Rejse til Kaunas med togbillet til Vilnius

Sidste chance!

Kaunas er Litauens gamle hovedstad og ligger lige i hjertet af landet. Byen var udnævnt som europæisk kulturhovedstad i 2022, bl.a. på grund af sin modernistiske arkitektur, som også har givet byen det europæiske kulturarvsmærke.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Kaunas er Litauens næststørste by og ligger lige i hjertet af landet - blot 90 kilometer vest for Vilnius.

 

Mellem de to verdenskrige var Kaunas Litauens hovedstad, og selvom byen siden måtte overgive den status til Vilnius, gør det ikke den lille storby til et mindre interessant rejsemål. Trods sin noget mindre størrelse er der masser at opleve på en rejse til Kaunas - og det er således ikke uden grund, at byen blev udpeget som europæisk kulturhovedstad 2022.

 

Undervejs I jeres ophold i Kaunas har I også mulighed for at tage på udflugt til Vilnius, som byder på et væld af gotiske mesterværker, middelalderlige monumenter, dejlige restauranter og gode shoppingmuligheder.

 

Særligt for dette ophold:

 

 • Inkl. togbillet til Vilnius
 • Kaunas var udnævnt som europæisk kulturhovedstad i 2022 og er en sikker kandidat til optagelse på UNESCO's Verdensarvsliste
 • Prisniveauet er et af de laveste i Europa

Rejsen inkluderer:

 

 • Fly fra København til Kaunas t/r
 • En lille håndbagage og en lille håndtaske
 • 3 overnatninger på 4* Hotel Amberton i Kaunas
 • Morgenmad alle dage
 • Togbillet til Vilnius t/r

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer:

 

København:

 

Den 6. december 2023 - SPOTpris 2.995 kr.

Den 13. december 2023 - SPOTpris 3.195 kr.

Den 3. januar 2024 - SPOTpris 3.195 kr.

Den 10. januar 2024 - SPOTpris 2.795 kr.

Den 17. januar 2024 - SPOTpris 2.695 kr.

Den 24. januar 2024 - SPOTpris 2.595 kr.

Den 31. januar 2024 - SPOTpris 2.595 kr.

Den 7. februar 2024 - SPOTpris 2.695 kr.

Den 14. februar 2024 - SPOTpris 2.595 kr.

Den 21. februar 2024 - SPOTpris 2.495 kr.

Den 28. februar 2024 - SPOTpris 2.595 kr.

Den 6. marts 2024 - SPOTpris 2.695 kr.

Den 13. marts 2024 - SPOTpris 3.195 kr.

Den 20. marts 2024 - SPOTpris 2.695 kr.

Den 27. marts 2024 - SPOTpris 2.895 kr.

Den 3. april 2024 - SPOTpris 2.895 kr.

Den 10. april 2024 - SPOTpris 2.895 kr.

Den 17. april 2024 - SPOTpris 2.695 kr.

Den 24. april 2024 - SPOTpris 2.695 kr.

Den 1. maj 2024 - SPOTpris 2.795 kr.

Den 8. maj 2024 - SPOTpris 2.795 kr.

Den 15. maj 2024 - SPOTpris 2.695 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Der er et begrænset antal pladser til salg.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Vindrose Rejser.

 

 • Enkeltværelsestillæg: 795 kr.

 

Se flyinformation længere nede.


Hotel Amberton

Hotellet ligger helt centralt i den gamle bydel i Kaunas, kun 150 meter fra rådhuset og 100 meter fra den berømte katedral. Hotellet blev renoveret i 2017.

 

Sådan skal I bo

Hotellet har 28 værelser fordelt på flere etager. Værelserne er store og rummelige med et elegant udtryk, og alle værelserne har aircondition, tv, minibar og gratis wi-fi.

 

Godt at vide

Hotellet har ikke elevator. 


Om Kaunas

Kaunas er kendt for at være den eneste by i verden, hvor så meget af den modernistiske mellemkrigsarkitektur har overlevet frem til i dag. Det har indbragt byen et eftertragtet europæisk kulturarvsmærke og har gjort den til en sikker kandidat til optagelse på UNESCO's Verdensarvsliste.

 

Den charmerende middelalderbykerne i Kaunas er ganske vist mindre end hovedstadens, men til gengæld er den mere intakt - og mindst lige så idyllisk. Omdrejningspunktet er den smukke rådhusplads, Rotušes aikšte, hvorfra I kan gå på opdagelse ud i de brostensbelagte gader og blandt de maleriske, gamle huse. I byens ældste gade, Vilniaus gatve, ligger der udover velbevarede huse en perlerække af hyggelige spisesteder og butikker, som I kan udforske i ro og mag og uden biltrafik.

