Gourmetophold på Brøndums Hotel

Sidste chance!

Lad jer betage og forkæle på det smukke, ikoniske Brøndums Hotel i Skagen. Et kultursted med en historie, der er forankret i musik, kunst og forfattere, og som bliver forenet i en oplevelse, hvor mad, vin og service befinder sig i højeste klasse. 

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

På Brøndums Hotel bliver den historiske fortælling bevaret; det var her Skagensmalerne opholdt sig og malede deres berømte værker - og det var her, at prominente gæster som Karen Blixen opholdt sig i kortere perioder på værelse 116 og H.C. Andersen lidt længere nede ad værelsesgangen.

 

De autentiske oplevelser lever stadig i bedste velgående på Brøndums Hotel, og de originale værker og malerier hænger på væggene og vidner om et sted, der både er bevaringsværdigt og fyldt med dansk kultur og historie. 

 

Særligt for dette ophold:

 

 • Gaveidé til den, der værdsætter en unik oplevelse
 • På Brøndums Hotel lander I midt i den danske kulturhistorie; det var her Skagensmalerne opholdt sig og malede flere af deres berømte værker
 • Mad, vin og service går op i en højere enhed

 

TIP: Vidste du, at du kan få værdibeviset i et flot gavedesign? Du vælger blot, at du vil give det "Som gave" i købsprocessen, og så er du ellers klar til at forkæle én, du holder af, med en helt særlig oplevelse.


Gourmetopholdet inkluderer:

 

 • 1 overnatning i charmerende værelse i hovedbygningen med bad og toilet på gangen
 • Eftermiddagskaffe i Brøndums Hotels hyggelige pejsestue
 • 4-retters gourmetmiddag
 • Tilhørende vinmenu sammensat af husets sommelier
 • Dejlig morgenmad

 

SPOTpris 1.295 kr. 

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse. Det betyder, at der skal købes et lige antal.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst tirsdag til lørdag i følgende perioder:

 • Fra den 15. november 2023 til og med den 28. februar 2024
 • Fra den 1. marts 2024 til og med den 1. maj 2024
 • Fra den 1. september 2024 til og med den 30. december 2024

 

Vær opmærksom på, at opholdet ikke kan benyttes:

 • Fra den 17. december 2023 til den 27. december 2023
 • Fra den 31. december 2023 til den 17. januar 2024
 • Fra den 25. marts 2024 til og med den 2. april 2024
 • Fra den 9. maj 2024 til og med den 20. maj 2024
 • Fra den 11. oktober 2024 til og med den 20. oktober 2024

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Brøndums Hotel.

 

 • Tillæg for ophold torsdag, fredag og lørdag: 400 kr. pr. værelse pr. nat
 • Enkeltværelsestillæg: 300 kr. pr. nat
 • Værelse med bad og toilet i anneksbygningen, Admiralgaarden: 250 kr. pr. nat

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.
Tjek ud: Senest kl. 11.00.


Brøndums Hotel

Brøndums Hotels historie er lang og fascinerende og starter tilbage i 1839, hvor den berømte Skagensmaler Anna Anchers farmor, Ane Kirstine Houmann, arvede Brøndums Gård. Efter farmorens død overtog sønnen Erik Brøndum gården sammen med sin hustru Ane Brøndum.

 

I 1859 godkendte Kong Frederik VII Erik Brøndum som gæstgiver i Skagen, og herefter var begyndelsen lagt til det efterfølgende Brøndums Hotel. Erik og Ane fik i alt seks børn, heriblandt Chresten Degn Brøndum og Anna Kirstine Brøndum (senere Ancher), som har haft stor betydning for hotellet og for Skagen. 

 

Pejsestuen var oprindeligt den gamle spisesal, hvor Skagensmalerne malede nogle af de mest kendte Skagensmalerier. Det smukke sildebensgulv og de mørkeblå siddemøbler indbyder til ro og afslapning, og her kan I nyde en drink eller en varm kop kaffe. 

 

Hotellets gårdhave er inddelt i fine oaser, hvor I kan sidde og nyde tilværelsen, når vejret tillader det. 

