Nordisk luksusbuffet fra Gaudium

Sidste chance!

Byd dine gæster på en uovertruffen luksusbuffet, der er lavet med udgangspunkt i det nordiske køkken. Bag Gaudium står bl.a. den tidligere NOMA-kok Robert Petersen.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Gaudium stammer fra latin og betyder glæde. Og glæde er der garanteret både i køkkenet, når jeres nordiske luksusbuffet tilberedes og ved jeres bord, når maden serveres, og stemningen stiger blandt de indbudte gæster.

Gaudium er blevet til sammen med Robert "Fabio" Petersen, som har arbejdet og er uddannet fra Noma og også har været med i programmet ’NOMA på kogepunktet’. Han var også med til at starte Kødbyens Fiskebar, hvor han arbejdede som souschef.

Roberts ekstraordinære kvalitetssans og kendskab til det nordiske køkken er en del af Gaudiums DNA. Det skal være nordisk, ekstrem smagfuldt og lavet af kvalitetsråvarer. Kun det bedste er godt nok.

Den Nordiske Luksusbuffet indeholder:

  • Varmrøget norsk laks – biodynamisk creme fraiche - purløg - syltede radiser - brøndkarse
  • Dampede hvedekerner - rød piment - skalotteløg - frisk mozzarella
  • Sprød grøn salat - cherrytomater - ristede solsikkekerner - honning - balsamico
  • Dansk kalv- skovsvampe - skalotteløg - citronskal - hvidløg
  • Bornholmer unghane - lynghonning - lime
  • Kartoffel - rosmarin - porrer
  • Nordisk pesto – krydderurter – nødder - parmesan
  • Chokoladekage - karamel - hindbær
  • Brød – groft – økologisk

SPOTpris 129 kr. pr. kuvert. Normalpris 300 kr. Spar 57 %

Der skal bestilles til minimum 10 kuverter pr. selskab.

Gaudium kan håndtere selskaber i størrelsen over 500 kuverter.

Værdibeviset kan indløses til og med 31. august 2016. Der skal bestilles mindst otte dage i forvejen.

OBS! Der tages forbehold for udsolgte dage, særligt uge 16.

Kok med: En kok kan tilkøbes til selskabet. Prisen er 500 kr. pr. time og skal minimum købes for 3 timer pr. selskab - kontakt Gaudium for nærmere info.


Alt det praktiske:

Er maden varm eller kold, når jeg afhenter/får leveret?
- Maden er som udgangspunkt kold, men kan imod en betaling på 300 kr. være varm ved afhentning/levering

Hvor lang tid tager maden at opvarme?
- Beregn en samlet tilberedsningtid på ca. 45 minutter inkl. hviletid (kan variere fra menu til menu.)

Er det besværligt at opvarme maden?
- Nej det er ganske simpelt, og der følger en nøje beskrevet vejledning med.

Hvad gør jeg, hvis jeg har spørgsmål til Gaudium omkring min ordre eller andet?
- Ring venligst på tlf. 30 70 52 02 eller send en mail til gaudium@gaudium.dk. Telefonen er 9.00 - 16.00 på hverdage, 10.00 - 14.00 på lørdage. På mail får I i hverdagene svar inden for 24 timer.

AFHENTNING
Hvordan modtager jeg maden?
- Maden pakkes i pæn engangsemballage, som kan sættes direkte i ovnen og er klar til transport og til at sættes på køl.

I hvilket tidsrum kan maden afhentes?
- Hverdag mellem kl. 10.00 og 16.00
- Lørdage kl. 10.00 - 14.00
- Søndag - kun levering (i tidsrummet 9.00 - 18.00)

LEVERING
Hvordan modtages maden?
- Maden leveres i pæn engangsemballage og transporteres i termokasser, som holder maden kold eller varm afhængigt af bestillingen.

I hvilket tidsrum kan jeg få leveret min mad?
- Kl. 9.00 - 18.00 alle dage. Der leveres i 1 times intervaller. F.eks. imellem kl. 10 og 11. Det er derfor vigtigt, at I er hjemme i det tidsinterval, I har bestilt levering. Såfremt I ønsker maden leveret et helt specifik tidspunkt, kan dette arrangeres efter aftale.

Hvad koster levering?
- 300 kr. i Storkøbenhavn (postnumre 1000 - 2999) og 400 kr. på øvrige Sjælland. Andre områder efter nærmere aftale.

