YACHTCRUISING I DEN KROATISKE SKÆRGÅRD

Sidste chance!

Tag på yachtcruise fra Split til Dubrovnik eller omvendt, og oplev en vidunderlig kombination af de fortryllende små laguner, der er perfekte til et svømmestop, og de store historiske vingesus i Kroatiens kulturelle og stemningsfulde byer.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Tag med på oplevelse i Adriaterhavet, når der sejles Yacht Cruises fra Split til Dubrovnik eller omvendt. Turene er alle af en uges varighed og bringer jer til nye horisonter og highlights i fascinerende Kroatien.

 

Turene er bygget op således, at I hver dag spiser morgenmad og frokost på skibet, hvor skibets besætning sørger for at kræse om jer. Hver eftermiddag kommer I så til en ny, hyggelig havn, hvor I kan gå i land og nyde en stille aften enten på egen hånd eller sammen med et par af jeres nye Yacht Cruise-venner. Alle byerne oser af charme, og der er et stort udvalg af hyggelige små spisesteder – mange med udsigt over vandet. 

 

Særligt for denne rejse:

 

 • Med Yacht Cruising bliver oplevelsen mere personlig og afslappet med kun 38 passagerer ombord
 • Oplev de små havne og mere ubeboede øer, og gå på opdagelse i mange spændende kroatiske byer
 • Inkl. velkomstmiddag, byrundture, frokoster og meget mere 

Rejsen inkluderer:

 

 • Engelsktalende cruise manager ombord
 • 7 overnatninger i kahyt på Standard deck
 • Velkomstmiddag + kaptajnens middag
 • Morgenbuffet hver dag
 • 6 x frokostmenu
 • Frisk frugt serveret i hovedloungen
 • Eftermiddagste med kage/kiks
 • Byrundture i Split, Hvar, Korčula og Dubrovnik med engelsktalende guide
 • Gratis wi-fi ombord - dækning varierer
 • Strandhåndklæde
 • Daglig rengøring af kahyt samt linnedskift 1 gang
 • Fri adgang til frisk drikkevand

 

Sejler I med M/S Mama Marija eller M/S Summer er éntre til Blue Cave + Mljet National Park samt en byrundtur i Trogir også inkluderet.

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer, yachts og ruter:

 

 

Afrejse den 4. - 11. maj 2024:

 

 • 3* M/S Captain Bota - Dubrovnik til Split
  SPOTpris 6.990 kr. Normalpris 8.890 kr. Spar 21 %
 • 3* M/S Splendid - Dubrovnik til Split
  SPOTpris 6.490 kr. Normalpris 8.090 kr. Spar 19 %
 • 4* M/S Mama Marija - Split til Dubrovnik
  SPOTpris 9.190 kr. Normalpris 11.590 kr. Spar 20 %
 • 4* M/S Summer - Split til Dubrovnik
  SPOTpris 7.990 kr. Normalpris 9.990 kr. Spar 20 %

 

 

Afrejse den 11. - 18. maj 2024:

 

 • 3* M/S Splendid - Split til Dubrovnik
  SPOTpris 6.990 kr. Normalpris 8.890 kr. Spar 21 %
 • 4* M/S Summer - Dubrovnik til Split
  SPOTpris 8.590 kr. Normalpris 10.690 kr. Spar 19 %

 

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. kahyt.

 

Der tages forbehold for udsolgte afgange – ring evt. inden køb og forhør jer hos Øster Lindet.

 

Ikke inkluderet i prisen

 • Drikkevarer ombord
 • Ikke nævnte aftensmåltider
 • Fly og transfer til Split (kan tilkøbes)
 • Indkvartering før/efter cruise (organiseres efter ønske)
 • Éntre til Mljet National Park: ca. 30 euro, som betales på stedet (er inkl. på M/S Mama Marija eller M/S Summer)
 • Éntre til Blue Cave: ca. 25 euro pr. person, som betales på stedet (er inkl. på M/S Mama Marija eller M/S Summer)
 • Skatter og afgifter: 50 euro pr. person, betales kontant ombord
 • Drikkepenge til personalet: Vi anbefaler ca. 90 euro pr. person, betales kontant ombord
 • Ekstra udflugter

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Øster Lindet.

