Hotel Bretagne i Nordsjælland

Sidste chance!

Lad betagende Hotel Bretagne danne rammerne om et fortryllende vinterophold i Nordsjælland, hvor hyggen og den gode smag er i fokus. Det gamle badehotel er smukt renoveret med sans for både moderne detaljer og historiens magi.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Hotel Bretagne ligger smukt i hjertet af den nordsjællandske badeby Hornbæk, og på det indtagende badehotel kan I glæde jer til et helt særligt ophold med skønne madoplevelser, uovertruffen service og smukke udsigter, så langt øjet rækker.

 

Hotellet blev bygget tilbage i 1939, og fra de stemningsfulde, gamle stuer er der udsigt til både Kattegat og Hornbæk Sø. Her er det kun fuglenes kvidren og bølgernes skvulpen, der bryder stilheden, og I vil opleve, hvordan roen indfinder sig i både krop og sjæl.

 

Særligt for dette ophold:

 

 • Gaveidé til livsnyderen
 • Badehotelsidyl i Hornbæk, en af perlerne på den Nordsjællandske riviera
 • Inklusiv 3-retters middag i hotellets restaurant, som tilbyder den mest fantastiske panoramaudsigt over Hornbæk Sø

 

TIP: Vidste du, at du kan få værdibeviset i et flot gavedesign? Du vælger blot, at du vil give det "Som gave" i købsprocessen, og så er du ellers klar til at forkæle én, du holder af, med en helt særlig oplevelse.


Opholdet inkluderer:

 

 • 1 overnatning i lækkert dobbeltværelse
 • Kaffe og kage kl. 15.00 på ankomstdagen
 • Menu de Maison: 3-retters middag á 5 serveringer
 • Skøn morgenmad

 

SPOTpris 995 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse. Det betyder, at der skal købes et lige antal.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst tirsdag - lørdag fra den 1. december 2022 til og med den 30. april 2023.

 

Vær opmærksom på, at der er julelukket fra den 18. december 2022 til og med den 6. januar 2023.

 

Tillæg

Aftales og afregnes direkte med Hotel Bretagne.

 

 • Tillæg på lørdage og helligdage: 250 kr. pr. person

 

Bemærk: Til middagen vil der være mulighed for at tage højde for allergener. Der kan dog forventes et tillæg, såfremt der ønskes ændringer til retterne i forbindelse med holdninger eller lignende.

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.


Hotel Bretagne

I 2016-2017 gennemgik det gamle badehotel en omfattende renovering, hvor charmen blev bevaret, samtidig med at der blev hotel taget hensyn til moderne standarder. Det har bevirket, at badehotellet i dag står som en nostalgisk tidslomme, der hylder hotellets absolutte storhedstid - det værende i både udseende og charme, krydret med gastronomi i særklasse.

 

 

Om restauranten

Hotellets restaurant byder på gourmet skabt ud fra et enkelt koncept, der sætter årstidens råvarer i centrum. Det giver en naturlig variation henover dage, måneder og år, hvor kun de ypperste råvarer serveres for gæsterne. Køkkenet styres af køkkenchef, Kasper Larsen, der er uddannet fra Skagen Fiskerestaurant, og som sammen med sit team arbejder utrætteligt for at sætte Hornbæk på det gastronomiske landkort. Sammen har de skabt en restaurant, der i sig selv er rejsen værd. 

 

Når I sætter jer til bords om aftenen, kan I se frem til dejlige madoplevelser i hotellets restaurant, der serverer husets menu, Menu de Maison, for jer. Menuen er en 3-retters menu, bestående af 5 serveringer, som følger sæsonen, og som eksempelvis kan byde på tuntatar til forret, lammeryg til hovedret og en smagsfyldt dessert som et dejligt punktum på middagen. Måltidet indledes desuden med en snack, og inden desserten serveres en ganerenser.

 

Sådan skal I bo

Værelserne er i stil og stemning ført tilbage til storhedstiden, hvor de bedre borgerskaber valfartede til den nordsjællandske riviera for at nyde lyset, luften og naturen. Samtidig er det oprindelige værelsesantal reduceret en smule, således at alle værelser i dag fremstår med eget bad og toilet. Den klassiske, gustiavianske stil og udsigten til søen og havet er der dog ikke gået på kompromis med - dét er selve kernen i Hotel Bretagne og stedets særlige atmosfære.


Livet ved rivieraen

Den nordsjællandske riviera byder på storslået natur, smukke vuer og livsnyderi i lange baner. Får I lyst til at se jer omkring i området, er der mulighed for at leje en af hotellets cykler og tage en tur langs kysten eller udforske Hornbæk plantage. Der er rig mulighed for at få vind i håret, nyde havets brusen eller tage på picnic i de store skovområder. Er I mere til kulturoplevelser, kan I med fordel besøge nogle af de historiske byer og slotte, som området byder på.

 

Om Hornbæk

I Hornbæk by skaber caféer og specialbutikker liv, mens den smukke kyststrækning indbyder til gåture, badning og afslapning. Byen har i mange år været blandt de mest mondæne badebyer på nordkysten - et sted, hvor jetsettet mødes både sommer og vinter.

 

Men Hornbæk har lagt mere at byde på, og med smukke strande og betagende natur finder I her noget for enhver smag. Hornbæk er en perle, der bare venter på at blive opdaget, og som byder på store oplevelser for alle med hang til det bedste i livet. 

 

Historiske Helsingør

Ikke langt fra Hornbæk ligger Helsingør, som er en sprudlende og moderne kulturby med dybe rødder i historien. Byen er fuld af seværdigheder, og den mest berømte er naturligvis Kronborg Slot, der er et af Nordeuropas fineste renæssanceslotte. Slottet blev bygget i 1500-tallet, men historien går helt tilbage til 1420, hvor Erik af Pommern lod en fæstning opføre. Derfra kunne han kontrollere indsejlingen til Øresund og dermed opkræve den indbringende Sundtold. Slottet blev senere verdenskendt i Shakespears "Hamlet" og er i dag udnævnt til verdensarv.

