Forrygende oplevelser i Lissabon

Sidste chance!

Tag med til Portugals hovedstad, Lissabon, og få en stjernerække af oplevelser inden for alt fra arkitektur og kultur til gastronomi. Lissabon har meget at byde på, og solen skinner intet mindre end 290 dage om året.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

I Lissabon skinner solen 290 dage om året, og det er sjældent, at temperaturen falder under 15 grader celsius. Her får I altså en god mulighed for at undslippe mørket i Danmark og få noget tiltrængt D-vitamin. 

 

Arkitekturen i byen strækker sig helt fra det romanske til det postmoderne, og langs de større gader ses de kendte gule sporvogne, der gør transporten op og ned ad de stejle gader nem. 

 

Særligt for dette ophold:

 

 • I Portugals hovedstad skinner solen 290 dage om året
 • Lissabon er kendt for sin gæstfrihed, så I skal ikke være generte for at spørge en lokal
 • Oplev de ikoniske røde tage, de charmerende sporvogne, Skt. George Slottet og andre af Lissabons seværdighedsperler

Rejsen inkluderer:

 

 • Fly fra København til Lissabon t/r 
 • 1 stk. kabinekuffert pr. person
 • 3 overnatninger på Hotel Czar
 • Morgenmad alle dage

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer:

 

København:

 

Den 9. februar 2024 - SPOTpris 4.195 kr.

Den 16. februar 2024 - SPOTpris 3.995 kr.

Den 23. februar 2024 - SPOTpris 3.495 kr.

Den 1. marts 2024 - SPOTpris 3.995 kr.

Den 8. marts 2024 - SPOTpris 6.395 kr.

Den 15. marts 2024 - SPOTpris 4.295 kr.

Den 22. marts 2024 - SPOTpris 5.795 kr.

Den 18. august 2024 - SPOTpris 5.795 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Se flyinformation længere nede.


Hotel Czar

Hotel Czar Lisbon er et ideel valg for jer, der ønsker at udforske Lissabon. Hotellets beliggenhed gør, at I har nem adgang til nogle af de mest ikoniske seværdigheder i Lissabon, og I har f.eks. 1,9 km til St. Georgs Slot, 1,9 km til Det Nationale Flisemuseum og 2 km til Santa Justa Lift.

 

Hotellet har døgnåben reception, og de har desuden egen restaurant, hvor I kan slappe af og nyde et dejligt måltid mad, nemt og bekvemt.

 

Udforsk også gerne nogle af de nærliggende restauranter, hvor I f.eks. kan prøve lækre retter som dumplings på steder som IIIMPAR, Boa-Bao eller Stanislav Avenida.

 

Sådan skal I bo

Værelserne på hotellet har alle moderne bekvemmeligheder såsom fladskærms-tv og aircondition. Derudover kan I være online under hele opholdet takket være gratis wi-fi.


Om Lissabon

Lissabon er opdelt i flere kendte kvarterer såsom Baixa, Chaido & Bairro Alto, Belém, Parque das Nacoes og Alfama. Netop det gamle kvarter Alfama er bestemt værd at besøge. Her kan I høre Fadosang (traditionel portugisisk musik) fra restauranterne, mens I udforsker butikker og spisesteder i området.

 

Når I har set de smalle, hyggelige gader, er det oplagt at tage til bydelen Baxia, som er det luftige handelscentrum med brede boulevarder og store pladser. Her kan I slå jer ned og spise en ”bifana”, som er en bolle med et stykke svinekød indeni. Derefter kan I tage et shot ginjinha, som er en traditionel portugisisk kirsebærlikør, så I har fornyet energi til at shoppe på Rossio-pladsen, blandt de farverige blomsterboder.

 

En af de mest kendte ting fra det lokale køkken er portugisernes elskede bacalhau, saltet torsk. Og man finder ikke en by i Portugal, der er bedre til at tilberede bacalhau end Lissabon.

 

Lissabon er også kendt for sin gæstfrihed, så I skal ikke være generte for at spørge en lokal, om et godt sted at spise eller det bedste sted at lytte til Fado. Hvis man er i det kulturelle hjørne, har Lissabon også rigeligt at tilbyde. Byen har nemlig museer til enhver smag: kunst, historie, musik, arkæologi, og meget mere. F.eks. Abbey of Alcobaca, der er med på UNESCO’s verdensarvsliste. Det er et af Europas vigtigste cistercienserklostre på grund af arkitekturen, der er symbolsk for ordenen.


Flyinformationer

Der flyves med Norwegian i august 2024.

På alle andre afgange flyves der med EasyJet.

   

  Flytider København:

  Afrejse i februar og marts 2024:

  • Afgang København kl. 20.00
   Ankomst Lissabon kl. 22.55
  • Afgang Lissabon kl. 14.45
   Ankomst København kl. 19.30

   

  Afrejse i august 2024:

  • Afgang København kl. 06.35
   Ankomst Lissabon kl. 09.15
  • Afgang Lissabon kl. 11.00
   Ankomst København kl. 15.30

   

  Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.


  Om Vindrose Rejser

  SPOTdeal har i flere år haft et tæt samarbejde med Vindrose Rejser, hvor vi i årenes løb har sendt mange danskere ud på uforglemmelige rejser. Vindrose Rejser bestræber sig altid på, at være mere end en bookingcentral. De giver gerne gode råd med på rejsen og er aldrig mere end et telefonopkald væk.

   

  Som navnet "Vindrose" lægger op til, så viser Vindrose Rejser vejen til den perfekte ferie. I mere end 40 år har de sendt gæster rundt i hele verden - lige fra Gdansk til Guadeloupe. De ved, at din næste ferie skal være bedre end den foregående, og at livet er for kort til dårlige rejser. Derfor har de har altid fokus på at skabe de bedste rammer. Det gælder både en forlænget weekend til Hamborg og en vinrejse til Toscana.

   

  Læs også Vindrose Rejsers bedømmelser på Trustpilot.

   

  Vindrose er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2864.


  Tryghed på rejsen

  Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

  Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse inden for 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

   

  Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

   

  Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på tlf.: 33 13 52 23.

  Én unik kode gælder for 1 person.

   

  Rejsen inkluderer:

  • Fly fra København til Lissabon t/r 
  • 1 stk. kabinekuffert pr. person
  • 3 overnatninger på Hotel Czar
  • Morgenmad alle dage

   

  Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

   

  Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

   

  Købet kan ikke fortrydes.

   

  Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Vindrose Rejser A/S.

   

  Det er Vindrose Rejsers almindelige betingelser, som gælder. Du finder deres rejsebetingelser på https://www.vindroserejser.dk/om-vindrose-rejser/handelsbetingelser.

   

  Vindrose er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2864.

   

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Vindrose Rejser

  Vester Voldgade 90, 1552 København V
  Tlf.: 33 13 52 23 | CVR: 39017229 | mail@vindroserejser.dk | Hjemmeside |

  Sidste chance: 15. december 2023 kl. 23:59

  Rejse til Lissabon