 • Enkeltkahytstillæg:
  • M/S Summer og M/S Mama Marija: 2.400 kr.
  • M/S Splendid og M/S Captain Bota: 1.900 kr.

 

Øster Lindet hjælper gerne med flypakke ud til Split og hjem fra Dubrovnik – eller omvendt. Det er også muligt at tilkøbe ekstra overnatninger i henholdsvis Split og Dubrovnik før og efter Yacht Cruise. Begge byer er værd at spendere ekstra dage på. Prisen for en flypakke afhænger af dagsprisen, og der går direkte fly fra København til Split og Dubrovnik hver lørdag og tirsdag i maj 2024. Der kan være en del penge at spare ved f.eks. at lave en pakke med 3 overnatninger efter cruiset. Se eksempel på en pakke længere nede.


Rejseplaner

Kroatien strækker sig over beskedne 600 km, og alligevel kan landet prale af en fortryllende kystlinje på knap 2.000 km, der er kendetegnet ved charmerende fiskerlandsbyer og populære feriebyer. Hvis vi medregner omfanget af de 1.185 øer, når kystlinjen op på imponerende 6.000 km.

 

Inden for dette paradis kan I stige ombord på en lille yacht med plads til 30-40 passagerer. Således kan I komme ind i alle de små havne på øerne og lægge for anker på de mere ubeboede øer. Med Yacht Cruising bliver oplevelsen ombord mere personlig, mere afslappet og i det hele taget bare mere maritim på den "fede" måde. Bådene er små og stemningsfulde, og oplevelserne er magiske. 

 

De forskellige Yachts sejler næsten samme rute med ganske få variationer. Alle skibene sejler skiftevis fra Dubrovnik til Split eller fra Split til Dubrovnik.

 

M/S Summer og M/S Mama Marija

 

Split til Dubrovnik

Lørdag: Påstigning i Split
Søndag: Split til Trogir
Mandag: Trogir via Bol til Vis
Tirsdag: Vis – Blue Cave – Hvar
Onsdag: Hvar til Korcula
Torsdag: Korcula via Mljet National Park til Slano
Fredag: Slano til Dubrovnik 
Lørdag: Afstigning i Dubrovnik

 

Dubrovnik til Split

Lørdag: Påstigning i Dubrovnik
Søndag: Dubrovnik til Slano
Mandag: Slano via Mljet National Park til Korcula
Tirsdag: Korcula til Vis
Onsdag: Vis – Blue Cave – Hvar
Torsdag: Hvar via Bol til Trogir
Fredag: Trogir til Split 
Lørdag: Afstigning i Split

 

Summer.jpg

 

M/S Splendid og M/S Captain Bota

 

Split til Dubrovnik

Lørdag: Påstigning i Split
Søndag: Split via Omis til Pucisca
Mandag: Pucisca via Bol til Hvar
Tirsdag: Hvar – Blue Cave – Vis
Onsdag: Vis til Korcula
Torsdag: Korcula via Mljet National Park til Slano
Fredag: Slano til Dubrovnik 
Lørdag: Afstigning i Dubrovnik

 

Dubrovnik til Split

Lørdag: Påstigning i Dubrovnik
Søndag: Dubrovnik til Slano
Mandag: Slano via Mljet National Park til Korcula
Tirsdag: Korcula til Vis
Onsdag: Vis – Blue Cave – Hvar
Torsdag: Hvar via Bol til Pucisca
Fredag: Pucisca via Omis til Split
Lørdag: Afstigning i Split

 

Splendid.jpg

 

Der gøres alt for at overholde den planlagte rute, men der tages forbehold for ændringer i tidsplanen og ruten, som er udenfor rederiets kontrol.


Rejsebeskrivelse

 

Ankomstdagen: Uanset om I stiger på i Split eller Dubrovnik, så er der mulighed for at ankomme hele dagen. Kahytterne er klar fra kl. 14.00. Der er velkomstmøde ombord kl. 19.00, hvor skibets besætning præsenteres, og I hører om livet ombord. Herefter serveres velkomstmiddagen. Ankommer I tidligt om morgenen, kan bagagen opbevares, mens I går ud og ser på byen. Ankommer I til midnat, venter kaptajnen oppe, til I ankommer og sørger for, at I kommer godt ombord. 

