Fortryllende Paris

Sidste chance!

Frankrigs romantiske hovedstad er kendt for sine mange seværdigheder, sin fantastiske stemning og ikke mindst de mange gourmetrestauranter. På denne rejse bor I i byens 18. arrondissement, hvor I bl.a. finder Sacré Coeur.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Paris er en klassiker,  når det kommer til by-getaways, og det med god grund. Byen har det hele: shopping, mode, kultur, seværdigheder, gode restauranter og caféer samt en stemning, som slår de fleste andre byers.

 

Med denne rejse kommer I til at bo i Paris' 18. arrondissement, hvor I kan opleve en af landets flotteste basilika, Sacré Coeur. Bygningen tårner flot op i det kuperede område, som er spækket med kunstboder, og hvor I også finder Montmartres kunstmiljø, som ligger på bakketoppen.

 

Særligt for denne rejse:

 

 • Oplev Europas mest romantiske hovedstad med de mange seværdigheder
 • Bo på en central beliggenhed i hjertet af byen
 • Byens romantiske stemning er uundgåelig med Seinen, der snor sig gennem byen og skaber en malerisk kulisse for en slentretur langs flodbredden

Rejsen inkluderer:

 

 • Fly fra København eller Billund til Paris t/r
 • 10 kg håndbagage og en håndtaske 
 • 3 overnatninger i dobbeltværelse på Hotel Le 18 Paris
 • Morgenmad alle dage

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer: 

 

København:

 

Den 23. september 2023 - SPOTpris 4.995 kr.

Den 30. september 2023 - SPOTpris 4.595 kr.

Den 3. november 2023 - SPOTpris 4.895 kr.

Den 6. november 2023 - SPOTpris 6.495 kr.

Den 13. november 2023 - SPOTpris 4.995 kr.

Den 20. november 2023 - SPOTpris 5.295 kr.

Den 27. november 2023 - SPOTpris 4.395 kr.

Den 4. december 2023 - SPOTpris 4.795 kr.

Den  11. december 2023 - SPOTpris 4.495 kr.

Den 18. december 2023 - SPOTpris 5.295 kr.

 

 

Billund:

 

Den 4. november 2023 - SPOTpris 4.295 kr.

Den 25. november 2023 - SPOTpris 4.295 kr.

Den 9. december 2023 - SPOTpris 4.295 kr.

Den 16. december 2023 - SPOTpris 4.295 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Se flyinformation længere nede.


Hotel Le 18 Paris

I det 18. arrondissement i Paris ligger Hotel Le 18. Hotellet har en central beliggenhed i hjertet af byen, kun 10 minutters kørsel fra La Machine du Moulin Rouge og Palais Garnier. Hotellet ligger desuden kun 5 km fra Place de la Concorde og 5,1 km fra Stade de France.

 

I har mulighed for at læse dagens avis i lobbyen, og hvis I bliver sultne, kan I besøge hotellets kaffebar, eller I kan vælge at blive på værelset og drage fordel af døgnåben roomservice. Baren byder på et udvalg af forfriskende drikkevarer. 

 

Sådan skal I bo

Nyd et behageligt ophold i et af de 49 værelser med aircondition, der alle er udstyret med minibar og fladskærms-tv. I har også gratis wifi på hotellet og satellit-tv til underholdning. Badeværelset har brusekabine og hårtørrer, og på værelset finder I også telefon og skrivebord. 


Om området

Det 18. arrondissement gør Paris til en skæv og spændende by at besøge. Her er det bl.a. helt oplagt at tage en tur med kabelbanen fra bunden til toppen af bakken, hvor der er en helt usædvanligt flot udsigt ud over hele Paris. Skal I have lidt ekstra skridt i benene, så kan I også gå de 220 trin derop.

 

Vest for Basilikaen ligger Plaxe du Tertre. Pladsen går også under navnet kunstnerpladsen, og her kan I stifte bekendtskab med morgendagens kunstere, før de bliver kendte. Det er også muligt at få lavet et selvportræt på pladsen.  

 

Moulin Rouge kan noget helt særligt. Udover den flotte vindmølle med neonlyset, så er området også kendt for dansekoregrafier, de mange komikere og tryllekunsterne. Men vær på vagt, her finder I også ”tryllekunstnere”, som kan få jeres punge til at forsvinde. 


