Prisvindende designhotel i hjertet af Malmø

Sidste chance!

MJ's Hotel er en unik hoteloplevelse i hjertet af Malmø. Det prisvindende designhotel ligger lige ved det charmerende Lille Torv og er indrettet i en elegant og eksklusiv stil med moderne komfort og god service i højsædet.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Besøg Sveriges tredjestørste by, og lad det spektakulære MJ's Hotel danne rammen om jeres ophold. Det 4-stjernede designhotel gennemgik en gennemgribende renovering for få år siden, og det skiller sig i den grad ud fra mængden med sine fremtrædende møbler, mønstrede tæpper og flotte farver. 

 

MJ's Hotel har desuden en helt perfekt beliggenhed, når det kommer til at opleve Malmøs pulserende liv og spændende seværdigheder. 

 

Særligt for dette ophold:

 

 • Prisvindende 4-stjernet designhotel
 • Bo centralt i Malmø og i gåafstand til shopping, caféer og de charmerende pladser, Lille og Store Torv
 • Mulighed for at spise middag i den fineste Restaurant Lillies på hotellet

Vælg mellem følgende ophold:

 

Pakke 1:

 

 • 1 overnatning i medium dobbeltværelse
 • Morgenmad

 

SPOTpris 795 kr.

 

 

Pakke 2:

 

 • 1 overnatning i medium dobbeltværelse
 • Family style middag i Restaurant Lillies
 • Morgenmad

 

SPOTpris 1.495 kr.

 

Prisen er for 2 personer.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst i følgende perioder:

 • Pakke 1: Ankomst fra søndag - tirsdag til og med den 1. juni 2023 
 • Pakke 2: Ankomst onsdag og torsdag til og med den 25. maj 2023

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.

 

Transport

Der er 46 km fra København til Malmø. Har I ikke selv bil, kører der busser og tog mellem Danmark og Sverige flere gange dagligt.


MJ's Hotel

På Mäster Johansgatan ved en af de mest populære pladser i Malmø har der siden 1990 ligget et helt unikt hotel, nemlig MJ's Hotel. Her er der taget stilling til enhver detalje i værtskab og stil, og her møder I et smilende, engageret og vidende personale. Så hold jer endelig ikke tilbage i forhold til at spørge om råd og vejledning i receptionen. 

 

Sådan skal I bo

I kommer til at bo på et rummeligt værelse, der vender ud mod de tilstødende brostensbelagte gader. Her venter en 180 cm DUX-seng, et rummeligt klædeskab, fotokunstdækkede vægge og et blåt marmorbadeværelse med badekar. Derudover er der et skrivebord, en sofa og fladskærms-tv samt en minibar med nøje udvalgte lækkerier til enhver lejlighed.

 

Godt at vide

I bor lige ved Lille Torv og i gåafstand til Malmø Centralstation, så I nemt kan tage tog til og fra København. Hvis I ankommer i bil, har hotellet egen garage. Forhør jer om parkeringsmulighederne direkte hos hotellet.


Om Malmø

Malmø er Sveriges tredjestørste by, og her finder I masser af både kultur, spændende mad, innovativ arkitektur og livligt leben. Beliggenheden lige ved havet gør Malmø til et smukt bekendtskab hele året rundt, og de mange grønne parker, der har givet Malmø tilnavnet "Parkernes By", indbyder til skønne gåture.

 

Når I besøger Malmø, er byens vartegn, Turning Torso, et absolut must at se. Torsoen er et spektakulært, 190 meter højt lejlighedskompleks, som er tegnet af arkitekten Santiago Calatravas, og som vrider sig 90° fra base til top. 

 

Kulturlivet i Malmø er også noget ganske særligt og er præget af nysgerrighed og mangfoldighed. Byen bobler af kreativitet og byder blandt andet på en række spændende større museer samt et stort udvalg af mindre kunstgallerier med en meget høj standard.

