Wellnessophold på Hotel Historischer Krug

Sidste chance!

Slap af med wellness og dejlige madoplevelser på hyggelige Hotel Historischer Krug ved Flensborg. Her kan I se frem et ophold med fri adgang til kroens wellnessområde med pool, sauna, boblebad m.m. samt en velkomponeret 3-retters middag begge aftener.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Det 4-stjernede Hotel Historischer Krug ligger i Oeversee, tæt på Flensborg og blot 25 minutters kørsel syd for den danske grænse. Kroen kan dateres helt tilbage til 1519 og drives i dag af familien Hansen-Mörck, som har været ejere siden 1815. Selvom kroen har en lang historie, er alt på kroen up to date, da kroen blev totalrenoveret i 2020.

 

Den charmerende kro ligger i et smukt parkområde på to hektarer og har to gode restauranter, hvor I bl.a. kan se frem til en 3-retters middag i Restaurant Krugwirtschaft begge aftener. I kan også glæde jer til at slappe af i kroens 890 m² store wellnessområde, hvor I bl.a. har adgang til en indendørs pool, sauna, boblebad og dampbad.

 

Særligt for dette ophold:

 

 • Lad jer forkæle med en 3-retters middag i kroens restaurant begge aftener
 • Inkl. adgang til 890 m² stort wellnessområde med indendørs pool, sauna, boblebad, dampbad m.m.
 • Bo tæt på den charmerende havneby Flensborg med de historiske bindingsværkshuse og brostensbelagte gader 

Opholdet inkluderer:

 

 • 2 overnatninger i comfort værelse
 • 2 x 3-retters middag i Restaurant Krugwirtschaft
 • Fri adgang til wellnessområdet
 • Morgenbuffet begge dage
 • Gratis wi-fi 

 

SPOTpris 1.895 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 person pr. værelse. Det betyder, at der skal købes et lige antal.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle åbningsdage til og med den 31. december 2024.

 

Bemærk, restauranten er lukket søndag og mandag aften.

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.


Hotel Historischer Krug

Historischer Krug har en fascinerende og spændende historie, som bestemt er værd at dykke ned i. Kroen har haft kongeligt privilegium siden 1624, hvilket betyder, at kroen blev brugt som hjem af kongefamilien på udflugter og ferier. Faktisk er Historischer Krug den eneste kongeligt privilegerede kro på tysk jord, da området siden nederlaget i 1864 har været tysk.

 

Også ejerhistorien rækker langt tilbage, og siden 1815 er det familien Hansen-Mörck, der har ejet den historiske kro. Det er den længste ejerhistorie af sin art i hele Tyskland.

 

Har I besøgt kroen før, kan I glædes over et gensyn med direktør Olaf Mörck, der er tilbage på kroen efter et par år væk.

 

Dejlige madoplevelser

Når I tjekker ind på det 4-stjernede Hotel Historischer Krug kan I se frem til god komfort og dejlige madoplevelser. I den rustikke Restaurant Krugwirtschaft skal I nyde en 3-retters middag begge aftener, og her serveres der lækre egnsretter med et kreativt og raffineret touch. 

 

Bemærk, restauranten er lukket søndag og mandag aften.

 

Efter en god nats søvn kan I lade kroens lækre morgenbuffet lokke jer ud af sengen - den er som alt andet på kroen gennemført.

 

Sådan skal I bo

Komfortværelserne på Historischer Krug er mindst 25 m² store og har eget badeværelse og entré. Der er derudover fladskærms-tv, minibar og gratis wi-fi.


Om Vindrose Rejser

SPOTdeal har i flere år haft et tæt samarbejde med Vindrose Rejser, hvor vi i årenes løb har sendt mange danskere ud på uforglemmelige rejser. Vindrose Rejser bestræber sig altid på, at være mere end en bookingcentral. De giver gerne gode råd med på rejsen og er aldrig mere end et telefonopkald væk.

 

Som navnet "Vindrose" lægger op til, så viser Vindrose Rejser vejen til den perfekte ferie. I mere end 40 år har de sendt gæster rundt i hele verden - lige fra Gdansk til Guadeloupe. De ved, at din næste ferie skal være bedre end den foregående, og at livet er for kort til dårlige rejser. Derfor har de har altid fokus på at skabe de bedste rammer. Det gælder både en forlænget weekend til Hamborg og en vinrejse til Toscana.

 

Læs også Vindrose Rejsers bedømmelser på Trustpilot.


Hotel-Historischer-Krug.jpg

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du dit ophold hos Vindrose Rejser på tlf.: 33 13 52 23 eller mail til mail@vindroserejser.dk. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker opholdet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet hos SPOTdeal, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig.

 

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på tlf.: 33 13 52 23.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle åbningsdage til og med den 31. december 2024.

 

Bemærk, restauranten er lukket søndag og mandag aften.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Opholdet inkluderer:

 • 2 overnatninger i comfort værelse
 • 2 x 3-retters middag i Restaurant Krugwirtschaft
 • Fri adgang til wellnessområdet
 • Morgenbuffet begge dage
 • Gratis wi-fi 

 

Prisen er pr. person ved 2 person pr. værelse. Det betyder, at der skal købes et lige antal.

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Vindrose Rejser A/S.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 København V
Tlf.: 33 13 52 23 | CVR: 39017229 | mail@vindroserejser.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 16. februar 2024 kl. 23:59

Ophold på Hotel Historischer Krug