Crossbodytaske i læder

Sidste chance!

Mellemstørrelse crossbody af blødt bøffelskind i et klassisk, elegant look. En perfekt lille rejsetaske, der passer til mobil, pung og pas. Vælg mellem sort og cognac.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Denne crossbodytaske er designet i et klassisk og elegant look, der kan bæres til det hele. Den rummer alt det mest nødvendige og bæres nemt med den lange, justerbare rem over skulderen eller på tværs af brystet.

 

Taskens størrelse, tidsløse design og lækre kvalitet betyder, at du her får en taske, der både holder i mange år og kan bruges til det hele - til hverdag og fest. En perfekt lille rejsetaske, der passer til mobil, pung og pas.


Du får:

 • Mellemstørrelse crossbodytaske i sort eller cognac bøffelskind

 

SPOTpris 350 kr. Normalpris 699 kr. Spar 49 %

 

Prisen er inkl. fragt. Forventet levering inden for 5 hverdage med GLS til nærmeste pakkeshop - dog senest den 31. august 2022.


Om tasken - specifikationer 

Tasken har en smart lynlåslomme på fronten samt en stor åben lomme til din mobiltelefon, så du let får fat i den, når du er på farten. Tasken har endvidere en lynlåsåbning i toppen, som gør tasken nem at bruge - og sikker.

 

Taskens justerbare skulderrem gør den behagelig at bære og kan let tilpasses, så den passer præcis til dig. Indvendigt er der plads til alle de nødvendige ting, som du skal have med dig, uanset hvad dit ærinde er. Bag på tasken er der en stor rummelig lynlåslomme, som passer til nøgler, pung, kreditkort osv.

 

Størrelse:

 • Højde: 21 cm
 • Længde: 16 cm 
 • Bredde: 3,5 cm

Prisen er inkl. fragt. Forventet levering inden for 5 hverdage med GLS til nærmeste pakkeshop - dog senest den 31. august 2022.

 

Når du har modtaget dit værdibevis på e-mail, skal du ikke foretage dig yderligere, da din vare sendes automatisk. Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb.

 

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

Én unik kode gælder for 1 stk. dametaske i skind fra Vejgaard i den købte farvevariant.

 

Ønsker du at sende din vare retur, skal du vedlægge en kopi af værdibeviset og sende varen indpakket og i original emballage til Vejgaard Est 1973.

 

Returadresse:
Incita Silkeborg
Teglgårdsvej 2
8620 Kjellerup
Att.: Leather By Corium

 

Du har 14 dages returret fra du modtager varen. Du bærer selv omkostningen for returforsendelsen. 

 

Er pakken ikke afhentet inden for tidsfristen, påløber ekstra fragtgebyr ved gensendelse.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Vejgaard Est 1973.

 

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Vejgaard Est 1973

  Højbovej 1C, 8600 Silkeborg
  Mail: r.vejgaard@gmail.com
  Hjemmeside |

  Sidste chance: 24. august 2022 kl. 23:59

  Crossbodytaske i læder