 

Ugen igennem: Tidligt hver morgen hiver kaptajnen ankeret i land og begynder at sejle. Lige så stille begynder folk at indfinde sig til morgenmaden. Med friskbagt brød og nybrygget kaffe kan I nyde morgenen og ofte også formiddagen på bådens soldæk. I løbet af dagen stopper båden, hvor der er mulighed for at køle sig ned i det dejlige krystalklare vand. Inden båden tager videre til næste stop, serveres der en dejlig frokost ombord. Når I er fremme ved næste havn, bestemmer I selv, hvad I vil lave - f.eks. tage på en guidet gåtur rundt i området, cykle, shoppe eller slå jer ned på en hyggelig restaurant og nyde livet.

 

Afrejsedagen: Lørdag morgen er der igen dejlig morgenmad, inden det er tid til at sige på gensyn. Skibet ankommer til afrejsehavnen eftermiddagen inden afstigning – dvs. fredag eftermiddag. Det betyder, at hvis I har et tidligt fly lørdag morgen, så er det ikke noget problem at nå. Og har I et sent fly, kan bagagen opbevares indtil afgang mod lufthavnen. 

 

Bemærk: Skibets sprog er engelsk. Turene egner sig ikke til børn under 12 år. Der kan ikke tages drikkevarer med ombord på båden – disse skal købes på skibet.


Anløbene i Kroatien

 

Split er en utroligt stemningsfyldt og en fantastisk kulturby. Gå gennem det verdensberømte Diocletian's Palace, hvor nogle scener fra Game of Thrones er indspillet. Den mere end 1.700 år gamle by bugner af historiske vingesus og middelalderlige seværdigheder. Mange af disse er beliggende inden for Splits historiske bykerne, der er på UNESCO's verdensarvsliste. Nyd også en afslappet gåtur langs havnepromenaden Rivan med et stort udvalg af restauranter og caféer, hvor I kan nyde en middag.

 

Den lille by Trogir er bogstaveligt talt som et museum - fyldt med paladser, kirker, klostre og tårne, hvor hovedattraktionen er St. Lawrence-katedralen. Den er sandsynligvis det fineste eksempel på sakral arkitektur i Kroatien. I de små smalle gader oser der af hyggelig atmosfære.

 

Bol er bedst kendt for den attraktive og ejendommelige strand Zlatni Rat (Golden Cape). Stranden topper jævnligt listen over Europas smukkeste strande og er uden tvivl i hvert fald Kroatiens flotteste strand - med rullesten og en sjov trekantet tange med badevand på begge sider. Der er ca. 2 km til centrum af Bol, hvor båden lægger til. Udover stranden er der tid til at nyde den dejlige dalmatiske by på en gåtur eller med en kop kaffe og en svømmetur.

 

Blue Cave - eller den blå grotte - er en af de mest berømte naturlige attraktioner i hele Adriaterhavet. Blue Cave er en grotte, der kun kan nås med båd. Hulens naturlige undervandsindgang skaber et magisk dybt blåt lys, der oplyser det indre. Solstrålerne, der trænger gennem grottens åbning, reflekteres fra den hvide bund, hvilket skaber en forbløffende effekt som skinnende sølvlys.

 

Hvar er sin helt egen perle og oser af ægte middelalderlig charme. Langs de mange bugter findes små badesteder og caféer. Hvar er en af de mest elskede steder i Kroatien og et mødested for det internationale jetset. Hør om øens historie, den unikke kultur og livsstilen på en ægte turistø. Specielt for Hvar er bl.a. de mange lavendelmarker. Find et hyggeligt spisested og nyd evt. et par drinks på én af byens mange barer eller caféer. Her er virkelig smækfyldt med god stemning.

 

Sammenlignet med andre Adriaterhavsøer er Vis temmelig unik. Vis var en vigtig strategisk militær fæstning i mange år og blev dermed skånet for den overdrevne turistudvikling, som mange naboøer har oplevet. Således har Vis bevaret sine uspolerede strande, det økologiske landbrug og den traditionelle arkitektur. Alligevel er der rig mulighed for en drink på havnen og en hyggelig middag i byen.