I hvilket område kan I levere?
- Hele Sjælland og andre områder efter nærmere aftale

Bærer chaufføren maden helt ind på vores adresse?
- Ja, chaufføren bærer maden ind og gennemgår vejledning med jer samt øvrige spørgsmål, I måtte have.

Du bestiller ved at sende en mail til gaudium@gaudium.dk. Der skal bestilles mindst otte dage i forvejen.
Husk: Når du sender mailen, skal du skrive Nordisk Luksusbuffet i emnefeltet.

OBS! Der tages forbehold for udsolgte dage, særligt uge 16.

Alt det praktiske:

Er maden varm eller kold, når jeg afhenter/får leveret?
- Maden er som udgangspunkt kold, men kan imod en betaling på 300 kr. være varm ved afhentning/levering

Hvor lang tid tager maden at opvarme?
- Beregn en samlet tilberedsningtid på ca. 45 minutter inkl. hviletid (kan variere fra menu til menu.)

Er det besværligt at opvarme maden?
- Nej det er ganske simpelt, og der følger en nøje beskrevet vejledning med.

Hvad gør jeg, hvis jeg har spørgsmål til Gaudium omkring min ordre eller andet?
- Ring venligst på tlf. 30 70 52 02 eller send en mail til gaudium@gaudium.dk. Telefonen er 9.00 - 16.00 på hverdage, 10.00 - 14.00 på lørdage. På mail får I i hverdagene svar inden for 24 timer.

AFHENTNING
Hvordan modtager jeg maden?
- Maden pakkes i pæn engangsemballage, som kan sættes direkte i ovnen og er klar til transport og til at sættes på køl.

I hvilket tidsrum kan maden afhentes?
- Hverdag mellem kl. 10.00 og 16.00
- Lørdage kl. 10.00 - 14.00
- Søndag - kun levering (i tidsrummet 9.00 - 18.00)

LEVERING
Hvordan modtages maden?
- Maden leveres i pæn engangsemballage og transporteres i termokasser, som holder maden kold eller varm afhængigt af bestillingen.

I hvilket tidsrum kan jeg få leveret min mad?
- Kl. 9.00 - 18.00 alle dage. Der leveres i 1 times intervaller. F.eks. imellem kl. 10 og 11. Det er derfor vigtigt, at I er hjemme i det tidsinterval, I har bestilt levering. Såfremt I ønsker maden leveret et helt specifik tidspunkt, kan dette arrangeres efter aftale.

Hvad koster levering?
- 300 kr. i Storkøbenhavn (postnumre 1000 - 2999) og 400 kr. på øvrige Sjælland. Andre områder efter nærmere aftale.

I hvilket område kan I levere?
- Hele Sjælland og andre områder efter nærmere aftale

Bærer chaufføren maden helt ind på vores adresse?
- Ja, chaufføren bærer maden ind og gennemgår vejledning med jer samt øvrige spørgsmål, I måtte have.

En unik kode gælder for én kuvert.

Buffetten består af følgende retter:
Varmrøget norsk laks – biodynamisk creme fraiche - purløg - syltede radiser - brøndkarse
Dampede hvedekerner - rød piment - skalotteløg - frisk mozzarella
Sprød grøn salat - cherrytomater - ristede solsikkekerner - honning - balsamico
Dansk kalv- skovsvampe - skalotteløg - citronskal - hvidløg
Bornholmer unghane - lynghonning - lime
Kartoffel - rosmarin - porrer
Nordisk pesto – krydderurter – nødder - parmesan
Chokoladekage - karamel - hindbær
Brød – groft – økologisk

Der skal bestilles til minimum 10 kuverter pr. selskab.

Gaudium kan håndtere selskaber i størrelsen over 500 kuverter.

Værdibeviset kan indløses til og med 31. august 2016. 

En kok kan tilkøbes til selskabet. Prisen er 500 kr. pr. time og skal minimum købes for 3 timer pr. selskab - kontakt Gaudium for nærmere info.

Ring gerne til Gaudium på tlf. 30 70 52 02, hvis du/I har spørgsmål.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Gaudium. 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Gaudium Catering

Fjeldhammervej 15 , 2610 Rødovre
Tlf.: 30 70 52 02 | CVR: 36889853 | gaudium@gaudium.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 20. april 2016 kl. 23:59

Nordisk luksusbuffet fra Gaudium