 

Er I til stille vinterstunder med ild i pejsen og en god bog eller forårs- og efterårsfornemmelser i skønne Skagen, er her muligheden for den helt ideelle destination på et af Danmarks absolut historiske hoteller.

 

Maden på Brøndums Hotel

Restauranten er blandt Nordjyllands bedste, hvor bl.a. køkkenchefen har sin baggrund fra flere af de danske Michelin-steder. På Brøndums Hotel dyrkes der klassisk service og et meget højt gastronomisk niveau. Køkkenet er baseret på fagligt håndværk og med respekt for naturen og sæsonens råvarer samt inspiration af vores tids strømninger inden for madkultur.

 

Vinkortet på Brøndums Hotel er et kapitel for sig, og her finder I vine for enhver smag og i enhver prisklasse. Brøndums Hotels vinkælder er rustik, charmerende og prisbelønnet og befinder sig i toppen over de bedste i Danmark. 

 

Morgenmadsrestauranten ligger i den tilstødende charmerende bygning Havestuen, hvor I kan se frem til den fremragende morgenmad. 

 

Sådan skal I bo

Ophold på Brøndums Hotel rummer alt fra de historiske værelser i den skønne hovedbygning med bad og toilet på gangen, til værelser med eget badeværelse i anneksbygningen, Admiralgaarden. Nyd den bløde badekåbe og de dejlige Brøndums-tøfler, der medfølger under opholdet og benyt de lækre danske og miljøbevidste badeprodukter. 

 

Vi anbefaler den autentiske oplevelse i hovedbygningen med de oprindelige værelser.

 

Værelserne er indrettede med smukke tapeter og genstande, der alt sammen bidrager til den unikke historiefortælling. 

 

Hotellets værelser ligger på første sal, og der er ikke elevator på hotellet. Der er ikke tv på værelserne.


Skagens Museum

Lige overfor Brøndums Hotel ligger Skagens Museum, der huser en omfattende samling af Skagensmalernes værker.

 

Kunstnerkolonien i Skagen startede i 1870'erne, og netop de berømte Skagensmalere opholdt sig meget på Brøndums. Anna Ancher er den eneste af Skagensmalerne, der er født og opvokset i Skagen. 

 

Skagen og omegn

Den smukke og hyggelige havneby i det nordjyske byder på fantastisk havnestemning og hyggelige handelsgader med fine butikker. Skagen er på mange måder ikonisk og fyldt med nostalgi med dets gule huse og rød tegl. 

 

Gå en tur ved Grenen, hvor Skagerrak og Kattegat mødes. I området er det berømte lys helt fantastisk, og det er endvidere en oplevelse at se, hvilken magt Vesterhavet har og har haft for området.

 

Råbjerg Mile er Danmarks største vandreklit. Stedet er også base for en helt utrolig udsigt over det fantastiske landskab. Besøg også Den Tilsandede Kirke, eller som kirken rigtigt hedder Sct. Laurentii kirke, hvor man kun kan se kirketårnet. Under jordoverfladen gemmer sig elementer og rester af kirkens fundamenter og gulv.


Anmeldelser

Herunder kan I læse et udpluk fra de begejstrede gæster, der har besøgt Brøndums Hotel og givet deres mening til kende på Tripadvisor. 

 

"Weekendophold med sjæl

En uforglemmelig god oplevelse på Brøndums hotel hvor ALT var smagfuldt og lækkert . Og i historiske omgivelser som giver sjælen kuldegysninger af begejstring. Maden og vinen var uovertruffent og personalet serverede det hele med overskud , smil og skønne anekdoter. Vi kommer igen."

Anmeldt september 2023

 

"6 Stjerner

Så snart du træder ind af døren, så mærker du den historie, som Brøndums gemmer på. Vi startede i den super hyggelige pejsestue med en Brøndums Cocktail (Skal smages). Middagen indtog vi i den hyggelige restaurant. Til forret fik vi Hvide asparges med kammusling og hovedretten var peberbøf, som blev flamberet ved bordet. Jeg har spist på mange restauranter i Danmark og i hele verden og jeg vil med det samme sige, at dette var på en hylde over den øverste. Begge retter var en kulinarisk oplevelse. Det hele var bare så lækkert. Hvidvin fra Chablis 2014 ledsaget af en fremragende Muga fra samme årstal. Super betjening hele aftenen. Vi kommer snart igen."

