Rundrejse på vidunderlige Bali

Sidste chance!

GARANTERET AFGANG. En rejse til Bali er en rejse gennem kultur, historie og naturens skønhed. En uforglemmelige rejse, hvor I kommer hele øen rundt og afslutter med en passende badeferie. Lad eventyret begynde gennem æstetisk skønhed og kulturel rigdom.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Tag en dyb indånding og luk øjnene. Forestil jer et sted, hvor tiden synes at slumre i en verden af stillestående skønhed. Et sted, hvor århundredgamle templer står stolt i det brusende havs frontlinje, hvor ris terrasserne danser til vinden og skaber et hypnotiserende mønster, og hvor kultur og natur er flettet sammen i en harmonisk symfoni - det er Bali. 

 

Tag med Over Alle Bjerge på en uforglemmelig rejse gennem vidunderlige Bali. Her er kulturen og historien pakket ind i smukke, æstetiske omgivelser, der er ethvert fotoalbum værdigt. 

 

 

Særligt for denne rejse:

 • Oplev alt det bedste Bali har at byde på
 • Spændende udflugter til bl.a. de fantastiske paladser og templer, som Bali er kendt for
 • Inklusiv erfaren dansk rejseleder, der gør historien levende

Rejsen inkluderer: 

 

 • Fly fra København til Bali t/r (Singapore Airlines med mellemlanding i Singapore)
 • Håndbagage og indchecket bagage
 • 2 måltider ombord på flyet
 • 16 dages spændende program og masser af udflugter
 • 13 overnatninger på gode mellemklasses hoteller
 • Transport i komfortable air konditionerede busser
 • Velkomstmiddag
 • Morgenmad alle dage
 • 6 dage med frokost
 • Afskedsmiddag
 • Alle entré på nævnte udflugter
 • Dansk rejseleder
 • Balinesisk lokalguide
 • Alle kendte skatter og afgifter

 

Rejseperiode:

 

Afrejse fra København den 26. marts - 10. april 2024

 

 • Dobbeltværelse: SPOTpris 17.995 kr. 
 • Enkeltværelse: SPOTpris 20.995 kr. 

 

Prisen er pr. person. Der skal købes 2 værdibeviser for at bo på dobbeltværelse.

 

Der er et begrænset antal rejser til salg. 

 

Betaling:

Der betales et depositum på 4.000 kr. 

Ved depositumbetaling betales restbeløbet for rejsen til Over Alle Bjerge senest 90 dage før afrejse via bankoverførsel. Restbeløbet kan ikke betales med betalingskort. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at I tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

 

Ikke inkluderet i rejsen:

 

 • Forsikring (Rejseforsikring og afbestillingsforsikring)
 • Visum til Indonesien (Fås ved ankomst og koster p.t. 35 USD)
 • Øvrige måltider
 • Drikkevarer til måltider
 • Drikkepenge - beregn ca. 250 kr. pr. person.

 

Se flyinformation længere nede.


Dagsprogram

 

Dag 1 - Et eventyr begynder

I flyver fra København omkring frokost med det hæderkronede Singapore Airlines, der er kendt for sin gæstfrihed og gode service. I tager en mellemlanding i Singapore inden sidste del af strækningen påbegyndes. Vi har valgt at rejse i foråret, da temperaturen er god, og Bali er netop kommet ud af regnsæsonen.

 

Dag 2 - Velkommen til Bali

Jeres indonesiske eventyr begynder ved ankomst i den internationale lufthavn i Denpasar. Ankommer vi rettidigt laver I et besøg ved Mads Langes grav. Danskeren var en kendt person i de første handelsstationer i Sydøstasien. 2007 var 200-året for Langes fødsel i Rudkøbing på Langeland. Herefter kører I til Seminyak, der er en oase af pulserende strandliv og travle små markedsgader. Der vil være tid til afslapning inden, I vil blive budt velkommen med en middag, der fremhæver det lokale køkken i sin helhed - fra krydrede satays til duftende Nasi Goreng - mens I får en smag af den balinesiske gæstfrihed, der er kendt for sin varme og hengivenhed. Middag inkluderet.