 

Kulturoplevelser i nærheden

Blandt de mest markante kulturinstitutioner i området er Kulturværftet, der ligeledes ligger i Helsingør. Her kan I opleve Nordsjællands største scene, et moderne bibliotek, museum og spisehus samt det spændende kulturhus Toldkammeret - alt sammen under samme tag. Er I  mere til klassiske kulturoplevelser, kan I lade jer imponere af kunstmuseet Nivaagaards Malerisamling, der har et betagende og interessant udvalg af malerier fra den europæiske renæssance og barok samt den danske guldalder. Her kan I på nærmeste hold opleve store kunstnere som Lucas Cranach D.Æ., Nicolai Abildgaard, Carl Bloch og C.W. Eckersberg.

 

Hos det verdenberømte museum Louisiana i Humlebæk er der fokus på moderne kunst fra 1945 til i dag. Museet er et skatkammer af oplevelser med hovedværker fra b.l.a Andy Warhol, Louise Bourgeois, Sigmar Polke, Giacometti og Kusama, og er så absolut et must for alle kunstelskere.

 

Vingårde og whiskey fra Nordsjælland

Hvis I interesserer jer for dansk vin, whiskey eller gin, så kan I med fordel besøge en af de lokale producenter, der ligger spredt ud over det nordsjællandske. Læg vejen forbi Ørby Vingaard, gå en tur i vinmarken og smag de dejlige druer eller besøg Vexebo Vin, der laver økologisk vin og cider lokalt i Fredensborg. Deres produktion sælges bl.a. til toprestauranter i hovedstadsområdet som de michelinhædrede Geranium, Kadeau og Relæ.

 

Er I mere til whiskey, er Thornæs Distilleri i Kagerup et besøg værd. Her her de indrettet en charmerende gammel hestestald med bryggeri, kedler, tøndelager, gårdbutik og smagerum, hvor I kan nyde de gyldne dråber. Produktionen fokuserer på single malt whiskey, og der tilbydes både smagning og rundvisning.

 

Outdoor oplevelser og aktiv ferie

Nordkysten byder på brede sandstrande og gode bademuligheder, men også på smukke vandreture, lystfiskeri, pragtfulde golfbaner og gode muligheder for en sporty og aktiv ferie. 

 

Gribskov er Danmarks næststørste skov og et betagende naturområde med skovsøer, enge og bakkede landskaber. Skoven er i dag en del af Nationalpark Kongernes Nordsjælland, og her kan I overnatte i shelter, besøge Troldeskoven eller tage en frisk tur på mountainbike på de markerede stier.


Flotte anmeldelser

Hotel Bretagne er flot anmeldt på Tripadvisor og har da også modtaget selvsammes udmærkelsescertifikat, som kun gives til de steder, der konsekvent får gode anmeldelser af de besøgende. Tidligere gæster skriver bl.a.:

 

"Kæmpe optur

Vi var på cykeltur i Nord Sjælland mor, far og datter havde en overnatning på hotel Bretagne. Smukt hotel i dejlige omgivelser. Værelset var stort, rent og smagfuldt indrettet. Lækker morgenmad og virkelig dygtigt personale. Alt i alt et meget skønt ophold, vi alle 3 varmt kan anbefale"

Anmeldt april 2021.

 

"Skønt hotel med et fantastisk personale

Et skønt hotel, hvor alt fungerede.
Vi havde købt et ophold med en 5 retters menu inkluderet.
Virkelig veltillavet mad, som på alle måder overgik vore forventninger.
Høflig og opmærksom betjening, fra et engageret personale, med en stor viden.
Udsigten fra hotellet er helt fantastisk. De penge vi havde givet for at få udsigt, var alle pengene værd.
Et sted vi helt sikkert kommer tilbage til."

Anmeldt april 2020.

 

"Uovertruffen service

Lækker og veltillavet og særdeles velsmagende mad.
Hyggelige værelser med god stemning.
God vin menu med perfekt tilpassede vine.
En oplevelse vi sent glemmer - kommer helt sikkert retur."

Anmeldt november 2019.


Hotel-Bretagne.jpg

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Du reserverer dit ophold hos Hotel Bretagne ved at sende en mail til booking@hotelbretagne.dk. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

 

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

 

Fortrydelsesret frem til den 7. januar 2023.

 

Der er et begrænset antal værelser til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte datoer. Når opholdet er booket er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst tirsdag - lørdag fra den 1. december 2022 til og med den 30. april 2023.

 

Vær opmærksom på, at der er julelukket fra den 18. december 2022 til og med den 6. januar 2023.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Opholdet inkluderer:

 • 1 overnatning i lækkert dobbeltværelse
 • Kaffe og kage kl. 15.00 på ankomstdagen
 • Menu de Maison: 3-retters middag á 5 serveringer
 • Skøn morgenmad

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Tillæg

Aftales og afregnes direkte med Hotel Bretagne.

 • Tillæg på lørdage og helligdage: 250 kr. pr. person

 

Bemærk: Til middagen vil der være mulighed for at tage højde for allergener. Der kan dog forventes et tillæg, såfremt der ønskes ændringer til retterne i forbindelse med holdninger eller lignende.

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.

 

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Hotel Bretagne's officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Hotel Bretagne.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Hotel Bretagne

Sauntevej 18, 3100 Hornbæk
Tlf.: 22 60 31 00 | CVR: 38049097 | booking@hotelbretagne.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 24. december 2022 kl. 23:59

Hotel Bretagne i Nordsjælland