Om skulpturen
Som et symbol på menneskelig fornuft og kreativ kraft sidder Auguste Rodins "Grubleren" i sin ikoniske positur i denne smukke museumsreplika.
Rodin er en af de vigtigste europæiske billedhuggere i sin tid og betragtes af mange som faderen til den moderne billedhuggerkunst. Da han skabte "Grubleren" var det med visionen om en drømmer samt betragtningen af den frugtbare tanke, der udvikler sig langsomt i menneskets hjerne. Pludselig er han ikke længere en drømmer; han er en skaber.
"Grubleren" var oprindeligt tænkt som en afbildning af digteren Dante, men skulpturens nøgenhed gjorde den dog til et universelt symbol på enhver digter og dermed enhver skaber.
Det er selve kraftanstrengelsen ved kreativiteten, der visualiseres i skulpturen. Det er ikke kun med hjernen, "Grubleren" tænker, det er med sine hævede øjenbryn, sine udvidede næsebor og sammenpressede læber og med hver eneste muskel i sine arme, ryg og ben.
Kun et kvart århundrede efter sin tilblivelse blev "Grubleren" til et fransk nationalmonument. En bronzestøbt kopi står i haven ved Rodins sidste domicil i Paris, det nuværende Musée Rodin, og der findes flere 'originaler' ligesom den, der står på Glyptoteket i København. Og nu kan du altså få en vellavet replika hjem i stuen.
Du får:
- Auguste Rodin skulptur "Grubleren" replika
SPOTpris 1.899 kr.
Køb senest den 10. december 2023 for levering inden jul.
Specifikationer
- Museumskopi lavet af ars mundi
- Lavet af polymer, støbt i hånden
- Med bronzeret overflade
- Reduktion
- Højde 26 cm
Om Ars Mundi
Vi har indgået et samarbejde med Ars Mundi, en af Europas største virksomheder, som producerer og sælger kunst - alt sammen så du kan få smukke kunstværker i dit hjem uden besvær.
I 75 år har Ars Mundi været synonymt med kunstgenstande af høj kvalitet. Malerireproduktionerne er kunsttryk af høj kvalitet, og deres skulpturer er produceret på anerkendte værksteder. Ure og smykker er håndlavede med omhu i Tyskland, og mange af produkterne er desuden lavet i et begrænset oplæg, som fås udelukkende hos Ars Mundi – indtil nu.