 

Dag 3 - Fra Seminyak til Pemuteran

I begiver os mod det betagende Tanah Lot-tempel, en ældgammelt helligdom ankeret på en ensom klippeø, der udfordrer det endeløse hav med sin stille majestætiske ro. Derefter fører turen os til Belimbing, berømt for sine bølgende ris terrasser, der fortæller en ældgammel historie om balinesernes forhold til landbrug og naturen. I går en tur i ris terrasserne inden frokosten nydes med udsigt over dette betagende landskab. Siden skal I besøge en lokal virksomhed i Pupuan, der viser forvandling af frugter til sunde krukker med syltetøj - et kig ind i den balinesiske husflids forbløffende dygtighed. I kører den smukke rute langs nordkysten til Pemuteran, en malerisk fiskerlandsby, hvor tidens takt slår i et langsommere tempo. Morgenmad og frokost inkluderet. 

 

Dag 4 - Fra Pemuteran til Lovina

Start dagen med en opkvikkende snorkeltur på Pemuteran-stranden, hvor det farverige undervandsliv springer frem i et kalejdoskop af farver og former. På vejen til Lovina skal I se endnu et spændende projekt på Bali - vindyrkning. Den mest udbredte vin er Hatten rosévin, der er lavet af Isabella-druer. I ser nogle af vinmarkerne og hører om kunsten at dyrke vin her på øen. Senere på turen kan I smage de ædle druer.

 

Dagen fuldendes med et besøg i Brahma Vihara Arama, et buddhistisk kloster, der emmer af ro og fred. Det huser også en miniatureudgave af Borobudur-templet som er et af verdens største. En hyldest til Indonesiens rige buddhistiske arv. Morgenmad og frokost inkluderet.


Dag 5 - Fra Lovina til Ubud

I kører gennem frodige landskaber til Bedugul, hvor det maleriske Ulundanu-tempel venter ved bredden af Beratan-søen. I denne fredfyldte oase udforsker I balinesisk spiritualitet og historie. I vandrer gennem den hellige Monkey Forest, en skov helliget den balinesiske abe-gud, Hanuman, før I nyder eftermiddagsteen i Bongkasa med betagende udsigt over dalen og floden. Dagen slutter i Ubud, det pulserende hjerte af balinesisk kultur, kunst og håndværk, hvor historien og nutiden smelter sammen. Morgenmad og frokost inkluderet. 


Dag 6 - Oplevelser i Ubud

Dagen starter med en interaktiv workshop, hvor I vil lære at fremstille naturlige produkter med lokale urter og få en forståelse af balinesernes forhold til naturlig skønhed og wellness. Efter workshoppen besøger I Tegenungan-vandfaldet, et spektakulært syn af naturens rå styrke samt det historiske Peliatan-palads, en levende tidskapsel af balinesisk arkitektur og royale traditioner. Resten af dagen er til fri rådighed til at tage rundt og udforske Ubud. Man kan fx gå på galleri, få massage, købe træudskæringer eller besøge det berømte Ubud-marked. Morgenmad og frokost inkluderet. 

 

Dag 7 - Fra Ubud til Candidasa

I dag vil destinationen være det østlige Bali. I besøger Tirta Empul, en hellig kilde, hvor lokale balinesere kommer for rituel renselse - et sted, der afspejler balinesernes dybe spirituelle tilknytning til vandets rensende kraft. Efter frokost går turen til Kintamani, hvor I får et dramatisk udsyn over det majestætiske Batur-vulkanlandskab og besøger en kaffeplantage for at lære om Balis berømte Kopi Luwak-kaffe. Det er verdens dyreste kaffe og den kendetegnes ved at have passeret fordøjelsessystemet i en Luwak – et katteagtigt gnaverdyr. Morgenmad og frokost inkluderet. 

 

Dag 8: Fra Candidasa til Sanur

Dagen begynder i Tirtagangga-vandpalads, et smukt parkanlæg opført af kongen af Karangasem - en frodig hyldest til vandets magt og betydning i balinesisk kultur. Derefter besøger I Tenganan, en oprindelig balinesisk landsby, hvor traditionerne står uforandrede af tidens gang. I afslutter med en tur til Kusamba, hvor I lærer om den traditionelle saltproduktion, en tidshædret praksis, der viser balinesernes forbindelse med havet. Morgenmad og  frokost inkluderet. 

