Gastronomisk ophold på Slukefter Kro

Sidste chance!

Få en enestående oplevelse med et gourmetophold på Slukefter Kro i Sønderjyllands smukke natur. Opholdet er inkl. appetizer, 4-retters gastronomimiddag med vin-, øl- eller mostmenu og kaffe/te med sødt. Gyldig helt frem til den 1. april 2023.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Læg vejen forbi Slukefter Kro i Sønderjylland og und jer selv et fantastisk ophold med lækker mad og service i højsædet. Her kan I blandt andet glæde jer til at nyde tosomheden over en 4-retters gastronomimiddag med tilpasset vin- eller mostmenu og til at starte dagen med en stor og indbydende morgenbuffet. 

 

Nyder I glæden ved et spil golf, er der helt fantastiske muligheder for dette tæt på kroen. Læs mere herom længere nede. 

 

Med sin unikke beliggenhed tæt på skøn natur og dejlige gåruter, indbyder området omkring kroen til ægte livsnydelse uanset årstid. Tager I afsted i de lune måneder, er der sågar en badesø med anlagt sandstrand og badebro, som kan friste vandglade sjæle.

 

Det er ikke nogen tilfældighed, at dette ophold er ét af de bedst sælgende ophold på SPOTdeal, og at Slukefter Kro er et sted, som folk vender tilbage til igen og igen. 


Vælg mellem disse ophold for 2 personer:

 

Ophold med 1 overnatning:

 • 1 overnatning i ældre kroværelse
 • Appetizer og 4-retters gastronomimiddag - middagen starter kl. 18.00
 • Vin-, øl- eller mostmenu tilpasset middagen
 • Kaffe med sødt efter middagen
 • Dejligt morgenbord
 • Gave fra Slukefter Kro ved tjek ud

SPOTpris 1.198 kr. Normalpris 2.998 kr. Spar 60 %

 

Ophold med 2 overnatninger:

 • 2 overnatninger i ældre kroværelse
 • 3-retters middag - på ankomstdagen
 • Appetizer og 4-retters gastronomimiddag på andendagen - middagen starter kl. 18.00
 • Vin-, øl- eller mostmenu tilpasset 4-retters gatronomimiddag på andendagen
 • Kaffe med sødt efter middagen på andendagen
 • Dejligt morgenbord begge dage 
 • Gave fra Slukefter Kro ved tjek ud

SPOTpris 2.098 kr. Normalpris 4.338 kr. Spar 51 %

 

NYHED: Tilkøb af 4-retters specialkost-menu: 250 kr. Menuen laves ud fra dine specialkost-ønsker og skal bestilles minimum 7 dage før pr. e-mail.

 

Bemærk, at der ikke er rengøring på værelserne mellem første og anden dag (håndklæder kan udleveres i receptionen).

 

Værdibeviset kan benyttes med ankomst alle ugens dage til og med den 1. april 2023. Dog ikke fra den 23. december til og med den 25. december 2022 og fra den 30. december 2022 til og med den 1. januar 2023. 

 

Opholdet skal være booket hos Slukefter Kro senest den 1. februar 2023.

 

Bemærk: Der er et begrænset antal pæpværelser til rådighed på hverdage. Ring til kroen og hør nærmere.

 

Tillæg

Aftales og afregnes direkte med Slukefter Kro.

 • Fredags- samt førhelligdagstillæg: 200 kr. pr. værelse pr. nat frem til den 13. august 2022, derefter 300 kr. pr. værelse pr. nat
 • Lørdags- og helligdagstillæg: 400 kr. pr. værelse pr. nat frem til den 13. august 2022, derefter 500 kr. pr. værelse pr. nat
 • Højsæsonstillæg fra den 1. juli 2022 til og med den 1. oktober 2022: 200 kr. pr. værelse pr. nat

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Slukefter Kro.

 • Opgradering til Comfort+ værelse (større værelse med nyere bad/toilet samt udsigt over marker/have): 150 kr. pr. værelse pr. nat
 • Opgradering til Junior Suite (smukke nybyggede værelser med terrasse): 250 kr. pr. værelse pr. nat
 • Opgradering til Suite (flot nybygget suite med indendørs dobbeltspa og terrasse): 350 kr. pr. værelse pr. nat
 • Mulighed for at opgradere til Annexhus for op til 6 personer (tre værelser). Forhør dig direkte hos Slukefter Kro
 • Mulighed for hund på bestemte værelser : 200 kr. pr. hund pr. værelse pr. nat
 • Tidligere tjek ind og senere tjek ud:
  • Tidlig tjek ind fra kl. 13.00: 150 kr. pr. værelse
  • Sen tjek ud til kl. 13.00: 150 kr. pr. værelse

 

Pssst... Hele kroen ligger i stueplan, og der er ingen trapper.