Anmeldt juni 2023

 

"Vi kommer igen!

Vi havde booket bord en måneds tid i forvejen og fik et hyggeligt bord ved vinduet. Bordet var til 4 prs., hvilket gav god plads når vi kun var 2. Deres betjening var elegant, høflig og vejledende på en meget professionel fason.

Vi fik champagne med “snacks”. Velsmagende, friskt og flot anrettet. Til hovedret rødspætte med kartofler og smørsauce. Perfekt tilberedt i en god størrelse. Desserten var også yderst lækker. Priserne på deres retter er meget attraktive ift. det høje niveau. For ganske få ekstra kroner serveres lækre retter med gode råvarer til samme priser som en ret på standard dansk cafe.

Vinkortet er et kapitel for sig med mange muligheder og gode vine på glas. Stemning og atmosfære er hyggelig, afslappet og historisk. Vi kommer igen når muligheden byder sig."

Anmeldt august 2022

 

"En kunstnerisk oplevelse for de ydre og indre sanser

En helt fantastisk restaurant. Der sætter rammerne for eventyr og historier op gennem tiderne. Samme overskrift gennemsyrer både servicen og maden der serveres.

Prøv deres Chateaubriand. Det er ubestridt det bedste måltid jeg har fået serveret på en restaurant. Top den med Foie Gras. Det burde du unde dig selv. Konen fik lammekrone det matchede samme oplevelse. Vinkortet er en historie for sig, hvor man ikke kan andet, end male med den brede pensel.

Fruen og jeg kunne ikke have valgt et bedre sted at holde vores intime bryllupsmiddag

Anmeldt juli 2021


Brøndums-Hotel.jpg

Reservation skal ske til Brøndums Hotel på tlf.: 98 44 15 55 eller mail info@broendums-hotel.dk - oplys venligst den unikke kode fra værdibeviset, ønske for ankomstdato, navn og telefonnummer. 

 

Medbring venligst værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

 

Fortrydelsesret frem til den 7. januar 2024.

 

Der er et begrænset antal værelser til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte datoer. Når opholdet er booket er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

 

Ved spørgsmål kan Brøndums Hotel kontaktes på tlf.: 98 44 15 55.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst tirsdag til lørdag i følgende perioder:

 • Fra den 15. november 2023 til og med den 28. februar 2024
 • Fra den 1. marts 2024 til og med den 1. maj 2024
 • Fra den 1. september 2024 til og med den 30. december 2024

 

Vær opmærksom på, at opholdet ikke kan benyttes:

 • Fra den 17. december 2023 til den 27. december 2023
 • Fra den 31. december 2023 til den 17. januar 2024
 • Fra den 25. marts 2024 til og med den 2. april 2024
 • Fra den 9. maj 2024 til og med den 20. maj 2024
 • Fra den 11. oktober 2024 til og med den 20. oktober 2024

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Gourmetopholdet inkluderer:

 • 1 overnatning i charmerende værelse i hovedbygningen med bad og toilet på gangen
 • Eftermiddagskaffe i Brøndums Hotels hyggelige pejsestue
 • 4-retters gourmetmiddag
 • Tilhørende vinmenu sammensat af husets sommelier
 • Dejlig morgenmad

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Brøndums Hotel.

 • Tillæg for ophold torsdag, fredag og lørdag: 400 kr. pr. værelse pr. nat
 • Enkeltværelsestillæg: 300 kr. pr. nat
 • Værelse med bad og toilet i anneksbygningen, Admiralgaarden: 250 kr. pr. nat

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.
Tjek ud: Senest kl. 11.00.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Brøndums Hotel.

 

    Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

    Brøndums Hotel

    Anchersvej 3, 9990 Skagen
    Tlf.: 98 44 15 55 | CVR: 43956515 | info@broendums-hotel.dk | Hjemmeside |

    Sidste chance: 24. december 2023 kl. 23:59

    Ophold på Brøndums Hotel