 

Omis er en gammel, antik by med bymure, fæstninger, stenkirker og kalkstensfliser i de smalle gader. Byen er placeret lige ved Cetina-flodens udløb og byder på fine strande. Området er generelt kendt for en del adventure-aktiviteter.

 

Pucisca er den største by på øen Brac og en hel anden oplevelse. Pucisca ligger inde i en dyb fjord omringet af tre dale. Herfra rejser byen sig stolt med stejle klippesider hele vejen rundt. Et ægte mesterværk skabt naturligt af havets og tidens tand. Byen har en rustik atmosfære med skinnende hvide stenfacader, som giver et autentisk middelhavs-look. Byen er især kendt for sine stenbrud, og det er da også her, landets eneste stenhuggerskole er beliggende. Bl.a. er der herfra hentet sten til søjlerne i Det Hvide Hus og slottet i Wien.

 

Byen Korčula er øens vigtigste bosættelse og er kendt som fødested for Marco Polo - en af verdens mest berømte opdagelsesrejsende. Gå en tur gennem byens smalle og brostensbelagte gader, hvor murerne emmer af en rig og spændende historie.

 

Ved ankomst er der tid til at udforske Mljet National Park, gå omkring den store og lille sø, besøge øen St. Mary med benediktinerklosteret fra det 12. århundrede og selvfølgelig tage en svømmetur i hjertet af nationalparken. Éntre er inkluderet, hvis I sejler med M/S Mama Marija eller M/S Summer.

 

Oplev fortryllende Dubrovnik - en legendarisk middelalderby. Byens historiske centrum er ganske unikt, og den berømte by er optaget på UNESCO's verdensarvsliste. Tag en gåtur på selve bymuren, nyd en tur med svævebanen til toppen af Mount Srđ, eller gå på udkig efter de mange tv-locations fra Game of Thrones. Denne by er et eventyr i sig selv. 


Om yachtsne

Alle både har plads til 38 passagerer, som bor på de 2 nederste dæk. Dertil kommer 7 besætningsmedlemmer inkl. kaptajn, kok m.m.

 

Ophold er i udvendige kahytter med et lille koøje-vindue. Kahytterne er på ca. 13-16 m2 og har alle eget bad og toilet.

 

Skibene har i alt 4 dæk, hvor øverste dæk er soldækket, mens restaurant og bar samt spise- og loungeområdet ligger på dæk 3. Skibene er næsten alle i samme størrelse og med samme indretning, men Summer og Mama Marija er nyere end Captain Bota og Splendid. Det betyder, at især interiør og indretning er smartere og mere indbydende end på de to ældste skibe.

 

Der sejles ikke om natten, så der er altid ro fra skibets motorer, mens I sover. Når kaptajnen starter op om morgenen kan der komme støj fra skibenes motorer. 

 

M/S Captain Bota er fra 2015 – se skibet på https://www.osterlindet.dk/krydstogter/yacht-captain-bota.

 

M/S Splendid er fra 2014 – se skibet på https://www.osterlindet.dk/krydstogter/yacht-splendid.

 

M/S Summer er fra 2019 – se skibet på https://www.osterlindet.dk/krydstogter/yacht-summer.

 

M/S Mama Marija er fra 2018 – se skibet på https://www.osterlindet.dk/krydstogter/yacht-mama-marija.


Eksempel på tilkøb af fly- og overnatningspakke

Forhør jer gerne om jeres muligheder direkte hos Øster Lindet.

 

Priseksempel:

 • Fly fra København den 4. maj kl. 06.10 med ankomst i Split kl. 08.25 
 • 3 overnatninger i Dubrovnik på 4* Hotel Nepturn (classic værelse) inkl. morgenmad 
 • Fly fra Dubrovnik den 14. maj kl. 09.05 med ankomst i København kl. 11.20
 • 20 kg bagage + håndbagage

 

Pris pr. person: 4.990 kr.


