Skøn 3 retters frokost på KROGS Fiskerestaurant. Med dette tilbud præsenterer vi dig for en af vores mest populære restauranter, Krogs, der vil forkæle dig med en udsøgt frokostmenu.

Sidste chance!

Krogs Fiskerestaurant har til huse i smukke lokaler på Gammel Strand. Frokosten byder på æstetiske overraskelser og store smagsoplevelser.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

De fleste nikker genkendende, når Krogs bliver nævnt. Mange københavnere har en relation til stedet: ”Der spiste mine bedsteforældre hver søndag”, eller ”der var jeg til en dejlig frokost med hele familien for nylig”. Ældre generationer fortæller ofte, at ”de kongelige fra hele Norden aldrig var på besøg i København uden at lægge vejen forbi Krogs.”

I dag er restauranten lige så populær, som da den åbnede i 1910, og stadig besøgt af unge som gamle og turister fra nær og fjern. Et livligt og traditionsrigt sted – nu blot med et pust af samtidens vinde.

Krogs Fiskerestaurant er kendt for sit udsøgte gourmetkøkken, som byder på suveræne såvel som æstetisk fuldendte fiskeretter, der forener det traditionelle med mere moderne indslag.

Dagens frokosttilbud gælder for én person og inkluderer en 3-retters menu, hvor du frit kan vælge en forret, en hovedret og en dessert imellem følgende valgmuligheder:

Forret: 

  • Riette af varmrøget laks m. råmarineret kål og æbler
  • Muslingesuppe m. hytteost og rogn

Hovedret:

  • Dampet Kulmule m. kompot af spansk peber og fennikel samt cremet sauce
  • Terrin af sprængt hanekylling m. trøffelmayo og grillet brød

Dessert:

  • 3 gode oste m. smørristet rugbrød
  • Krogs version af æbletrifli m. flødeis

KUN 155 kr. pr. person. Normalpris 310 kr.

Oplevelsen kan nydes fra den 2. oktober 2014 - 1. februar 2015 mellem kl. 12.00 og 16:30.

Køkkenet er åbent mellem 12-15.

Restauranten holder søndagslukket fra 1. november 2014.


Gammel strand anno 1900
På Gammel Strand i København ligger en af Københavns ældste og mest traditionsrige restauranter. Opkaldt efter den første ejer, Christian Sørensen Krog, blev restauranten grundlagt i 1910 under navnet Østers-Krog. Det var dengang, hvor Gammel Strand var centrum for Københavns fiskehandel, og borgerne hver dag kunne købe friske fisk fra de mange boder på kajen.

Med tiden forsvandt både kutterne og fiskeboderne fra kvarteret, mens Krogs Fiskerestaurant sideløbende udviklede sig til at være en af byens mest kendte gourmetrestauranter. Siden er restauranten i samarbejde med Nationalmuseet blevet restaureret af flere omgange, og det er også grunden til, at den i dag fremstår næsten, som da den blev bygget med stuk og småsprossede vinduer.

Nye toner
I dag er restauranten lige så populær, som da den åbnede i 1910, og stadig besøgt af unge som gamle og turister fra nær og fjern, et livligt og traditionsrigt sted – nu blot med et pust af samtidens vinde. For i starten af 2014 fik den historiske restaurant en ny ejerkreds, som bl.a. tæller folk fra nogle af landets bedste restauranter. General Manager er norske Werner Nymo (tidl. bl.a. restaurantmanager hos Alberto K i otte år og Kokkedal Slot), og køkkenchefen er Samat Wipunnattiphong, der tidligere har været på bl.a. Svinkløv Badehotel, Mash og Madklubben.

Fornyet, men bevaret
Det nye teams mission med Krogs er at forny den legendariske restaurant, så du møder en verden fuld af historie, der dog aldrig bliver stivbenet eller står i vejen for dig som gæst. Det betyder bl.a. at servicen stadig er fra Royal Copenhagen, og de gamle lysekronerne bliver hængende. Men atmosfæren skal være afslappet og hyggelig og det gode selskab i centrum.

Som et led i planen om at føre restauranten tilbage til rødderne har Krogs kigget grundigt i de gamle menukort. Her har man fundet en håndfuld klassikere, der er blevet opdateret med respekt for det originale udtryk, og som nu danner ramme om de nye a la carte menuer.

Menuen er som tidligere forankret i det klassiske køkken, men med et samtidigt aftryk, og maden på Krogs bliver stadig lavet med rødder i det danske køkken ud fra en filosofi om, at tilberedningen skal være respektfuld, præsentationen enkel og råvarerne de bedste, der kan opdrives. Dagens menu på Krogs sammensættes, så snart morgenens fangst er leveret. Ved hjælp af dygtigt håndværk kombineres de bedste fisk og grøntsager til en kreativ og spændende menu.

Anmeldelser:
Politiken - Her er varme og velsmag og med nogle af de fem største huer, jeg har givet, vil jeg understrege, at her kommer jeg gerne igen og igen. 
Vurdering: 5

Guide Michelin
Krogs Fiskerestaurant er anbefalet i Michelinguiden

Bord skal reserveres inden ankomst på http://krogs.dk/bestil-bord/ 

Frokosten kan indløses fra 2. oktober til og med 1. februar 2015.

 

Dagens frokosttilbud gælder for én person og inkluderer en 3-retters menu, hvor du frit kan vælge en forret, en hovedret og en dessert imellem følgende valgmuligheder:

Forret:

  • Riette af varmrøget laks m. råmarineret kål og æbler
  • Muslingesuppe m. hytteost og rogn

Hovedret:

  • Dampet Kulmule m. kompot af spansk peber og fennikel samt cremet sauce
  • Terrin af sprængt hanekylling m. trøffelmayo og grillet brød

Dessert:

  • 3 gode oste m. smørristet rugbrød
  • Krogs version af æbletrifli m. flødeis

Oplevelsen kan nydes fra den 2. oktober 2014 - 1. februar 2015 mellem kl. 12.00 og 16:30.

Køkkenet er åbent mellem 12-15.

Restauranten holder søndagslukket fra 1. november 2014.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

KROGS Fiskerestaurant

Gammel Strand 38, 1202 København K
Tlf.: 33 15 89 15 | CVR: 35514813 | krogs@krogs.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 08. oktober 2014 kl. 23:59

Skøn 3 retters frokost på KROGS Fiskerestaurant. Med dette tilbud præsenterer vi dig for en af vores mest populære restauranter, Krogs, der vil forkæle dig med en udsøgt frokostmenu.