Giv en du holder af en lækker og sjov oplevelsesgave med et flødebollekursus hos Frederiksberg Chokolade. Du får kursus, forklæde, bog, det du har fremstillet og ekstra rabat i butikken. Kurset afholdes på udvalgte hverdage i september.

Udsolgt

Frederiksberg Chokolade har ry for at være en af byens bedste chokoladeforretninger, og nu kan du lære at lave måske byens bedste flødeboller. Du får mulighed for at lave flere forskellige slags.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Den gamle Frederiksberg Chokolade har ry for at være en af byens bedste chokoladeforretninger. Kom med på et spændende flødebollekursus, hvor du lærer at fremstille Frederiksberg Chokolades berømte flødeboller.

Flødebollerne laves på vaffelbund og dyppes i hvid eller mørk chokolade. Der er mulighed for at lave de traditionelle vanilleboller med og uden kokos, moccaboller eller en lækker flødebolle med frisk frugt. Og når kurset er ovre, så får du både opskriften og det, som du har fremstillet med hjem.

Oplevelsen starter allerede, når du træder ind i lokalet og bliver mødt af duften af de lækre ingredienser. Stemningen er hyggelig og uformel, og begejstringen vil med garanti ingen ende tage, når du giver dig i kast med det super lette og lækre skum, der udgør en af hovedingredienserne i en flødebolle.


Alt dette er inkluderet i prisen:

  • Flødebollekursus med lille foredrag om chokolade.
  • Forklæde.
  • Alle dine skønne flødeboller med hjem.
  • Bogen ’Kærlighed & Respekt', som blev lanceret den 2. november 2013 i forbindelse med Frederiksberg Chokolades 90 års jubilæum (1923-2013) og indeholder masser af gode chokoladeopskrifter, anekdoter og historier om både familien bag samt butikken på Frederiksberg Allé.
  • 10% rabat i butikken på selve kursusdagen.

Varighed: ca. 1½ time.

Normalpris 678 kr. Nu kun 340 kr. pr. person. Spar 49%.

Afholdes i september:
Kurset afholdes på hverdage i september måned. Se dato og tid, når du vælger variant, efter du har klikket 'køb nu'.

Adresse: Frederiksberg Allé 64, 1820 Frederiksberg C.

Antal pladser: Man skal minimum være 10 personer tilmeldt per dag og maksimum 12, før kurset afholdes. Du vil dog blive kontaktet af Frederiksberg Chokolade, hvis der er ændringer.


I snart 100 år har butikken 'Frederiksberg Chokolade' på Frederiksberg Allé haft ry for at være en af byens bedste chokoladeforretninger. Her er et stykke chokolade fremstillet af de bedste råvarer og hænder samt de bedste kakaobønner, der findes på markedet. Ingredienser som usprøjtede appelsiner og kandiserede ægte violer, plukket ude i naturen, er en naturlig del af fremstillingsprocessen. 

Orangegrene skal have trukket i Grand Marnier i op til seks måneder, og skal der bruges cognac, skal det være den fineste af slagsen – eksempelvis Grande Fine Champagne fra cognachuset Logis de la Mothe i hjertet af Cognac Distriktet.

Sådan lyder det klare budskab fra Tina Jacobsen Wilstrup, der er uddannet konditor, og som siden 1996 har været kvinden bag den anerkendte, gamle Frederiksberg Chokolade. Tina har desuden modtaget Saint Honoré-ordenen, som er fagets fornemmeste pris. Ordenen gives til fagfolk, der mestrer en meget høj faglig standard, og som har gjort en ekstraordinær indsats for konditorfaget.

Gamle og nye opskrifter
Den legendariske chokoladeforretning på Frederiksberg Allé og mange af de opskrifter, som Tina Jacobsen Wilstrup i dag bruger, går helt tilbage til 1923. Og chokoladen - ja, den fremstilles i dag, som man gjorde det for snart hundrede år siden. Det gamle håndværk er ført tilbage til dengang, da kvalitet kom før masseproduktion, og de små lækre delikatesser, som hver især ligger og lokker i de smukke specielfremstillede maghogniæsker, er fremstillet ved hjælp af både dyppekar og antikke forme.

Med respekt for stedets traditioner har Tina Jacobsen Wilstrup dog udviklet nye sortimenter, hvori der indgår ingredienser som chili og lakrids – eller hvad med en guldkugle - en himmelsk mundfuld af blød nougat, sprød hasselnøddekrokant og orange, som til sidst efter et dyp i chokoladen får et pust af 18 karats bladguld. Alle sammen rene chokoladedelikatesser – made by hand, så de smelter på tungen.

Hos Frederiksberg Chokolade er de mere end 60 forskellige varianter fremstillet uden farvestoffer, tilsætningsstoffer eller brug af essenser.

Du kan se på dit værdibevis, hvilken dag og tidspunkt du har valgt.

Husk at medbringe dit værdibevis på dagen. 

Adressen er: Frederiksberg Allé 64, 1820 Frederiksberg C.

 

 



Alt dette er inkluderet i prisen:

  • Flødebollekursus med lille foredrag om chokolade.
  • Forklæde.
  • Alle dine skønne flødeboller med hjem.
  • Bogen ’Kærlighed & Respekt', som blev lanceret den 2. november 2013 i forbindelse med Frederiksberg Chokolades 90 års jubilæum (1923-2013) og indeholder masser af gode chokoladeopskrifter, anekdoter og historier om både familien bag samt butikken på Frederiksberg Allé.
  • 10% rabat i butikken på selve kursusdagen.

Varighed: ca. 1½ time.

Én unik kode gælder for én person.

Man skal minimum være 10 personer tilmeldt per dag og maksimum 12, før kurset afholdes. Du vil dog blive kontaktet af Frederiksberg Chokolade, hvis der sker ændringer.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Frederiksberg Chokolade

Frederiksberg Allé 64, 1820 Frederiksberg C
Tlf.: 33 22 36 35 | CVR: 19347389 | tina@frederiksbergchokolade.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 27. august 2014 kl. 23:59

Giv en du holder af en lækker og sjov oplevelsesgave med et flødebollekursus hos Frederiksberg Chokolade. Du får kursus, forklæde, bog, det du har fremstillet og ekstra rabat i butikken. Kurset afholdes på udvalgte hverdage i september.