten er opkaldt efter. Den danske forfatter hører nemlig til historien, idet hun er født Dinesen og i sine unge dage besøgte Kragerup, hvor hendes farfar, Adolph Vilhelm Dinesen, var født og voksede op.

 

Restaurant Blixen er beliggende i den smukke kælder i hovedbygningens midterfløj, og her kan I nyde en middag i særklasse, inspireret af det klassiske køkken og med et nyt nordisk tvist. Al maden laves fra bunden med årstidens bedste råvarer, og den korte distance fra jord til bord er signatur for restauranten. Fra godsets eget landbrug hentes bl.a. jordskokker, kirsebær, æbler, blommer og valnødder, og urtehaven byder også på et stort udvalg af friske krydderurter og spiselige blomster, som giver retterne et ekstra finish. Kragerup har også en mindre besætning af højlandskvæg, som går ude hele året, og som bl.a. bliver brugt til bøffer og spegepølser.

 

Velvære på Kragerup Gods

I hovedbygningens nordfløj finder I poolområdet, som indbyder til dejlige timer med pool, fodspa og sauna. Nyd en svømmetur i den opvarmede pool, få varmet kroppen op i saunaen, eller prøv den lækre fodspa, og tag en pause med ro og stilhed i højsædet.

 

Der er mulighed for at leje ekstra håndklæder og badekåber i receptionen.

 

Bemærk, at der køres med timeslots i weekender og ferier.

 

Sådan skal I bo

På Kragerup Gods er alle værelser skabt med sans for detaljen, og indretningen bærer tydeligt præg af godsets lange historie. Alle værelser er indrettet med sin egen unikke stil og rummer en komfortabel dobbeltseng, badeværelse, hårtørrer, tv, skrivebord og kaffe-/tesæt m.m.

 

Godsets værelser ligger primært i de istandsatte avlsbygninger, som alle har deres egen historie: Mejeriet blev brugt som mejeri, Fodermesterboligen husede fodermesteren, som passede køerne og grisene, og Forvalterboligen husede den unge generation af forpagtere/forvaltere, indtil de flyttede i hovedbygningen efter den ældre godsejer.

 

Kragerup Gods tilbyder ligeledes 9 Deluxe dobbeltværelser i hovedbygningen, som I kan opgradere til for at få den komplette godsoplevelse. Værelserne er navngivet efter familiemedlemmer, der gennem tiden har boet på det enkelte værelse. 


Anmeldelser

Kragerup Gods får mange velfortjente roser med på vejen, og nedenfor kan I læse et lille udpluk af de nyeste anmeldelser på Tripadvisor.

 

"Ganske enkelt fremragende

Jeg ved dårligt hvor jeg skal starte..
men velkomsten i reception 6* . Værelset med udsigt til voldgraven. 6* . Kaffe og kage og vidunderlig betjening 6*. Mad og vine dertil blev nydt og er noget vi vil tale om længe . 6* Glæder mig allerede til næste søndag hvor jeg har inviteret min kære mor til mors dag på Godset . Hold da op hvor er i gode. <3 <3 Tak"

Anmeldt maj 2023.

 

"Et perfekt ophold

Et perfekt ophold. Vi var tre generationer afsted sammen, som alle havde et fuldstændig fabelagtigt ophold. Det blev kun forstærket og styrket af de skønne omgivelser på godset, det altid fantastiske personale, og skøn mad i Restaurant Karen Blixen."

Anmeldt januar 2023.

 

"Smukt sted med virkelig god service!

Vi var på et lille weekendophold og mødte bare de sødeste mest kompetente folk i alle henseender. Stedet er smukt og super velholdt, der er hyggeligt, pænt og ordenligt i alle kroge. Mad, service og vin på Restaurant Blixen var helt i top! Vi boede på et værelse på den anden side af vejen, men der er smukt indrettet og 'godsstemning' der også. Gode senge, skøn bruser og lækre velduftende sæber. Næste gang skal vi vist helt op i hovedbygningen og prøve værelserne der :)"

Anmeldt november 2022.


Kragerup-Gods.jpg

Reservation skal ske til Kragerup Gods på info@kragerup.dk. Oplys den unikke kode fra værdibeviset samt ønsket dato, navn og telefonnummer.

OBS: Godset holder julelukket fra den 22. december 2023 til og med 1. januar 2024, og det er derfor ikke muligt at kontakte godset i denne periode.

 

Medbring printet værdibevis ved ankomst.

 

Fortrydelsesret frem til den 7. januar 2024.

 

Der er et begrænset antal værelser til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte datoer. Når opholdet er booket er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst mandag - fredag fra den 2. januar til og med den 31. juli 2024. Det er desuden muligt at ankomme søndage fra den 30. juni til og med den 28. juli 2024.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Opholdet inkluderer:

 • 1 overnatning i et standard dobbeltværelse i avlsbygning
 • Kaffe og te på værelset
 • Aperitif ved bordet i restauranten inden middagen
 • 3-retters middag efter køkkenchefens valg i Restaurant Blixen
 • Skøn morgenmadsbuffet
 • Adgang til poolområde med fodspa og sauna
 • Kanosejlads i voldgraven (når der er frostfrit)
 • Gratis parkering (ladestander til elbil via Spirii Go-appen)

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Kragerup Gods.

 • Enkeltværelsestillæg: 300 kr. pr. nat
 • Tillæg lørdage: 300 kr. pr. værelse (ved forespørgsel
 • En ekstra overnatning med morgenmad: fra 1.000 kr. pr. person ved 2 personer i dobbeltværelse
 • Tilkøb af kaffe/te/kakao og kagebord fra kl. 15.00 - 16.30 i godsets hyggelige stuer: 155 kr. pr. person
 • Opgradering til 5-retters middag: 195 kr. pr. person
 • Opgradering til Superior dobbeltværelse (beliggende i avlsbygningen, nærmere hovedbygningen og/eller med mere personlig indretning): 300 kr. pr. værelse pr. nat
 • Opgradering til Deluxe dobbeltværelse (beliggende i hovedbygningen, hvor man får den fulde godsoplevelse): 600 kr. pr. værelse pr. nat
 • Tilkøb af aktiviteter i godsets aktivitetspark med masser af muligheder for f.eks. fodboldgolf, Mysteriet: Stuepigens Hemmeligheder og meget mere (muligt i aktivitetsparkens åbningstid): Forhør jer direkte hos Kragerup Gods

 

Bemærk: Kragerup Gods ønsker at give jer den bedste oplevelse. Derfor tilbyder de at tilpasse maden, hvis I har særlige ønsker eller behov ift. vegetarisk/vegansk mad eller allergier/intolerancer. Oplys venligst dette ved booking, så der kan tages højde for det på forhånd.

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 10.00 på hverdage og kl. 11.00 i weekender.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Kragerup Gods.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Kragerup Gods

Kragerupgaardsvej 33, 4291 Ruds Vedby
Tlf.: 58 26 12 50 | CVR: 10997801 | info@kragerup.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 24. december 2023 kl. 23:59

Ophold på Kragerup Gods