 

I den nye bydel bør I give jer god tid til at slentre en tur ned af Laisves aleja, Frihedsgaden, som er en smuk, bred allé, der er spækket med indbydende fortovscaféer og spændende småbutikker.

 

Det er dog ikke kun for at opleve de charmerende, gamle bygninger og de historiske seværdigheder, at I skal rejse til Kaunas. Med over 35.000 unge, som studerer på byens syv universiteter, er der et helt særligt leben i byen. Det kommer særligt til udtryk på byens talrige caféer og barer, hvor der selv på hverdage ofte er en vældig aktivitet. Der er også altid gang i den på byens mange restauranter, hvor I kan udforske traditionel litauisk mad eller nyde internationale retter, hvor der leges mere med både ingredienser og udtryk. Her kan I også udnytte, at prisniveauet er et af de laveste i Europa.

 

Kulturlivet i Kaunas inkluderer et imponerende udvalg af gallerier og museer, hvor I især på det nationale galleri har en god mulighed for at udvide jeres kunsthorisont. Det er dog ikke kun indendørs, at der venter jer enestående kunstoplevelser i Kaunas. Byen er i de senere år også blevet kendt for sin gadekunst, der pryder talrige gavle og mure rundt om i byen med storslåede og finurlige værker. Et af de mest kendte værker er "Den kloge gamle mand", som dækker en gavl på 440 kvadratmeter.


Om Vilnius

Vilnius er en utroligt smuk by, der er spækket med historisk arkitektur, spændende museer, små butikker og skønne spisesteder. Med andre ord - her er der noget for enhver smag, og det er let at kombinere det hele. 

 

Barokdetaljer, gotiske mesterværker og karakteristisk middelalderarkitektur præger bybilledet, der også er kendetegnet ved sine mange kirker, som er et tegn på Litauens udbredte katolicisme. Det er absolut ikke dyrt at gå ud, og for ganske få penge kan I få jer et glimrende måltid i den baltiske hovedstad.

 

Vilnius er en af mange byer, som ligger på krydsvejen mellem øst, vest nord og syd. De mange forskellige kulturer, som har været i byen, gør den helt unik i stemning såvel som arkitektur.

 

Byen har igennem de sidste mange år modtaget mange turister, og i 1994 blev den gamle bydel skrevet på UNESCO’s liste.


Flyinformation

Der flyves med Ryanair.

 

Flytider København:

Afrejse fra den 6. december 2023 til den 27. marts 2024:

 • Afgang København kl. 11.15
  Ankomst Kaunas kl. 13.45
 • Afgang Kaunas kl. 13.50
  Ankomst København kl. 14.20

 

Afrejse fra den 3. april til den 15. maj 2024:

 • Afgang København kl. 20.55
  Ankomst Kaunas kl. 23.25
 • Afgang Kaunas kl. 21.30
  Ankomst København kl. 22.00

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.


Om Vindrose Rejser

SPOTdeal har i flere år haft et tæt samarbejde med Vindrose Rejser, hvor vi i årenes løb har sendt mange danskere ud på uforglemmelige rejser. Vindrose Rejser bestræber sig altid på, at være mere end en bookingcentral. De giver gerne gode råd med på rejsen og er aldrig mere end et telefonopkald væk.

 

Som navnet "Vindrose" lægger op til, så viser Vindrose Rejser vejen til den perfekte ferie. I mere end 40 år har de sendt gæster rundt i hele verden - lige fra Gdansk til Guadeloupe. De ved, at din næste ferie skal være bedre end den foregående, og at livet er for kort til dårlige rejser. Derfor har de har altid fokus på at skabe de bedste rammer. Det gælder både en forlænget weekend til Hamborg og en vinrejse til Toscana.

 

Læs også Vindrose Rejsers bedømmelser på Trustpilot.

 

Vindrose Rejser er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2864.


Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse inden for 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

 

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Der tages forbehold, at rejsen annulleres ved for få tilmeldte.

 

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt da Vindrose Rejser på tlf.: 33 13 52 23.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København til Kaunas t/r
 • En lille håndbagage og en lille håndtaske
 • 3 overnatninger på 4* Hotel Amberton
 • Morgenmad alle dage
 • Togbillet til Vilnius t/r

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Vindrose Rejser.

 • Enkeltværelsestillæg: 795 kr.

 

Købet kan ikke fortrydes.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Vindrose Rejser A/S.

 

Det er Vindrose Rejsers almindelige betingelser, som gælder. Du finder deres rejsebetingelser på https://www.vindroserejser.dk/om-vindrose-rejser/handelsbetingelser.

 

Vindrose Rejser er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2864.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 København V
Tlf.: 33 13 52 23 | CVR: 39017229 | mail@vindroserejser.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 08. december 2023 kl. 23:59

Rejse til Kaunas med togbillet til Vilnius