Om Øster Lindet

Øster Lindet er et dansk rejsebureau med fokus på kvalitet, service og glade gæster. Firmaet blev etableret i 1974 og har gennem de sidste mange år sendt masser af tilfredse kunder på især storbyrejser, solferier og krydstogter i hele verden. Hos Øster Lindet får du en personlig og nærværende service, og de er altid behjælpelige med den perfekte rejse til dig, uanset om det er en Formel 1-tur, en vinrejse eller en romantisk weekend i storbyen, der er på ønskelisten.

 

Øster Lindets slogan er "Tid til hinanden", og det er netop det, du får, når du lader Øster Lindet arrangere din næste ferie. De står for alt det praktiske, så du kan slappe af, nyde din ferie og bruge tiden på dine kære. 

 

Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.


Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Straks efter du har modtaget dit værdibevis fra SPOTdeal skal du kontakte Øster Lindet på tlf.: 70 10 63 43 for at færdiggøre dit køb. Husk at oplyse, at det er en SPOTdeal og den unikke kode på værdibeviset. Husk at oplyse navne som i pas på alle rejsende samt fødselsdato, pasnr., udløbsdato på pas samt oplysninger om eventuelle tilkøb. 

 

Ved modtagelse af rejsebevis skal du tjekke, at alle data er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale billet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte. 

 

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen. 

 

Der tages forbehold for udsolgte afgange – ring evt. inden køb og forhør jer hos Øster Lindet.

 

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt da Øster Lindet på tlf.: 70 10 63 43.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Rejsen inkluderer:

 • Engelsktalende cruise manager ombord
 • 7 overnatninger i kahyt på Standard deck
 • Velkomstmiddag + kaptajnens middag
 • Morgenbuffet hver dag
 • 6 x frokostmenu
 • Frisk frugt serveret i hovedloungen
 • Eftermiddagste med kage/kiks
 • Byrundture i Split, Hvar, Korčula og Dubrovnik med engelsktalende guide
 • Gratis wi-fi ombord - dækning varierer
 • Strandhåndklæde
 • Daglig rengøring af kahyt samt linnedskift 1 gang
 • Fri adgang til frisk drikkevand

 

Sejler I med M/S Mama Marija eller M/S Summer er éntre til Blue Cave + Mljet National Park samt en byrundtur i Trogir også inkluderet.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. kahyt.

 

Ikke inkluderet i prisen

 • Drikkevarer ombord
 • Ikke nævnte aftensmåltider
 • Fly og transfer til Split (kan tilkøbes)
 • Indkvartering før/efter cruise (organiseres efter ønske)
 • Éntre til Mljet National Park: ca. 30 euro, som betales på stedet (er inkl. på M/S Mama Marija eller M/S Summer)
 • Éntre til Blue Cave: ca. 25 euro pr. person, som betales på stedet (er inkl. på M/S Mama Marija eller M/S Summer)
 • Skatter og afgifter: 50 euro pr. person, betales kontant ombord
 • Drikkepenge til personalet: Vi anbefaler ca. 90 euro pr. person, betales kontant ombord
 • Ekstra udflugter

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Øster Lindet.

 • Enkeltkahytstillæg:
  • M/S Summer og M/S Mama Marija: 2.400 kr.
  • M/S Splendid og M/S Captain Bota: 1.900 kr.

 

Øster Lindet hjælper gerne med flypakke ud til Split og hjem fra Dubrovnik – eller omvendt. Det er også muligt at tilkøbe ekstra overnatninger i henholdsvis Split og Dubrovnik før og efter Yacht Cruise. Begge byer er værd at spendere ekstra dage på. Prisen for en flypakke afhænger af dagsprisen, og der går direkte fly fra København til Split og Dubrovnik hver lørdag og tirsdag i maj 2024. Der kan være en del penge at spare ved f.eks. at lave en pakke med 3 overnatninger efter cruiset.

 

Der sejles ikke om natten, så der er altid ro fra skibets motorer, mens I sover. Når kaptajnen starter op om morgenen kan der komme støj fra skibenes motorer. 

 

Købet kan ikke fortrydes.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Øster Lindet.

 

Det er Øster Lindets almindelige betingelser, som gælder. Du finder deres rejsebetingelser på https://www.osterlindet.dk/rejsebetingelser.

 

Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 20. november 2023 kl. 23:59

Yachtcruise i Kroatien