 

Tjek ind: Tidligst kl. 15.30

Tjek ud: Senest kl. 10.30


 

 

Gastronomi og hygge

Et ophold på Slukefter Kro byder på gastronomi, en afslappende og hyggelig atmosfære og en naturskøn placering. Her er både plads til at finde ro i tosomheden eller stifte nye bekendtskaber. 

 

Stedet rummer i sig selv en hyggelig og uhøjtidelig atmosfære - men dem, der for alvor skaber den gode stemning, er personalet. I receptionen, i restauranten eller hvor end du møder dem, vil du altid blive mødt med et stort smil og spørgsmålet "Hvad kan jeg hjælpe Dem med?".

 

Spil golf

Slukefter Kro samarbejder med flere klubber. Det betyder, at du kan købe Greenfee til en billig pris. Kroen har samarbejde med Haderslev Golfklub, Aabenraa Golfklub v. Løjt, Nordborg Golfklub, Royal Oak i Jels og Sønderjyllands Golfklub ved Aabenraa.


Golf bookes på golfbox. Greenfees købes og afhentes på Slukefter Kro.

 

Gå en tur ned til søen

Noget, I ikke må gå glip af under jeres ophold, er en gåtur ned til Vedsted Sø, der er en unik badesø. Fra kroen er der en sti, der går ned til og langs søen til en anlagt sandstrand med badebro.

 

Nyd gastronomi

Godt håndværk og entreprenant kogekunst kendetegner køkkenteamet. Kød, grøntsager, frugt og bær er bærende i retterne, der kommer i velafstemte doser, pænt komponeret og med stor smag. En dejlig oplevelse for øjne såvel som gane.

 

Til maden følger en vin-, øl- eller mostmenu. Her vil I både møde gode og velkendte vine samt spændende, nye vine. Mosten er en lækker varieret mostmenu.

 

Bo komfortabelt

Slukefter Kros historie går flere hundrede år tilbage i tiden. For få år siden gennemgik krobygningen en større renovering, hvor man på flotteste vis har bevaret bygningens historiske detaljer.

 

Kroen har en enkel og komfortabel indretning ude og inde i både traditionel og moderne stil. Værelserne ligger ugeneret bag ved spisesalene og mange værelser har udsigt over marker. Værelserne har eget toilet, bad og fladskærms-tv. Ønskes bedre værelser, kan der opgraderes.

 

Besøg et slot

Fra kroen er mange af Sønderjyllands seværdigheder inden for kort rækkevidde. Benyt lejligheden til at besøge Gråsten Slot, Schackenborg Slot eller Gram Slot. I kan også køre en tur syd for grænsen og besøge Emil Nolde Museet, hvor I kan opleve en lang række værker af den berømte tyske maler.


Flotte anmeldelser på Tripadvisor:

 

"Høj kvalitet på corona-tilbud

Vi benyttede Slukefter Kros tilbud om corona-tilbud med servering på værelset. Det var en dejlig oplevelse med venligt og imødekommende personale, der gav sig god tid trods den specielle situation. Maden og vinen var af meget høj kvalitet, og værelset var indrettet smukt til den særlige situation. Vi kan kun anbefale det på det varmeste."

Anmeldt marts 2021.

 

"Fantastisk !

Skønt sted med dejlig mad og fantastisk serviceminded personale. Sprit på alle borde og ved morgenmaden blev bestik ved buffeten skiftet adskillige gange mens vi sad der. Det bliver helt sikkert ikke sidste gang vi besøger stedet."

Anmeldt december 2020.

 

"Kan varmt anbefales
Jeg havde købt et ophold på Slukefter Kro igennem Spotdeal. Det var et ophold med 5 retters menu og tilhørende vine. Vi blev indlogeret på et virkelig lækkert værelse med spa (havde opgraderet til en suite). Kl. 18 startede middagen. Maden var super lækker, vinen passede perfekt til og der blev ikke sparet på vinen :-) Tjeneren fortalte indlevende om hver ret, og havde tid til at gå rundt og snakke med gæsterne om stor og småt. Virkelig en superb betjening og søde mennesker der arbejder på hotellet. Det er ikke sidste gang, at vi kommer til slukefter kro. Som overskriften siger - Kan varmt anbefales."

Anmeldt august 2019.