 

 

Dag 9-13: Sanur

Dagene er til fri disposition. Nyd de fortryllende strande, dyk ned i de lokale markeder, hvor du kan finde alt fra lokalt håndværk til eksotiske krydderier, eller tag en pause og slap af med en god bog ved poolen. Sanur har i mange år være Danskernes foretrukne område på Bali af mange årsager. For det første er det mere roligt end det berømte og berygtede Kuta. Sidstnævnte del af kysten er meget overrendt specielt af unge mennesker fra Australien der kommer for af surfe. Derudover har Sanur en lang promenade langs stranden i flere kilometer. Her er det muligt at gå en spadseretur i solnedgangen, spise på de mange restauranter langs vandet eller handle i de mange boder. For enden af promenaden ligger der en lokal strand hvor man kan se de lokale udfolde sig og hvis man er heldig en fisker på vej ud i sin traditionelle udriggerbåd. Ved hovedvejen (hotellerne ligger mellem promenaden og hovedgaden) er der desuden en række butikker og restauranter, så der er bestemt nok at give sig til, hvis altså I ikke bare vil slappe af under en palme. Morgenmad inkluderet. 


Dag 14 - Sanur, afskedsmiddag

Denne dag er også til fri disposition. Om aftenen samles I til en festlig afskedsmiddag, hvor I vil fejre de oplevelser, minder og venskaber, I har skabt under vores rejse. Morgenmad og middag inkluderet. 


Dag 15 - Afrejse fra Sanur

I siger farvel til det vidunderlige Bali, fyldt med uforglemmelige oplevelser og en dybere forståelse af balinesisk kultur, historie og spiritualitet. Turen går til lufthavnen, hvor I flyver via Singapore til København. Morgenmad er inkluderet. 

 

Dag 16 - Ankomst til København

En dejlig ferie fyldt med oplevelser er ved at være slut, og I ankommer til København om morgenen med minder og oplevelser, der vil efterlade et aftryk, som varer ved.

 

Der tages forbehold for ændringer i programmet.


Hoteller

 

I bliver på rejsen indlogeret på gode mellemklasses turisthoteller.

 

Hotellet i Sanur:

I Sanur, hvor I skal være i en uges tid, skal I bo på det hyggelige Sri Phala Resort & Villa. Det er beliggende i en smuk tropisk have således, at I både har et roligt tilflugtssted i et skjult paradis samtidig med, at I er i nærheden af strandene, restauranterne og det lokale liv i byen. Resortet ligger 400 meter fra stranden og har desuden 2 udendørs swimmingpools, spa og restaurant. I restauranten serveres både balinesiske og internationale retter.

 

Her venter jer rummelige værelser med træmøbler i charmerende balinesisk stil. De er udstyret med privat balkon eller terrasse med udsigt til pool/have. Ved poolen kan I nyde kolde eksotiske drinks, hvis I da ikke benytter jer af roomservice. Alt i alt et roligt og dejligt udgangspunkt til en afslappende uge i skønne Sanur.

 

Det er hotellet i Sanur, der er 2 billeder af i billedrækken.


Flyinformation

Der flyves med Singapore Airlines.

 

Flytider København:

 

 • Afgang København kl. 12.00
  Ankomst Singapore kl. 07.30
 • Afgang Singapore kl. 08.20
  Ankomst Bali kl. 11.05

 

 • Afgang Bali kl. 20.00
  Ankomst Singapore kl. 22.40
 • Afgang Singapore kl. 00.30 (den 10. april)
  Ankomst København kl. 06.55 (den 10. april)

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.


Om Over Alle Bjerge

Over Alle Bjerge er et rejsebureau, der bygger på mere end 20 års erfaring med rundrejser i hele verden. Over Alle Bjerge tilbyder enestående, håndlavede rundrejser for nysgerrige danskere der ved, at der bag ethvert bjerg venter et uopdaget eventyr. Som oftest vil Over Alle Bjerges gæster gerne langt væk fra hjemstavnen til steder, med kun få andre turister har været; Det Tibetanske højland, Mayaernes glemte junglebyer eller bag jerntæppet i Nordkorea. Det er dog ikke altid at man skal langt væk for en storslået oplevelse hvilket man vil erfare på rundrejser i f.eks. Marokko, Balkan eller Portugal. Det er i mødet mellem kulturer at forståelse opstår og vi får et nyt perspektiv på os selv og den verden vi kommer fra.

