Udsøgt skaldyrsfad på l'Alsace - frokost el. aften

Sidste chance!

Nyd et forfriskende skaldyrsfad på Restaurant l'Alsace, der i københavnerkredse er kendt som et legendarisk spisested med et stort stampublikum, som sætter pris på det klassiske køkken. Prisen er pr. person v. køb til min. 2 personer.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Vi er stolte af, at vi igen har fornøjelsen af at invitere dig på l'Alsaces populære skaldyrsfad, 'det bedste fra havet'. 

Det udsøgte skaldyrsfad er eksklusivt sammensat til SPOTdeals gæster og kan nydes til både frokost og aften.

Skaldyrsfadet inkluderer: 

  1. Servering:
    Klassisk fiskesuppe med sauce rouille og croutons

  2. Servering:
    Hvidvinsdampede blåmuslinger

  3. Servering:
    - 5 Atlanterhavsøsters fra Løgismose
    - 1/2 hummer med klo 
    - 3 jomfruhummere
    - Hjemmelavet mayonnaise
    - Toast og citron á part

SPOTpris 275 kr. pr. person v. køb til min. 2 personer.

Oplevelsen kan indløses fra den 2. maj 2016 - 30. juli 2016 til både frokost og aften.

OBS! Begrænset antal.


Et par trin nede af den lille trappe i Pistolstræde og pludselig befinder man sig i en helt anden verden. Det var den legendariske kok Franz Stockhammer, som grundlagde RESTAURANT L'ALSACE i 1978. I dag har datteren Josephine Stockhammer taget over. Hun driver nu stedet sammen med køkkenchef Franck Dietrich, der er ægte "Elsässer". Dietrich har en fortid på bl.a. Fakkelgaarden i Sønderjylland.

'Der findes intet sted i København, hvor man på samme måde føler sig henført til gamle dage: duften, stemningen og lydene fra det travle køkken af gryder der bobler, pander der syder og hænder der arbejder resolut. l'Alsace hylder det gedigne og ægte håndværk, hvor tingene gøres fra bunden - og tager tid.'

Mellem charmerende okkerfarvede bindingsværkshuse ligger denne fransk-østrigske perle. Diskret og stilfuld og med en fortættet sydlandsk stemning, der præger omgivelserne i den romantisk overdækkede vinterhave, der nærmest har karakter af et stort indbydende orangeri.

Restaurant l'Alsace er i københavnerkredse et legendarisk spisested og har da også et stort stampublikum, som sætter pris på det klassiske køkken. Man skal ikke forvente at finde molekylær gastronomi på disse kanter, og er man på udkig efter moderne fusionsmad i miniatureformat er Restaurant l'Alsace ikke stedet. Her er det derimod den klassiske kokkekunst, der er i højsædet.

Restaurantchef Josephine Stockhammer har videreført stilen fra sin far og serverer klassiske retter fra Østrig og Alsace. Søtunge, muslinger, østers, kantareller, trøfler, terrine de foie gras og lækkert mørt oksekød serveres i rigelige mængder. Og alt sammen skylles det ned med liflige dråber fra enten Østrig og Alsace. Franz Stockhammer lærte nemlig københavnerne at drikke østrigsk vin, og i dag har vinkortet et seriøst udbud af østrigske såvel som franske vine.

Salat med skiver af håndskåret parmaskinke og grillet gedeost, der er krydret med lidt rødvinseddike og græskarkerneolie, er altid godt at lægge ud med. Og skulle man en råkold vinteraften savne en god gang Chou Croûte er det bare at lægge vejen forbi Pistolstræde. Her er Chou Croûte nemlig en af de klassiske serveringer, som Stockhammer & Co. har haft på menukortet i årevis. Retten har det på samme måde som en god årgangsvin. Den bliver bare bedre år for år. Alsacisk surkål serveret enten med fisk eller røget flæsk, hamburgerryg og kødfulde pølser. Retten er kogt i hvidvin, og som tilbehør fås små lækre saltkartofler og stærk sennep. Køkkenchef Franck Dietrich kalder det for en ægte herreret, men er man ikke til den slags, så er der heldigvis mange andre muligheder for at få stillet sulten. Den kraftige fiskesuppe bouillabaisse, der serveres med jomfruhummer, blåmuslinger, sauce rouille og brødcroutons, fås næppe bedre nogen steder i byen.

Hver tirsdag aften året rundt kan man på Restaurant l'Alsace spise Moules aux Safran, liflige, hvidvinsdampede muslinger, ad libitum. Muslingerne serveres med to glas Alsace vin og hjemmebagt kartoffelbrød. Men en gang imellem er tiden ikke til hyggelige restaurantbesøg.

Det ved man på Restaurant l'Alsace, og derfor kan man bl.a. købe deres Bouillabaisse som take away. Det samme gælder den fremragende Terrine de foie de gras á la Strasbourgeoise, der er en af husets specialiteter. Opskriften er perfektioneret af legendariske Jean Schillinger og er blevet serveret hos Restaurant l'Alsace gennem mere end 30 år. Retten fås i små portioner lige til at tage med hjem.

Restaurant l'Alsace glæder sig til at byde dig velkommen indenfor.

AOK
Vurdering: 5

Bord SKAL reserveres direkte hos Restaurant l'Alsace på telefon 3314 5743 eller mail alsace@alsace.dk. Husk at oplyse den unikke SPOTdeal kode fra dit værdibevis samt at det er skaldyrsfadet, det drejer sig om.

l'Alsace har ofte meget travlt i weekenderne, og vi anbefaler derfor, at du ringer i meget god tid og forespørger på et bord, hvis du ønsker at nyde skaldyrsfadet en fredag eller lørdag.

En unik kode gælder for én person ved køb til min. to personer.

Skaldyrsfadet inkluderer:

Servering: 

  1. Klassisk fiskesuppe med sauce rouille og croutons

  2. Servering: 
    Hvidvinsdampede blåmuslinger

  3. Servering:
    5 franske Atlanterhavsøsters fra Løgismose 
    1 halv hummer med klo 
    3 jomfruhummere
    Hjemmelavet mayonnaise 
    Toast og citron á part

Oplevelsen kan indløses fra den 2. maj 2016 - 30. juli 2016 til både frokost og aften.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit bord hurtigst muligt og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber, så du kan returnere dit køb, hvis den ønskede periode mod forventning IKKE er ledig.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af denne oplevelse. Alle spørgsmål vedrørende oplevelsen rettes til restauranten. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på  www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar. 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Restaurant l'Alsace

Ny Østergade 9, 1101 København K
Tlf.: 33 14 57 43 | CVR: 30498402 | alsace@alsace.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 11. maj 2016 kl. 23:59

Udsøgt skaldyrsfad på l'Alsace - frokost el. aften