Ophold for 2 på Ystad Saltsjöbad

Sidste chance!

Gør vinteren lidt mere spændende og ta' på 'vinter-refugium' for 2 på Ystad Saltsjöbad, hvor der venter en ultimativ spa-oplevelse i charmerende rammer. Opholdet er med 1 overnatning og fås m/u middag. Derudover morgenmad og adg. til spa.Fra 1.399 for 2.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Ystad Saltsjöbad, hvis historie går helt tilbage til 1897, ligger på skånes smukkeste kyststrækning og er en institution indenfor den svenske hotelverden. Saltsjöbadet blev i tidernes morgen hurtigt et populært sted for den svenske overklasse, og den dag i dag forstår man godt hvorfor. For med sin unikke placering ligger det gamle badehotel i al sin skønhed som den eneste bygning nede ved havet.

Nu har du chancen for at opleve, hvad ægte svensk luksus består af: På Ystad Saltsjöbad kommer du tilmed langt væk fra dagligdagens stress og jag, og afstanden til Øresundsbroen er kun en times kørsel.

Giv som julegave eller nyd selv opholdet sammen med en, du holder af.

Vælg mellem følgende to ophold til 2 personer:

Ophold ekskl. middag

 • Overnatning i superior room
 • Adgang til hotellets spaafdeling - bemærk der er en aldersgrænse på 16 år i spaafdelingen.
 • Stor morgenbuffet    

SPOTpris 1.399 kr. Normalpris 2.372 kr. Spar 41 %

ELLER 

Ophold inkl. middag

 • Overnatning i superior room
 • Adgang til hotellets spaafdeling - bemærk der er en aldersgrænse på 16 år i spaafdelingen.
 • Stor morgenbuffet
 • 2-retters middag

SPOTpris 1.999 kr. Normalpris 3.043 kr. Spar 34 %

Opholdet kan indløses  mandag til torsdag fra den 1. januar 2016 til og med den 31. marts 2016.

Begrænset antal!

OBS! Ønsker du behandlinger på hotellet, bookes de inden ankomst. 

Glæd jer til en femstjernet totaloplevelse!

 

Ystad Saltsjöbad er et prisvindende hotel – kendt for sin høje standard. Seneste tiltag er, at der nu også for alvor satses på at give gæsterne en ægte gastronomioplevelse. Derfor har hotellet tilbage i 2013 valgt at tilknytte den svenske stjernekok Daniel Müllern, der bl.a. har arbejdet i både København og i Stockholm og som i 2014 blev kåret som 'Årets Masterchef' i det populære svenske tvprogram ’Köksmästarna'. Dermed kan du som gæst på Ystad Saltsjöbad se frem til en stor spiseoplevelse, som er hele rejsen værd.

Det historiske badehotel er i dag blevet til et moderne spahotel. Indretningen er gennemført i den amerikansk inspirerede Newport-stil med hvidmalet træ, smukke tapeter, blåstribede tekstiler og charmerende kurvemøbler.
Serviceniveauet på Ystad Saltsjöbad er i top, og det samme er panoramaudsigten ud over havet. Stedet tiltrækker et blandet publikum med en overvægt af livsnydere, der sætter pris på et ægte svensk refugium ophold, hvor hverdagen synes at være uendelig langt væk.

På disse kanter er naturen vidunderlig smuk. Mødet med havet og det sneklædte vinterlandskab gør indtryk på de fleste gæster. Er du til vinterbadning er det bare at gå ud på den lange badebro og hoppe i Østersøens iskolde vand. Bagefter venter belønningen i hotellets spa.

Og netop hotellets luksuriøse Spa Seaview eller Salt Creek Experience er et af turens højdepunkter. Afhængig af hvilken afdeling man vælger finder man bl.a. en lækker swimmingpool, et boblebad, dampbad og sauna. Og som noget helt nyt nu også en champagnebar. Det er som at befinde sig midt i et lillebitte paradis – en tidslomme om man vil. Her kan du med sindsro give dig hen til selvforkælelse, afslapning og velvære. En rensende oplevelse og uden sammenligning den bedste måde at få tanket ny energi og fornyet overskud i den mørke vintertid.

Et smut til Ystad
Ystad Saltsjöbad ligger kun nogle få kilometer uden for selve Ystad. Byen har masser at byde på. De smukke bindingsværkshuse og de små stræder i den gamle bydel indbyder til en hyggelig slentretur. 

Du reserverer dit ophold på Ystad Saltsjöbad på info@ysb.se. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den/de unikke kode(r) fra værdibeviset.

OBS! Ønsker du behandlinger på hotellet, bookes de inden ankomst.

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede periode mod forventning IKKE er ledig.

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden.

Én unik kode gælder for det valgte ophold for 2 personer.

Ophold ekskl. middag
Overnatning i superior room
Adgang til hotellets spaafdeling - bemærk der er en aldersgrænse på 16 år i spaafdelingen.
Stor morgenbuffet    

ELLER 

Ophold inkl. middag
Overnatning i superior room
Adgang til hotellets spaafdeling - bemærk der er en aldersgrænse på 16 år i spaafdelingen.
Stor morgenbuffet
2-retters middag

Opholdet kan indløses  mandag til torsdag fra den 1. januar 2016 til og med den 31. marts 2016.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Ystad Saltsjöbad officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Ystad Saltsjöbad.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Ystad Saltsjöbad

Saltsjöbadsvägen 15, 0 YSTAD
Tlf.: | info@ysb.se | Hjemmeside |

Sidste chance: 14. december 2015 kl. 23:59

Ophold for 2 på Ystad Saltsjöbad