 

Centralt i Malmø finder I Malmøhus Slot, der er Nordens ældste bevarede renæssanceslot, og som i dag rummer Malmø Museer, hvor I bl.a. kan få spændende fortællinger om handelsveje og magt i datidens Øresundsregion. Museet har flere forskellige afdelinger, hvor hele familien let kan få flere timer til at gå. Fra kælder til kvist gemmer slottet på spændende udstillinger, og favoritten for museets yngste gæster er uden tvivl museets nyrenoverede afdeling, Akvariet. Her kommer I både tæt på Nemo og alle hans venner i de flotte akvarier, og kan derudover se tykke frøer, mærkværdige reptiler og slangen med verdens længste hugtænder.

 

Malmøhus Slotshave er også et besøg værd. Den 12.000 kvm store, økologiske have er omgivet af Malmøs kanaler, og den huser både køkkenhave, frugthave, staudebed og urtehave, hvor man kan købe afgrøder.

 

TIP: Malmø er den by i Sverige med flest pubber og restauranter pr. indbygger, og det er derfor helt oplagt at gå på udforskning i byens kulinariske muligheder. 


Flot anmeldt

På det brugerdrevne anmeldersite Tripadvisor.dk bliver hotellet rost til skyerne. Se for eksempel de seneste tre anmeldelser her:

 

"Fantastisk perle

Skøn beliggenhed midt i den gamle bydel. Vi oplevede lige fra første mail, under hotel opholdet det mest positive personale. Lækket hotel, store værelser og ikke mindst skøn morgenmad med stor egenproduktion. Vi følte os meget privilegeret."

Anmeldt december 2022.

 

"Bestemt et besøg værd

Havde en enkelt overnatning med morgenmad - absolut et dejligt bekendtskab - fin betjening - dejlig værelse - et meget lækkkert sted til både morgenmad og aftenbuffet - alt i alt et superophold - kan varmt anbefales"

Anmeldt juni 2022.

 

"Fantastisk ophold

Min kæreste havde inviteret mig på en surprise get-away på jeres hotel henover den første weekend i juni, 2022. Ganske enkelt gennemført stil, dejligt, rent og ryddeligt værelse og dejlig seng.
Derudover er lobbyen meget indbydende og jeres indendørs "gårdhave" er helt fantastisk. Vi spiste både aftensmad og morgenmad derinde, og der var absolut ikke en finger at sætte på det.
Aftenen lørdag d.4 juni blev vi blandt andre betjent af nordmanden/svenskeren Natalie/Nathalie. Hun var meget imødekommende, serviceminded og vidste akkurat hvornår hun skulle være der og hvornår hun skulle give plads til privatliv. Rigtig rigtig fin balance. Derudover var maden intet andet end sublim og delikat. Tak for en god oplevelse og en rigtig god weekend. Vi kommer tilbage!"

Anmeldt juni 2022.


Hotel-Noble-House.jpg

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Du reserverer opholdet hos MJ's Hotel på mail til reception@mjs.life. Oplys venligst, at du har et værdibevis fra SPOTdeal, den unikke kode fra værdibeviset, hvilken pakke, du har købt, ønske for ankomstdato, navn og telefonnummer. 

 

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst i følgende perioder:

 • Pakke 1: Ankomst fra søndag - tirsdag til og med den 1. juni 2023 
 • Pakke 2: Ankomst onsdag og torsdag til og med den 25. maj 2023

Én unik kode gælder for den købte pakke for 2 personer.

 

Pakke 1:

 • 1 overnatning i medium dobbeltværelse
 • Morgenmad

 

Pakke 2:

 • 1 overnatning i medium dobbeltværelse
 • Family style middag i Lillies Restaurant
 • Morgenmad

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til MJ'S Hotel.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

MJ'S Hotel

Mäster Johansgatan 13 , 21121 Malmø , CVR: 559055-4134 , reception@mjs.life
Hjemmeside |

Sidste chance: 06. april 2023 kl. 23:59

Ophold på MJ's Hotel