 

På Over Alle Bjerges rundrejser er der altid en erfaren dansk rejseleder med der sørger for gode informationer og baggrundsviden samt at det praktiske glider let. Man er kort sagt i gode trygge hænder.

 

SPOTdeal har sendt mange mennesker på rejseeventyr med Over Alle Bjerge. Oplevelser for livet og stor tilfredshed har ført en masse 5-stjernede anmeldelser med sig, som du kan læse på nedenstående links.

 

Se alle anmeldelserne på Trustpilot
Se alle anmeldelserne på Facebook

 

Over Alle Bjerge er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2894.


Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Når I har modtaget jeres værdibeviser, skal I inden for 48 timer reservere rejsen hos Over Alle Bjerge på mail: kathrine@overallebjerge.dk.

 

I forbindelse med bestilling bedes I oplyse:

 • Fulde navne ifølge pas
 • Pasnumre
 • Pas udstedelsesdato
 • Pas udløbsdato
 • Fødselsdato og år
 • Nationalitet
 • Køn

 

Betaling:

Der betales et depositum på 4.000 kr. 

Ved depositumbetaling betales restbeløbet for rejsen til Over Alle Bjerge senest 90 dage før afrejse via bankoverførsel. Restbeløbet kan ikke betales med betalingskort. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at I tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

 

Vi anbefaler, at I udover jeres rejseforsikring, som gælder på selve rejsen, også har en afbestillingsforsikring, der gælder før afrejse i tilfælde sygdom m.m. Over Alle Bjerge samarbejder med Gouda og kan være behjælpelig med at tegne nævnte forsikringer. Afbestillingsforsikring skal tegnes samtidig med køb af rejsen.

 

Når kampagnen afsluttes den 11. oktober 2023, modtager I hurtigst muligt en reservationsbekræftelse på den mail, som I har opgivet til SPOTdeal. 

 

Her vil I også modtage informationer forud for rejsen. 1-2 uger inden afrejse modtager I også flybilletter som E-billet. Hvis I ikke modtager disse, skal I kontakte Over Alle Bjerge på kathrine@overallebjerge.dk.

 

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Der tages forbehold for annullering ved begrænset tilmelding. 

 

Ved eventuelle spørgsmål rejsen kan Over Alle Bjerge kontaktes på tlf.: 40 93 98 36.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Rejsen inkluderer: 

 • Fly fra København til Bali t/r (Singapore Airlines med mellemlanding i Singapore)
 • Håndbagage og indchecket bagage
 • 2 måltider ombord på flyet
 • 16 dages spændende program og masser af udflugter
 • 13 overnatninger på gode mellemklasses hoteller
 • Transport i komfortable air konditionerede busser
 • Velkomstmiddag
 • Morgenmad alle dage
 • 6 dage med frokost
 • Afskedsmiddag
 • Alle entré på nævnte udflugter
 • Dansk rejseleder
 • Balinesisk lokalguide
 • Alle kendte skatter og afgifter

 

Prisen er pr. person. Der skal købes 2 værdibeviser for at bo på dobbeltværelse.

 

Ikke inkluderet i rejsen:

 • Forsikring (Rejseforsikring og afbestillingsforsikring)
 • Visum til Indonesien (Fås ved ankomst og koster p.t. 35 USD)
 • Øvrige måltider
 • Drikkevarer til måltider
 • Drikkepenge - beregn ca. 250 kr. pr. person.

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne samt hotel af samme standard.

 

Der tages forbehold for annullering ved begrænset tilmelding. 

 

Købet kan ikke fortrydes.

 

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på Over Alle Bjerges officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services. 

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Over Alle Bjerge ApS.

 

Det er Over Alle Bjerges almindelige betingelser, som gælder. Du finder deres rejsebetingelser på https://overallebjerge.dk/generelt/betingelser/.

 

Over Alle Bjerge er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2894.

 

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Over Alle Bjerge

  Julius Bloms Gade 29, 2200 København N
  Tlf.: 40 93 98 36 | CVR: 39275139 | Kasper@overallebjerge.dk | Hjemmeside |

  Sidste chance: 11. oktober 2023 kl. 23:59

  Rundrejse på Bali