Paris

Den ikoniske hovedstad i Frankrig er en by, der emmer af historie, kultur og elegance. Med sin beliggenhed ved Seinens bred har Paris i århundreder været et kulturelt epicenter og et verdensberømt rejsemål. Byens arkitektur strækker sig fra middelalderlige mesterværker som Notre-Dame-katedralen til moderne symboler som Eiffeltårnet. Smalle brostensbelagte gader fører til store pladser og storslåede monumenter, der vidner om byens stolte fortid.
Louvre-museet, en af verdens største kunstsamlinger, trækker besøgende fra hele kloden for at beundre skatte som Mona Lisa og Venus de Milo. Byen er også en hyldest til gastronomi, hvor fine restauranter og hyggelige bistroer tilbyder delikate franske retter og vine. Paris' caféer er en livlig del af byens kultur, og der findes få ting mere charmerende end at sidde ved et fortovscafé og betragte livet, der går forbi.

 

Paris er synonymt med mode og shopping. Byen huser nogle af verdens mest prestigefyldte modehuse og designere, og Champs-Élysées er et paradis for dem, der søger eksklusive mærkevarer.

 

Den pulserende by har også et rigt teater- og underholdningsliv, der spænder lige fra klassiske teatre til moderne kunstscener.

 

Historie og kultur er også dybt indgroet i Paris' identitet, og byens gader har været vidner til revolutioner, kongelige intriger og bemærkelsesværdige intellektuelle bevægelser. Kulturelle institutioner som Shakespeare and Company-boghandlen og kunstnerkvarteret Montmartre har bevaret ånden fra fortiden.

 

Paris er ikke bare en by, det er en legendarisk destination, der appellerer til alle sanser og aspirerer til at give besøgende en uforglemmelig oplevelse. Gennemsyret af kunst, romantik og en livlig atmosfære, forbliver Paris en by, der for altid vil fortrylle dem, der søger at udforske dens magi.


Flyinformation

Den 23. og 30. september samt den 3. november flyves der med Easyjet fra København.

På de resterende afgange fra København flyves der med Norwegian.

 

Der flyves med Airfrance fra Billund.

 

Flytider København:

Afrejse den 23. og 30. september 2023:

 • Afgang København kl. 15.10
  Ankomst Paris kl. 17.10
 • Afgang Paris kl. 18.30
  Ankomst København kl. 20.25

 

Afrejse den 3. november 2023:

 • Afgang København kl. 09.25
  Ankomst Paris kl. 11.30
 • Afgang Paris kl. 18.10
  Ankomst København kl. 20.05

 

Afrejse fra den 6. november til den 18. december 2023:

 • Afgang København kl. 18.10
  Ankomst Paris kl. 20.10
 • Afgang Paris kl. 20.50
  Ankomst København kl. 22.40

 

Flytider Billund:

 • Afgang Billund kl. 15.20
  Ankomst Paris kl. 17.10
 • Afgang Paris kl. 21.20
  Ankomst Billund kl. 23.05

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.


Om Vindrose Rejser

SPOTdeal har i flere år haft et tæt samarbejde med Vindrose Rejser, hvor vi i årenes løb har sendt mange danskere ud på uforglemmelige rejser. Vindrose Rejser bestræber sig altid på, at være mere end en bookingcentral. De giver gerne gode råd med på rejsen og er aldrig mere end et telefonopkald væk.

 

Som navnet "Vindrose" lægger op til, så viser Vindrose Rejser vejen til den perfekte ferie. I mere end 40 år har de sendt gæster rundt i hele verden - lige fra Gdansk til Guadeloupe. De ved, at din næste ferie skal være bedre end den foregående, og at livet er for kort til dårlige rejser. Derfor har de har altid fokus på at skabe de bedste rammer. Det gælder både en forlænget weekend til Hamborg og en vinrejse til Toscana.

 

Læs også Vindrose Rejsers bedømmelser på Trustpilot.

 

Vindrose Rejser er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2864.


Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse inden for 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

 

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse, kontakt da Vindrose Rejser på tlf.: 33 13 52 23.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København eller Billund til Paris t/r
 • 10 kg håndbagage og en håndtaske 
 • 3 overnatninger i dobbeltværelse på Hotel Le 18 Paris
 • Morgenmad alle dage

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

 

Købet kan ikke fortrydes.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Vindrose Rejser A/S.

 

Det er Vindrose Rejsers almindelige betingelser, som gælder. Du finder deres rejsebetingelser på https://www.vindroserejser.dk/om-vindrose-rejser/handelsbetingelser.

 

Vindrose er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2864.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 København V
Tlf.: 33 13 52 23 | CVR: 39017229 | mail@vindroserejser.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 06. oktober 2023 kl. 23:59

Rejse til Paris