 

Se flere flotte anmeldelser på Tripadvisor. 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Sådan booker du dit ophold:

1. Ring til Slukefter Kro og forhør om ledige datoer på tlf.: 74 54 52 30 (på hverdage mellem kl. 10.30-14.00 og lørdage mellem kl. 10.30-14.00). Bemærk: Opholdet skal være booket hos Slukefter Kro senest den 1. februar 2023.

 

2. Videresend den mail, du har modtaget fra SPOTdeal, med dit værdibevis til Slukefter Kro på mail: info@slukefter-kro.dk med påført aftalt ankomst- og afrejsedato samt værelsestype (husk bindestregen i mailadressen).

 

3. Du bedes tjekke din bekræftelse for eventuelle fejl. Ved fejl bedes du kontakte Slukefter Kro indenfor 24 timer.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket er det kroens afbestillingsregler, der gælder.

 

Der er et begrænset antal ophold til rådighed pr. dag.

 

Booking er bindende 7 dage før ankomst.

 

Medbring værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses. Ved spørgsmål kan Slukefter Kro kontaktes på tlf.: 74 54 52 30.

 

Bemærk: Slukefter Kro kræver, at man har værdibeviset i elektronisk form. Derfor, hvis du giver opholdet som gave, er det vigtigt, at du også sender en mail med værdibeviset til den heldige modtager.

 

Værdibeviset kan benyttes med ankomst alle ugens dage til og med den 1. april 2023. Dog ikke fra den 23. december til og med den 25. december 2022 og fra den 30. december 2022 til og med den 1. januar 2023. 

Én unik kode gælder for det købte ophold for 2 personer.

 

Ophold med 1 overnatning:

 • 1 overnatning i ældre kroværelse
 • Appetizer og 4-retters gastronomimiddag - middagen starter kl. 18.00
 • Vin-, øl- eller mostmenu tilpasset middagen
 • Kaffe med sødt efter middagen
 • Dejligt morgenbord
 • Gave fra Slukefter Kro ved tjek ud

 

Ophold med 2 overnatninger:

 • 2 overnatninger i ældre kroværelse
 • 3-retters middag på ankomstdagen
 • Appetizer og 4-retters gastronomimiddag på andendagen - middagen starter kl. 18.00
 • Vin-, øl- eller mostmenu tilpasset 4-retters gatronomimiddag på andendagen
 • Kaffe med sødt efter middagen på andendagen
 • Dejligt morgenbord med begge dage
 • Gave fra Slukefter Kro ved tjek ud

 

NYHED: Tilkøb af 4-retters specialkostmenu: 250 kr. Menuen laves ud fra dine specialkostønsker og skal bestilles minimum 7 dage før pr. e-mail.


Bemærk, at der ikke er rengøring på værelserne mellem første og anden dag.

 

Tillæg 

Aftales og afregnes direkte med Slukefter Kro.

 • Fredags- samt før helligdagstillæg: 200 kr. pr. værelse pr. nat frem til den 13. august 2022, derefter 300 kr. pr. værelse pr. nat
 • Lørdags- og helligdagstillæg: 400 kr. pr. værelse pr. nat frem til den 13. august 2022, derefter 500 kr. pr. værelse pr. nat
 • Højsæsonstillæg fra den 1. juli 2022 til og med den 1. oktober 2022: 200 kr. pr. værelse pr. nat

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Slukefter Kro.

 • Opgradering til Comfort+ værelse (større værelse med nyere bad/toilet samt udsigt over marker/have): 150 kr. pr. værelse pr. nat
 • Opgradering til Junior Suite (smukke nybyggede værelser med terrasse): 250 kr. pr. værelse pr. nat
 • Opgradering til Suite (flot nybygget suite med indendørs dobbeltspa og terrasse): 350 kr. pr. værelse pr. nat
 • Mulighed for at opgradere til Annexhus for op til 6 personer (tre værelser). Forhør dig direkte hos Slukefter Kro
 • Mulighed for hund på bestemte værelser : 200 kr. pr hund pr. værelse pr. nat
 • Tidligere tjek ind og senere tjek ud:
  • Tidlig tjek ind fra kl. 13.00: 150 kr. pr. værelse
  • Sen tjek ud til kl. 13.00: 150 kr. pr. værelse

 

Tjek ind: Tidligst kl. 15.30

Tjek ud: Senest kl. 10.30

 

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Slukefter Kro's officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Slukefter Kro ApS.

 

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Slukefter Kro

  Tøndervej 16 Vedsted, 6500 Vojens
  Tlf.: 74 54 52 30 | CVR: 38735675 | info@slukefter-kro.dk | Hjemmeside |

  Sidste chance: 31. maj 2022 kl. 23:59

  Ophold på Slukefter Kro