Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

Tapastallerken hos Lundgren V.I.P.

Tapastallerkenen hos Lundgren V.I.P er vores mest populære tapas-tilbud. Nu kan du opleve eller genopleve de små, delikate sydlandske delikatesser og bagefter et stykke chokoladekage.

Tapastallerken + chokoladekage for 99 kr. per person hos Lundgren V.I.P i Bagerstræde.

Pris 99*

Din ordre pålægges 2,00kr. i administrations-gebyr

Dette tilbud er desværre udløbet. Se alle aktuelle tilbud med Mad & Vin HER

558 solgte

Værdi199

Rabat50

Spar100

Tapas er en populær spise - også blandt SPOTdeals medlemmer. Over 19.000 SPOTdeal-medlemmer har siden 2011 besøgt Lundgren V.I.P. med et værdibevis til en tapastallerken. Det gør tapasrestauranten i Bagerstræde til det mest populære tapas-tilbud hos os.

Med dagens tilbud kan du få den populære tapastallerken på Lundgren V.I.P. Har du ikke besøgt Lundgren V.I.P før ligger den i den hyggelige del af Vesterbro på Bagerstræde. Lundgren V.I.P er en lille 'gammeldags' butik, hvor du kan handle vine, oste, pølser, skinker og andre delikatesser. Butikken fungerer også som tapas- og vinbar.

Du sidder i hyggelige og intime omgivelser, og på tallerkenen er der delikatesser fra Belgien, Spanien, Frankrig og Italien og bagefter et lækkert stykke chokoladekage. Du sidder på bløde stole ved små borde, hvor stearinlys i gamle stager funkler og sammen med de små, delikate retter og dejlige vin bringer varme i kroppen.

Rost spisested
Lundgren V.I.P i Bagerstræde har fået karakteren 5,2 ud af 6 mulige (baseret på 9.105 anmeldelser) af besøgende, som har booket deres bord gennem restaurantsiden Dinnerbooking.dk. Restauranten har desuden fået karakteren 5,28 (baseret på 132 anmeldelser) det 1. halvår af 2015 og hermed et 'æresdiplom'. 


En luksus-tapas hos Lundgren V.I.P. består af:

 • 1 skive sortfodsskinke
 • 1 skive serranoskinke
 • 4 slags salami
 • Paté
 • 4 slags ost
 • Rød pesto
 • Oliven
 • Rød peber m. ost
 • Semidried tomater
 • Chornichons
 • Friskbagt brød.

Derudover får du et stykke lækker chokoladekage til dessert.

Din pris er 99 kr. for hele herligheden. Prisen er normalt 199 kr. pr. kuvert. Du sparer 50 %.

Du kan bruge tilbuddet til og med d. 31. august 2016.


200 topvine
Til god tapas hører et godt glas vin. I vælge mellem 200 forskellige og unikke vine, som sælges til butikspris. De kan både fås på glas og i hele flasker.

Du betaler kun for det, du drikker. I praksis betyder det, at hvis du køber en flaske vin, bliver der sat en streg til det sted, hvor du drikker - og du betaler kun for det. Det betyder, at du kan smage mange forskellige vine, og at du roligt kan bestille en hel flaske.

Åbningstider (køkkenet lukker 1 time før):
Mandag - Torsdag: 11:30-22:00
Fredag - Lørdag: 11:30-24:00
Søndag: 13:00 - 21:00

Suspended-Coffees
Lundgreen V.I.P har bragt konceptet 'Suspended-Coffees' til Vesterbro, som betyder, at du hos restauranten kan købe en kupon til kaffe for 15 kr. og en kupon til sandwhich for 30 kr. Kuponerne giver du selv til en hjemløs, der kan komme og få donationen. Du kan fortælle den hjemløse, at kaffen og sandwichen blive serveret hver dag mellem kl. 11 og 12.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

For at indløses dagens deal, SKAL du forudbestille bord. Det anbefales at bestille bord i god tid.

Bordreservation forgår online via dette link: http://lundgrenvip.b.dinnerbooking.com/onlinebooking/393/2?

På mail booking@lundgren-vip.dk kan du stille spørgsmål, og det er også her du skal booke bord, hvis det er til mere end 10 personer.

Ønsker du at ringe til Lundgren V.I.P., kan det ske på tlf.: 60818370 mellem kl. 11-15 og 19-20.

Åbningstider (køkkenet lukker 1 time før):
Mandag - Torsdag: 11:30-22:00
Fredag - Lørdag: 11:30-24:00
Søndag: 13:00 - 21:00

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses. Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

Vær opmærksom på, at der kan forekommet travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden

Én unik kode gælder for én luksustapas med chokoladekage hos Lundgren V.I.P. Gælder alle dage i åbningstiden til og med d. 31. august 2016.

Maks. 40 værdibeviser pr. kunde.

Bemærk at tilbuddet IKKE gælder som take-away.

Denne deal skal nydes i Lundgren V.I.P. i Bagerstrædes stemningsfulde lokaler og er ekskl. drikkevarer. I kan vælge imellem 200 forskellige topvine, som sælges til butikspris. De kan både fås på glas eller i hele flasker. Og du betaler kun for det, du drikker. I praksis betyder det, at hvis du køber en flaske vin, bliver der sat en streg til det sted, hvor du drikker - og du betaler kun for det. 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Lundgren V.I.P.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Lundgren V.I.P.

Bagerstræde 6, 1617 København V


Sidste chance: 20. maj 2016 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst